- Konu Sahibi kahvetutkunu1
-
- #2.721
Hayırlı olsun canım.Arkadaşlar 5. Gün embriyosu bugün 9. Gün sonucum allahima binlerce şükürler olsun 291 çıktı allahim herkese hepinize nasip etsin
Hiç yapmadım canım çok tsk ederimHayırlı olsun canım.Değerin çok güzel. İdrar testi yaptın mı hiç? Yaptıysan İdrarda nasıl görünüyordu çizgi
Nasıl sevindim anlatamam sağlıkla kucağına al inşallahKızlar ben de şimdi çıktım ve hem keseyi gördük hem kalp atışını duyduk. Nasıl gerildiysem tansiyonum 14 10 çıktı muayene öncesinde. Sevinçten ağlamak neymiş bu yaşımda gördüm. Hepimize en kolay yoldan sağlıkla kavuşmak nasip olsun. Bu süreçleri yaşayan nlar ancak ne hissettiğimizi.
valla var gibi bende de böyle çıktı ilk sonra netleşti hadi hayırlı olsun o zaman canımKizlar dayanamayip bugun test yaptim ama bu sekilde cikti cok silik var gibi yada benmi uyduruyorum ben olumsuz cikarsada hazirlikli olmak icin yaptim daha cok kafam karisti Eki Görüntüle 3102321 Eki Görüntüle 3102323
Insallah ya keske yapmasaymisim testi yapinca daha cok panik yaptim ama sabah yapmadim yani saat 3 gibi yaptim yani ilk idrar falan degil 2 gun sonra test gunum sabredemiyorum insallah isteyen herkesin bekleyisi mutlu olsunvalla var gibi bende de böyle çıktı ilk sonra netleşti hadi hayırlı olsun o zaman canım
Arkadaşlar 5. Gün embriyosu bugün 9. Gün sonucum allahima binlerce şükürler olsun 291 çıktı allahim herkese hepinize nasip etsin
Nasıl sevindim anlatamam sağlıkla kucağına al inşallahdarısı bizlere olsun
Canım transfer günü kanda e2 ile progesteron değerine bakıldı mı kaçtı o gün değerin?Benimde oldu canım lekelenme hatta çok hafif kanama bile oldu 6 gün sürdü dün bitti bi daha olmadı şükür ben kontrole gitmiştim herşey normal demişti doktorum kese büyürken olur dedi çift kese gözüktü bi de çok şükür içinde bebeklerde gözüktü olurmuş bazı kişilerde
tebrıkk ederııımm bugun butun duyguları bır arada yasıyorumm..Çok sağol canım, isteyen herkese inşallah
tebrıkk ederııımm bugun butun duyguları bır arada yasıyorumm..
inşaalh benımde saglıkla artar dua edın lutfenn
Pozitifigören arkadaşlar transfer günü yapılan e2 ve progesteron değeriniz nasıldı şütfen paylaşır mısınızzzbu arada hepinizi tebrik ediyorum sağlıkla kucağınıza alın ve bizlere dua edin
canım bakıldı ama hatırlamıyorum normal dendi sadeceCanım transfer günü kanda e2 ile progesteron değerine bakıldı mı kaçtı o gün değerin?
Bana dondurulmuş transfer edileceği için rahim kalınlaştırma tedavisine başlamadan önce yapılmıştıRahim için yapılıyormuş ta tutanabilircek mi diye o yüzden merak ettim bende:) banada iyi dediler. Ama birde sizlerden duymak istedim gebe kalan arladaslarım kaç diyee. 2 Ağustos test günüm daha cok var
Benim sonuc daha belli degil ama benim transfer gunu progesterona bakildi 25.2 ama normali nedir bilmiyorumPozitifigören arkadaşlar transfer günü yapılan e2 ve progesteron değeriniz nasıldı şütfen paylaşır mısınızzzbu arada hepinizi tebrik ediyorum sağlıkla kucağınıza alın ve bizlere dua edin
Bana dondurulmuş transfer edileceği için rahim kalınlaştırma tedavisine başlamadan önce yapılmıştı
E 2 14.71
Progesteron 0.141 çıkmıştı normal dendibenim
Benim de transfer günü e2 85.6 progesteron da 950 çıktı bakalım ne olacakBana dondurulmuş transfer edileceği için rahim kalınlaştırma tedavisine başlamadan önce yapılmıştı
E 2 14.71
Progesteron 0.141 çıkmıştı normal dendi
Doktorunuza yada hemşireye sordunuz mu iyi mi diye değer? Bide senin kaçın günün transfer sonrasındaBenim sonuc daha belli degil ama benim transfer gunu progesterona bakildi 25.2 ama normali nedir bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?