2022 Temmuz ayı transfer olacaklar

Bugun transfer gununu saymazsak 8. Gunum rahim bolgesine dogru hafif bir gerginlik ve cok hafif igne batmasi gibi bir sizidan baska bir belirti yok onlarda sanirim ilaclardan lekelenmemde hic olmadi test yapmaya korkuyorum daha test gunune 4 gun var

Merhaba bende 7 temmuzda transfer oldum çok şükür hamileyim rabbim isteyen herkese nasip etsin

Gayet guzel gorunuyor. Silik olmasi cok normal, 3. gun embryosu oldugu icin daha basindasinizdir. Kan takibi yapmadan akliniza kimyasal gibi olasiliklari getirmeyin, insallah hersey yolunda gider hayirlisiyla

Değerim 10,83 çıktı 5.gün embriyosu 10.gün sanırım düşük bir değer hayırlısı olur inşallah dua edin bana
Canım benim de dün 9. Günüm de hcg 9.67 çıktı. 5. Gün embriyosuydu. Hemşire böyle de güzel artış yaşayanlar var dedi. Yeni tutunmaya başlamış olabilir. Ben de senin gibi heyecanla bekliyorum yarın tekrar test vereceğim. Önemli olan sağlıklı artması dediler hep. İnşaallah isteyen herkes sağlıklı bir gebelik geçirir..

İnşallah olur canım o güzel artış böyle arada kalınca insanın Sevinci de kursağında kalıyor maalesef bakalım biraz daha sabredelim hayırlısı olur

benim transferden sonra 6.gün oldu bugün
yarın akşam kan testi vermeyi düşünüyorum çıkar mı acaba .
hiç bi belirtim de yok
Bence erken pozitif çıksa bile 2 günde bir kan istiyolar yükselişe bakmak için bu sefer her kan verdiğinde sonuç ne olcak diye stres oluyo benim düşük çıkınca kimyasal mı acaba diye stres yaptım kurdeşen döktüm bide onunla uğraştım 10 gün boyunca o yüzden merak ettiğim bişey olursa tüp bebek yaptırdığım merkezin sitesinde merak ettiğinim herşeyi okudum olumsuz hiçbir şeyi okumamaya çalıştım çünkü herkesin bedeni ayrı

Merhaba canım
Evet bugün 10. Gün oluyor
3. Gün embriyosu olsa bile az da olsa çıkar diye düşünüyorum .

Benim transferin 16.günü kahverengi leke geldi 6 gün sürdü sadece peçeteye silince leke geliyodu canım
benimde ara ara silince peçeteye gelen kahverengimsi akıntım var ne olduğunu bilmiyorum ama inşallah endişelenecek bir şey değildir kese görmeye haftaya cumartesi gideceğim şuan 4+5 haftalık hamileyim

benimde ara ara silince peçeteye gelen kahverengimsi akıntım var ne olduğunu bilmiyorum ama inşallah endişelenecek bir şey değildir kese görmeye haftaya cumartesi gideceğim şuan 4+5 haftalık hamileyim
İnşaallah sağlıklıdırlar bende cuma gidicem kese görmeye normalde adete göre baksam 6+3 olarak gözüküyo ama değerler 5buçuk gibi gidince tam net belli olcak haftası

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…