2022 Temmuz ayı transfer olacaklar

Selam bende 7 temmuzda transfer oldum, en son Cuma günü beta yaptırdım 2950 çıktı. Kontrol için drumdan haber bekliyorum
çımtı
Benimde 12 gün 746 çıkmıştı beta yarın kese için çağırdı doktorum
Bakalım nedense çok umudum yok yarın için çünkü kasık ağrım filan yok vardı ilk günlerde 2-3 gündür hiç belirtim yok
Ayrıca dün testimi tekrar edeyim dedim 1472 çıkmış
12. Gün başka bir yerde yaptırmıştım

6. Gün-89
8. Gün-210
10. Gün-376
12. Gün-746 (başka laboratuvarda)
16. Gün-1472
Keşke dün test olmasaydım modum düştü yarın da tam doktor çağırdı bakalım ne olacak

Ne yaptiniz gecti mi transfer hayirli olsun:)
Mysize cnm merhaba maalesef benim transferim iptal edildi.
19u covid testi verdim positif çıktı yıkıldım
20si yine test verdim negatif hatta evde de test yaptim negatif ama hastane kabul etmedi sağlık bakanlığı hemen sisteme girmiş ve benim transferimi iptal ettiler.
O gunden bugüne hala ağlıyorum kaderime tekrar adet sonrasi başlayacağız yediğim ignelere ilaclara mı yanayım maddi manevi bittiğinme mi ilaçların zor bulunmasinda mi aradım sağlık bakanlığı lnı agizima geleni söyledim bir evlat için neler yapiyoruz hic yardimci olmuyorsunuz belki bir hataya kurban gittim beni maffettiniz dedim ama naafile şuan evde karantinadayim negatif sonuçlarıım olduğu halde çok kötüyüm.

Ayni gün transfer olmusuz beklemek zor gercekten insallahh guzel haberleri paylasalim haftaya
Paylaşalım inşallah pozitif sonuçlar alırız tek embriyom vardı zaten başka türlüsünü şu an düşünmek bile istemiyorum ağrılarım benim de oluyor korkup ağlayarak doktoru aradım normal dedi bende akışına bıraktım Cuma’ya kadar

Kiyamam yaaa neden test verdin ki canim artik o zorunluluk yok..bu nasil sacmalik o kadar haklisin ki isyaninda ama iyi tarafindan bakmaya calis her seyde bir hayir vardir demek dogru zaman degilmis oyle dusun kendini yipratma lutfen ..Ben gecen yıl aşı yüzünden annemi kaybettim acisi dün gibi icimde insanlarin canlarini aldilar senin transferini mi dusuncekler maalesef korkunç gercek bu o yuzden sonuna kadar hakkini aramak gerek olan olmus ama keske test vermeseydin

Kiyamam yaaa neden test verdin ki canim artik o zorunluluk yok..bu nasil sacmalik o kadar haklisin ki isyaninda ama iyi tarafindan bakmaya calis her seyde bir hayir vardir demek dogru zaman degilmis oyle dusun kendini yipratma lutfen ..Ben gecen yıl aşı yüzünden annemi kaybettim acisi dün gibi icimde insanlarin canlarini aldilar senin transferini mi dusuncekler maalesef korkunç gercek bu o yuzden sonuna kadar hakkini aramak gerek olan olmus ama keske test vermeseydin

Test zorunlu canim hem benden hem de eşimden covid testi istediler yani refakatçi olacak olan eşim. Üzülmekten halim kalmadi zaten artik önümüzdeki maçlara bakıyorum

O zaman sana moral vereyim hastanede kontrole gttigimde cook tatli bi bebek gordym anne babasiyla tedavi sonucu bebisleri olmus ve doktoru ziyarete gelmisler sohbet ettik o da tek embriyoymus

Test zorunlu canim hem benden hem de eşimden covid testi istediler yani refakatçi olacak olan eşim. Üzülmekten halim kalmadi zaten artik önümüzdeki maçlara bakıyorum
Canim o zorunluluk kaldirildi istersen arastir sikayet edip dava bile edebilirsin ama insanin hali kalmiuo haklisin.. benden ne yumurta toplama da ne de transferde test almadilar hangi hastanede tedavi goruyosun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…