2022 Temmuz ayı transfer olacaklar

Canım sakin ol seninde aynı benim gibi bende de kanama alanı filan yok kanama olabilikcek bende öyleydim peçeteyi her elime aldığımda panik atak geliyordu sonra alıştım yani biz panik yaptıkça geçmicek bu durum sakin ol o biticek zaten önemli olan bebişlerimizin sağlıklı olması kaç haftalık sizin

Anladim cnm ins hayirlisi ile olur başka birseye gerek kalmaz

Transfer gününü saymazsak bende 7.gün yapmıştım çok şükür pozitifti evet ikiz bizimde 5.gün birinci kaliteydi ikiside Allah’a bin şükür ikiside bizimle benim hiç belirtim yoktu hala yok o yüzden sıkma hiç kendini umarım sendendir pozitif sonuç alırız buralar şenlenir

İnşallah canım senin de artar. Ya doktor çok geç verdi kan tahlili i, napim evde takip ediyorum. İkizden şüpheleniyorum, o yüzden sordum. 12. Gün böyle mi oluyor idrar diye
Canım benim 7.gün erken gebelik testiydi ve kıpkırmızıydı ikiz 11.gün kan sonucumda 2245 ti sana fikir olsun diye yazayım dedim

Kesinlikle öyle, bu forumu bende ilk yaşadığım olumsuz gebeliklerden beri takip ediyordum. Bende yeni üye oldum ve benzer şeyleri yaşayanlarla birarada olmak aynı derdi paylaşabilmek insanı rahatlatıyor. İnşallah güzel sonuçlarıda paylaşırız burada

Ne guzel masallah darisi basimiza ben test yapmaya cok korkuyorum kaset test fobim var
1yillik korunmasiz iliskide hep yapip hicbir zaman ikinci cizgi gormedigim icin insallah canim ben de pozitif haberleri aldikca cok mutlu oluyorum masallahh sanki cogu kisinin pozitif geliyo gibi di mi takip ettogim kadariyla.. sizin genetige fln gtmemisti di mi embriyolar bi devyasiniz kac ve sorjnunuz neydi

Ne guzel masallah darisi basimiza ben test yapmaya cok korkuyorum kaset test fobim var
1yillik korunmasiz iliskide hep yapip hicbir zaman ikinci cizgi gormedigim icin insallah canim ben de pozitif haberleri aldikca cok mutlu oluyorum masallahh sanki cogu kisinin pozitif geliyo gibi di mi takip ettogim kadariyla.. sizin genetige fln gtmemisti di mi embriyolar bi devyasiniz kac ve sorjnunuz neydi

Benımde 2 tane 5aa embrıyom transfer edıldı belirtim olmadı cok fazla 5. Gun 2 3 damla kahve lekelenmem oldu sadece adet tarihime yakın kadık agrım oldu ve son bi kaç gundur litunus vajinal tabletı koyarken sag kasığım cekıyo 11. Gunumdeyım inşallah herkes pozitifi görür

Benim doktorumda genetik testle daha guzel donuclar alındıgını soyledi

Benımde var o fobim

Kızlar transferin 7. Günündeyim, normal de adet tarihim bu sıralar. Transferden sonraki ilk günlerde de kasık bel karın ağrım oldu normal biliyorum ama bugğn bi ekstra fazla ağrım var hatta kalkınca direk tuvalete koştum çok korkuyorum bu ağrılardan bu kadar fazla olması normal değil gibi geliyor

Benim de dun gece oldu canim insallah tutunma ile ilgilidir biliyosun senle gunlerimizvayni

Canım benim 7.gün erken gebelik testiydi ve kıpkırmızıydı ikiz 11.gün kan sonucumda 2245 ti sana fikir olsun diye yazayım dedim
Hayırlı olsun canım. Ben de yarın sabah kan vereceğim. 5. Günden beri kaset testte bile çıkmaya başladı. 7. Gün yapmadım erken gebelik testi ama seninki kadar kıpkırmızı değildir muhtemelen ama çok silikte değildir. Yarın göreceğiz bakalım

Banada öyle geliyor :) benim genetiğe gitmedi öyle bi problemimiz yoktu çünkü benim tüplerim kapalı sanırım doğuştan bizde şaşırdık bi de polikistik overim ben o kadar başka bi sorunumuz yoktu Daha kenarda 18 tane 5.gün embriyomuz var bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza alalım inşallah onları bozdururuz diye düşünüyoruz sizin neydi sorun

Insallah canim siz test yaptiniz mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…