- Konu Sahibi kahvetutkunu1
-
- #2.401
Merhaba! Sonucunuz nedir birde emriyolarınıza genetik tarama yaptırdınız mı estrofemi nasıl kullandınız bende bülent beyin hastasıyımYapma canım bence bekle az kalmış zaten günün, Senin az kalmış zaten 3 gün daha bekle kesin sonuç pozitifalırsın İnş. Benimde öyle sanki zaman durdu neyse ki çalışıyorum da işle meşgul olmaktan zaman biraz daha hızlı geçiyor :))
Sizden iyi almışlar bende başladım bu ay tedaviye acıbadem maslaktan emriyo çözme 620euro dondurma 620 Euro gebelik aşısı+emriyo yapıştırma +rahim kasılması bişiler saydılar bunların ücretide 2000+2250+2750 3 kez histereskopi oldum her histereskopiye 11bin ödedim kök hücreye 4.000€ yani ozaman 70bine yakındı tüp bebek genetik tarama işlemleri onları saymıyorum Bile neden bu şekil diye sordum yurt dışındakilerden ayrı ücret alınıyor hastanelik durum değilmiş yurt dışında yaşayanlardan Euro fiyat veriliyormus cok kötü bi durum maddi anlamda cok zorladı.insallah işe yarasada en azından sizde durum nasıl tutumu transfer surecindeydınızElbette yapılıyor canım soruyorlar bunu istiyormusun, ödemesini verirsen yaptırıyorsun tabi ek maliyet anlayacağın gebelik aşısı için 1.250 TL ödedik geçtiğimiz pazartesi diğer uygulamalar içinde transfer öncesi yAni bugün ödemesini yapacağız.
ayy güzünüz aydın hadi hayırlı olsunYAAAAA KULLANDIĞIMIZ İLAÇLARDAN KAYNAKLI DEĞİLDİR DİMİ KIZLAR.
DONDURULMUS TRANSFER OLDUM. ÇATLATMA IGNESI FILAN OLMADI.
SADECE ÖSTROFEM PROGESTAN İĞNE OCSOPAR FİLAN KULLANIYORUUMM
Amin tesekkur ederım.Kan testi daha net sonuç verir bence birde okuduğum kadarıyla önemli olan değerin katlanarak artması 48 saat içinde en az beta hcg bin %60 artması gerekiyor.Test gününüze 2 gün var bence pozitif düşünün.Tutunma geç te olmuş olabilir ama 3 gün embriyosu olduğu için bence sonuç kötü değil.Hakkınızda hayırlısı olsun İnşallah
Hayırlı olsun. Daha kan testine gitmeden kimyasalı nerden çıkardın? Görüntü gününe göre güzelMerhaba kızlar, aranıza yenı katılıyorum. Dondurulmus 3.gün embrıyosu bugun transfer gunuyle beraber 10 gunum. Sabah test yaptım Silik cizgi cıktı. Çift embrıyo transferı Kimyasal gebelıktır dıye korkuyorum acıkcası. Fotografa bakabılır mısınız yorumlarınızı bekliyorum.
Canım geç yükselmeye başlamış galiba. Bugün tekrar vereceksin zaten. Artışa ve 2 gün sonra yenileyince daha da netleşir. Lütfen olumlu düşünKızlar bugün 9. Günüm akşam kan testi verdim 9.67 çıktı sonuç var mı yok mu
Öncekı transferım kımyasal gebelıkle sonuclandı boyle silik cızgıydı onda da. İnsan arada düşünmeden edemıyor vallaHayırlı olsun. Daha kan testine gitmeden kimyasalı nerden çıkardın? Görüntü gününe göre güzel
Canım çok teşekkür ederimCanım geç yükselmeye başlamış galiba. Bugün tekrar vereceksin zaten. Artışa ve 2 gün sonra yenileyince daha da netleşir. Lütfen olumlu düşün
Gayet net bi çizgi görünüyor gözün aydınMerhaba kızlar, aranıza yenı katılıyorum. Dondurulmus 3.gün embrıyosu bugun transfer gunuyle beraber 10 gunum. Sabah test yaptım Silik cizgi cıktı. Çift embrıyo transferı Kimyasal gebelıktır dıye korkuyorum acıkcası. Fotografa bakabılır mısınız yorumlarınızı bekliyorum.
Ben yaşadım 8. Günde o lekeyi ama hemşireye sordum ilaçtanda olabilir dedi banaCanım çok teşekkür ederimHemşire yarın tekrar verirsin bazen güzel artışlar oluyor dedi galiba geç yükselmeye başladı son 2 gün çok uykulu hissettim çünkü.. Allahım minik mucizesini devam ettirir inşaallah kendimi çok umutlandırmak istemiyorum ama pozitif işte bir de bi sorunum daha var bu sabah hafif kahverengi leke geldi yerleşme kanaması yaşayan var mı bilgilendirir misiniz nasıl oluyor.
Yaa Hadı ınsallah hayırlısıylaaGayet net bi çizgi görünüyor gözün aydın
kimyasalı hiç aklına bile getirme
Değil mi geç hcg salgıladığını düşünürsek yerleşme kanaması anca olur.. Ya sana gerçekten çok teşekkür ederim her seferinde sabırla cevap verip yatıştırıyorsun hakkını helal etBen yaşadım 8. Günde o lekeyi ama hemşireye sordum ilaçtanda olabilir dedi bana
Çünkü ben biraz erken gördüm pozitifi, sonra leke oldu. Seninki sanırım yerleşme kanaması ama
Benim transferin 16.günü kahverengi leke geldi 6 gün sürdü sadece peçeteye silince leke geliyodu canımCanım çok teşekkür ederimHemşire yarın tekrar verirsin bazen güzel artışlar oluyor dedi galiba geç yükselmeye başladı son 2 gün çok uykulu hissettim çünkü.. Allahım minik mucizesini devam ettirir inşaallah kendimi çok umutlandırmak istemiyorum ama pozitif işte bir de bi sorunum daha var bu sabah hafif kahverengi leke geldi yerleşme kanaması yaşayan var mı bilgilendirir misiniz nasıl oluyor.
Çok teşekkür ederim cevabınız içinBenim transferin 16.günü kahverengi leke geldi 6 gün sürdü sadece peçeteye silince leke geliyodu canım
merhbaaBenim transferin 16.günü kahverengi leke geldi 6 gün sürdü sadece peçeteye silince leke geliyodu canım
herhangi bi belirtiniz oldumu pozitifi görene kadarBenim transferin 16.günü kahverengi leke geldi 6 gün sürdü sadece peçeteye silince leke geliyodu canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?