2022 Temmuz ayı transfer olacaklar

Doktorunuza yada hemşireye sordunuz mu iyi mi diye değer? Bide senin kaçın günün transfer sonrasında
Canim bana sonucu soylemediler benim sonradan aklima geldi e nabizdan bakinca gordum transferin 10. Gunu benim bende onu merak ediyorum normalmi bu deger diye ama herkese transfer gunu bakilmiyor galiba

Cnm valla bence ikiz olma ihtimali cok yuksek. Cok belirgin cunku. Arkadasimin da boyleydi testi. Yani surecte o kadar endiseli oluyoruz ki, bazen gereksiz kendimizi yipratabiliyoruz. O yuzden latife ettim Allah saglicakla kucagina almayi nasip etsin

Ben 7.gün erken gebelik testi yapmıştım canım umarım sende pozitifi görürsün

kızlar lekelenmelerim kırmızıya döndü, acil doktora geldik 2 tane kese gördük o kadar çok ağladım ki bebeklerim varmış ve iyilermiş kanama neden oldu bilmiyorum doktoru bekliyorum şimdi
Çok sevindim aynı durumu bende dün yaşadım lekelenmelerim kırmızı gibi oldu hemen özel bi hastaneye koştuk ve çift kese gördük progestran fitile başladım ben günde 3 kere şükür kesildi akıntı ve kanama belki sizede öyle bişey yapar doktorum korkulacak bişey yok gayet iyiler yerleşme kanamasıdır rahimde kötü bişey gözükmüyor dedi içini ferah tut

Yaa kizlar sabaha karsi istemsizce uykumda gerindim bir kackere sonra onu taktim kafaya bisi olmus mudur diye yatarken gerinmek sikinti olur mu

Teşekkür ederim canım. Latifeni anladım Ben biraz eksik yazdım. 5. Gün embriyosu olduğu halde doktor strese gerek yok 14. Gün ver dedi. Ben de idrarda takip etmeye başladım. Sonuçta negatifse iğnelere devam etmeyecektim. 5. Günden beri kaset testte bile çıkmaya başladı. Ben de ikizden şüphelenmeye başladım. O yüzden paylaşmak istedim.

çok şükür kesildi şuan ama tuvalete gitmekten korkuyorum kan göreceğim diye psikolojim bozuldu hemen iğne yaptılar sonra eve gelince fitil kullandım ve yattım sürekli raporda aldım 10 gün dinleneceğim evde. banada rahimde yada kese etrafında kanama yok dedi ama neden oluyor bu kanamalar aklımızı alıyor bizim

Merhaba transfer oldunuz sanırım hakkınız da hayırlısı olsun bırsey sormak ıstıyorum transfer anestezısiz yapılıyor normalde sizinki neden anestezi altında yapılma kararı alındı

Merhaba, benim son adet 24 haziran transfer ise 8 temmuzda oldu. 20 temmuzda beta 693 ile pozitifi gördük şükür. Ama doktor kontrol için 3 ağustosa randevu verdi. Yani transferden 26 gün sonraya
Merhaba, bnmde son adet 19 temmuz. Transfer 7 temmuz da oldu. Çift transfer edildi. Geçen cuma yaptırsığım beta 3000 idi, Benide doktorum 21 gün sonraya çağırdı ultrason için. Perşembe gününe.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…