- 12 Haziran 2021
- 447
- 426
- 33
- 44
- Konu Sahibi kahvetutkunu1
-
- #2.521
Benimde 12 gün 746 çıkmıştı beta yarın kese için çağırdı doktorumSelambende 7 temmuzda transfer oldum, en son Cuma günü beta yaptırdım 2950 çıktı. Kontrol için drumdan haber bekliyorum
çımtı
6. Gün-89Benimde 12 gün 746 çıkmıştı beta yarın kese için çağırdı doktorum
Bakalım nedense çok umudum yok yarın için çünkü kasık ağrım filan yok vardı ilk günlerde 2-3 gündür hiç belirtim yok
Ayrıca dün testimi tekrar edeyim dedim 1472 çıkmış
12. Gün başka bir yerde yaptırmıştım
Mysize cnm merhaba maalesef benim transferim iptal edildi.Ne yaptiniz gecti mi transfer hayirli olsun:)
Paylaşalım inşallah pozitif sonuçlar alırız tek embriyom vardı zaten başka türlüsünü şu an düşünmek bile istemiyorumAyni gün transfer olmusuz beklemek zor gercekten insallahh guzel haberleri paylasalim haftaya
9. Gunumdeyım canım hala cesaret edemıyorum test yapmayaArkadaşlar transferimin 8. Gunu test yapmamak konusunda bugüne kadar sabrettim Salı gününü bekliyorum benimle aynı olup test yapan oldumu
Benım de yarın kan testım. İnşallah guzel haberler alırızCanım benımde senın gibi aynı bak eklentıde gonderıyorım.3. Gün embrıyosu 2 adet.
Yarında kan testim var
Test günün yarınmi hadi inş güzel sonuç haberijj verirsin canım9. Gunumdeyım canım hala cesaret edemıyorum test yapmaya
Yok test gunum 12. Gun yani çarşamba canım ama salı yapım diyorumTest günün yarınmi hadi inş güzel sonuç haberijj verirsin canım
Benimde hiç cesaretim yok
Salı benimki ama yarın yaptırayım diyorumYok test gunum 12. Gun yani çarşamba canım ama salı yapım diyorumsenın ne zaman test gunun?
Kiyamam yaaa neden test verdin ki canim artik o zorunluluk yok..bu nasil sacmalik o kadar haklisin ki isyanindaMysize cnm merhaba maalesef benim transferim iptal edildi.
19u covid testi verdim positif çıktı yıkıldım
20si yine test verdim negatif hatta evde de test yaptim negatif ama hastane kabul etmedi sağlık bakanlığı hemen sisteme girmiş ve benim transferimi iptal ettiler.
O gunden bugüne hala ağlıyorum kaderimetekrar adet sonrasi başlayacağız yediğim ignelere ilaclara mı yanayım maddi manevi bittiğinme mi ilaçların zor bulunmasinda mi aradım sağlık bakanlığı lnı agizima geleni söyledim bir evlat için neler yapiyoruz hic yardimci olmuyorsunuz belki bir hataya kurban gittim beni maffettiniz dedim ama naafile şuan evde karantinadayim negatif sonuçlarıım olduğu halde çok kötüyüm.
Kiyamam yaaa neden test verdin ki canim artik o zorunluluk yok..bu nasil sacmalik o kadar haklisin ki isyanindaMysize cnm merhaba maalesef benim transferim iptal edildi.
20si yine test verdim negatif hatta evde de test yaptim negatif ama hastane kabul etmedi sağlık bakanlığı hemen sisteme girmiş ve benim transferimi iptal ettiler.
O gunden bugüne hala ağlıyorum kaderimetekrar adet sonrasi başlayacağız yediğim ignelere ilaclara mı yanayım maddi manevi bittiğinme mi ilaçların zor bulunmasinda mi aradım sağlık bakanlığı lnı agizima geleni söyledim bir evlat için neler yapiyoruz hic yardimci olmuyorsunuz belki bir hataya kurban gittim beni maffettiniz dedim ama naafile şuan evde karantinadayim negatif sonuçlarıım olduğu halde çok kötüyüm.
Yok 5. Gun canım 2 adet. Senın?Salı benimki ama yarın yaptırayım diyorum
Senin 3. Gün embriyjsumu
Test zorunlu canim hem benden hem de eşimden covid testi istediler yani refakatçi olacak olan eşim. Üzülmekten halim kalmadi zaten artik önümüzdeki maçlara bakıyorumKiyamam yaaa neden test verdin ki canim artik o zorunluluk yok..bu nasil sacmalik o kadar haklisin ki isyanindaama iyi tarafindan bakmaya calis her seyde bir hayir vardir demek dogru zaman degilmis oyle dusun kendini yipratma lutfen ..Ben gecen yıl aşı yüzünden annemi kaybettim acisi dün gibi icimde insanlarin canlarini aldilar senin transferini mi dusuncekler maalesef korkunç gercek bu o yuzden sonuna kadar hakkini aramak gerek olan olmus ama keske test vermeseydin
O zaman sana moral vereyim hastanede kontrole gttigimde cook tatli bi bebek gordym anne babasiyla tedavi sonucu bebisleri olmus ve doktoru ziyarete gelmisler sohbet ettik o da tek embriyoymusPaylaşalım inşallah pozitif sonuçlar alırız tek embriyom vardı zaten başka türlüsünü şu an düşünmek bile istemiyorumağrılarım benim de oluyor korkup ağlayarak doktoru aradım normal dedi bende akışına bıraktım Cuma’ya kadar
Canim o zorunluluk kaldirildi istersen arastir sikayet edip dava bile edebilirsin ama insanin hali kalmiuo haklisin.. benden ne yumurta toplama da ne de transferde test almadilar hangi hastanede tedavi goruyosunTest zorunlu canim hem benden hem de eşimden covid testi istediler yani refakatçi olacak olan eşim. Üzülmekten halim kalmadi zaten artik önümüzdeki maçlara bakıyorum
Benjmde 5. Gün 2 adet canım aynıyızYok 5. Gun canım 2 adet. Senın?
Sana 11. Gun mü dediler test gününü?Benjmde 5. Gün 2 adet canım aynıyız
Bugün 8. Gunum canımSana 11. Gun mü dediler test gününü?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?