- Konu Sahibi kahvetutkunu1
-
- #2.421
Hadi gözün aydınEki Görüntüle 3101377
Kızlar hayal mi görüyorum kan da verdim ama çıkmadı daha
Bende gördumEki Görüntüle 3101377
10.gün şuanHadi gözün aydın
Kaçıncı günün bugün
Pozitif görünüyor ikinci çizgi belli görünüyor canım10.gün şuankan sonucu gelene kadar sevinemedim pozitif dimi bu
11.gün baktım ama benim geç tutunma olduğu için biraz düşük çıkmıştı değerim ama 2 katı artarak devam ettimerhbaa
ilk kan değerinize transferden sonra kaçıncı gün baktırdınız acaba
Şuan 5 haftalık oldu ama hala belirti yokherhangi bi belirtiniz oldumu pozitifi görene kadar
Merhaba bende 7 temmuzda transfer oldum çok şükür hamileyim rabbim isteyen herkese nasip etsinHerkese merhaba.
Heyecanlı bekleyiş içindeyim tüp bebekte ilk denemem. 15 haziranda yumurtalarım toplandı. 28 tane toplandı 14 ü döllendi. 5. Güne 2 tane ulaşabildi. Gelişimi geriden gelenler 6.güne kadar takip edildi ve 6. Gün de 6 tane embriyo donduruldu. Opudan 5 gün sonra adet oldum. Kontrole gittiğimde her şeyin normal olduğu hormon seviyelerinin normale döndüğü söylendi ve transfere hazırlık için başladık. Estrofem coraspirin ve bir de vitamin verdi doktorum. 1 temmuzda kontrolüm var 5-6 temmuz gibi transfer planlanıyor. Temmuzda transfer yaptıracaklarla beraber bu heyecanlı bekleyişi beraber geçirelim istedim. Allahım bu zorlu yollardan geçen anne olmayı isteyen herkese içinde bana da sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah.
Gayet guzel gorunuyor. Silik olmasi cok normal, 3. gun embryosu oldugu icin daha basindasinizdir. Kan takibi yapmadan akliniza kimyasal gibi olasiliklari getirmeyin, insallah hersey yolunda gider hayirlisiylaMerhaba kızlar, aranıza yenı katılıyorum. Dondurulmus 3.gün embrıyosu bugun transfer gunuyle beraber 10 gunum. Sabah test yaptım Silik cizgi cıktı. Çift embrıyo transferı Kimyasal gebelıktır dıye korkuyorum acıkcası. Fotografa bakabılır mısınız yorumlarınızı bekliyorum.
Ben de goruyoruumm, hadi hayirlisi insallah saglikla ilerlesinEki Görüntüle 3101377
benim transferden sonra 6.gün oldu bugünŞuan 5 haftalık oldu ama hala belirti yokarada kasık ağrısı oluyo o kadar
Canım benim de dün 9. Günüm de hcg 9.67 çıktı. 5. Gün embriyosuydu. Hemşire böyle de güzel artış yaşayanlar var dedi. Yeni tutunmaya başlamış olabilir. Ben de senin gibi heyecanla bekliyorum yarın tekrar test vereceğim. Önemli olan sağlıklı artması dediler hep. İnşaallah isteyen herkes sağlıklı bir gebelik geçirir..Değerim 10,83 çıktı 5.gün embriyosu 10.gün sanırım düşük bir değer hayırlısı olur inşallah dua edin bana
İnşallah olur canım o güzel artış böyle arada kalınca insanın Sevinci de kursağında kalıyor maalesef bakalım biraz daha sabredelim hayırlısı olurCanım benim de dün 9. Günüm de hcg 9.67 çıktı. 5. Gün embriyosuydu. Hemşire böyle de güzel artış yaşayanlar var dedi. Yeni tutunmaya başlamış olabilir. Ben de senin gibi heyecanla bekliyorum yarın tekrar test vereceğim. Önemli olan sağlıklı artması dediler hep. İnşaallah isteyen herkes sağlıklı bir gebelik geçirir..
Bence erken pozitif çıksa bile 2 günde bir kan istiyolar yükselişe bakmak için bu sefer her kan verdiğinde sonuç ne olcak diye stres oluyo benim düşük çıkınca kimyasal mı acaba diye stres yaptım kurdeşen döktüm bide onunla uğraştım 10 gün boyunca o yüzden merak ettiğim bişey olursa tüp bebek yaptırdığım merkezin sitesinde merak ettiğinim herşeyi okudum olumsuz hiçbir şeyi okumamaya çalıştım çünkü herkesin bedeni ayrıbenim transferden sonra 6.gün oldu bugün
yarın akşam kan testi vermeyi düşünüyorum çıkar mı acaba .
hiç bi belirtim de yok
Merhaba canımKızlar transferim 13 temmuz da olmuştu doktor 23 temmuz da kan tahlili yaparsın demişti ben bugün yapsam var sa da çıkar değil mi yoksa boşuna daha fazla ilaç kullanmak istemiyorum. Ne dersiniz bugün yaptırayım mı?
dün akşam testi yaptım 9. 67 çıktı yarın tekrarlayacağım değerim düşük ama inş düzenli artar..Merhaba canım
Evet bugün 10. Gün oluyor
3. Gün embriyosu olsa bile az da olsa çıkar diye düşünüyorum .
Sağolun inşallah pazartesi guzel haberı de kan testıyle alırım.Gayet guzel gorunuyor. Silik olmasi cok normal, 3. gun embryosu oldugu icin daha basindasinizdir. Kan takibi yapmadan akliniza kimyasal gibi olasiliklari getirmeyin, insallah hersey yolunda gider hayirlisiyla
benimde ara ara silince peçeteye gelen kahverengimsi akıntım var ne olduğunu bilmiyorum ama inşallah endişelenecek bir şey değildirBenim transferin 16.günü kahverengi leke geldi 6 gün sürdü sadece peçeteye silince leke geliyodu canım
İnşaallah sağlıklıdırlar bende cuma gidicem kese görmeye normalde adete göre baksam 6+3 olarak gözüküyo ama değerler 5buçuk gibi gidince tam net belli olcak haftasıbenimde ara ara silince peçeteye gelen kahverengimsi akıntım var ne olduğunu bilmiyorum ama inşallah endişelenecek bir şey değildirkese görmeye haftaya cumartesi gideceğim şuan 4+5 haftalık hamileyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?