2022 Temmuz ayı transfer olacaklar

Kızlar şimdi öğrendiğim bir bilgiyi aktarayım ;
Beta hcg değerinin 48 saatte en az %50 (ortalama %53)
72 saatte ise 2 katı artması normalmiş.
Yani 48 saatte 2 katı artacak diye bir kural yokmuş ...
Nerden ogrendin canim bu bilgiyi?
Benim durumum su an oyle. Yarin 4. kez kan verecegim

Reactions: Dei

Merhabalar iyi geceler arkadaslar rabbim hepinizin yolunu acik etsin insallah kucaginizi bos birakmasin.transfer olanlar guzel haberleriniz olsun insallah.bebis haberini duyan herkesi tebrikederim sag salim dogum nasipetsin tanrim. Benim hikayeme gelince 3 basarisiz tup bebek denememden sonra dorduncuye basliycam agustosta. 3 tup bebek denemesinde zor zamanlar gecirdim fakat ümidimi kaybetmedim. Ben 11 yillik evliliyim . Sorunlar evlendikten sonra basladi gec evlendim ben maalesef yorucu stresli ve togunbir ishayatim vardi ve hep kariyerimi yukseltme pesindeydim bir mucize oldu evlendim. Evlendikten sonra yaklasik biray sonra rahatsizlandim. Kadin hastaligindan . Kistim cikti cok sayıda ameliyat oldum. Aradan belli zaman sonra cocuk sahibi olmaya karar verdik eşimle doktora gittik. testler filan benim yastan dolayi fsh cok yuksek cikti en tap seviyedeydi. doktorum hic ugrasmayin direk tup bebek deneyin dedi .tup bebek icin tetkikler yapildi muayene bende yine cikolata kisti cikti. Hemde cok büyük bagirsak bolgemi kaplamis. Yine ameliyat oldum hemde apar tpoar. 3 gun hastanede kaldim ciktik toparladim 2 yil ara verdik o arada tetkikler yapiliyor bakiliyor coksukur kist tekrarlamamış. Biz hersey guzel diye tekrardan gittik once asilama yapildi sebebinidehic bilmiyorum olmadi maalesef . Kimseyi sıkmayayım diye ozet gecicem ben 12 yillik evliligimde 6 ameliyat 2 asila 3 tup bebek denemesi gecirdim. O kadar biktimki birde simdi erken menapoz eklendi. 43 yasindayim ben evlat sahibi olmak icin cekmedigim kalmadi. Bunada şükür dayanmaya calisiyorum. Rabbim yazmamis diyorum bazen umidimi kaybettigim cok oldu. Yikilmadim herseferinde bu son diyorum ama evlat hasreti agir basiyor. Rabbim benim ve benim gibi anne olamayan herkese cennet kokulu evlat nasip etsin insallah. Bu tedavide olmazsa yine yola devam edicem omrum yettiğince . Benim cektigimide kimselere yasatmasin. Nefes aldigim sürece umut hep vardir. Sizleri sıktığım icin ozur dilerim yazmak istedim .iyi geceler

Allah tan ümit kesilmez, inşallah bu sefer pozitifi görür evladınızı kucağınıza alırsınız

Her şey çok güzel olacak inanıyorum. Allah bir an önce yavrularına kavuştursun seni inşallah

Allah tan ümit kesilmez, inşallah bu sefer pozitifi görür evladınızı kucağınıza alırsınız
Evet canim rabbime sigindim sadece zaten. Bu bir sinav bu sinavi basariyla geçecegime inaniyorum. Artik üzüle üzüle uzulmemeyide öğrendim.buda olmazsa bir dahakine 15 deneme yapip sonunda bebegine kavusan arkadasim var.o bana söyler hep ya 3 kere denedin hep ağlıyorsun ben napayim 15 bitti 16.yi deniycem haline şükret derdi. Şükür o kavustu muradina darisi olmayan bizlerin başına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…