- Konu Sahibi kahvetutkunu1
-
- #2.821
Insallah canim siz test yaptiniz miBenımde 2 tane 5aa embrıyom transfer edıldı belirtim olmadı cok fazla 5. Gun 2 3 damla kahve lekelenmem oldu sadece adet tarihime yakın kadık agrım oldu ve son bi kaç gundur litunus vajinal tabletı koyarken sag kasığım cekıyo 11. Gunumdeyım inşallah herkes pozitifi görür
Ay çok heyecanlı tek mi çift mi transferHayırlı olsun canım. Ben de yarın sabah kan vereceğim. 5. Günden beri kaset testte bile çıkmaya başladı. 7. Gün yapmadım erken gebelik testi ama seninki kadar kıpkırmızı değildir muhtemelen ama çok silikte değildir. Yarın göreceğiz bakalım
Bende öyleyim cok üzülüyorum bu durumaBen de oyleyim aslinda soyle olumsuz olma ihtimali beni cok geriyo ve modum duser olumsuz dusunceler gelirse esime cok saldiriyorum
Dun ben de oyleydimEvetçok sinirlerim bozuk ağlıyorum sürekli içimde kötü hisler var
Ah Serkan Aydoğdu benimde doktorumAcıbadem Altunizade Serkan Aydoğdu. Aslında kendisi Alle Klinik doktoru ancak işlemler orada Acıbadem’de oluyor
Eğer bir olumsuzluk olursa dediğiniz gibi başka doktorla devam etmeyi düşünüyorum. Genel olarak hemşire yaklaşımından falan çok memnun kalmadım açıkçası. Biraz da o yüzden ne olacaksa olsun, ben zaten bir sonrakinde başka doktorlar devam edeceğim nasılsa diyerek tek embriyonun transferini istedim
Ben daha önce hamıle kaldım kanda gordukten sonra pozitifi sürekli test yapıyodum 20 sanıyede pozitif cıkıyodu o zaman hobim o olmuştuDi mi sanki hicbir zaman ikinci cizgi beliremezmis gibi yani kanda pozitif ciksa bile sanki korkarim yapmaya o derece
Hormonlardan bence bende oyleyım canım evde herkese laf sokuyorumKizlar hormonlardan mi bilmiyorum ama çok gergin ve sinirliyim bi türlü sakin kalamıyorum
Test gününe kadar beklemekten başka çare yokDun ben de oyleydimcok gelgit yasiyor insan maalesef ama bak cogumuz pozitifi goruyoruz olumsuz dusunmek icin bi sebep yok.aslinda
Ben de bir sorun yoktu canim hatta yumurta kaliten ve rezervin cok iyi diyordu hep doktorlar Ama esimin varikoseli vardi ameliyat oldu gecen yil ..sperm sayi ve morfolojisinde sorun yok sadece hareket biraz dusuktu..asilama onerdiler onceliklw ama bizvtup bebek olsun dedik..mikroenjeksiyon yontemi ile tup bebek yapildiBanada öyle geliyor :) benim genetiğe gitmedi öyle bi problemimiz yoktu çünkü benim tüplerim kapalı sanırım doğuştan bizde şaşırdıkbi de polikistik overim ben o kadar başka bi sorunumuz yoktu Daha kenarda 18 tane 5.gün embriyomuz var bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza alalım inşallah onları bozdururuz diye düşünüyoruz sizin neydi sorun
Çift transfer oldu. Acaba ikiz mi diye düşünmüyor değilim?Ay çok heyecanlı tek mi çift mi transferSağlıkla kucağınıza alınnn
Hahajahda cok iyiymisBen daha önce hamıle kaldım kanda gordukten sonra pozitifi sürekli test yapıyodum 20 sanıyede pozitif cıkıyodu o zaman hobim o olmuştubol bol acısını cıkarmıştım bütün hevesimi almiştim nasıl bi psikopatlıksa artık
Hahajahda cok iyiymisBen daha önce hamıle kaldım kanda gordukten sonra pozitifi sürekli test yapıyodum 20 sanıyede pozitif cıkıyodu o zaman hobim o olmuştubol bol acısını cıkarmıştım bütün hevesimi almiştim nasıl bi psikopatlıksa artık
11. Günde kan verip sonucu öğrenmek gerekmiyor mu? Çok iyi beklemişsinizBenımde 2 tane 5aa embrıyom transfer edıldı belirtim olmadı cok fazla 5. Gun 2 3 damla kahve lekelenmem oldu sadece adet tarihime yakın kadık agrım oldu ve son bi kaç gundur litunus vajinal tabletı koyarken sag kasığım cekıyo 11. Gunumdeyım inşallah herkes pozitifi görür
şuan 5 haftalık son adet tarihime göre ama dün muayenede 4+4 çıktı, sizde durum düzeldi mi şimdi nasılsınız ve ne kadar sürdü ? insan çok korkuyor ya allah yardımcımız olsun sürecimiz zorCanım sakin ol seninde aynı benim gibi bende de kanama alanı filan yok kanama olabilikcek bende öyleydim peçeteyi her elime aldığımda panik atak geliyordu sonra alıştım yani biz panik yaptıkça geçmicek bu durum sakin ol o biticek zaten önemli olan bebişlerimizin sağlıklı olması kaç haftalık sizin
sizin dün de mesajınızı görmüştüm ama yazamadım. benimde sizin gibi olmuştu transfer hazırlığı yaparken günler kala bir anda iptal olmuştu üzüntüden kahroldum mahvoldum ama hepsi gereksizmiş belki de hayırlısı öyleymiş bir ay gecikmeli oldu ama güzel haberi aldım. üzülme desem de üzüleceksin elinde değil biliyorum bende öyleydim ama yeterki sonu güzel olsun bir ay geç olsun hiç üzülme gönlünü ferah tut rabbim kucağını en tez zamanda doldursun inşallahKızlar günaydın benim beklenilmedik bi durum geldi başıma . Galiba 99% bu ay iptal olucak transferim inşallah sizler güzel haberler paylaşırsınız.
Aaaa nasıl bir tesadüfAh Serkan Aydoğdu benimde doktorumCanım ben Alle klinikteki 3 doktorlada görüşüyorum. Transferimi Serkan hoca yaptı. Opumu Furkan Hoca. Kısmetse doğumuda Cihan hoca yapacak. Ben hepsini çok seviyorum ve güveniyorum. Ben 2. Dış gebelik ameliyatımı Cihan hoca ile oldum. Gerçekten beni ölümden kurtadı. Önce central hospitalda bir doktora gidiyordum ve dış gebelik olmama rağmen ben tatile gidigorum seni ameliyat edemem dedi. İlk dış gebelik hikayemdede kendisine gözüküyordum ve geç farketti. Ona rağme ilgilenmedi benimle. Hafif terlemen ateş basman olursa acile gel ve mümkün mertebe çok yemek yemek her an ameliyata alınabilirsin demişti. Şok geçirdim. Başka bir arkadaşına devretti beni ama aynı gün içinde kimse arayıp sormamıştı. Ölücem diye dolanıyordum ortada. Dr bir arkadaşımın vasıtasıyla Alle klinik Cihan hocaya gittik ve beni acil ameliyata aldı. zaten düzenli olarak kontrollere gidiyordum. Sonra tüp bebek serüveni için 2 doktorla görüştüm. Önce bahçeci klinikte bir prof kadın dr. Beni muayne etti ve histeroskopi yok rahim çizme vs dedi. 2 ameliyat geçirdim ve bunu duymak beni mahvetti. Ve bize inanılmaz bir meblağ çıkardılar. Sonra Serkan hocayla görüştüm. Kendisi zaten klinik hastasıda olduğumdan geçmişimi biliyordu. İlk andan itibarende inanılmaz güven verdi. Ve ne çizik ne histereskopi rahim daralmasından bahsetti. Öyle birşeyin yok rahat ol dedi. Bunlara gerek kalmadan transfeeimi gerçekleştirdi. Sürecin başından beri çok emindi ve bizi çok rahatlattı. İnanılmaz yoğunlar haklı olarak vakitleri kıymetli. Serkan hoca hem net oldu asla soru sormama bile gerek kalmadı nerdeyse. Bence ona güven gerçekten işinde uzman. Bu konular göreceli farkındayım ama tecrübeyle sabit. Göreceksin. İkimizde kucağımıza alacağız inşallah. Hem belki bir gün onların düzenledikleri etkinlikte karşılaşırız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?