2022 Temmuz ayı transfer olacaklar

Herkese merhaba bugün transferde 5.günüm progesteron ve estridial tahlillerim oldu doktor Iyi dedi ilaçlara ayben secam takviye b8r şey vermedi umutlanabilir miyim dedim erken daha dedi progesteron sonucu 283.92 e2 estradiol sonucu 30.15 tam olarak ne demek bir de tedavi sırasında tam nelere dikkat ettiniz

Cnm mrb. Bu konuda tecrubeli degilim ben. Tecrubeli arkadaslardan gorus isteyelim. Minimum 7mm olmasi gerekiyor diye biliyorum sadece. Kac embriyon var, yasin, kacinci denemen bunlar onemli bence karar vermende. 3.gunu cozdurup 5.gune mi goturecekler. Yoksa 3.gun olarak mi transfer edecekler.

benimde ara ara silince peçeteye gelen kahverengimsi akıntım var ne olduğunu bilmiyorum ama inşallah endişelenecek bir şey değildir kese görmeye haftaya cumartesi gideceğim şuan 4+5 haftalık hamileyim
Bu bende de oluyor sebebini anlayamadım vajinal ilaç kullanıyorum tahriş mi oluyor acaba.Benimde kese randevum salı günü.beklesem mi doktora yazsam mı bilemedim

benimde ara ara silince peçeteye gelen kahverengimsi akıntım var ne olduğunu bilmiyorum ama inşallah endişelenecek bir şey değildir kese görmeye haftaya cumartesi gideceğim şuan 4+5 haftalık hamileyim
Merhaba bende 4+4 gözüküyor Hemen hemen aynıyız haftaya cuma gideceğim bende inşallah bir sorun yoktur sevinçli haberlerle geliriz

Kızlar şimdi öğrendiğim bir bilgiyi aktarayım ;
Beta hcg değerinin 48 saatte en az %50 (ortalama %53)
72 saatte ise 2 katı artması normalmiş.
Yani 48 saatte 2 katı artacak diye bir kural yokmuş ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…