- 28 Aralık 2015
- 1.555
- 1.102
- 133
- 32
- Konu Sahibi kahvetutkunu1
-
- #2.441
Hepimiz birden hayal görüyo olamayız cnm gözün aydın inşallah kanada görürsünEki Görüntüle 3101377
Kızlar hayal mi görüyorum kan da verdim ama çıkmadı daha
selam 7,5 mm dedi doktor bugün embriyon fazla olduğu için deneyelim 3 günlük embriyolarını koyalım dedi yumurtan olmasa asla yapmazdım dedi ama deneyebilliriz karar sizin dedi çarşamba transferim olacak sizce ne yapmalıyımSen icini ferah tut cnm, bence istenen kalinliga gelir.
güzel haberlerle inşallahİnşaallah sağlıklıdırlar bende cuma gidicem kese görmeye normalde adete göre baksam 6+3 olarak gözüküyo ama değerler 5buçuk gibi gidince tam net belli olcak haftası
Cnm mrb. Bu konuda tecrubeli degilim ben. Tecrubeli arkadaslardan gorus isteyelim. Minimum 7mm olmasi gerekiyor diye biliyorum sadece. Kac embriyon var, yasin, kacinci denemen bunlar onemli bence karar vermende. 3.gunu cozdurup 5.gune mi goturecekler. Yoksa 3.gun olarak mi transfer edecekler.selam 7,5 mm dedi doktor bugün embriyon fazla olduğu için deneyelim 3 günlük embriyolarını koyalım dedi yumurtan olmasa asla yapmazdım dedi ama deneyebilliriz karar sizin dedi çarşamba transferim olacak sizce ne yapmalıyım
Bu bende de oluyor sebebini anlayamadım vajinal ilaç kullanıyorum tahriş mi oluyor acaba.Benimde kese randevum salı günü.beklesem mi doktora yazsam mı bilemedimbenimde ara ara silince peçeteye gelen kahverengimsi akıntım var ne olduğunu bilmiyorum ama inşallah endişelenecek bir şey değildirkese görmeye haftaya cumartesi gideceğim şuan 4+5 haftalık hamileyim
İnşallah katlanarak artsınBen
dün akşam testi yaptım 9. 67 çıktı yarın tekrarlayacağım değerim düşük ama inş düzenli artar..
ozaman progestan fitil kaynaklı olabilir az kalmış randevuna sen sor banada bilgi ver kuzum ben hemşireye yazdım dönüş olmadı dahaBu bende de oluyor sebebini anlayamadım vajinal ilaç kullanıyorum tahriş mi oluyor acaba.Benimde kese randevum salı günü.beklesem mi doktora yazsam mı bilemedim
Merhaba bende 4+4 gözüküyorbenimde ara ara silince peçeteye gelen kahverengimsi akıntım var ne olduğunu bilmiyorum ama inşallah endişelenecek bir şey değildirkese görmeye haftaya cumartesi gideceğim şuan 4+5 haftalık hamileyim
Benimde ikinci günüm batma oluyo sancı oluyo normal dir umarımBugün transferim yapıldı Allahım inşallah emeklerimizi boşa çıkarmazTransfer sonrası kasıklarımda çok fena bi batma hiisi oldu idrarımı fazla uzun süre tuttuğum için olabilir mi
Senin kaçıncı gün embriyosuydu canım. İnşallah tutunur bebeğinBenimde ikinci günüm batma oluyo sancı oluyo normal dir umarım
Normal canım ilaçlardan da oluyor tutunmada olabilirBenimde ikinci günüm batma oluyo sancı oluyo normal dir umarım
Yaa bizlerede dua edin pozitifi görem arkadaşlarNormal canım ilaçlardan da oluyor tutunmada olabilir
İnşallah canım hepimizki inşallah tutunsun . 5. Gün .Senin kaçıncı gün embriyosuydu canım. İnşallah tutunur bebeğin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?