- Konu Sahibi kahvetutkunu1
-
- #2.761
Bende günde 2 lutinus fitil 2 duphaston 2 estroferm kullanıyorumdualarım seninle canımbenim progestanım düşüktü ama ne kadardı bilmiyorum progestan iğne ve fitil kullanıyorum 2 doz iğne 4 adet fitil
5. Gun 1. Kalite emb. Kimyasal gebelik olusurmu acaba ?Kızlar kalp atışını duyan var mı, benim ilk gebeliğim boş gebelik olmuştu ister istemez çok endişeliyim. 5. Gün embriyosu genetik taramalı ama bu aşamada da yaşanır mı boş gebelik bilmiyorum
Canim bana sonucu soylemediler benim sonradan aklima geldi e nabizdan bakinca gordum transferin 10. Gunu benim bende onu merak ediyorum normalmi bu deger diye ama herkese transfer gunu bakilmiyor galibaDoktorunuza yada hemşireye sordunuz mu iyi mi diye değer? Bide senin kaçın günün transfer sonrasında
Cnm valla bence ikiz olma ihtimali cok yuksek. Cok belirgin cunku. Arkadasimin da boyleydi testi. Yani surecte o kadar endiseli oluyoruz ki, bazen gereksiz kendimizi yipratabiliyoruz. O yuzden latife ettimSağol canım. Endişe ettiğim birşey yok aslında. Ben daha hiç kan vermedim, kanda pozitif gören arkadaşlar belki 12. Gün evde idrar testi de yaptılarsa böyle görünüyor mu onu merak ettim. Çift embriyo çünkü, kafamda deli sorular.
Ben 7.gün erken gebelik testi yapmıştım canım umarım sende pozitifi görürsünKızlar bütün yazdıklarınızı okudum. Hamişlerimizi tebrik ediyorum. Allahım bize de nasip etsin inşallah. Ben de 20 temmuzda 5 günlük bir embriyo transferi oldum. İlk tüp bebek denememiz. Kaset testte yapmadım korkudan. Negatif çıkar diye çok korkuyorum yıllardır negatif görmek beni çok üzdü. Transferi benimle aynı gün yapılıp kaset test yapan var mı? Normalde doktorum 10 gün sonra yani 30 temmuzda direkt betahcg ver dedi
Çok sevindim aynı durumu bende dün yaşadım lekelenmelerim kırmızı gibi oldu hemen özel bi hastaneye koştuk ve çift kese gördükkızlar lekelenmelerim kırmızıya döndü, acil doktora geldik 2 tane kese gördüko kadar çok ağladım ki bebeklerim varmış ve iyilermiş kanama neden oldu bilmiyorum doktoru bekliyorum şimdi
Olumlu düşün elini karnına koy ve dua et hem öncesinde hem sonrasında stres yapma herşey olacağına varır Allah muradını versin inşallahkızlar yarın transferim varnasıl hissedeceğimi bilmiyorum
Hiç bişey olmaz canım merak etme hepimiz uyurken Allah bilir neler yaptık tutuncağı varsa bebişin hiç bişey engel olmaz merak etmeYaa kizlar sabaha karsi istemsizce uykumda gerindim bir kackere sonra onu taktim kafaya bisi olmus mudur diyeyatarken gerinmek sikinti olur mu
Haklisin canim insan her seyi takiyor elinde olmadanHiç bişey olmaz canım merak etme hepimiz uyurken Allah bilir neler yaptık tutuncağı varsa bebişin hiç bişey engel olmaz merak etme
Öyle gerçekten kaçıncı günün canım tek embriyo mu transfer edildiHaklisin canim insan her seyi takiyor elinde olmadan
Teşekkür ederim canım. Latifeni anladımCnm valla bence ikiz olma ihtimali cok yuksek. Cok belirgin cunku. Arkadasimin da boyleydi testi. Yani surecte o kadar endiseli oluyoruz ki, bazen gereksiz kendimizi yipratabiliyoruz. O yuzden latife ettimAllah saglicakla kucagina almayi nasip etsin
Hayir ya farklılık arıyorum ama yok üzülüyorumBize uğur getirirde pozitifleri görürüz inşallah canımhissettiğin bi farklılıkvar mı
çok teşekkür ederimOlumlu düşün elini karnına koy ve dua et hem öncesinde hem sonrasında stres yapma herşey olacağına varır Allah muradını versin inşallah
çok şükür kesildi şuan ama tuvalete gitmekten korkuyorum kan göreceğim diye psikolojim bozulduÇok sevindim aynı durumu bende dün yaşadım lekelenmelerim kırmızı gibi oldu hemen özel bi hastaneye koştuk ve çift kese gördükprogestran fitile başladım ben günde 3 kere şükür kesildi akıntı ve kanama belki sizede öyle bişey yapar doktorum korkulacak bişey yok gayet iyiler yerleşme kanamasıdır rahimde kötü bişey gözükmüyor dedi içini ferah tut
Merhaba transfer oldunuz sanırım hakkınız da hayırlısı olsun bırsey sormak ıstıyorum transfer anestezısiz yapılıyor normalde sizinki neden anestezi altında yapılma kararı alındıMerhaba Kızlar,
Transfer tarihim Allah nasip ederse 21 Temmuz.
Günlük ilaç rutinim:
8.00 estofem ve prednol
9.00 progestan 2 ad. fitil
13.30 ecoprin ve folbiol
16.00 estofem
20.00 Prednol
21.00 Progestan 2 ad. fitil
21.30 Oksapar iğne
24.00 Estofem
ayrıca göbekten climara bant kullanıyorum.
10 adet progestan ampul aldım transfer de getir denildi anlaşılan popişim iğnelere doyamayacak.
bugün ise hafif kasık ağrılarım var son kontrolüm transfer öncesi doktor randevum 20sinde inşallah.
21inde narkozlu şekilde yatış olup transfer olacağım.
Allah hepimizin kucağını karnını doldursun vallahi herşey evlat için onca ilaç acı ağlama krizler.Rabbim dualarımızı geri çevirmesin inşallah.
Benim çiftTek embriyo canım senin?
Banada transferden 2 gun once baktılar canım degerın 25 üstü olmasını istıyoruz yoksa transfer olmaz demişlerdiBenim sonuc daha belli degil ama benim transfer gunu progesterona bakildi 25.2 ama normali nedir bilmiyorum
Merhaba, bnmde son adet 19 temmuz. Transfer 7 temmuz da oldu. Çift transfer edildi. Geçen cuma yaptırsığım beta 3000 idi, Benide doktorum 21 gün sonraya çağırdı ultrason için. Perşembe gününe.Merhaba, benim son adet 24 haziran transfer ise 8 temmuzda oldu. 20 temmuzda beta 693 ile pozitifi gördük şükür. Ama doktor kontrol için 3 ağustosa randevu verdi. Yani transferden 26 gün sonraya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?