2022 Temmuz ayı transfer olacaklar

Merhaba! Sonucunuz nedir birde emriyolarınıza genetik tarama yaptırdınız mı estrofemi nasıl kullandınız bende bülent beyin hastasıyım

Sizden iyi almışlar bende başladım bu ay tedaviye acıbadem maslaktan emriyo çözme 620euro dondurma 620 Euro gebelik aşısı+emriyo yapıştırma +rahim kasılması bişiler saydılar bunların ücretide 2000+2250+2750 3 kez histereskopi oldum her histereskopiye 11bin ödedim kök hücreye 4.000€ yani ozaman 70bine yakındı tüp bebek genetik tarama işlemleri onları saymıyorum Bile neden bu şekil diye sordum yurt dışındakilerden ayrı ücret alınıyor hastanelik durum değilmiş yurt dışında yaşayanlardan Euro fiyat veriliyormus cok kötü bi durum maddi anlamda cok zorladı.insallah işe yarasada en azından sizde durum nasıl tutumu transfer surecindeydınız

Merhaba kızlar, aranıza yenı katılıyorum. Dondurulmus 3.gün embrıyosu bugun transfer gunuyle beraber 10 gunum. Sabah test yaptım Silik cizgi cıktı. Çift embrıyo transferı Kimyasal gebelıktır dıye korkuyorum acıkcası. Fotografa bakabılır mısınız yorumlarınızı bekliyorum.

Eklentiler

• IMG_20220723_061709.webp
    8,5 KB · Görüntüleme: 63
Kan testi daha net sonuç verir bence birde okuduğum kadarıyla önemli olan değerin katlanarak artması 48 saat içinde en az beta hcg bin %60 artması gerekiyor.Test gününüze 2 gün var bence pozitif düşünün.Tutunma geç te olmuş olabilir ama 3 gün embriyosu olduğu için bence sonuç kötü değil.Hakkınızda hayırlısı olsun İnşallah

Amin tesekkur ederım. Bundan önceki transferımde kimyasal gebelık gecırdım o sebeple bı korku saldı içimi

Hayırlı olsun. Daha kan testine gitmeden kimyasalı nerden çıkardın? Görüntü gününe göre güzel

Canım geç yükselmeye başlamış galiba. Bugün tekrar vereceksin zaten. Artışa ve 2 gün sonra yenileyince daha da netleşir. Lütfen olumlu düşün
Canım çok teşekkür ederim Hemşire yarın tekrar verirsin bazen güzel artışlar oluyor dedi galiba geç yükselmeye başladı son 2 gün çok uykulu hissettim çünkü.. Allahım minik mucizesini devam ettirir inşaallah kendimi çok umutlandırmak istemiyorum ama pozitif işte bir de bi sorunum daha var bu sabah hafif kahverengi leke geldi yerleşme kanaması yaşayan var mı bilgilendirir misiniz nasıl oluyor.

Gayet net bi çizgi görünüyor gözün aydın
kimyasalı hiç aklına bile getirme

Ben yaşadım 8. Günde o lekeyi ama hemşireye sordum ilaçtanda olabilir dedi bana
Çünkü ben biraz erken gördüm pozitifi, sonra leke oldu. Seninki sanırım yerleşme kanaması ama

Ben yaşadım 8. Günde o lekeyi ama hemşireye sordum ilaçtanda olabilir dedi bana
Çünkü ben biraz erken gördüm pozitifi, sonra leke oldu. Seninki sanırım yerleşme kanaması ama
Değil mi geç hcg salgıladığını düşünürsek yerleşme kanaması anca olur.. Ya sana gerçekten çok teşekkür ederim her seferinde sabırla cevap verip yatıştırıyorsun hakkını helal et bir de karnımın içinde hep batmalar var.

Benim transferin 16.günü kahverengi leke geldi 6 gün sürdü sadece peçeteye silince leke geliyodu canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…