2022 Temmuz ayı transfer olacaklar

Insallah canim siz test yaptiniz mi

Ay çok heyecanlı tek mi çift mi transfer Sağlıkla kucağınıza alınnn

Ah Serkan Aydoğdu benimde doktorum Canım ben Alle klinikteki 3 doktorlada görüşüyorum. Transferimi Serkan hoca yaptı. Opumu Furkan Hoca. Kısmetse doğumuda Cihan hoca yapacak. Ben hepsini çok seviyorum ve güveniyorum. Ben 2. Dış gebelik ameliyatımı Cihan hoca ile oldum. Gerçekten beni ölümden kurtadı. Önce central hospitalda bir doktora gidiyordum ve dış gebelik olmama rağmen ben tatile gidigorum seni ameliyat edemem dedi. İlk dış gebelik hikayemdede kendisine gözüküyordum ve geç farketti. Ona rağme ilgilenmedi benimle. Hafif terlemen ateş basman olursa acile gel ve mümkün mertebe çok yemek yemek her an ameliyata alınabilirsin demişti. Şok geçirdim. Başka bir arkadaşına devretti beni ama aynı gün içinde kimse arayıp sormamıştı. Ölücem diye dolanıyordum ortada. Dr bir arkadaşımın vasıtasıyla Alle klinik Cihan hocaya gittik ve beni acil ameliyata aldı. zaten düzenli olarak kontrollere gidiyordum. Sonra tüp bebek serüveni için 2 doktorla görüştüm. Önce bahçeci klinikte bir prof kadın dr. Beni muayne etti ve histeroskopi yok rahim çizme vs dedi. 2 ameliyat geçirdim ve bunu duymak beni mahvetti. Ve bize inanılmaz bir meblağ çıkardılar. Sonra Serkan hocayla görüştüm. Kendisi zaten klinik hastasıda olduğumdan geçmişimi biliyordu. İlk andan itibarende inanılmaz güven verdi. Ve ne çizik ne histereskopi rahim daralmasından bahsetti. Öyle birşeyin yok rahat ol dedi. Bunlara gerek kalmadan transfeeimi gerçekleştirdi. Sürecin başından beri çok emindi ve bizi çok rahatlattı. İnanılmaz yoğunlar haklı olarak vakitleri kıymetli. Serkan hoca hem net oldu asla soru sormama bile gerek kalmadı nerdeyse. Bence ona güven gerçekten işinde uzman. Bu konular göreceli farkındayım ama tecrübeyle sabit. Göreceksin. İkimizde kucağımıza alacağız inşallah. Hem belki bir gün onların düzenledikleri etkinlikte karşılaşırız.

Di mi sanki hicbir zaman ikinci cizgi beliremezmis gibi yani kanda pozitif ciksa bile sanki korkarim yapmaya o derece
Ben daha önce hamıle kaldım kanda gordukten sonra pozitifi sürekli test yapıyodum 20 sanıyede pozitif cıkıyodu o zaman hobim o olmuştu bol bol acısını cıkarmıştım bütün hevesimi almiştim nasıl bi psikopatlıksa artık

Ben de bir sorun yoktu canim hatta yumurta kaliten ve rezervin cok iyi diyordu hep doktorlar Ama esimin varikoseli vardi ameliyat oldu gecen yil ..sperm sayi ve morfolojisinde sorun yok sadece hareket biraz dusuktu..asilama onerdiler onceliklw ama bizvtup bebek olsun dedik..mikroenjeksiyon yontemi ile tup bebek yapildi

11. Günde kan verip sonucu öğrenmek gerekmiyor mu? Çok iyi beklemişsiniz Hem de 2 tane en iyi kalite embriyoriymuş umarım pozitifi görürsünüz

şuan 5 haftalık son adet tarihime göre ama dün muayenede 4+4 çıktı, sizde durum düzeldi mi şimdi nasılsınız ve ne kadar sürdü ? insan çok korkuyor ya allah yardımcımız olsun sürecimiz zor

Kızlar günaydın benim beklenilmedik bi durum geldi başıma . Galiba 99% bu ay iptal olucak transferim inşallah sizler güzel haberler paylaşırsınız.

Kızlar günaydın benim beklenilmedik bi durum geldi başıma . Galiba 99% bu ay iptal olucak transferim inşallah sizler güzel haberler paylaşırsınız.
sizin dün de mesajınızı görmüştüm ama yazamadım. benimde sizin gibi olmuştu transfer hazırlığı yaparken günler kala bir anda iptal olmuştu üzüntüden kahroldum mahvoldum ama hepsi gereksizmiş belki de hayırlısı öyleymiş bir ay gecikmeli oldu ama güzel haberi aldım. üzülme desem de üzüleceksin elinde değil biliyorum bende öyleydim ama yeterki sonu güzel olsun bir ay geç olsun hiç üzülme gönlünü ferah tut rabbim kucağını en tez zamanda doldursun inşallah

Aaaa nasıl bir tesadüf benim ilk hamileliğim Gebze’deki Anadolu Sağlık Merkezi’nde takip ediliyordu, kalp atışı duyulmayınca başka bir doktor daha görsün diye düşünerek Alle’den Sevil Hanım’a gittim. Aşırı sıcak kanlı, muayenelerde falan elle temas halinde, sürekli dokunuyor, tatlı tatlı konuşuyor vs. Çok hoşuma gidiyor onun yaklaşımı. Öylelikle Alle’yi tanıdım aslında. En son ben tüp bebek yapıcam ve süreci hızlandırıcam deyince Serkan Bey’e yönlendirdi. Serkan Bey ile ilgili bir problemim yok da işte ordaki hemşirelerden çok memnun kalmadım. Bunun da 2 sebebi var; birincisi opu dan sonra her gün aramalarını bekledim her gün ancak 1 cümle ile durum belirttiler, ikincisi de çok soğuklar. Serkan hocanın hemşirelerini beğenmedim yani
İnşallah kucağımıza alalım
Etkinlik derken camp alle den bahsediyorsun sanırım neden olmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…