- Konu Sahibi kahvetutkunu1
-
- #2.361
Oylede olabılıyo canım bazende erken tutunup etken kana gecıyo hormon fazla salgılanıyoKızlar tek embriyo transferi 12.gün beta hcg değeri 693 yüksek mi? Yani tek transfer ama ikiz olma ihtimali var mıbazen içeride bölünebiliyor gibi şeyler okudum ama bilemedim.
Canım bende 10. Gün tek embriyo 549Kızlar tek embriyo transferi 12.gün beta hcg değeri 693 yüksek mi? Yani tek transfer ama ikiz olma ihtimali var mıbazen içeride bölünebiliyor gibi şeyler okudum ama bilemedim.
O zaman maşallahhhh diyelimCanım bende 10. Gün tek embriyo 549hızlı büyüyorlar bence
Negatif kuzu testimCanım ne yaptın. Verdin mi kan testi, güzel haberlerini bekliyoruz
AYY tebrik ederimmm gördüm ben o güzel çizgiyiİŞTE TESTT
SEN TRANSFER OLMUŞMUYDUN CANIMKızlar eşim covid pozitif cıktı carsamba ateşi cıkmıştı test verdı ama ateşı dustu bugun napcam ben ya benımde ateşim su an 37 bebeğe zarar verır mı acaba
Çok sağolun benimde hiç belirtim yoktu 7.gün kan testi yaptırdım ama sonucu bekleyemeden erken gebelik testi aldım pozitifi gördüm bi saate kan sonucumda geldi 186 çıkmıştı 12.gün 2245 oldu 14.gün 5660 oldu 5 haftalığım şuan değerim yüksek olunca ikiz diye düşündük çift embriyo transfer edilmişti bugün kontrolde tek kese gözüktümerhaba hayırlı olsun öncelikle
kaçıncı gün kan testi yaptırdınız acaba
benim transfer gününü saymazsak bugün 5.günüm.ama hiç belirtim yok
Benimde 7.gün 186 ydı 12.gün 2245 oldu bizde ikiz diye düşünmüştük çift embriyo olunca ancak bugün tek kese gözüktü yani değerler yanıltıcı olabiliyor ikiz konusundaÇift embriyo mu canım? İkiz mi acaba
Yok canım saymamıştıktransfer gününü saydınız mı 7.günde yaptırdığınızda
Benimde 7.gün 186 ydı 12.gün 2245 oldu bizde ikiz diye düşünmüştük çift embriyo olunca ancak bugün tek kese gözüktü yani değerler yanıltıcı olabiliyor ikiz konusunda
Çok üzüldüm canım. Hepimiz bu yolda emek veriyoruz, yıpranıyoruz, sabrediyoruz. Birdahaki denemende inşallah hamile kalırsın canımNegatif kuzu testim
Olmadı malesef
Sizinkiler sağlıkla ilerler insallah
Bilemiyorum vallaBaya yüksekmiş değerin canım, belki diğer kese sonradan görünür.
Bı arada taze embriyo transfer edilecek lutinus fitil ve duphaston kullanıyorum ilk denemem çok heyecanlıyım. Gebe olan arkadaşlar transfer den sonra bir değişiklik farkettiniz mi?Herkese selam bende geldim29 yasındayım 1 yıldır evliyim ve 3 çikolata kistim var. Tüp bebek sürecine girdik 8 yumurta toplandı 5i döllendi ve bu şekilde devam ediyor 5. Gün embriyosu transfer edilecek Allah izin verirse güzel dileklerinizi dualarınızı bekliyorum
Bende 4 gündür kullanıyorum lutunis hiç bir sorun yaşamadım sadece gün içinde fazlası çıkıyor akıntı şeklimdeKızlar litunus kullanan var mı? Litunusun aparatı ilk kez cok az girdi biraz zorladım ama aparat kesinlikle tam girmedi yarım girdi içerisi şiş gibi olmuş başına boyle bişey gelen oldu mu?
100 luk euthrox başladık haftaya tekrar baktircam düşmediyse gidicemEndokriniye gidiyormusun
Maalesef olumsuzMerhaba sonucunuz nasıl oldubenim de 3bb dondurulmuş embriyom var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?