- 7 Ekim 2019
- 355
- 394
- 33
- 30
- Konu Sahibi kahvetutkunu1
-
- #2.841
Ay hadi inşallah pozitif haberlerini verirsin bizeBen de bir sorun yoktu canim hatta yumurta kaliten ve rezervin cok iyi diyordu hep doktorlar Ama esimin varikoseli vardi ameliyat oldu gecen yil ..sperm sayi ve morfolojisinde sorun yok sadece hareket biraz dusuktu..asilama onerdiler onceliklw ama bizvtup bebek olsun dedik..mikroenjeksiyon yontemi ile tup bebek yapildi
Evet bide ikiz olunca daha da zor sağlıklı olsunlarda yeterşuan 5 haftalık son adet tarihime göre ama dün muayenede 4+4 çıktı, sizde durum düzeldi mi şimdi nasılsınız ve ne kadar sürdü ? insan çok korkuyor ya allah yardımcımız olsun sürecimiz zor
Olabilir de canım hiç belli olmuyor kese günü belli olur :)Çift transfer oldu. Acaba ikiz mi diye düşünmüyor değilim?
Şuanlık gelen giden yok lekelenme yada kan olarak ilaçlarımıda fitilide düzenli kullanıyorum hep zamanla geçecektir bizim elimizde değil ki oşuan 5 haftalık son adet tarihime göre ama dün muayenede 4+4 çıktı, sizde durum düzeldi mi şimdi nasılsınız ve ne kadar sürdü ? insan çok korkuyor ya allah yardımcımız olsun sürecimiz zor
Mağlesef iptal oldu çok üzüldüm insan hazırladığı zaman kendini olsun istiyor birde benim yapım gereği aceleciliğim var tabi . Hayırlı olsun sizin için sevindim ♥ allah analı babalı büyütsün inşallah sağlıkla kucağınıza alın . Birdahaki adeti bekliyeceğim galiba yumurtalarda çatladığına göre 10/16 gün içerisinde olurum .sizin dün de mesajınızı görmüştüm ama yazamadım. benimde sizin gibi olmuştu transfer hazırlığı yaparken günler kala bir anda iptal olmuştu üzüntüden kahroldum mahvoldum ama hepsi gereksizmiş belki de hayırlısı öyleymiş bir ay gecikmeli oldu ama güzel haberi aldım. üzülme desem de üzüleceksin elinde değil biliyorum bende öyleydim ama yeterki sonu güzel olsun bir ay geç olsun hiç üzülme gönlünü ferah tut rabbim kucağını en tez zamanda doldursun inşallah
Bende çok aceleciyim ama olsun da geç olsun güç olmasın. adet olunca yine kontrollere ilaçlara başlayınca zaman çabuk geçiyor moralini bozma biliyorsun ki çok önemli. bütün dualarım seninle umarım en tez zamanda güzel haberi verirsin.Mağlesef iptal oldu çok üzüldüm insan hazırladığı zaman kendini olsun istiyor birde benim yapım gereği aceleciliğim var tabi . Hayırlı olsun sizin için sevindim ♥ allah analı babalı büyütsün inşallah sağlıkla kucağınıza alın . Birdahaki adeti bekliyeceğim galiba yumurtalarda çatladığına göre 10/16 gün içerisinde olurum .
Kacinci gun oldu ilk lekelenmen canim daha once soylediysen kusyra bakma..bir de idrar renginizde bir degisiklik var mi benim hep acik renkEvet bide ikiz olunca daha da zor sağlıklı olsunlarda yeterbenim 5.5 haftalık benim 6-7 gün sürdü bende hep hastaneye koştum ama çok şükür iyilermiş
Kacinci gun oldu ilk lekelenmen canim daha once soylediysen kusyra bakma..bir de idrar renginizde bir degisiklik var mi benim hep acik renkEvet bide ikiz olunca daha da zor sağlıklı olsunlarda yeterbenim 5.5 haftalık benim 6-7 gün sürdü bende hep hastaneye koştum ama çok şükür iyilermiş
ınsallah canımmmAy hadi inşallah pozitif haberlerini verirsin bize
Hayirdir canim neden iptal oldu..gec olsun güc olmasin hayirlisi insallahKızlar günaydın benim beklenilmedik bi durum geldi başıma . Galiba 99% bu ay iptal olucak transferim inşallah sizler güzel haberler paylaşırsınız.
Vardir bundada bir hayir .hersey diledigin gibi olsun insallahKızlar günaydın benim beklenilmedik bi durum geldi başıma . Galiba 99% bu ay iptal olucak transferim inşallah sizler güzel haberler paylaşırsınız.
Ben 14. Gün erken gebelik testi yaptım böyle çıkmamıştı maşallahSağol canım. Endişe ettiğim birşey yok aslında. Ben daha hiç kan vermedim, kanda pozitif gören arkadaşlar belki 12. Gün evde idrar testi de yaptılarsa böyle görünüyor mu onu merak ettim. Çift embriyo çünkü, kafamda deli sorular.
Ben daha yasamadim o duygulari ama arkadasimin basina geldi birlikte ayni merkezde transfer olduk benim belirtilerim vardi hepsi ilactanmis tabi bunu ogrenmis oldum arkadasimla hergun konusuyorduk o agliyordu belirtim yok hicbisey hissetmiyorum tutmadi diye sonra test gunlerine yakin pembemsi bir kan gelmis zannetmis ki adet olucam sonra apacik idrar rengi olmuş teste beraber gittik eslerimizle benim negatif onunpozitif cikti. Megersem lekelenme tutunma belirtisiymisKacinci gun oldu ilk lekelenmen canim daha once soylediysen kusyra bakma..bir de idrar renginizde bir degisiklik var mi benim hep acik renkbol su iciyorum tabi belki ondan.. insan illa farlilik ariyor bulamayinca sinir oluyor
Ben fitillerde tecrubeli biri olarak soyleyeyim korkulacak bisey yok vucud alanialiyor geri kalani geri atiyor bende cok aglamistim boyle olunca doktor demisti ki vucud almistir zaten aldigi kadarini gerisini vaginadan atilir demistikızlar transferin 4. Günü ve yumurta toplama günündem beri sabah aksam 1 er tanelutinus fitil kullanıyorum ilk günlerde çok az bir kısmı geri gelirdi transfer sonrası bugun 4. Gün ve bugun çoğu geri gelmiş neden olabilir
Bide fitili olabildigince geri ittigin zaman erime basliyor butun olarak geri gelsede yarisi gitmis oluyor diyodu doktor normal demisti 3 transferimde fitil kullandim hepsinde basima geldi fitil geri geliyodu endiselenecek busey yokmuskızlar transferin 4. Günü ve yumurta toplama günündem beri sabah aksam 1 er tanelutinus fitil kullanıyorum ilk günlerde çok az bir kısmı geri gelirdi transfer sonrası bugun 4. Gün ve bugun çoğu geri gelmiş neden olabilir
12.gün gibi filan başladı ara ara az bi şekilde oluyor ama doktor bi sorun yok dediKacinci gun oldu ilk lekelenmen canim daha once soylediysen kusyra bakma..bir de idrar renginizde bir degisiklik var mi benim hep acik renkbol su iciyorum tabi belki ondan.. insan illa farlilik ariyor bulamayinca sinir oluyor
Bende çok aceleciyim ama olsun da geç olsun güç olmasın. adet olunca yine kontrollere ilaçlara başlayınca zaman çabuk geçiyor moralini bozma biliyorsun ki çok önemli. bütün dualarım seninle umarım en tez zamanda güzel haberi verirsin.
Hayirdir canim neden iptal oldu..gec olsun güc olmasin hayirlisi insallahKızlar günaydın benim beklenilmedik bi durum geldi başıma . Galiba 99% bu ay iptal olucak transferim inşallah sizler güzel haberler paylaşırsınız.
Bana 2 gun sonra ayakta ve ilik dus demislerdi ben de 5.gun yaptim artik kafam kasiniyordu bence onu enfeksiyon riskinden dolayi diolar ayakta olmasini ozellikle yap rahatla bence canimArkadaşlar ayıptır söylemesi ben duş almaya korkuyorum bişey olur mu . olmaz dediler ama normalde de adetten temizlenirken sonrasında bi iki damla geliyordu . Şimdi napayım bugün transfer gününü sayarsak 5. Günüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?