- Konu Sahibi kahvetutkunu1
-
- #2.321
GünaydınnnnnnnGünaydın kızlar. Güzel bir gün olur inşallah. Test yapacak arkadaşlar dualarım sizlerle, bizleri habersiz bırakmayın
Ben test gününü bekleseydim, kan verdikten sonra sonucu beklerken çok strese girerdim.Günaydınnnnnnn
İnşallah canım benim 6. Gunum ama günümü bekliyorum kendime sozverdim insallahhepimiz güzel sonuçlar alırız
Daha önce iki olumsuzum oldu canim onlarda test yaptım negatif çıktıkça çok moralim bozuldu ve çok stresli geçirdim su anki düşüncem test yapmamak ama tabi bazen insan kendinj bile tanıyamıyorum sona yaklastikca naparım bilmemBen test gününü bekleseydim, kan verdikten sonra sonucu beklerken çok strese girerdim.O yüzden idrar testleriyle geçiş yaptım. Son günü bekleyenlere şapka çıkarırım
Benim de 3. Deneme canım. İlki negatif İkincisi kimyasal oldu. Bu sefer daha umutluyum, çok şükür pozitif oldu, inşaallah devamıda gelir. İlk ikisi taze transferdi 3. Gün embriyolarıyla. Bu dondurulmuş 5. Gün ve Rahim dinlendirmeli oldu. Bir de Rahime çizik atıldı. Meditasyon dinledim bol bol, dua ettim dinledim. Var gücümle kendimi hazırladım bu sefer canım. İnşaallah seninde pozitif olur, bebeğine kavuşursun canımDaha önce iki olumsuzum oldu canim onlarda test yaptım negatif çıktıkça çok moralim bozuldu ve çok stresli geçirdim su anki düşüncem test yapmamak ama tabi bazen insan kendinj bile tanıyamıyorum sona yaklastikca naparım bilmem
Benimde bu 3. Denemem Bende rahime çizik attırdım bu ay inşallah bu seferolumlu olur bunda bi rahatlikvar bende bilemediğim jnsallah sonu hayır olurBenim de 3. Deneme canım. İlki negatif İkincisi kimyasal oldu. Bu sefer daha umutluyum, çok şükür pozitif oldu, inşaallah devamıda gelir. İlk ikisi taze transferdi 3. Gün embriyolarıyla. Bu dondurulmuş 5. Gün ve Rahim dinlendirmeli oldu. Bir de Rahime çizik atıldı. Meditasyon dinledim bol bol, dua ettim dinledim. Var gücümle kendimi hazırladım bu sefer canım. İnşaallah seninde pozitif olur, bebeğine kavuşursun canım
Bence yapabilsin 1 günde sonuç değişmez su an bellidir sonuç inş pozitiftirKızlar transferim 13 temmuz da olmuştu doktor 23 temmuz da kan tahlili yaparsın demişti ben bugün yapsam var sa da çıkar değil mi yoksa boşuna daha fazla ilaç kullanmak istemiyorum. Ne dersiniz bugün yaptırayım mı?
Görsel yok canım resim atmayı birdaha deneGÜNAYDIIINNNN KIZLARRR :)
3.GÜN EMBRIYO BUGUN TRANSFERI SAYMAZSAK 9.GÜN... TEST GÜNÜMDE PAZARTESİİ :)
BEN ERKEN TESTİ YAPTIMMM. ÇİZGİYİ GÖREBİLİYORMUSUNUUZZZ YAAA
Foto gözükmüyor canımGÜNAYDIIINNNN KIZLARRR :)
3.GÜN EMBRIYO BUGUN TRANSFERI SAYMAZSAK 9.GÜN... TEST GÜNÜMDE PAZARTESİİ :)
BEN ERKEN TESTİ YAPTIMMM. ÇİZGİYİ GÖREBİLİYORMUSUNUUZZZ YAAA
Değil mi ben de öyle düşünüyorum az ya da çok bi şekilde sonuç belli olur inş..Bence yapabilsin 1 günde sonuç değişmez su an bellidir sonuç inş pozitiftir
Tabiki bellidir hadi bakalım heyecanla bekliyorum sonucunuDeğil mi ben de öyle düşünüyorum az ya da çok bi şekilde sonuç belli olur inş..
Peperutkaaaa bu pozitifffTEKRAR YÜKLEDİMM CANIM ŞİMDİ AÇILIYORMU
Evet benim de 1-2 kere boyle aparati cikarinca su gibi sivi akti icerden… tam girmedi yarim girdi derken, olmasi gerekene gore mi? Bende hicbir zaman tam girmiyor zaten bir kismi hep disarda kaliyor ama prospektusteki resimli anlatima gore de zaten oyle olmasi gerekiyor diye dusunerek ben dikkate almadim hic…Kızlar litunus kullanan var mı? Litunusun aparatı ilk kez cok az girdi biraz zorladım ama aparat kesinlikle tam girmedi yarım girdi içerisi şiş gibi olmuş başına boyle bişey gelen oldu mu?
YAAAAA KULLANDIĞIMIZ İLAÇLARDAN KAYNAKLI DEĞİLDİR DİMİ KIZLAR.Görünüyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?