2022 Temmuz ayı transfer olacaklar

Kizlar dayanamayip bugun test yaptim ama bu sekilde cikti cok silik var gibi yada benmi uyduruyorum ben olumsuz cikarsada hazirlikli olmak icin yaptim daha cok kafam karisti

Nasıl sevindim anlatamam sağlıkla kucağına al inşallah darısı bizlere olsun

valla var gibi bende de böyle çıktı ilk sonra netleşti hadi hayırlı olsun o zaman canım
Insallah ya keske yapmasaymisim testi yapinca daha cok panik yaptim ama sabah yapmadim yani saat 3 gibi yaptim yani ilk idrar falan degil 2 gun sonra test gunum sabredemiyorum insallah isteyen herkesin bekleyisi mutlu olsun

Canım transfer günü kanda e2 ile progesteron değerine bakıldı mı kaçtı o gün değerin?

Pozitifigören arkadaşlar transfer günü yapılan e2 ve progesteron değeriniz nasıldı şütfen paylaşır mısınızzz bu arada hepinizi tebrik ediyorum sağlıkla kucağınıza alın ve bizlere dua edin

Bana transfer günü yapılmadı ama öncesinde yapılmıştı. Onu da hiç sormadım kaçtı diye,, bir noktadan sonra saldım hiç takip etmedim.

Duam herkes bu yolda kolaylıkla sağlıkla kavuşsun inşallah

Rahim için yapılıyormuş ta tutanabilircek mi diye o yüzden merak ettim bende:) banada iyi dediler. Ama birde sizlerden duymak istedim gebe kalan arladaslarım kaç diyee. 2 Ağustos test günüm daha cok var

Rahim için yapılıyormuş ta tutanabilircek mi diye o yüzden merak ettim bende:) banada iyi dediler. Ama birde sizlerden duymak istedim gebe kalan arladaslarım kaç diyee. 2 Ağustos test günüm daha cok var
Bana dondurulmuş transfer edileceği için rahim kalınlaştırma tedavisine başlamadan önce yapılmıştı
E 2 14.71
Progesteron 0.141 çıkmıştı normal dendi

Benim sonuc daha belli degil ama benim transfer gunu progesterona bakildi 25.2 ama normali nedir bilmiyorum

Bana dondurulmuş transfer edileceği için rahim kalınlaştırma tedavisine başlamadan önce yapılmıştı
E 2 14.71
Progesteron 0.141 çıkmıştı normal dendibenim
E 2 14.71
Progesteron 0.141 çıkmıştı normal dendi
Benim de transfer günü e2 85.6 progesteron da 950 çıktı bakalım ne olacak

Kızlar bütün yazdıklarınızı okudum. Hamişlerimizi tebrik ediyorum. Allahım bize de nasip etsin inşallah. Ben de 20 temmuzda 5 günlük bir embriyo transferi oldum. İlk tüp bebek denememiz. Kaset testte yapmadım korkudan. Negatif çıkar diye çok korkuyorum yıllardır negatif görmek beni çok üzdü. Transferi benimle aynı gün yapılıp kaset test yapan var mı? Normalde doktorum 10 gün sonra yani 30 temmuzda direkt betahcg ver dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…