2022 Temmuz ayı transfer olacaklar

Yolundadir merak etmeyjn bikere tutunsun yeter ki transferin ilk gunleri nasildi belirtileriniz
Teşekkür ederim canım :) Benim ilk başlarda aşırı kasık ağrılarım oluyordu canım başkada belirtim yoktu ilaçlardan sanıyordum ama bence tutunmadan çünkü artık çok yok ara ara gelen ağrılar onlarda bir kaç dk sürüyor sonra geçiyor

Kızlar 6 Temmuz transfer tarihimdi. 17 Temmuz test günümdü, pozitif Kese görmek için kaç gün sonra gideceksiniz?

Ben son adet tarihime göre 5+6’da gideceğim. Transferden sonraki 21.gün olacak. Bazı doktorlar daha geç bazıkarı daha erken çağırabiliyor buradan gördüğüm. Özellikle yüksek betalarda daha da erken sanki.

Transfer sonrası nasıl beslendiniz? Nelere dikkat etmek gerekiyor?

Sağlıklı beslenmeye dikkat ettim. Alkol yok, sigara zaten içmiyorum neyse ki. Yumurta sabahları, avokado buldukça yemeye çalıştım. Çiğ kuruyemiş - badem ceviz gibi- kayısı hem kuru hem tazesi özellikle kabız olmamak için çok faydalı.
Meyve sebze bol bol, salata, yoğurt. Yazdıkça acıktım. Bu ara açlık hissimi kontrol edemiyorum resmen.

Heheh cok tatlısınız. Bütün acıkmalar böyle olsun
Teşekkür ederim bende aynen böyle yapmıstım ilk transferimde ama simdi bazı yerlerde okudum maydonoz, marul, kekik, tatlı yemeyin diyorlar. maruldan ne olacak ki?

Ben oturup bir demet maydonoz yemedim ama salatalara koyup yedim açıkçası. Ben biraz rahat takıldım bu transferimde, denize de girdim, usun yola da gittim geldim. Biraz size bağlı. Ben abartmadan normal ve sağlıklı bir hayata devam etmeyi seçtim, şimdilik iyi gitti, bakalım yarın asıl öğreneceğim tabi doktor kontrolümde

Bende sürekli yatmıyorum.herhangi bir belirti yok şuan için.ne zaman test yapmayı düşünüyosun

Yok canım doktor 12. Gün 746 çıkınca direkt kese için çağırdı bir daha istemedi test vs... ben kendim pimpirik olduğumdan kaşındım resmen ve test yaptım
Keşke yapmasaydın canım, ben de önceki denemede kimyasal geçirdim. İdrarda takip ediyorum şu an. 11. Günüm olmasına rağmen Kan testi bile vermedim bak strese girmemek için.

Belirtiniz varmıydı acaba
ilk başlarda var sandığım bazı belirtiler oldu ama sonradan belirtiler kayboldu sanırım vücudum ilaçlara tepki gösteriyordu ilaçlara alışınca birşey kalmadı ama bacak ağrısı net çünkü aynı ağrı doğal olan ilk gebeliğimdede olmuştu

Bel agrınız oldumu benim daha 2.gün ama belim agrıyor kalkıp otururken bu normal mi acaba

Keşke yapmasaydın canım, ben de önceki denemede kimyasal geçirdim. İdrarda takip ediyorum şu an. 11. Günüm olmasına rağmen Kan testi bile vermedim bak strese girmemek için.
Benim geçen sefer kimyasaldı
11. Gün 16
12. Gün 13 çıkmıştı

Bu sefer değerlerim kimyasala benzemiyor ancak beni bir korku sardı nedense
Yarın ya kese olmazsa
Kese olup içinde bebek olmazsa
İkisi de olursa kalp atışı duymazsam bir sonrakinde vs vs

Ay canım neden herşeyin kötüsünü düşünüyorsun. Gayet güzel olacak yarın herşey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…