2022 Temmuz ayı transfer olacaklar

Sağolun inşallah pazartesi guzel haberı de kan testıyle alırım.
Canım benımde senın gibi aynı bak eklentıde gonderıyorım.3. Gün embrıyosu 2 adet.
Yarında kan testim var

Eklentiler

• 5344C463-561A-425D-A175-FACBE886871D.webp
    15,4 KB · Görüntüleme: 68
Yaaa hayirli olsun insallah nasil geciyor gunler surekli yatiyor musun? Ben disari cikmiyorum evde bi is yapmiyorim ama surekli sirt ustu de yatmiyorum.. her aksam havuc suyu iciyorum.3 gundur kasiklarimda batmalar var..bur haftamiz kaldi beklemek cok zor.. sen nasil hissesiyorsun

Gercekten cok yipratici olmus sizinki allah yardimciniz olsun umudunuzu kaybetmemeniz harika olucak ve guzel habrrerinizi alacagiz inaniyorum.. iyi bi merkez secin laboratuvar vs cok onemli biliyosunuz..

Reactions: Dei
Kizlar slm. Transfere hazirlaniyorum su an. Ve bilin bakalim ne oldu. Yatili misafirim geliyor transfer zamanina ve red edebilecegim birileri degil. Dr. aslinda onumuzdeki ay yapacakti, biz erkene cekmistik is durumumuzdan dolayi. Cok demoralize oldum. Ilaclari birakip transferi iptal mi etsem diye dusunuyorum. Evde misafir varken doktora git gel nasil olacak hic bilmiyorum. Sehir degisikligi yapiyorum dr. icin partalina_

Boyle bir sey icin sakin ertelemeyin moralinizi bozmak yerine soyleyin bence anlayis gosterirler diye dusunuyorum ..kac gun kalicaklar ki birikigunse idare edilebilir

ayy amin inşallah çok heycanlıyım bende
Masallah darisi basimiza..transferin ilk gunleri neler hissettiniz?benim kasiklarimda regl sancisi gibi sanci ve batmalar oluyor bugun 5.gunum .Bu ilk denememiz umarim son olur.Ama korunmasiz iliski sonrasi bu batmalar oluyordu ama hic hamile kalamadim o yuzden merak ettim bi fark olmali mi

bende transferden sonra ilk 3-4 gün bacak ağrısı çok oldu sonra hafif kasık batması ama 6. günden sonra hiç bir belirti kalmadı.

Arkadaşlar transferimin 8. Gunu test yapmamak konusunda bugüne kadar sabrettim Salı gününü bekliyorum benimle aynı olup test yapan oldumu
ben 6. gün yaptım hafif pempemsi lekelenmem olmuştu dedim ki yapayım varsa sevinirim yoksa daha erken çıkmamıştır der üzülmem dedim annemle kör olacaktık nerdeyse çift çizgiyi görebilmek için sonra çizgi netleşti çok şükür

Coksevindim canım inş kan testinde güzel çıkar ben korkuyorum inanki yapamadım o nedenle

bende transferden sonra ilk 3-4 gün bacak ağrısı çok oldu sonra hafif kasık batması ama 6. günden sonra hiç bir belirti kalmadı.
Bacak agrisi dediginiz nasil bi agri benim de arada belli bolgelere agri giriyor kullandigimiz ilaclarin etkisi de olabilir tabi ama kasik batmasi ve agrisi cok bariz ozellikle geceleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…