- 7 Ekim 2019
- 355
- 394
- 33
- 30
- Konu Sahibi kahvetutkunu1
-
- #2.601
İkizmiş bugün diğer keseyide gördük çok şükürBaya yüksekmiş değerin canım, belki diğer kese sonradan görünür.
27sinde ilk kontrolum var, ilaclardan sonra. Adetimin 11.gunu oluyor. 28inde gelebilriz dediler. Tam olarak ne zaman geleceklerini, ne kadar kalacaklarini ve transfer tarihini bilmiyorum ama bu surecte anksiyetem panik ataga donusuyor olabilirİlk kontrolden sonra 10 gün civarı randevum yoktu benim, hatta haftasonuna denk geldiği için 11 ya da 12 gün sonra görüştük bir daha. Bu araya denk geliyorsa misafirin çok da kendini sıkacak gerecek bir zaman olmadan gelip giderler belki ne dersin?
Transferden önce 1 ve 1 in altında olmasını istiyorlar transfer için benim transfer öncesi0.90 dı transfer günü 85 diYa benim transfer gunu bakildi bende yeni aklima geldide merak edip baktim 25.2 ug/L yaziyor gecen sefer opudan once bakildiginda 3.8 de iptal olmustu bu sefer transfer yapildi nolmalmi merak ettim
Transferden sonra ilaç verdi mi canım tutunması için fitil duphaston filanİkizmiş bugün diğer keseyide gördük çok şükür
Ben 6 temmuzda transfer oldum canım çift keseyi gördük en son betam 4-5 gün önce 5690 dıKızlar , 7 temmuzda transfer olup keseyi ve kalp atışını gören var mı ? Varsa en son beta kaçtı ?
Canım aynı gün transfer olmuşuz biz çift keseyi gördükKızlar 6 Temmuz transfer tarihimdi. 17 Temmuz test günümdü, pozitifKese görmek için kaç gün sonra gideceksiniz?
Yarın 9. Gunjm kan testimi vermeyi düşünüyorum varsa çıkar artık diye düşünüyorum8. Güne geldiysen testsizBen 8. Günün sabahında ilk testi yapmıştım. Bence bugünden sonra çıkar artık ama ne kadar kan testine yakın o kadar az stres.
Aldığım iki tane vitamin vardı canım maxijuna ve stromega coraspirin estrofem ve progestron dex göbekten iğne günde iki kere lekelenmelerim oldu o yüzden ekstra günde üç kere progestan fitil alıyorum ilaçlarım bunlar coraspirine devam etmiyorum artıkTransferden sonra ilaç verdi mi canım tutunması için fitil duphaston filan
Hmm anliyorum canim ben de tum dunyaya duyurdum masallah ama bazen soylemese miydim kotu de hissertigim oluyo oyle karisikProblem bu aslinda cnm. Bunu paylasmak istemiyorum. Bu sureci tek basima yasamak istiyorum. Elimde olsa esimle bile paylasmam, o kadar. Duygularimi en yakinima bile gostermeyi sevmiyorum. Kapali kutu gibiyimdir. Heleki bu konu cok ozel benim icinTsk ederim msjin icin.
Aaaa süpeeeer maşallahBen 6 temmuzda transfer oldum canım çift keseyi gördük en son betam 4-5 gün önce 5690 dı
Benim transferden bes gun once bakildi 0.074 gibi bisi diKizlar birsey soracaktim sizin transfer gunu progesteron degeriniz kacti o gun test yapildimi
Benim transferden bes gun once bakildi 0.074 gibi bisi diKizlar birsey soracaktim sizin transfer gunu progesteron degeriniz kacti o gun test yapildimi
Canım bende 36 yaşındayım o yüzden biliyorsun her ay bir sorun oluyor aylardır uğraşıyoruz bana da yurt dışından misafir gelecekti çok yakınım erteledim daha doğrusu bahane uydurdumSimdi seni ariyordum biliyor musun eski sayfalarda. Sen ne karar verdin diye merak ettim. Valla elimde degilki kabul etmemek. Biz ailelerden cok uzaktayiz. Her yil biz gideriz. Bu yil gitmedik, bu sureci okullar kapaliyken halledelim diye. Cunku ben 40 yasindayim. Baska da vaktim yok dedigin gibi, zaman aleyhime. Ne yapacagimi hic bilemiyorum su an.
Ne guzel, acik olmak daha guzel aslinda. Herkes farkli iste. Keske ben de daha acik bi insan olabilsem. Ama yapamiyorum. Bu arada super bir fikir valla. Hic aklima gelmezdi. Cok sagol, bi dusuneyim ben bunuHmm anliyorum canim ben de tum dunyaya duyurdum masallah ama bazen soylemese miydim kotu de hissertigim oluyo oyle karisik
O zaman soyle yapabilirsin mantikli bi yalan uydurun mesela covid olduk deyin
Bence o zaman en guzeli mantikli bir yalan soyleyin mesela covid olduk deyinProblem bu aslinda cnm. Bunu paylasmak istemiyorum. Bu sureci tek basima yasamak istiyorum. Elimde olsa esimle bile paylasmam, o kadar. Duygularimi en yakinima bile gostermeyi sevmiyorum. Kapali kutu gibiyimdir. Heleki bu konu cok ozel benim icinTsk ederim msjin icin.
Kendini strese sokmak yerine gelmelerine bikac gun kala boyle soyle bence beyaz bi yalan bu sonucta..sonra da onlar bi sure gelmeye korkar zaten transferden bir hafta sonra fln gelseler de hamileyim riskliymisbdikkat ediyorum fln dersinNe guzel, acik olmak daha guzel aslinda. Herkes farkli iste. Keske ben de daha acik bi insan olabilsem. Ama yapamiyorum. Bu arada super bir fikir valla. Hic aklima gelmezdi. Cok sagol, bi dusuneyim ben bunu
Bende lutinus fitil günde iki duphaston ve estroferm ikiside günde iki alıyorum daha 2. Günüm bugun dün transfer oldu ama çok heyecanlıyım:)Aldığım iki tane vitamin vardı canım maxijuna ve stromega coraspirin estrofem ve progestron dex göbekten iğne günde iki kere lekelenmelerim oldu o yüzden ekstra günde üç kere progestan fitil alıyorum ilaçlarım bunlar coraspirine devam etmiyorum artık
Ayy ne bahane uydurdun merak ettim valla. Covid onerisi geldi bi arkadastan, fena fikir degil benceCanım bende 36 yaşındayım o yüzden biliyorsun her ay bir sorun oluyor aylardır uğraşıyoruz bana da yurt dışından misafir gelecekti çok yakınım erteledim daha doğrusu bahane uydurdum
Benim 7.5 mm oldu doktorum embriyon fazla var istersen yaparım karar sizin başka embriyon olmasa iptal ederdim yapmazdım asla 6mm den kalın olsada sınır dedi bizde o kadar hormon aldık deneyelim dedik çarşamba günü transferim var iki tane 3 günlük embriyo koyacaklar hakkımızda hayırlısı Allah ol derse olur
Sizi cok iyi anlıyorum. Bende duygularımı gostermeyi sevmem o sebeple kımseye soylemedım. Yanı korona da yaygın aslında eve mısafir kabul etmek bu donemde rısklı zaten. bunu öne sürebılırsenız belkıBu surecte yalniz olsam daha iyi olur cnm. Paylasmak istemiyorum. Birisiyle birsey patlastigimda o konu uzerine daha cok odaklaniyorum. Yani mesela uzuntumu paylastigimda azalmiyor, birisine anlattigimda daha cok artiyor. Hep kafamda donup duruyor. Genel halim bu. Duygularimi gostermeyi sevmiyorum. Insallah vazgecerler ya da transfere denk gelmez. Cars. ilk kontrolum var. Persembe de misafir gelecekmis. Ne kadar kalirlar hic bilmiyorum. Transfere denk gelirse ne yapicam hic bilemiyorum. Belki de dr. iptal edecek. Surecin en yipratici kismi da bu belirsizlik hali sanirim.
Akil akildan ustundur demisler, aklinla cok yaşaKendini strese sokmak yerine gelmelerine bikac gun kala boyle soyle bence beyaz bi yalan bu sonucta..sonra da onlar bi sure gelmeye korkar zaten transferden bir hafta sonra fln gelseler de hamileyim riskliymisbdikkat ediyorum fln dersin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?