- 12 Haziran 2021
- 447
- 426
- 33
- 44
- Konu Sahibi kahvetutkunu1
-
- #2.501
Kan verdiniz mi değerleriniz kaçtı gün günNerden ogrendin canim bu bilgiyi?
Benim durumum su an oyle. Yarin 4. kez kan verecegim
ben 6. gün yaptımhafif pempemsi lekelenmem olmuştu dedim ki yapayım varsa sevinirim yoksa daha erken çıkmamıştır der üzülmem dedim annemle kör olacaktık nerdeyse çift çizgiyi görebilmek için sonra çizgi netleşti çok şükür
covid ağrısı gibi ya kemiklerimde garip bir ağrı vardı bu ağrı ilk gebeliğimde de vardıBacak agrisi dediginiz nasil bi agri benim de arada belli bolgelere agri giriyor kullandigimiz ilaclarin etkisi de olabilir tabi ama kasik batmasi ve agrisi cok bariz ozellikle geceleri
Canım yaaa.. transfer sonrası normal hayatına dönebilirsin ama soft.. yani yatılı misafir normal hayat değil.. tabi gelen kişilere durumu anlatacaksan onlar da sana yardımcı olacaksa tamam.. hatta iyi bile olur evde birileri sana destek ve zaman hızlı geçer.. ama sen koşturacaksan eper bütün gün bence transferi ertelemk değil misafire durumu açıklamak lazım..Kizlar slm. Transfere hazirlaniyorum su an. Ve bilin bakalim ne oldu. Yatili misafirim geliyor transfer zamanina ve red edebilecegim birileri degil. Dr. aslinda onumuzdeki ay yapacakti, biz erkene cekmistik is durumumuzdan dolayi. Cok demoralize oldum. Ilaclari birakip transferi iptal mi etsem diye dusunuyorum. Evde misafir varken doktora git gel nasil olacak hic bilmiyorum. Sehir degisikligi yapiyorum dr. icinpartalina_
Geç döllenme olmuştur canım belkideKızlar ayın 22 sinde akşam test verdim 9.67 çıkmıştı bugün öğlen test verdim 21. 74 çıktı sonuç yani 2ye katlanmış ama hala düşük bir değer ne dersiniz bu işe
Bir anda 10 katına çıkamaz kiKızlar ayın 22 sinde akşam test verdim 9.67 çıkmıştı bugün öğlen test verdim 21. 74 çıktı sonuç yani 2ye katlanmış ama hala düşük bir değer ne dersiniz bu işe
ben 8 temmuzda transfer oldum son betam 917 cumartesi gideceğim kese için henüz doktora gitmedim canımKızlar , 7 temmuzda transfer olup keseyi ve kalp atışını gören var mı ? Varsa en son beta kaçtı ?
Bence çok iyiKızlar ayın 22 sinde akşam test verdim 9.67 çıkmıştı bugün öğlen test verdim 21. 74 çıktı sonuç yani 2ye katlanmış ama hala düşük bir değer ne dersiniz bu işe
Canim bugun 1 saat sonra verecegimKan verdiniz mi değerleriniz kaçtı gün gün
Danıştım ilerlemesi güzel biraz daha takip edelim dedi.. İnş güzel pozitif haberler alırsınGeç döllenme olmuştur canım belkide
Doktoruna danıstınmı
Benımde kan testım yarın sabah
Amiiinn inşaallahBir anda 10 katına çıkamaz kiböyle böyle katlanarak artsın inşallah canım
Kaçıncı gündü tüp bebekse embriyo kaçıncı gündüKızlar ayın 22 sinde akşam test verdim 9.67 çıkmıştı bugün öğlen test verdim 21. 74 çıktı sonuç yani 2ye katlanmış ama hala düşük bir değer ne dersiniz bu işe
5. Gün embriyosuydu transferden sonra bugün 11. GünümKaçıncı gündü tüp bebekse embriyo kaçıncı gündü
Kaçıncı günler bu testler? Benim gönderdiğim linkleri okumanı rica ederim umutsuz olmaCanim bugun 1 saat sonra verecegim
Su ana kadar 196-283-446 cikti 2 gunde bir
Sinirda gidiyor takipteyiz
Okudum canim linkleri cok tesekkurlerKaçıncı günler bu testler? Benim gönderdiğim linkleri okumanı rica ederim umutsuz olma
İnşallah çok dua ediyorum. Geç tutundu yavrucuğum diye düşünüyorum inş sağlıkla ilerleyecek.5. Gün embriyosuydu transferden sonra bugün 11. Günüm
Evet 2 gün sonra tekrar et bakalım canım umutsuz olma
SelamKızlar , 7 temmuzda transfer olup keseyi ve kalp atışını gören var mı ? Varsa en son beta kaçtı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?