- 7 Ekim 2019
- 355
- 394
- 33
- 30
- Konu Sahibi kahvetutkunu1
-
- #2.801
Canım sakin ol seninde aynı benim gibi bende de kanama alanı filan yok kanama olabilikcek bende öyleydim peçeteyi her elime aldığımda panik atak geliyordu sonra alıştım yani biz panik yaptıkça geçmicek bu durum sakin ol o biticek zaten önemli olan bebişlerimizin sağlıklı olması kaç haftalık sizinçok şükür kesildi şuan ama tuvalete gitmekten korkuyorum kan göreceğim diye psikolojim bozulduhemen iğne yaptılar sonra eve gelince fitil kullandım ve yattım sürekli raporda aldım 10 gün dinleneceğim evde. banada rahimde yada kese etrafında kanama yok dedi ama neden oluyor bu kanamalar aklımızı alıyor bizim
Anladim cnm ins hayirlisi ile olur başka birseye gerek kalmazAcıbadem Altunizade Serkan Aydoğdu. Aslında kendisi Alle Klinik doktoru ancak işlemler orada Acıbadem’de oluyor
Eğer bir olumsuzluk olursa dediğiniz gibi başka doktorla devam etmeyi düşünüyorum. Genel olarak hemşire yaklaşımından falan çok memnun kalmadım açıkçası. Biraz da o yüzden ne olacaksa olsun, ben zaten bir sonrakinde başka doktorlar devam edeceğim nasılsa diyerek tek embriyonun transferini istedim
Transfer gününü saymazsak bende 7.gün yapmıştım çok şükür pozitifti evet ikizTransfer gününü 1.gün sayarsak bugün 7.gün oluyor geçen hafta çarşamba oldu transferim yarin asljndavtam bir hafta olcak..Tek embriyo transfer edildi en üst kalite cok saglikli dedi dr ve embriyolog.. dün bacaklarim asiri sizladi agridi gece belim karnim regl olcak gibi agridi hayirlisi insallahh sizin ikiz gorunuyo di mi masallah
Canım benim 7.gün erken gebelik testiydi ve kıpkırmızıydı ikizİnşallah canım senin de artar. Ya doktor çok geç verdi kan tahlili i, napim evde takip ediyorum. İkizden şüpheleniyorum, o yüzden sordum. 12. Gün böyle mi oluyor idrar diye
Kesinlikle öyle, bu forumu bende ilk yaşadığım olumsuz gebeliklerden beri takip ediyordum. Bende yeni üye oldum ve benzer şeyleri yaşayanlarla birarada olmak aynı derdi paylaşabilmek insanı rahatlatıyor. İnşallah güzel sonuçlarıda paylaşırız buradaİnşallah
Burayı bu forumu okuduğum zaman yalnız olmadığımı bilmek iyi geliyor. Bu sadece benim başıma gelmiyor. Bu iğneleri sadece ben yapmıyorum. Bu morluklar sadece bende yok. Çoğunlukla böyle yalnız olmadığımı hissetmek iyi geliyor
Ne guzel masallah darisi basimiza ben test yapmaya cok korkuyorum kaset test fobim varTransfer gününü saymazsak bende 7.gün yapmıştım çok şükür pozitifti evet ikizbizimde 5.gün birinci kaliteydi ikiside Allah’a bin şükür ikiside bizimle benim hiç belirtim yoktu hala yok o yüzden sıkma hiç kendini umarım sendendir pozitif sonuç alırız buralar şenlenir
Ne guzel masallah darisi basimiza ben test yapmaya cok korkuyorum kaset test fobim varTransfer gününü saymazsak bende 7.gün yapmıştım çok şükür pozitifti evet ikizbizimde 5.gün birinci kaliteydi ikiside Allah’a bin şükür ikiside bizimle benim hiç belirtim yoktu hala yok o yüzden sıkma hiç kendini umarım sendendir pozitif sonuç alırız buralar şenlenir
Benımde 2 tane 5aa embrıyom transfer edıldı belirtim olmadı cok fazla 5. Gun 2 3 damla kahve lekelenmem oldu sadece adet tarihime yakın kadık agrım oldu ve son bi kaç gundur litunus vajinal tabletı koyarken sag kasığım cekıyo 11. Gunumdeyım inşallah herkes pozitifi görürMerhaba kızlar aranızda yeniyim
Aslında uzun zamandır takipteydim ancak fırsat bulup üye olabildim. 1 kalp atışı duyulmaması sonrası kürtaj, 1 adet de kendiliğinden düşük olmak üzere bildiğim 2 hamileliğim var. Süreç uzamasın ve genetik olarak düzgün embriyoyu seçelim diye tüp bebek yapalım dedik. Eşimle aynı yaştayız; yaşlar 35.
Opu da 13 yumurta toplandı, 6sı döllendi, sadece 1 tanesi 5. Güne gelebildi. Doktorum pooling önermişti; 1 ay dinlenip tekrar opu yapalım dedi ancak ben şansımı deneyip transfer istiyorum dedim. Bunun üzerine 5aa kalitesindeki blast ı (sanırım en kaliteliymiş) 22 temmuz cuma günü transfer ettiler. Embriyoya genetik test yapıp bozulmasını istemedi doktorum. Kızkardeşim olsanız yapmazdım dedi. Biz de yaptırmadık. Cuma, ctesi ve pazar sürekli evdeydim. Tv, kitap, telefon takıldım. Cuma hariç ctesi ve pazar günleri akşam 10 dan sonra site içinde şöyle bi 15-20 dk lık kısa ve yavaş tempolu yürüyüşler yaptım. 25 temmuz pazartesi den itibaren de normal hayatıma dönüş yaptım diyebilirim. İşten istifa ettiğim için evdeyim artık. Ev işi olarak da sadece yemek yaptım. Akşam yürüyüşüne devam. Hatta sabah da bi 15-20 dk eklemeyi düşünüyorum artık.
Bugüne kadar belirgin hiç bir belirtim olmadı. Bu süreçte vücudumu normalden fazla dinlediğim için “ay kasık batması mı oluyo?” Dediğim bir kaç batma hissettim ancak öyle ciddi belirgin bir şeyim yok. Transfer gününü de sayıyorsak bugün 5. Günüm. Benimle aynı şekilde belirtisiz olanlar var mı? Bir de sizce dondurulmuş 5. Gün embriyosu için en erken ne zaman idrarda bakılan kaset testlerinden yapabilirim?
Çok uzun yazmışım kusura bakmayın
Benim doktorumda genetik testle daha guzel donuclar alındıgını soylediIns sağlıkli evlat olur ama su cümle dikkatimi çekti genetik yapıp embriyoyu bozulmasını istemem doktorunuz kim acaba? 5.gune gelen bir embriyoda yüzlerce hücre var ve sadece cok küçük miktar alınıyor cok fazla kişi genetik yapiyor çoğu da sağlıkla doğuruyor ins gerek kalmaz ama Allah korusun eğer bi olumsuzluk olursa bence başka doktor gorusu almayı düşünün ins bu embryonuz sağlıkla tutunup doğar
Benımde var o fobimNe guzel masallah darisi basimiza ben test yapmaya cok korkuyorum kaset test fobim var
1yillik korunmasiz iliskide hep yapip hicbir zaman ikinci cizgi gormedigim icininsallah canim ben de pozitif haberleri aldikca cok mutlu oluyorum masallahh sanki cogu kisinin pozitif geliyo gibi di mi takip ettogim kadariyla.. sizin genetige fln gtmemisti di mi embriyolar bi devyasiniz kac ve sorjnunuz neydi
Di mi sanki hicbir zaman ikinci cizgi beliremezmis gibi yani kanda pozitif ciksa bile sanki korkarim yapmaya o dereceBenımde var o fobim
Ben de oyleyim aslinda soyle olumsuz olma ihtimali beni cok geriyo ve modum duser olumsuz dusunceler gelirse esime cok saldiriyorumKizlar hormonlardan mi bilmiyorum ama çok gergin ve sinirliyim bi türlü sakin kalamıyorum
Benim de dun gece oldu canim insallah tutunma ile ilgilidir biliyosun senle gunlerimizvayniKızlar transferin 7. Günündeyim, normal de adet tarihim bu sıralar. Transferden sonraki ilk günlerde de kasık bel karın ağrım oldu normal biliyorum ama bugğn bi ekstra fazla ağrım varhatta kalkınca direk tuvalete koştum çok korkuyorum bu ağrılardan bu kadar fazla olması normal değil gibi geliyor
Hayırlı olsun canım. Ben de yarın sabah kan vereceğim. 5. Günden beri kaset testte bile çıkmaya başladı. 7. Gün yapmadım erken gebelik testi ama seninki kadar kıpkırmızı değildir muhtemelen ama çok silikte değildir. Yarın göreceğiz bakalımCanım benim 7.gün erken gebelik testiydi ve kıpkırmızıydı ikiz11.gün kan sonucumda 2245 ti sana fikir olsun diye yazayım dedim
Banada öyle geliyor :) benim genetiğe gitmedi öyle bi problemimiz yoktu çünkü benim tüplerim kapalı sanırım doğuştan bizde şaşırdıkNe guzel masallah darisi basimiza ben test yapmaya cok korkuyorum kaset test fobim var
1yillik korunmasiz iliskide hep yapip hicbir zaman ikinci cizgi gormedigim icininsallah canim ben de pozitif haberleri aldikca cok mutlu oluyorum masallahh sanki cogu kisinin pozitif geliyo gibi di mi takip ettogim kadariyla.. sizin genetige fln gtmemisti di mi embriyolar bi devyasiniz kac ve sorjnunuz neydi
Insallah canim siz test yaptiniz miBenımde 2 tane 5aa embrıyom transfer edıldı belirtim olmadı cok fazla 5. Gun 2 3 damla kahve lekelenmem oldu sadece adet tarihime yakın kadık agrım oldu ve son bi kaç gundur litunus vajinal tabletı koyarken sag kasığım cekıyo 11. Gunumdeyım inşallah herkes pozitifi görür
EvetBenim de dun gece oldu canim insallah tutunma ile ilgilidir biliyosun senle gunlerimizvayni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?