- Konu Sahibi kahvetutkunu1
-
- #2.541
Ne demek umudum yok :) bence tablo gayet güzel. İnan benimde hiçbir belirtim yok sadece sadece belim ağrıyor birde büyük tuvalete çıkamadığım zamanlarda kasık ağrısı ve regl ağrısı gibi ağrılarım oluyor. Çıkınca rahatlıyorum hiçbirşey yokmuş gibi tekrar. Çift embriyo bnmki eğer ikiside tuttuysa değerler o yüzden yüksek bnm sanırım. Dediğim gibi daha kontrole çağırmadı doktorum. Sen sakın içini bozmaBenimde 12 gün 746 çıkmıştı beta yarın kese için çağırdı doktorum
Bakalım nedense çok umudum yok yarın için çünkü kasık ağrım filan yok vardı ilk günlerde 2-3 gündür hiç belirtim yok
Ayrıca dün testimi tekrar edeyim dedim 1472 çıkmış
12. Gün başka bir yerde yaptırmıştım
Genelde 12. Gun dıyolar sana 10. Gun mu dediler ama 10. Gunde cıkıyo zaten benım diğer gebeliğim 3. Gun embrıyosuydu 10. Gunde cıktı. Ama gec kana karısma oluyomuş ya ondan korkuyorum bendeBugün 8. Gunum canım
Test gunum 10. Gün yani salı oluyor ama daha fazla sabredemicem yarın kan testimi veririm dusunuyorum
14. Gün değerin 1472 değil mi canım. Ben idrarda çift çizgi gördüm ama doktor 14. Güne verdi kan testimi o yüzden bende hiç vermedim. Çarşamba günü vereceğim ve 5. Gün embriyosu. Ben de çok merak ediyorum kaç çıkacak diyeBenimde 12 gün 746 çıkmıştı beta yarın kese için çağırdı doktorum
Bakalım nedense çok umudum yok yarın için çünkü kasık ağrım filan yok vardı ilk günlerde 2-3 gündür hiç belirtim yok
Değerin gayet güzel, neden modun düştü6. Gün-89
8. Gün-210
10. Gün-376
12. Gün-746 (başka laboratuvarda)
16. Gün-1472
Keşke dün test olmasaydım modum düştü yarın da tam doktor çağırdı bakalım ne olacak
Cnm şişli kolan hastanesi İstanbul.Canim o zorunluluk kaldirildi istersen arastir sikayet edip dava bile edebilirsin ama insanin hali kalmiuo haklisin.. benden ne yumurta toplama da ne de transferde test almadilar hangi hastanede tedavi goruyosun
16. Gün daha fazla katlanmasını bekliyordum bir sorun mu var acabaDeğerin gayet güzel, neden modun düştü
Benimde 12 gün 746 çıkmıştı beta yarın kese için çağırdı doktorum
16. Gün 1472 ondan korkuyorum14. Gün değerin 1472 değil mi canım. Ben idrarda çift çizgi gördüm ama doktor 14. Güne verdi kan testimi o yüzden bende hiç vermedim. Çarşamba günü vereceğim ve 5. Gün embriyosu. Ben de çok merak ediyorum kaç çıkacak diye
3 tane 5. Gün embriyosu transfer edildiHiç canını sıkma bence, birden çok embriyo mu transfer edilmişti sana? Belki başta ikisi tuttu sonra biri devam etmedi o yüzden de artış hızı azalmış olabilir sanki?
3 tane 5. Gün embriyosu transfer edildi
5AA
5AB
3AB
Gerçi dediğiniz gibi olabilir öyle okudum internetten araştırdım biraz
1200 ü geçince beta 72-96 saatte 2 ye katlanırmış
1200 ün altında ise de 48 saatte min. %50
72 saatte de ikiye katlanırmış yaklaşık
Bir de ben 12. Günümde başka bir yerde test yaptırmıştım aynı yer değildi
Diğer test yaptırdığım değerler günde yaklaşık %58 gibi artmış 72 saatte de yaklaşık 2 ye katlamış
Ama ben yine de korkuyorum
Bu ikinci denenem çünkü
Geçen yıl yine 3 tane 5. Gün embriyo olmuştu ve kimyasal oldu tüp bebek deneyimim
11. Gün 16
12. Gün 13
Olmuştu ...
İnşallah canım ya bakalım dr yarın ne diyecekNe demek umudum yok :) bence tablo gayet güzel. İnan benimde hiçbir belirtim yok sadece sadece belim ağrıyor birde büyük tuvalete çıkamadığım zamanlarda kasık ağrısı ve regl ağrısı gibi ağrılarım oluyor. Çıkınca rahatlıyorum hiçbirşey yokmuş gibi tekrar. Çift embriyo bnmki eğer ikiside tuttuysa değerler o yüzden yüksek bnm sanırım. Dediğim gibi daha kontrole çağırmadı doktorum. Sen sakın içini bozma
Bence çok olası eğer 3 embriyo ise. Çünkü ilk değerler çok yüksek. Benim 9. Gün 92 idi mesela
Yaa çok tatlısınızO zaman sana moral vereyim hastanede kontrole gttigimde cook tatli bi bebek gordym anne babasiyla tedavi sonucu bebisleri olmus ve doktoru ziyarete gelmisler sohbet ettik o da tek embriyoymus
Sizinde mi yarın kontrol süperrrBenim de yarın ilk doktor kontrolüm var, daha kesesinizi görmediğimiz bebeğe alışveriş yaptık ama iyi moral oldu. Umarım bizimledir ve sağlıklıdır. Karın ve kasık ağrısı arttı son günlerde tekrar. Zaten baş dönmeleri ile geçti son 3-4 gün, bakalım neyle karşılaşacağım yarın
Yaa çok tatlısınızinşallah hepimiz kucağımıza alırız bebeklerimizi hayırlısıyla
Doktor mu vermeni istedi? Görüştün mü, sanmıyorum bir sorun olduğunu ama teyid etmekte fayda var16. Gün daha fazla katlanmasını bekliyordum bir sorun mu var acaba
Yok canım doktor 12. Gün 746 çıkınca direkt kese için çağırdı bir daha istemedi test vs... ben kendim pimpirik olduğumdan kaşındım resmen ve test yaptımDoktor mu vermeni istedi? Görüştün mü, sanmıyorum bir sorun olduğunu ama teyid etmekte fayda var
Sizin ikiz mi
İnşallahSizinde mi yarın kontrol süperrr
Hayırlı haberler inşallah hepimize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?