- 9 Eylül 2020
- 284
- 308
- 53
- 33
- Konu Sahibi kahvetutkunu1
-
- #2.341
Eşim yarın yapalım dedi.Tabiki bellidir hadi bakalım heyecanla bekliyorum sonucunu
Gözün Aydın
Kızlar 8. Gün 228
10. Gün 546
Darısı tüm isteyen annelere
Hayirlisi olsun canim cizgi gorunuyor
Değildir bence, gözün aydın saglıkla ilerler insallahYAAAAA KULLANDIĞIMIZ İLAÇLARDAN KAYNAKLI DEĞİLDİR DİMİ KIZLAR.
DONDURULMUS TRANSFER OLDUM. ÇATLATMA IGNESI FILAN OLMADI.
SADECE ÖSTROFEM PROGESTAN İĞNE OCSOPAR FİLAN KULLANIYORUUMM
Değildir yaa kan verme imkanın varsa hemen versen çookk sevindim gözün aydınYAAAAA KULLANDIĞIMIZ İLAÇLARDAN KAYNAKLI DEĞİLDİR DİMİ KIZLAR.
YAAAA iş yerındeyım heyecandan kahvaltı yapamadımmmPeperutkaaaa bu pozitifff
Derin nefesler al sakin ol ayyyYAAAA iş yerındeyım heyecandan kahvaltı yapamadımmm
allahım ınsallaah kan testımde pozıtıf cıkar elim ayağım tıtrıyor yaaa
Tamamıyle aynıyız canım benimde 3. denemem inşallah olumlu olurAynıyız canım bende 16 temmuzda transfer oldum 2 tane 5. Gün
Benim 3. Denemem kasık agrisi batmabendede oluyor ama öncekilerdede olmuştu o nedenle hjc biseye yoramıyorum
İnş hepimizde güzel sonuçlar aliruz
Canım ne yaptın. Verdin mi kan testi, güzel haberlerini bekliyoruzGünaydın
Bugün test yapmadım
6 7 de yapıp negatifle boyumun ölçüsünü almıstım
Yarın test günüm, kan vericem
Umarımm hersey yolunda gider ve yarın pozitif haberi alabilirimm
Gözün aydın canım görünüyorİŞTE TESTT
Canım benım normalde giriyodu tam gitmıyodu da baya giriyodu bu sefer iç kısmı şişmiş gbi olmuş aparatın cok azı girdi sonra eskiden başına boyle bişey gelmiş mi diye baktım cogu kadınında başına gelmişEvet benim de 1-2 kere boyle aparati cikarinca su gibi sivi akti icerden… tam girmedi yarim girdi derken, olmasi gerekene gore mi? Bende hicbir zaman tam girmiyor zaten bir kismi hep disarda kaliyor ama prospektusteki resimli anlatima gore de zaten oyle olmasi gerekiyor diye dusunerek ben dikkate almadim hic…
Kuzummmmm buuuu pozitifffffYAAAAA KULLANDIĞIMIZ İLAÇLARDAN KAYNAKLI DEĞİLDİR DİMİ KIZLAR.
Çıkar canım. Yaptırmak istiyorsan beklemene gerek yokKızlar transferim 13 temmuz da olmuştu doktor 23 temmuz da kan tahlili yaparsın demişti ben bugün yapsam var sa da çıkar değil mi yoksa boşuna daha fazla ilaç kullanmak istemiyorum. Ne dersiniz bugün yaptırayım mı?
hangi hastane acabaEvettt ben varım ins
YAA kızlaaarrr o kadar heyecanlıyım kııı şu gruptakı tum arkadaslarım hepımız ınsalşlaah boyle poztıfı sonuclarla donus yapalımmKuzummmmm buuuu pozitifffffHayır ilaçla alakası yok taze transferde oyle bi durum olabılıyo senın dondurulmuş
Yok kuzum tek embriyoÇift embriyo mu canım? İkiz mi acaba
Bruksel tup bebek merkezihangi hastane acaba
merhaba hayırlı olsun öncelikleRabbim yüzünü güldürsün inşallah kan sonucum 186 çıktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?