- Konu Sahibi kahvetutkunu1
-
- #2.741
yarın bida yap testi sabah ilk idrarlaInsallah ya keske yapmasaymisim testi yapinca daha cok panik yaptim ama sabah yapmadim yani saat 3 gibi yaptim yani ilk idrar falan degil 2 gun sonra test gunum sabredemiyorum insallah isteyen herkesin bekleyisi mutlu olsun
Çıkar bence.benim doktorum 10.gün bakacaksın dedi.5. Gun embriyosu transferı oldum 10. Günüm kanda cıkar mı kızlar? Gec tutunma falan etkiliyor mu
Benimde öyle canım.ben çarşamba günü erken gebelik testi yapmayı düşünüyorum.sende belirti var mıKızlar bütün yazdıklarınızı okudum. Hamişlerimizi tebrik ediyorum. Allahım bize de nasip etsin inşallah. Ben de 20 temmuzda 5 günlük bir embriyo transferi oldum. İlk tüp bebek denememiz. Kaset testte yapmadım korkudan. Negatif çıkar diye çok korkuyorum yıllardır negatif görmek beni çok üzdü. Transferi benimle aynı gün yapılıp kaset test yapan var mı? Normalde doktorum 10 gün sonra yani 30 temmuzda direkt betahcg ver dedi
Çok sevindim canım gözün aydın. Sağlıkla artsın devam etsin inşallah. Benim test günüm perşembe o güne kadar bekliycem bende.Arkadaşlar 5. Gün embriyosu bugün 9. Gün sonucum allahima binlerce şükürler olsun 291 çıktı allahim herkese hepinize nasip etsin
Benım doktorumda erken yapınca gec tutunma oluyo bazen cıkmıyo dedi canım en net 12. Gunu olur dedi ama 10. Gun test isteyen doktorlarda var bende arastırdım biraz kafam bulandı vallaÇıkar bence.benim doktorum 10.gün bakacaksın dedi.
Yok canım belirti gaz var yoğun o da progesteron fitil kullanıyorum 3*1 onun yan etkisi. Sen de var mı belirti?Benimde öyle canım.ben çarşamba günü erken gebelik testi yapmayı düşünüyorum.sende belirti var mı
dualarım seninle canımPozitifigören arkadaşlar transfer günü yapılan e2 ve progesteron değeriniz nasıldı şütfen paylaşır mısınızzzbu arada hepinizi tebrik ediyorum sağlıkla kucağınıza alın ve bizlere dua edin
Benimde 2 ağustos ins hersey cok güzel olurRahim için yapılıyormuş ta tutanabilircek mi diye o yüzden merak ettim bende:) banada iyi dediler. Ama birde sizlerden duymak istedim gebe kalan arladaslarım kaç diyee. 2 Ağustos test günüm daha cok var
Bende de yok canım.aynı gazı bende yaşıyorum.fitilin etkisi mi acabaYok canım belirti gaz var yoğun o da progesteron fitil kullanıyorum 3*1 onun yan etkisi. Sen de var mı belirti?
Evet canım fitilin etkisi. Progesteron yükleniyoruz o da gaz yaparBende de yok canım.aynı gazı bende yaşıyorum.fitilin etkisi mi acaba
Kaset test yapınca mutlaka at canım buraya ben yapmaya korkuyorum. Sanırım test yapmıycamBende de yok canım.aynı gazı bende yaşıyorum.fitilin etkisi mi acaba
Senin tek embriyo mu çift miKaset test yapınca mutlaka at canım buraya ben yapmaya korkuyorum. Sanırım test yapmıycam
Tek embriyo canım senin?Senin tek embriyo mu çift mi
Hayırlı olsun canım gayet net pozitif herşey güzel olur inşallahKızlar bugün 12. Günüm. 2 gün sonra ilk defa kan vereceğim. İdrar testim nasıl 12. Gün için?
Cok silik cikmis, 2 gun sonra tekrarlayinKızlar bugün 12. Günüm. 2 gün sonra ilk defa kan vereceğim. İdrar testim nasıl 12. Gün için?
Sağol canım. Endişe ettiğim birşey yok aslında. Ben daha hiç kan vermedim, kanda pozitif gören arkadaşlar belki 12. Gün evde idrar testi de yaptılarsa böyle görünüyor mu onu merak ettim. Çift embriyo çünkü, kafamda deli sorular.Cok silik cikmis, 2 gun sonra tekrarlayinSaka saka, ne sormak istediginizi anlamadim. Nur topu gibi cikmis,masallah. Daha ne ciksin
Bize uğur getirirde pozitifleri görürüz inşallah canımBenimde 2 ağustos ins hersey cok güzel olur
Ayy ne güzel maşallah darısı bizeKızlar bugün 12. Günüm. 2 gün sonra ilk defa kan vereceğim. İdrar testim nasıl 12. Gün için?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?