- 30 Mayıs 2015
- 5.189
- 12.780
- 448
- 34
- Konu Sahibi kahvetutkunu1
-
- #2.381
Yumurta toplamadan sonra 3 gün ağrı normal . Ben nefes alamıyordumselam arkadaşlar dün yumurtalarım toplanmıştı bugün sağ tarafımda şiddetli bir ağrı var hatta az önce ayağa kalkamadımnormal mi acaba? böyle bir şey yaşayan var mı
yaaa çok teşekkür ederim dün çok iyiydim bugün birden saplanır gibi olunca noluyoruz dedimYumurta toplamadan sonra 3 gün ağrı normal . Ben nefes alamıyordumkarnımı hareket ettiremiyordum . Bolbol sıvı tüketin çokca su için. 3/4 güne geçecek , hayırlı olsun tedaviniz kaç yumurta toplanıldı ?
Çok çok dayanamasanız günlük hayatta kullandığımız ağrı kesicilerden için . Umarım sağlıkla gelişirler , ağrılarınızı kafanıza takmayın ,güzelce dinlenin herşey gönlünüzce olsunyaaa çok teşekkür ederim dün çok iyiydim bugün birden saplanır gibi olunca noluyoruz dedim10 tane toplandı bugün aradılar 8’i döllenmiş
Çok çok dayanamasanız günlük hayatta kullandığımız ağrı kesicilerden için . Umarım sağlıkla gelişirler , ağrılarınızı kafanıza takmayın ,güzelce dinlenin herşey gönlünüzce olsun
parol arıyorum evde inş bulabilirimçok teşekkür ederim iyi ki varsınız. sizin transfer de bu defa süper geçecek eminim, mutlu haberlerimizi paylaşacağız
Canım benim transferin 11.günü 37 13.günü 55 15.günü 110 17.günü 275 çıktı 16.gün lekelenmem başladı 6 gün sürdü ve bitti sadece peçeteye silince geliyodu leke doktor geç tutunma olabilir lekede tutunma lekelenmesidir dedi bidaha beta baktırmana gerek yok 10 gün sonraya randevu al dedi haftaya kese için randevum var hayırlısı olsun stres yaparsan bebekte etkilenir olumlu düşünKizlar kan degerlerimi sizinle paylasiyorum lutfen ayni durumda olan varsa bir umut beni bilgilendirebilir mi ?7 temmuzda 5. Gun emriyosu transfer edildi.
13 temmuz 1.45 (transferin 6. Gunu )
14 temmuz 1.74
15 temmuz 6.87
17 temmuz 12.47
19 temmuz 41.66 (transferin 12. Gunu )
21 temmuz 60.54 (transferin 14. Gunu /hafif kanamam oldu proluton depot igne yaptirdim.Kan once kirmizi idi sonra kahverengiye dondu )
Bugun sabah lekelenme şeklinde geldi oglen gelmedi az once tekrar acik renk ve kahverengi şeklinde leke geldi.Doktorum 25 temmuzda tekrar kanda beta hcg baktirmami istedi.cok huzursuz ve üzgünüm Allah hepimizin yardimcisi olsun
Canım benim transferin 11.günü 37 13.günü 55 15.günü 110 17.günü 275 çıktı 16.gün lekelenmem başladı 6 gün sürdü ve bitti sadece peçeteye silince geliyodu leke doktor geç tutunma olabilir lekede tutunma lekelenmesidir dedi bidaha beta baktırmana gerek yok 10 gün sonraya randevu al dedi
Insallah sakin kalip olumlu dusunebilirim.sende hayirlisiyla keseni gorup kalp atisini duyarsin insallah bebeginin.saglikla hep seninle kalsin mucizenCanım benim transferin 11.günü 37 13.günü 55 15.günü 110 17.günü 275 çıktı 16.gün lekelenmem başladı 6 gün sürdü ve bitti sadece peçeteye silince geliyodu leke doktor geç tutunma olabilir lekede tutunma lekelenmesidir dedi bidaha beta baktırmana gerek yok 10 gün sonraya randevu al dedi haftaya kese için randevum var hayırlısı olsun stres yaparsan bebekte etkilenir olumlu düşün
Canim birde senin kacinci gün embriyosuydu?Canım benim transferin 11.günü 37 13.günü 55 15.günü 110 17.günü 275 çıktı 16.gün lekelenmem başladı 6 gün sürdü ve bitti sadece peçeteye silince geliyodu leke doktor geç tutunma olabilir lekede tutunma lekelenmesidir dedi bidaha beta baktırmana gerek yok 10 gün sonraya randevu al dedi haftaya kese için randevum var hayırlısı olsun stres yaparsan bebekte etkilenir olumlu düşün
Ne yaptiniz gecti mi transfer hayirli olsun:)Benimde transferim 21 temmuz inşallah cok yakınız birbirimize Allah gönlünden geçeni hayırlı kılsın kabul olsun duaların inşallah
Amin insallah.umarim guzel haberimi buradan paylasirimVallaha ne desem bilemedim şöyle bir örenk vereyim . Bir tanıdığın görümcesi transferin 12 ci günü 20 betası çıkmıştı , kesin dış gebelik veya kimyasal diye düşünüyorduk . Ama kız doğum yaptı şimdi bi kaç aylık bebeği . Takipte kalın allahtan ümit kesilmez hakkınızda hayırlısı olsun.
5.gün embriyosu canımCanim birde senin kacinci gün embriyosuydu?
HoşgeldinHerkese selam bende geldim29 yasındayım 1 yıldır evliyim ve 3 çikolata kistim var. Tüp bebek sürecine girdik 8 yumurta toplandı 5i döllendi ve bu şekilde devam ediyor 5. Gün embriyosu transfer edilecek Allah izin verirse güzel dileklerinizi dualarınızı bekliyorum
Lekelenmen kahverengi miydi kirmizilik var miydi peki?Kusura bakma cok soru soruyorum ama kendimi rahatlatmaya calisiyorum.insallah bende guzel haberimi pazartesi buradan paylasirim5.gün embriyosu canım
Kahverengi canım sadece peçeteyle silince geliyoduLekelenmen kahverengi miydi kirmizilik var miydi peki?Kusura bakma cok soru soruyorum ama kendimi rahatlatmaya calisiyorum.insallah bende guzel haberimi pazartesi buradan paylasirim
Canim benim 10. Gunu 12.47 idi.senin de guzelce yukselir insallah.14. Gununde 60 lardayken kanamam oldu.bugun 15.gunum ne durumda betam bilmiyorum insallah bebegim benimledirKızlar bugün 9. Günüm akşam kan testi verdim 9.67 çıktı sonuç var mı yok mu
İnşaallah inşaallah inşaallah sıkı sıkı tutunsunlarCanim benim 10. Gunu 12.47 idi.senin de guzelce yukselir insallah.14. Gununde 60 lardayken kanamam oldu.bugun 15.gunum ne durumda betam bilmiyorum insallah bebegim benimledir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?