- Konu Sahibi kahvetutkunu1
-
- #2.781
Çok güzel, hayırlı uğurlu olsunGüncelliyorum bugün ikiz olduğunu öğrendik
Merhaba, bu lekelenmeler kahverengi mi oluyor? Benimde ara ara oluyor lekelenmelerim ve bel ağrım beraberinde. Bugünde oldu hatta fitillerle birlikte lekelenmem geldi. Endişe ettim ama içimi bozmak istemiyorum.12.gün filan başladı dün bitti doktor yerleşme kese büyürken olur normal dedi dünde kontrole geldim şükür herşey yolundaydı
Ahh süper, hadi bakalım. Yükselmesini bekleKIZLAAAAARRR toplanıınnnn
2.kez test verdıımm ınanamayıp meger test hatalı yapılmıs laboratuvar aradıı snuç şimdi 24 çıktı kızlaarrr nolcakkk
Ayy muhteşeeemmm canımm kıpkırmızı hadii gözün aydınn sen artık rahatlayabılırsım.Kızlar bugün 12. Günüm. 2 gün sonra ilk defa kan vereceğim. İdrar testim nasıl 12. Gün için?
Cok korkuyorum varmı yokmı sevınemıyorumAhh süper, hadi bakalım. Yükselmesini bekle
Hiç korkma gerilme, bence transfer işlwmi bu yaşadığımız olaylar sonucunda en güzel ve büyülü bir işlem. Ağrı sızı hiçbirşey yok. Tamı tamına 5 dk bile sürmüyor. Transfere hazırlık yarım saat giyindin ettin bekledim ama transfer süresi 2-3 dakika. Ben çok korkuyordum ama yaşayınca dedim ki en ağrısız en sancısız ve en güzel anmış bu an... Sakın stres yapma tadını çıkar. Allah sonrasında güzel haberler almanı nasip etsin inşallahkızlar yarın transferim varnasıl hissedeceğimi bilmiyorum
Bence artacak, bu kadar adrenalin yaşadın kolay değil. Mükafatını verir AllahCok korkuyorum varmı yokmı sevınemıyorum
İkilemde kalmak ta negatıf kadar cok zormus
İnşallaahh artarr inşallaahh saglıklıdır
Bende farkında olmadan çok geriniyorumYaa kizlar sabaha karsi istemsizce uykumda gerindim bir kackere sonra onu taktim kafaya bisi olmus mudur diyeyatarken gerinmek sikinti olur mu
Ins sağlıkli evlat olur ama su cümle dikkatimi çekti genetik yapıp embriyoyu bozulmasını istemem doktorunuz kim acaba? 5.gune gelen bir embriyoda yüzlerce hücre var ve sadece cok küçük miktar alınıyor cok fazla kişi genetik yapiyor çoğu da sağlıkla doğuruyor ins gerek kalmaz ama Allah korusun eğer bi olumsuzluk olursa bence başka doktor gorusu almayı düşünün ins bu embryonuz sağlıkla tutunup doğarMerhaba kızlar aranızda yeniyim
Aslında uzun zamandır takipteydim ancak fırsat bulup üye olabildim. 1 kalp atışı duyulmaması sonrası kürtaj, 1 adet de kendiliğinden düşük olmak üzere bildiğim 2 hamileliğim var. Süreç uzamasın ve genetik olarak düzgün embriyoyu seçelim diye tüp bebek yapalım dedik. Eşimle aynı yaştayız; yaşlar 35.
Opu da 13 yumurta toplandı, 6sı döllendi, sadece 1 tanesi 5. Güne gelebildi. Doktorum pooling önermişti; 1 ay dinlenip tekrar opu yapalım dedi ancak ben şansımı deneyip transfer istiyorum dedim. Bunun üzerine 5aa kalitesindeki blast ı (sanırım en kaliteliymiş) 22 temmuz cuma günü transfer ettiler. Embriyoya genetik test yapıp bozulmasını istemedi doktorum. Kızkardeşim olsanız yapmazdım dedi. Biz de yaptırmadık. Cuma, ctesi ve pazar sürekli evdeydim. Tv, kitap, telefon takıldım. Cuma hariç ctesi ve pazar günleri akşam 10 dan sonra site içinde şöyle bi 15-20 dk lık kısa ve yavaş tempolu yürüyüşler yaptım. 25 temmuz pazartesi den itibaren de normal hayatıma dönüş yaptım diyebilirim. İşten istifa ettiğim için evdeyim artık. Ev işi olarak da sadece yemek yaptım. Akşam yürüyüşüne devam. Hatta sabah da bi 15-20 dk eklemeyi düşünüyorum artık.
Bugüne kadar belirgin hiç bir belirtim olmadı. Bu süreçte vücudumu normalden fazla dinlediğim için “ay kasık batması mı oluyo?” Dediğim bir kaç batma hissettim ancak öyle ciddi belirgin bir şeyim yok. Transfer gününü de sayıyorsak bugün 5. Günüm. Benimle aynı şekilde belirtisiz olanlar var mı? Bir de sizce dondurulmuş 5. Gün embriyosu için en erken ne zaman idrarda bakılan kaset testlerinden yapabilirim?
Çok uzun yazmışım kusura bakmayın
Meehaba, hoşgeldinMerhaba kızlar aranızda yeniyim
Aslında uzun zamandır takipteydim ancak fırsat bulup üye olabildim. 1 kalp atışı duyulmaması sonrası kürtaj, 1 adet de kendiliğinden düşük olmak üzere bildiğim 2 hamileliğim var. Süreç uzamasın ve genetik olarak düzgün embriyoyu seçelim diye tüp bebek yapalım dedik. Eşimle aynı yaştayız; yaşlar 35.
Opu da 13 yumurta toplandı, 6sı döllendi, sadece 1 tanesi 5. Güne gelebildi. Doktorum pooling önermişti; 1 ay dinlenip tekrar opu yapalım dedi ancak ben şansımı deneyip transfer istiyorum dedim. Bunun üzerine 5aa kalitesindeki blast ı (sanırım en kaliteliymiş) 22 temmuz cuma günü transfer ettiler. Embriyoya genetik test yapıp bozulmasını istemedi doktorum. Kızkardeşim olsanız yapmazdım dedi. Biz de yaptırmadık. Cuma, ctesi ve pazar sürekli evdeydim. Tv, kitap, telefon takıldım. Cuma hariç ctesi ve pazar günleri akşam 10 dan sonra site içinde şöyle bi 15-20 dk lık kısa ve yavaş tempolu yürüyüşler yaptım. 25 temmuz pazartesi den itibaren de normal hayatıma dönüş yaptım diyebilirim. İşten istifa ettiğim için evdeyim artık. Ev işi olarak da sadece yemek yaptım. Akşam yürüyüşüne devam. Hatta sabah da bi 15-20 dk eklemeyi düşünüyorum artık.
Bugüne kadar belirgin hiç bir belirtim olmadı. Bu süreçte vücudumu normalden fazla dinlediğim için “ay kasık batması mı oluyo?” Dediğim bir kaç batma hissettim ancak öyle ciddi belirgin bir şeyim yok. Transfer gününü de sayıyorsak bugün 5. Günüm. Benimle aynı şekilde belirtisiz olanlar var mı? Bir de sizce dondurulmuş 5. Gün embriyosu için en erken ne zaman idrarda bakılan kaset testlerinden yapabilirim?
Çok uzun yazmışım kusura bakmayın
Transfer gününü 1.gün sayarsak bugün 7.gün oluyor geçen hafta çarşamba oldu transferim yarin asljndavtam bir hafta olcak..Tek embriyo transfer edildi en üst kalite cok saglikli dedi dr ve embriyolog.. dün bacaklarim asiri sizladi agridi gece belim karnim regl olcak gibi agridi hayirlisi insallahh sizin ikiz gorunuyo di mi masallahÖyle gerçekten kaçıncı günün canım tek embriyo mu transfer edildi
Transfer gününü 1.gün sayarsak bugün 7.gün oluyor geçen hafta çarşamba oldu transferim yarin asljndavtam bir hafta olcak..Tek embriyo transfer edildi en üst kalite cok saglikli dedi dr ve embriyolog.. dün bacaklarim asiri sizladi agridi gece belim karnim regl olcak gibi agridi hayirlisi insallahh sizin ikiz gorunuyo di mi masallahÖyle gerçekten kaçıncı günün canım tek embriyo mu transfer edildi
Evet canim tek embriyo transfer gununu ilk gun sayarsak bugun 7.gün yani yarin tam bir hafta olcak..5.gun embriyosu dr en ust kalite cok saglikli bi embriyo dediÖyle gerçekten kaçıncı günün canım tek embriyo mu transfer edildi
Acıbadem Altunizade Serkan Aydoğdu. Aslında kendisi Alle Klinik doktoru ancak işlemler orada Acıbadem’de oluyorIns sağlıkli evlat olur ama su cümle dikkatimi çekti genetik yapıp embriyoyu bozulmasını istemem doktorunuz kim acaba? 5.gune gelen bir embriyoda yüzlerce hücre var ve sadece cok küçük miktar alınıyor cok fazla kişi genetik yapiyor çoğu da sağlıkla doğuruyor ins gerek kalmaz ama Allah korusun eğer bi olumsuzluk olursa bence başka doktor gorusu almayı düşünün ins bu embryonuz sağlıkla tutunup doğar
Evet canim tek embriyo transfer gununu ilk gun sayarsak bugun 7.gün yani yarin tam bir hafta olcak..5.gun embriyosu dr en ust kalite cok saglikli bi embriyo dediÖyle gerçekten kaçıncı günün canım tek embriyo mu transfer edildi
Çok sevindim, hayırlı olsun pozitifMeehaba, hoşgeldinbenimde hikayem benzer. 2 kere dış gebelik sonrası 2tüpümü de aldırmak durumunda kaldık bebeklerin 1 inin kalp atışını bile duymuştuk, çok üzücüydü. Geçti gitti çok şükür. Bende 35 yaşındayım. Eşim 40 yaşında. Vakit kaybetmeden tüp bebeğe yöneldik. Doktorlarımdan çok memnunum. İlk denememizde tuttu çok şükür. 5 aa embriyolarım Perşembe günü kontrolüm var. Transferden sonra asla kaset test yapmadım. Sabretrim. 10.gün kan testinde pozitifi gördük.Transfersen sonraki süreçte en azından 2 gün sonra bende tüm günümü evde geçirmedim çünkü insanın aklı oraya kayıyor. Yürüyüşler yaptım, araba bile kullandım . Bu sürece çok takılınca beraberinde psikolojin bozuluyor. Dikkatli olup aynı zamandada çok kurcalamamak gerekiyor bence. Hepimiz yaşıyoruz evham yapıyoruz. Dün inanılmaz bir bel ağrısı ki gece hiç uyumadım, hatta biraz önce hafif kahverengi lekelenmem bile oldu. Doktorum olabileceğini söylemişti. Dedim ya çok güveniyorum doktoruma sonra tabiki Allah'a o yüzdende tevekkel davranıyorum. Biz ne kdr kendimizi sıksakta iyi kötü ne varsa yaşayacaksak yaşıyoruz bende uzun yazıvermişim
İnşallah canım senin de artar. Ya doktor çok geç verdi kan tahlili i, napim evde takip ediyorum. İkizden şüpheleniyorum, o yüzden sordum. 12. Gün böyle mi oluyor idrar diyeAyy muhteşeeemmm canımm kıpkırmızı hadii gözün aydınn sen artık rahatlayabılırsım.
İnşallaah darısı başıma ındallah benımde yarına artış oluur
Kesinlikle, evet onu ben yazmıştım sanırımÇok sevindim, hayırlı olsun pozitifdarısı hepimizin başına inşallah ben de bugün ilk defa araba kullanıp iğneleri sağlık ocağında yaptırmayı planlıyorum. Bugüne kadar eve hemşire çağırmıştım ama bugün sağlık ocağını deneyeceğim.
Transfer sonrası eve gelirken kasislerden geçmek bile çok korkutmuştu ama bugün artık daha rahat hissediyorum kendimi. Bir de yukarıda birisi de yazmıştı kendiliğinden olan hamileliklerde insanlar farkında bile olmuyorlar ve neler neler yapıyorlar. Bizler sanırım sürecin uzun ve meşakkatli olmasından kaynaklı biraz temkinliyiz
İnşallahKesinlikle, evet onu ben yazmıştım sanırım. Benim kardeşim 1.5 aylık hamileydi farkında değildi neler neler yapmıştı eğlenceye gidip dans edip alkol bile tüketmişti. Tatildeydik ve çok koşuşturmacalıydı. Şimdi bebişimiz dünyaya geldi 2.5 aylık oldu bile ve çok şükür sapasağlam o yüzden biz dikkatli olacağız gerisi Allahın takdiri Şöyle birşey de var seçilmiş insanlarıZ sabrımız sınanıyor ve bir şekilde mükafatını alacağımızı düşünüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?