- 20 Temmuz 2022
- 226
- 185
- 18
- 46
- Konu Sahibi kahvetutkunu1
-
- #2.481
Saglicakla sorunsuz bir hamilelik gecir insallahAllah tan ümit kesilmez, inşallah bu sefer pozitifi görür evladınızı kucağınıza alırsınız
Canım benımde senın gibi aynı bak eklentıde gonderıyorım.3. Gün embrıyosu 2 adet.Sağolun inşallah pazartesi guzel haberı de kan testıyle alırım.
CNım yaptığın erken gebelik testinin markası neCanım benımde senın gibi aynı bak eklentıde gonderıyorım.3. Gün embrıyosu 2 adet.
Yarında kan testim var
Mrb
Benimde 20 temmuz transfer tarihi
Gercekten cok yipratici olmus sizinkiMerhabalar iyi geceler arkadaslar rabbim hepinizin yolunu acik etsin insallah kucaginizi bos birakmasin.transfer olanlar guzel haberleriniz olsun insallah.bebis haberini duyan herkesi tebrikederim sag salim dogum nasipetsin tanrim. Benim hikayeme gelince 3 basarisiz tup bebek denememden sonra dorduncuye basliycam agustosta. 3 tup bebek denemesinde zor zamanlar gecirdim fakat ümidimi kaybetmedim. Ben 11 yillik evliliyim . Sorunlar evlendikten sonra basladi gec evlendim ben maalesef yorucu stresli ve togunbir ishayatim vardi ve hep kariyerimi yukseltme pesindeydim bir mucize oldu evlendim. Evlendikten sonra yaklasik biray sonra rahatsizlandim. Kadin hastaligindan . Kistim cikti cok sayıda ameliyat oldum. Aradan belli zaman sonra cocuk sahibi olmaya karar verdik eşimle doktora gittik. testler filan benim yastan dolayi fsh cok yuksek cikti en tap seviyedeydi. doktorum hic ugrasmayin direk tup bebek deneyin dedi .tup bebek icin tetkikler yapildi muayene bende yine cikolata kisti cikti. Hemde cok büyük bagirsak bolgemi kaplamis. Yine ameliyat oldum hemde apar tpoar. 3 gun hastanede kaldim ciktik toparladim 2 yil ara verdik o arada tetkikler yapiliyor bakiliyor coksukur kist tekrarlamamış. Biz hersey guzel diye tekrardan gittik once asilama yapildi sebebinidehic bilmiyorum olmadi maalesef . Kimseyi sıkmayayım diye ozet gecicem ben 12 yillik evliligimde 6 ameliyat 2 asila 3 tup bebek denemesi gecirdim. O kadar biktimki birde simdi erken menapoz eklendi. 43 yasindayim ben evlat sahibi olmak icin cekmedigim kalmadi. Bunada şükür dayanmaya calisiyorum. Rabbim yazmamis diyorum bazen umidimi kaybettigim cok oldu. Yikilmadim herseferinde bu son diyorum ama evlat hasreti agir basiyor. Rabbim benim ve benim gibi anne olamayan herkese cennet kokulu evlat nasip etsin insallah. Bu tedavide olmazsa yine yola devam edicem omrum yettiğince . Benim cektigimide kimselere yasatmasin. Nefes aldigim sürece umut hep vardir. Sizleri sıktığım icin ozur dilerim yazmak istedim .iyi geceler
Ayni gün transfer olmusuz beklemek zor gercekten insallahh guzel haberleri paylasalim haftayaMerhaba ben de 20 Temmuz da transfer oldum inşallah pozitif sonuçlar alırız hepimiz
Boyle bir sey icin sakin ertelemeyin moralinizi bozmak yerine soyleyin bence anlayis gosterirler diye dusunuyorum ..kac gun kalicaklar ki birikigunse idare edilebilirKizlar slm. Transfere hazirlaniyorum su an. Ve bilin bakalim ne oldu. Yatili misafirim geliyor transfer zamanina ve red edebilecegim birileri degil. Dr. aslinda onumuzdeki ay yapacakti, biz erkene cekmistik is durumumuzdan dolayi. Cok demoralize oldum. Ilaclari birakip transferi iptal mi etsem diye dusunuyorum. Evde misafir varken doktora git gel nasil olacak hic bilmiyorum. Sehir degisikligi yapiyorum dr. icinpartalina_
Masallah darisi basimiza..transferin ilk gunleri neler hissettiniz?benim kasiklarimda regl sancisi gibi sanci ve batmalar oluyor bugun 5.gunum .Bu ilk denememiz umarim son olur.Ama korunmasiz iliski sonrasi bu batmalar oluyordu ama hic hamile kalamadim o yuzden merak ettim bi fark olmali miayy amin inşallahçok heycanlıyım bende
Amiiinnnn canimmm benim insallah bende bu sefer olacak diye umudumu kaybetmedimGercekten cok yipratici olmus sizinkiallah yardimciniz olsun umudunuzu kaybetmemeniz harika olucak ve guzel habrrerinizi alacagiz inaniyorum.. iyi bi merkez secin laboratuvar vs cok onemli biliyosunuz..
bende transferden sonra ilk 3-4 gün bacak ağrısı çok oldu sonra hafif kasık batması ama 6. günden sonra hiç bir belirti kalmadı.Masallah darisi basimiza..transferin ilk gunleri neler hissettiniz?benim kasiklarimda regl sancisi gibi sanci ve batmalar oluyor bugun 5.gunum .Bu ilk denememiz umarim son olur.Ama korunmasiz iliski sonrasi bu batmalar oluyordu ama hic hamile kalamadim o yuzden merak ettim bi fark olmali mi
ben 6. gün yaptımArkadaşlar transferimin 8. Gunu test yapmamak konusunda bugüne kadar sabrettim Salı gününü bekliyorum benimle aynı olup test yapan oldumu
Coksevindim canım inş kan testinde güzel çıkar ben korkuyorum inanki yapamadım o nedenleben 6. gün yaptımhafif pempemsi lekelenmem olmuştu dedim ki yapayım varsa sevinirim yoksa daha erken çıkmamıştır der üzülmem dedim annemle kör olacaktık nerdeyse çift çizgiyi görebilmek için sonra çizgi netleşti çok şükür
Predictor early canımCNım yaptığın erken gebelik testinin markası ne
kan testide verdimCoksevindim canım inş kan testinde güzel çıkar ben korkuyorum inanki yapamadım o nedenle
Valla bende de hiç belirti kalmadı iki kere üst üste kan testi yaptım sonra bıraktım muayneyi bekliyorumbende transferden sonra ilk 3-4 gün bacak ağrısı çok oldu sonra hafif kasık batması ama 6. günden sonra hiç bir belirti kalmadı.
Bacak agrisi dediginiz nasil bi agri benim de arada belli bolgelere agri giriyor kullandigimiz ilaclarin etkisi de olabilir tabi ama kasik batmasi ve agrisi cok bariz ozellikle geceleribende transferden sonra ilk 3-4 gün bacak ağrısı çok oldu sonra hafif kasık batması ama 6. günden sonra hiç bir belirti kalmadı.
Yolundadir merak etmeyjn bikere tutunsun yeter kiValla bende de hiç belirti kalmadı iki kere üst üste kan testi yaptım sonra bıraktım muayneyi bekliyorumİnşallah herşey yolundadır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?