2022 Temmuz ayı transfer olacaklar

Merhaba pozitifi gören arkadaşlar sağlıkla kucağınıza alın anşallah hangi kaliteler ile güzel haber aldınız. Benim de ağustosun 2si 3bb kalite ile transfer olacak

Günaydınnnnnnn
İnşallah canım benim 6. Gunum ama günümü bekliyorum kendime sozverdim insallahhepimiz güzel sonuçlar alırız
Ben test gününü bekleseydim, kan verdikten sonra sonucu beklerken çok strese girerdim. O yüzden idrar testleriyle geçiş yaptım. Son günü bekleyenlere şapka çıkarırım

Ben test gününü bekleseydim, kan verdikten sonra sonucu beklerken çok strese girerdim. O yüzden idrar testleriyle geçiş yaptım. Son günü bekleyenlere şapka çıkarırım
Daha önce iki olumsuzum oldu canim onlarda test yaptım negatif çıktıkça çok moralim bozuldu ve çok stresli geçirdim su anki düşüncem test yapmamak ama tabi bazen insan kendinj bile tanıyamıyorum sona yaklastikca naparım bilmem

Benim de 3. Deneme canım. İlki negatif İkincisi kimyasal oldu. Bu sefer daha umutluyum, çok şükür pozitif oldu, inşaallah devamıda gelir. İlk ikisi taze transferdi 3. Gün embriyolarıyla. Bu dondurulmuş 5. Gün ve Rahim dinlendirmeli oldu. Bir de Rahime çizik atıldı. Meditasyon dinledim bol bol, dua ettim dinledim. Var gücümle kendimi hazırladım bu sefer canım. İnşaallah seninde pozitif olur, bebeğine kavuşursun canım

Benimde bu 3. Denemem Bende rahime çizik attırdım bu ay inşallah bu seferolumlu olur bunda bi rahatlikvar bende bilemediğim jnsallah sonu hayır olur

Kızlar transferim 13 temmuz da olmuştu doktor 23 temmuz da kan tahlili yaparsın demişti ben bugün yapsam var sa da çıkar değil mi yoksa boşuna daha fazla ilaç kullanmak istemiyorum. Ne dersiniz bugün yaptırayım mı?

GÜNAYDIIINNNN KIZLARRR :)

3.GÜN EMBRIYO BUGUN TRANSFERI SAYMAZSAK 9.GÜN... TEST GÜNÜMDE PAZARTESİİ :)
BEN ERKEN TESTİ YAPTIMMM. ÇİZGİYİ GÖREBİLİYORMUSUNUUZZZ YAAA

Bence yapabilsin 1 günde sonuç değişmez su an bellidir sonuç inş pozitiftir

Kızlar litunus kullanan var mı? Litunusun aparatı ilk kez cok az girdi biraz zorladım ama aparat kesinlikle tam girmedi yarım girdi içerisi şiş gibi olmuş başına boyle bişey gelen oldu mu?
Evet benim de 1-2 kere boyle aparati cikarinca su gibi sivi akti icerden… tam girmedi yarim girdi derken, olmasi gerekene gore mi? Bende hicbir zaman tam girmiyor zaten bir kismi hep disarda kaliyor ama prospektusteki resimli anlatima gore de zaten oyle olmasi gerekiyor diye dusunerek ben dikkate almadim hic…

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…