2022 Temmuz ayı transfer olacaklar

Ay hadi inşallah pozitif haberlerini verirsin bize

şuan 5 haftalık son adet tarihime göre ama dün muayenede 4+4 çıktı, sizde durum düzeldi mi şimdi nasılsınız ve ne kadar sürdü ? insan çok korkuyor ya allah yardımcımız olsun sürecimiz zor
Evet bide ikiz olunca daha da zor sağlıklı olsunlarda yeter benim 5.5 haftalık benim 6-7 gün sürdü bende hep hastaneye koştum ama çok şükür iyilermiş

şuan 5 haftalık son adet tarihime göre ama dün muayenede 4+4 çıktı, sizde durum düzeldi mi şimdi nasılsınız ve ne kadar sürdü ? insan çok korkuyor ya allah yardımcımız olsun sürecimiz zor
Şuanlık gelen giden yok lekelenme yada kan olarak ilaçlarımıda fitilide düzenli kullanıyorum hep zamanla geçecektir bizim elimizde değil ki o

Mağlesef iptal oldu çok üzüldüm insan hazırladığı zaman kendini olsun istiyor birde benim yapım gereği aceleciliğim var tabi . Hayırlı olsun sizin için sevindim ♥ allah analı babalı büyütsün inşallah sağlıkla kucağınıza alın . Birdahaki adeti bekliyeceğim galiba yumurtalarda çatladığına göre 10/16 gün içerisinde olurum .

Bende çok aceleciyim ama olsun da geç olsun güç olmasın. adet olunca yine kontrollere ilaçlara başlayınca zaman çabuk geçiyor moralini bozma biliyorsun ki çok önemli. bütün dualarım seninle umarım en tez zamanda güzel haberi verirsin.

Evet bide ikiz olunca daha da zor sağlıklı olsunlarda yeter benim 5.5 haftalık benim 6-7 gün sürdü bende hep hastaneye koştum ama çok şükür iyilermiş
Kacinci gun oldu ilk lekelenmen canim daha once soylediysen kusyra bakma..bir de idrar renginizde bir degisiklik var mi benim hep acik renkbol su iciyorum tabi belki ondan.. insan illa farlilik ariyor bulamayinca sinir oluyor

Kacinci gun oldu ilk lekelenmen canim daha once soylediysen kusyra bakma..bir de idrar renginizde bir degisiklik var mi benim hep acik renkbol su iciyorum tabi belki ondan.. insan illa farlilik ariyor bulamayinca sinir oluyor
Ay hadi inşallah pozitif haberlerini verirsin bize
ınsallah canımmm

kızlar transferin 4. Günü ve yumurta toplama günündem beri sabah aksam 1 er tanelutinus fitil kullanıyorum ilk günlerde çok az bir kısmı geri gelirdi transfer sonrası bugun 4. Gün ve bugun çoğu geri gelmiş neden olabilir

Ben 14. Gün erken gebelik testi yaptım böyle çıkmamıştı maşallah

Ben daha yasamadim o duygulari ama arkadasimin basina geldi birlikte ayni merkezde transfer olduk benim belirtilerim vardi hepsi ilactanmis tabi bunu ogrenmis oldum arkadasimla hergun konusuyorduk o agliyordu belirtim yok hicbisey hissetmiyorum tutmadi diye sonra test gunlerine yakin pembemsi bir kan gelmis zannetmis ki adet olucam sonra apacik idrar rengi olmuş teste beraber gittik eslerimizle benim negatif onunpozitif cikti. Megersem lekelenme tutunma belirtisiymis

Ben fitillerde tecrubeli biri olarak soyleyeyim korkulacak bisey yok vucud alanialiyor geri kalani geri atiyor bende cok aglamistim boyle olunca doktor demisti ki vucud almistir zaten aldigi kadarini gerisini vaginadan atilir demisti

Bide fitili olabildigince geri ittigin zaman erime basliyor butun olarak geri gelsede yarisi gitmis oluyor diyodu doktor normal demisti 3 transferimde fitil kullandim hepsinde basima geldi fitil geri geliyodu endiselenecek busey yokmus

Arkadaşlar ayıptır söylemesi ben duş almaya korkuyorum bişey olur mu . olmaz dediler ama normalde de adetten temizlenirken sonrasında bi iki damla geliyordu . Şimdi napayım bugün transfer gününü sayarsak 5. Günüm

12.gün gibi filan başladı ara ara az bi şekilde oluyor ama doktor bi sorun yok dedi

Allah razı olsun böyle sözleri duymak beni çok mutlu ediyor beni anlayan birilerinin olduğunu bilmek çok güzel bir duygu.

Kızlar günaydın benim beklenilmedik bi durum geldi başıma . Galiba 99% bu ay iptal olucak transferim inşallah sizler güzel haberler paylaşırsınız.
Hayirdir canim neden iptal oldu..gec olsun güc olmasin hayirlisi insallah Bana 2 gun sonra ayakta ve ilik dus demislerdi ben de 5.gun yaptim artik kafam kasiniyordu bence onu enfeksiyon riskinden dolayi diolar ayakta olmasini ozellikle yap rahatla bence canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…