- Konu Sahibi kahvetutkunu1
-
- #2.581
Merhaba, benim son adet 24 haziran transfer ise 8 temmuzda oldu. 20 temmuzda beta 693 ile pozitifi gördük şükür. Ama doktor kontrol için 3 ağustosa randevu verdi. Yani transferden 26 gün sonrayaBen son adet tarihime göre 5+6’da gideceğim. Transferden sonraki 21.gün olacak. Bazı doktorlar daha geç bazıkarı daha erken çağırabiliyor buradan gördüğüm. Özellikle yüksek betalarda daha da erken sanki.
Merhaba, degerlerınız cok guzel bence artık stres yapmayın tadını cıkarın.Benim geçen sefer kimyasaldı
11. Gün 16
12. Gün 13 çıkmıştı
Bu sefer değerlerim kimyasala benzemiyor ancak beni bir korku sardı nedense
Yarın ya kese olmazsa
Kese olup içinde bebek olmazsa
İkisi de olursa kalp atışı duymazsam bir sonrakinde vs vs
Bende 20 temmuzda transfer oldum.ne zaman yapacaksınız testi
Canım ben de seninle aynıyım hemen hemen 10 temmuz transfer 21 haziran son adetMerhaba, benim son adet 24 haziran transfer ise 8 temmuzda oldu. 20 temmuzda beta 693 ile pozitifi gördük şükür. Ama doktor kontrol için 3 ağustosa randevu verdi. Yani transferden 26 gün sonraya
Bana transferden 5 gün önce bakıdı 1.02 idi uygun dedilerKizlar birsey soracaktim sizin transfer gunu progesteron degeriniz kacti o gun test yapildimi
Hayırlısı olsun hepimiz için de inşallah yarın ki kan testiniz de olumlu olur katlanarak artarMerhaba, degerlerınız cok guzel bence artık stres yapmayın tadını cıkarın.benımde Önceki transferımde kimyasal gebelıkle sonuclandı, testte cıft cızgı gormustum sonuclar aynı sızınki gıbı düşüktü. Bu kez yıne gebelık testınde cıft cızgı gordum yarın son gun kan testı verecegım inşallah degerlerım yuksek gelır benımde dıyorum. İsteyen herkesın de sağlıkla gelsın bebişler inş
Aynı gün transferimiz olmus.Normalde benim yarındı kese için randevum ama işimden dolayı salı günü gidicemKızlar 6 Temmuz transfer tarihimdi. 17 Temmuz test günümdü, pozitifKese görmek için kaç gün sonra gideceksiniz?
Ya benim transfer gunu bakildi bende yeni aklima geldide merak edip baktim 25.2 ug/L yaziyor gecen sefer opudan once bakildiginda 3.8 de iptal olmustu bu sefer transfer yapildi nolmalmi merak ettimBana transferden 5 gün önce bakıdı 1.02 idi uygun dediler
Problem bu aslinda cnm. Bunu paylasmak istemiyorum. Bu sureci tek basima yasamak istiyorum. Elimde olsa esimle bile paylasmam, o kadar. Duygularimi en yakinima bile gostermeyi sevmiyorum. Kapali kutu gibiyimdir. Heleki bu konu cok ozel benim icinBoyle bir sey icin sakin ertelemeyin moralinizi bozmak yerine soyleyin bence anlayis gosterirler diye dusunuyorum ..kac gun kalicaklar ki birikigunse idare edilebilir
Bu surecte yalniz olsam daha iyi olur cnm. Paylasmak istemiyorum. Birisiyle birsey patlastigimda o konu uzerine daha cok odaklaniyorum. Yani mesela uzuntumu paylastigimda azalmiyor, birisine anlattigimda daha cok artiyor. Hep kafamda donup duruyor. Genel halim bu. Duygularimi gostermeyi sevmiyorum. Insallah vazgecerler ya da transfere denk gelmez. Cars. ilk kontrolum var. Persembe de misafir gelecekmis. Ne kadar kalirlar hic bilmiyorum. Transfere denk gelirse ne yapicam hic bilemiyorum. Belki de dr. iptal edecek. Surecin en yipratici kismi da bu belirsizlik hali sanirim.Canım yaaa.. transfer sonrası normal hayatına dönebilirsin ama soft.. yani yatılı misafir normal hayat değil.. tabi gelen kişilere durumu anlatacaksan onlar da sana yardımcı olacaksa tamam.. hatta iyi bile olur evde birileri sana destek ve zaman hızlı geçer.. ama sen koşturacaksan eper bütün gün bence transferi ertelemk değil misafire durumu açıklamak lazım..
Evet hemen hemen aynıymışızCanım ben de seninle aynıyım hemen hemen 10 temmuz transfer 21 haziran son adetBende pek belirti kalmadı şuan test yapmayıda bıraktım senin durumlar nasıl? Belirtiler başladı mı? Her şey yolundadır inşallah
Canım hazırlık aşamasında mısın ilaçlar Ca kullanmaya başladın mı?Kizlar slm. Transfere hazirlaniyorum su an. Ve bilin bakalim ne oldu. Yatili misafirim geliyor transfer zamanina ve red edebilecegim birileri degil. Dr. aslinda onumuzdeki ay yapacakti, biz erkene cekmistik is durumumuzdan dolayi. Cok demoralize oldum. Ilaclari birakip transferi iptal mi etsem diye dusunuyorum. Evde misafir varken doktora git gel nasil olacak hic bilmiyorum. Sehir degisikligi yapiyorum dr. icin@dceke
Merhaba, benim son adet 24 haziran transfer ise 8 temmuzda oldu. 20 temmuzda beta 693 ile pozitifi gördük şükür. Ama doktor kontrol için 3 ağustosa randevu verdi. Yani transferden 26 gün sonraya
Kizlar slm. Transfere hazirlaniyorum su an. Ve bilin bakalim ne oldu. Yatili misafirim geliyor transfer zamanina ve red edebilecegim birileri degil. Dr. aslinda onumuzdeki ay yapacakti, biz erkene cekmistik is durumumuzdan dolayi. Cok demoralize oldum. Ilaclari birakip transferi iptal mi etsem diye dusunuyorum. Evde misafir varken doktora git gel nasil olacak hic bilmiyorum. Sehir degisikligi yapiyorum dr. icin@dceke
Simdi seni ariyordum biliyor musun eski sayfalarda. Sen ne karar verdin diye merak ettim. Valla elimde degilki kabul etmemek. Biz ailelerden cok uzaktayiz. Her yil biz gideriz. Bu yil gitmedik, bu sureci okullar kapaliyken halledelim diye. Cunku ben 40 yasindayim. Baska da vaktim yok dedigin gibi, zaman aleyhime. Ne yapacagimi hic bilemiyorum su an.Canım hazırlık aşamasında mısın ilaçlar Ca kullanmaya başladın mı?
Başladıysan şayet bu kadar önemli bir dönemde misafir kabul etmemelisin çok özel bir durumdayız ve zaman aleyhimize işliyor
Arkadaşlar transferimin 8. Gunu test yapmamak konusunda bugüne kadar sabrettim Salı gününü bekliyorum benimle aynı olup test yapan oldumu
Güncelliyorum bugün ikiz olduğunu öğrendikÇok sağolun benimde hiç belirtim yoktu 7.gün kan testi yaptırdım ama sonucu bekleyemeden erken gebelik testi aldım pozitifi gördüm bi saate kan sonucumda geldi 186 çıkmıştı 12.gün 2245 oldu 14.gün 5660 oldu 5 haftalığım şuan değerim yüksek olunca ikiz diye düşündük çift embriyo transfer edilmişti bugün kontrolde tek kese gözüktü
Evet hemen hemen aynıymışızbenim transferden sonraki 7. Gün ve sonrasında çok fazla bacak bel ağrım oldu ara ara kasığmda batma hissettim. Ama şu an o belirtilerin hiçbiri kalmadı. Sadece genel olarak uykum var o da havalar sıcak diye mi yoksa gebelik belirtisi mi bilmiyorum bir de bugün epey akıntım oldu onu da normal şartlarda bugünün adet tarihim olmasına bağlıyorum. Doktor beni kanamam olabileceği korkmamam gerektiğiyle ilgili uyardı. Eğer kanamam olursa içeyim diye de duphaston verdi. Bakalım şimdilik her şey stabil. Umarım sağlıkla kalp atışlarını duyarız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?