2022 Temmuz ayı transfer olacaklar

merhaba
benim 6 ay ertelendi transferim.12.ayda yumurta toplama yapıldı.ve bu ay transferim gerçekleşti.
vardır bunda da bi hayır . moralinizi bozmayın. geç olsun güç olmasın
Sizede geçmiş olsun nedne ertelendi ? . Benim bundan önceki tedavimde transferimde bir sene ertelendi haşimoto hastası olduğum çıktı vs sma sürekli engeller yiyormuşum gibi geliyor transfer olacağım zamanda.

Sizede geçmiş olsun nedne ertelendi ? . Benim bundan önceki tedavimde transferimde bir sene ertelendi haşimoto hastası olduğum çıktı vs sma sürekli engeller yiyormuşum gibi geliyor transfer olacağım zamanda.
benim 12a.yda yumurta toplandıktan sonra e2 yüksek çıktı
sonraki ay transfeere hazırlık aşamasındaydım.korona testi istiyolar transferden önce pozitif çıktım corona
sonra 2 ay adet olamadım
sonra prolaktinim yüksek çıktı
sonraki ay e2 yine yüksek çıktı
bu ay çok şükür transferim gerçekleşti ve pozitifi gördüm.hala inanamıyorum.
bugün tekrardan betaya baktırıcam

Canim ayni gun olmus transferimiz ben de cook korkuyorum kaset teste bna 1 agustosta kan ver dedi gunler gecmiyor ..sen neler hissettin bugune kadar

Kizlar bisi sorucam simdi transfer sonraso bir suru ilav estrofem progestan fln kullaniyoz ya adetimiz normal dongumuze gore egrr bebek tutunmadi ise gelir mi yoksa ilaclardan dolayi gelmwz mi

Kizlar bisi sorucam simdi transfer sonraso bir suru ilav estrofem progestan fln kullaniyoz ya adetimiz normal dongumuze gore egrr bebek tutunmadi ise gelir mi yoksa ilaclardan dolayi gelmwz mi
Bence ilaçlardan dolayı gelmez canım benm transfer günü adet 3 .günüdü. ne zaman ilaçları bıraktık belki o zaman gelir . İnşallah tutar da bunları düşnmeyiz.

Ben bu soruyu hemsireme sormustum.Zaten adetim yaklaştı,Teste kadar oradan anlasılmaz mı diye.Normal Döngünüzde gelmeyecek demişti.

Hyırlı olsun allah kucağına almayı nasip etsin canım Maşallah

Bide fitili olabildigince geri ittigin zaman erime basliyor butun olarak geri gelsede yarisi gitmis oluyor diyodu doktor normal demisti 3 transferimde fitil kullandim hepsinde basima geldi fitil geri geliyodu endiselenecek busey yokmus
Lutinus fitil apratlı baya içeriye derine itilebiliyor o yüzden emiliyordır o zaman büyük kısmı endişelenmeme gerek yok

Reactions: Dei
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…