2022 Temmuz ayı transfer olacaklar

Ne demek umudum yok :) bence tablo gayet güzel. İnan benimde hiçbir belirtim yok sadece sadece belim ağrıyor birde büyük tuvalete çıkamadığım zamanlarda kasık ağrısı ve regl ağrısı gibi ağrılarım oluyor. Çıkınca rahatlıyorum hiçbirşey yokmuş gibi tekrar. Çift embriyo bnmki eğer ikiside tuttuysa değerler o yüzden yüksek bnm sanırım. Dediğim gibi daha kontrole çağırmadı doktorum. Sen sakın içini bozma

Bugün 8. Gunum canım
Test gunum 10. Gün yani salı oluyor ama daha fazla sabredemicem yarın kan testimi veririm dusunuyorum
Genelde 12. Gun dıyolar sana 10. Gun mu dediler ama 10. Gunde cıkıyo zaten benım diğer gebeliğim 3. Gun embrıyosuydu 10. Gunde cıktı. Ama gec kana karısma oluyomuş ya ondan korkuyorum bende

14. Gün değerin 1472 değil mi canım. Ben idrarda çift çizgi gördüm ama doktor 14. Güne verdi kan testimi o yüzden bende hiç vermedim. Çarşamba günü vereceğim ve 5. Gün embriyosu. Ben de çok merak ediyorum kaç çıkacak diye

Canim o zorunluluk kaldirildi istersen arastir sikayet edip dava bile edebilirsin ama insanin hali kalmiuo haklisin.. benden ne yumurta toplama da ne de transferde test almadilar hangi hastanede tedavi goruyosun
Cnm şişli kolan hastanesi İstanbul.
Benim ameliyat şeklinde narkozlu olacaktı belki de ondan biraz pipirikli doktorum ve hastane.
Benim doktorum özel klinik o hastane ile anlaşmalı

Hiç canını sıkma bence, birden çok embriyo mu transfer edilmişti sana? Belki başta ikisi tuttu sonra biri devam etmedi o yüzden de artış hızı azalmış olabilir sanki?

Hiç canını sıkma bence, birden çok embriyo mu transfer edilmişti sana? Belki başta ikisi tuttu sonra biri devam etmedi o yüzden de artış hızı azalmış olabilir sanki?
3 tane 5. Gün embriyosu transfer edildi
5AA
5AB
3AB
Gerçi dediğiniz gibi olabilir öyle okudum internetten araştırdım biraz
1200 ü geçince beta 72-96 saatte 2 ye katlanırmış
1200 ün altında ise de 48 saatte min. %50
72 saatte de ikiye katlanırmış yaklaşık
Bir de ben 12. Günümde başka bir yerde test yaptırmıştım aynı yer değildi
Diğer test yaptırdığım değerler günde yaklaşık %58 gibi artmış 72 saatte de yaklaşık 2 ye katlamış
Ama ben yine de korkuyorum
Bu ikinci denenem çünkü
Geçen yıl yine 3 tane 5. Gün embriyo olmuştu ve kimyasal oldu tüp bebek deneyimim
11. Gün 16
12. Gün 13
Olmuştu ...

Benim de yarın ilk doktor kontrolüm var, daha kesesinizi görmediğimiz bebeğe alışveriş yaptık ama iyi moral oldu. Umarım bizimledir ve sağlıklıdır. Karın ve kasık ağrısı arttı son günlerde tekrar. Zaten baş dönmeleri ile geçti son 3-4 gün, bakalım neyle karşılaşacağım yarın

Bence çok olası eğer 3 embriyo ise. Çünkü ilk değerler çok yüksek. Benim 9. Gün 92 idi mesela

İnşallah canım ya bakalım dr yarın ne diyecek

Sizinde mi yarın kontrol süperrr
Hayırlı haberler inşallah hepimize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…