- 12 Haziran 2021
- 447
- 426
- 33
- 44
- Konu Sahibi kahvetutkunu1
-
- #2.561
Evet çok teşekkür ederim heyecan varYok benim tek transfer oldu. 14. Gün 1204’e çıktı en son ama yarın göreceğiz tabi her şey yolunda mı değil mi?
Canim sen bana moral veriyordun 72 saatte 2 kat yeterli diye… senin degerlerin 48 saatte hemen hemen 2 katina gelmis zaten… hersey gayet iyi gorunuyor bosuna stres yapip gunlerini zehir etmeEvet çok teşekkür ederim heyecan var
Teşekkür ederim canım :) Benim ilk başlarda aşırı kasık ağrılarım oluyordu canım başkada belirtim yoktu ilaçlardan sanıyordum ama bence tutunmadan çünkü artık çok yok ara ara gelen ağrılar onlarda bir kaç dk sürüyor sonra geçiyorYolundadir merak etmeyjn bikere tutunsun yeter kitransferin ilk gunleri nasildi belirtileriniz
Kızlar 6 Temmuz transfer tarihimdi. 17 Temmuz test günümdü, pozitifKese görmek için kaç gün sonra gideceksiniz?
Transfer sonrası nasıl beslendiniz? Nelere dikkat etmek gerekiyor?
benimki 10 temmuz transfer. 29 temmuzda gidicem canımKızlar 6 Temmuz transfer tarihimdi. 17 Temmuz test günümdü, pozitifKese görmek için kaç gün sonra gideceksiniz?
Heheh cok tatlısınız. Bütün acıkmalar böyle olsunSağlıklı beslenmeye dikkat ettim. Alkol yok, sigara zaten içmiyorum neyse ki. Yumurta sabahları, avokadobuldukça yemeye çalıştım. Çiğ kuruyemiş - badem ceviz gibi- kayısı hem kuru hem tazesi özellikle kabız olmamak için çok faydalı.
Meyve sebze bol bol, salata, yoğurt. Yazdıkça acıktım. Bu ara açlık hissimi kontrol edemiyorum resmen.
Heheh cok tatlısınız. Bütün acıkmalar böyle olsun
Teşekkür ederim bende aynen böyle yapmıstım ilk transferimde ama simdi bazı yerlerde okudum maydonoz, marul, kekik, tatlı yemeyin diyorlar.maruldan ne olacak ki?
Bende sürekli yatmıyorum.herhangi bir belirti yok şuan için.ne zaman test yapmayı düşünüyosunYaaa hayirli olsun insallahnasil geciyor gunler surekli yatiyor musun? Ben disari cikmiyorum evde bi is yapmiyorim ama surekli sirt ustu de yatmiyorum.. her aksam havuc suyu iciyorum.3 gundur kasiklarimda batmalar var..bur haftamiz kaldi beklemek cok zor.. sen nasil hissesiyorsun
Belirtiniz varmıydı acabakan testide verdimtransferin 10 . günü 354 12. günü 917 çıktı cumartesi kesemizi görmeye gideceğim inşallah
Keşke yapmasaydın canım, ben de önceki denemede kimyasal geçirdim. İdrarda takip ediyorum şu an. 11. Günüm olmasına rağmen Kan testi bile vermedim bak strese girmemek için.Yok canım doktor 12. Gün 746 çıkınca direkt kese için çağırdı bir daha istemedi test vs... ben kendim pimpirik olduğumdan kaşındım resmen ve test yaptım
ilk başlarda var sandığım bazı belirtiler oldu ama sonradan belirtiler kayboldu sanırım vücudum ilaçlara tepki gösteriyordu ilaçlara alışınca birşey kalmadıBelirtiniz varmıydı acaba
Bel agrınız oldumu benim daha 2.gün ama belim agrıyor kalkıp otururken bu normal mi acabaTeşekkür ederim canım :) Benim ilk başlarda aşırı kasık ağrılarım oluyordu canım başkada belirtim yoktu ilaçlardan sanıyordum ama bence tutunmadan çünkü artık çok yok ara ara gelen ağrılar onlarda bir kaç dk sürüyor sonra geçiyor
Hayırlı olsunAllah sizede nasip/etsin ben hala inanamiym şaka gbi geliyor herşey.
Sanirim ekranda görünce fotoğrafini verince inanincm.
Benim geçen sefer kimyasaldıKeşke yapmasaydın canım, ben de önceki denemede kimyasal geçirdim. İdrarda takip ediyorum şu an. 11. Günüm olmasına rağmen Kan testi bile vermedim bak strese girmemek için.
Bende 20 temmuzda transfer oldum.ne zaman yapacaksınız testiBende 20 temmuzda transfer oldum cokk heycanliyim zamanda geçmiyor
Ay canım neden herşeyin kötüsünü düşünüyorsun. Gayet güzel olacak yarın herşeyBenim geçen sefer kimyasaldı
11. Gün 16
12. Gün 13 çıkmıştı
Bu sefer değerlerim kimyasala benzemiyor ancak beni bir korku sardı nedense
Yarın ya kese olmazsa
Kese olup içinde bebek olmazsa
İkisi de olursa kalp atışı duymazsam bir sonrakinde vs vs
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?