2022 Temmuz ayı transfer olacaklar

Merhaba, benim son adet 24 haziran transfer ise 8 temmuzda oldu. 20 temmuzda beta 693 ile pozitifi gördük şükür. Ama doktor kontrol için 3 ağustosa randevu verdi. Yani transferden 26 gün sonraya

Merhaba, degerlerınız cok guzel bence artık stres yapmayın tadını cıkarın. benımde Önceki transferımde kimyasal gebelıkle sonuclandı, testte cıft cızgı gormustum sonuclar aynı sızınki gıbı düşüktü. Bu kez yıne gebelık testınde cıft cızgı gordum yarın son gun kan testı verecegım inşallah degerlerım yuksek gelır benımde dıyorum. İsteyen herkesın de sağlıkla gelsın bebişler inş

Merhaba, benim son adet 24 haziran transfer ise 8 temmuzda oldu. 20 temmuzda beta 693 ile pozitifi gördük şükür. Ama doktor kontrol için 3 ağustosa randevu verdi. Yani transferden 26 gün sonraya
Canım ben de seninle aynıyım hemen hemen 10 temmuz transfer 21 haziran son adet Bende pek belirti kalmadı şuan test yapmayıda bıraktım senin durumlar nasıl? Belirtiler başladı mı? Her şey yolundadır inşallah

Hayırlısı olsun hepimiz için de inşallah yarın ki kan testiniz de olumlu olur katlanarak artar

Boyle bir sey icin sakin ertelemeyin moralinizi bozmak yerine soyleyin bence anlayis gosterirler diye dusunuyorum ..kac gun kalicaklar ki birikigunse idare edilebilir
Problem bu aslinda cnm. Bunu paylasmak istemiyorum. Bu sureci tek basima yasamak istiyorum. Elimde olsa esimle bile paylasmam, o kadar. Duygularimi en yakinima bile gostermeyi sevmiyorum. Kapali kutu gibiyimdir. Heleki bu konu cok ozel benim icin Tsk ederim msjin icin.

Bu surecte yalniz olsam daha iyi olur cnm. Paylasmak istemiyorum. Birisiyle birsey patlastigimda o konu uzerine daha cok odaklaniyorum. Yani mesela uzuntumu paylastigimda azalmiyor, birisine anlattigimda daha cok artiyor. Hep kafamda donup duruyor. Genel halim bu. Duygularimi gostermeyi sevmiyorum. Insallah vazgecerler ya da transfere denk gelmez. Cars. ilk kontrolum var. Persembe de misafir gelecekmis. Ne kadar kalirlar hic bilmiyorum. Transfere denk gelirse ne yapicam hic bilemiyorum. Belki de dr. iptal edecek. Surecin en yipratici kismi da bu belirsizlik hali sanirim.

Evet hemen hemen aynıymışız benim transferden sonraki 7. Gün ve sonrasında çok fazla bacak bel ağrım oldu ara ara kasığmda batma hissettim. Ama şu an o belirtilerin hiçbiri kalmadı. Sadece genel olarak uykum var o da havalar sıcak diye mi yoksa gebelik belirtisi mi bilmiyorum bir de bugün epey akıntım oldu onu da normal şartlarda bugünün adet tarihim olmasına bağlıyorum. Doktor beni kanamam olabileceği korkmamam gerektiğiyle ilgili uyardı. Eğer kanamam olursa içeyim diye de duphaston verdi. Bakalım şimdilik her şey stabil. Umarım sağlıkla kalp atışlarını duyarız

Canım hazırlık aşamasında mısın ilaçlar Ca kullanmaya başladın mı?
Başladıysan şayet bu kadar önemli bir dönemde misafir kabul etmemelisin çok özel bir durumdayız ve zaman aleyhimize işliyor

Her doktorun tarzı farklı canım, sen gidince kalbi de duyarsın böylece onun da ayrı kaygısını yaşamazsın, bence daha güzel

İlk kontrolden sonra 10 gün civarı randevum yoktu benim, hatta haftasonuna denk geldiği için 11 ya da 12 gün sonra görüştük bir daha. Bu araya denk geliyorsa misafirin çok da kendini sıkacak gerecek bir zaman olmadan gelip giderler belki ne dersin?

Simdi seni ariyordum biliyor musun eski sayfalarda. Sen ne karar verdin diye merak ettim. Valla elimde degilki kabul etmemek. Biz ailelerden cok uzaktayiz. Her yil biz gideriz. Bu yil gitmedik, bu sureci okullar kapaliyken halledelim diye. Cunku ben 40 yasindayim. Baska da vaktim yok dedigin gibi, zaman aleyhime. Ne yapacagimi hic bilemiyorum su an.

Arkadaşlar transferimin 8. Gunu test yapmamak konusunda bugüne kadar sabrettim Salı gününü bekliyorum benimle aynı olup test yapan oldumu

8. Güne geldiysen testsiz Ben 8. Günün sabahında ilk testi yapmıştım. Bence bugünden sonra çıkar artık ama ne kadar kan testine yakın o kadar az stres.

Güncelliyorum bugün ikiz olduğunu öğrendik

Bende de 2 gündür akıntı var canım yumurtlama akıntısı gibi ama bebek gelişiyor diye normalmiş internetten araştırdım. Heralde diğer belirtiler bu haftadan sonra başlayacak. Çok şükür hiç kanamam olmadı canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…