2022 Temmuz ayı transfer olacaklar

Kızlar eşim covid pozitif cıktı carsamba ateşi cıkmıştı test verdı ama ateşı dustu bugun napcam ben ya benımde ateşim su an 37 bebeğe zarar verır mı acaba

Kızlar eşim covid pozitif cıktı carsamba ateşi cıkmıştı test verdı ama ateşı dustu bugun napcam ben ya benımde ateşim su an 37 bebeğe zarar verır mı acaba
SEN TRANSFER OLMUŞMUYDUN CANIM

BEN TRANSFER OLDUGUMUN AKŞAMI 38. DERECE ATEŞLENDIM HOCAYA SORDUK HOCAM NAPICAM DIYE KORONA TESTI YAPTIR DEDI.
YAPTIRMADIMM CUNKU YAPTIRSAM DA ILAC KULLANMICAKTIM. AMA ATESIMI DUSURMEK ICIN SUREKLI SOGUK BUZ KULLANDIK BASIMA VUCUDUMA. BAĞIŞIKLIĞIM DÜŞMESİN DIYE YOGURT KEFIR SÜT EKSİK ETMEDIM.
SONUCUM PAZARTESI CIKACAK KAN AMA BUGUN İDRARDA İKİ ÇİZGİ ÇIKTI :)

merhaba hayırlı olsun öncelikle
kaçıncı gün kan testi yaptırdınız acaba
benim transfer gününü saymazsak bugün 5.günüm.ama hiç belirtim yok
Çok sağolun benimde hiç belirtim yoktu 7.gün kan testi yaptırdım ama sonucu bekleyemeden erken gebelik testi aldım pozitifi gördüm bi saate kan sonucumda geldi 186 çıkmıştı 12.gün 2245 oldu 14.gün 5660 oldu 5 haftalığım şuan değerim yüksek olunca ikiz diye düşündük çift embriyo transfer edilmişti bugün kontrolde tek kese gözüktü

Bı arada taze embriyo transfer edilecek lutinus fitil ve duphaston kullanıyorum ilk denemem çok heyecanlıyım. Gebe olan arkadaşlar transfer den sonra bir değişiklik farkettiniz mi?

Kızlar litunus kullanan var mı? Litunusun aparatı ilk kez cok az girdi biraz zorladım ama aparat kesinlikle tam girmedi yarım girdi içerisi şiş gibi olmuş başına boyle bişey gelen oldu mu?
Bende 4 gündür kullanıyorum lutunis hiç bir sorun yaşamadım sadece gün içinde fazlası çıkıyor akıntı şeklimde

Bende trasnfer bekliyorum kızlar doğal siklus olduğu için yumurtaları takipteyiz . Sol yumurtalık 12 mm rahim 9 du dün bakıldı yarın sabah 9 da tekrar ultrason bakılacak ,galiba pazar en geç pazartesi çatlatma iğnemi olurum çok heycanlıyım 3 cü transferim, korkularım ilk 2 sine göre daha fazla gerginim . İnşallah allah emeklerimizin karşılığını verir .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…