- Konu Sahibi kahvetutkunu1
-
- #2.861
allah sizden de razı olsun. insan konuştukça rahatlıyor ne zaman isterseniz konuşabiliriz :)Allah razı olsun böyle sözleri duymak beni çok mutlu ediyor beni anlayan birilerinin olduğunu bilmek çok güzel bir duygu.
Teşekkür ederim allah razı olsun evet bende öyle düşünmek istiyorum . Beklenilenden önce çatladı yumurtalar ovitrelle vurmam lazımdı ama olmadı hayırlısı . Bekliyeceğim ağustos adetini .Vardir bundada bir hayir .hersey diledigin gibi olsun insallah
Insallah sen de en yakin zamanda yasarsin o duyguyu canimBen daha yasamadim o duygulari ama arkadasimin basina geldi birlikte ayni merkezde transfer olduk benim belirtilerim vardi hepsi ilactanmis tabi bunu ogrenmis oldum arkadasimla hergun konusuyorduk o agliyordu belirtim yok hicbisey hissetmiyorum tutmadi diye sonra test gunlerine yakin pembemsi bir kan gelmis zannetmis ki adet olucam sonra apacik idrar rengi olmuş teste beraber gittik eslerimizle benim negatif onunpozitif cikti. Megersem lekelenme tutunma belirtisiymis
Teşekkür ederim canım saol içim rahatladı .Hayirdir canim neden iptal oldu..gec olsun güc olmasin hayirlisi insallah
Bana 2 gun sonra ayakta ve ilik dus demislerdi ben de 5.gun yaptim artik kafam kasiniyordu bence onu enfeksiyon riskinden dolayi diolar ayakta olmasini ozellikle yap rahatla bence canim
Canım ben natürel transfer olucaktım sadece yumurtalar belli düzeye gelince ovitrelle verilecekti ve transfer den sonrada progestan , yani estrofem vs yoktu . Her 2 günde bir takip yapıyoduk cumartesi kan verdim ultrason bakıldı yumurtalar biri 12 biri 14 dü pazartesi için tekrar randevu verdiler kontrol edelim dediler 12 olanda büyüsün diye ama bu arada , cumartesi verdiğim kanda LH yükselmiş ama sonuçlar pazartesi sabah çıktığı için cumartesi müdahale edememişler anlayamak beklenmedik şekilde çatladı pazar akşamı ağrı hissettim . O yüzden iptal tam ne zaman çatladığı bellli değil mağlesef .Hayirdir canim neden iptal oldu..gec olsun güc olmasin hayirlisi insallah
Bana 2 gun sonra ayakta ve ilik dus demislerdi ben de 5.gun yaptim artik kafam kasiniyordu bence onu enfeksiyon riskinden dolayi diolar ayakta olmasini ozellikle yap rahatla bence canim
Çok güzel tesadüfAaaa nasıl bir tesadüfbenim ilk hamileliğim Gebze’deki Anadolu Sağlık Merkezi’nde takip ediliyordu, kalp atışı duyulmayınca başka bir doktor daha görsün diye düşünerek Alle’den Sevil Hanım’a gittim. Aşırı sıcak kanlı, muayenelerde falan elle temas halinde, sürekli dokunuyor, tatlı tatlı konuşuyor vs. Çok hoşuma gidiyor onun yaklaşımı. Öylelikle Alle’yi tanıdım aslında. En son ben tüp bebek yapıcam ve süreci hızlandırıcam deyince Serkan Bey’e yönlendirdi. Serkan Bey ile ilgili bir problemim yok da işte ordaki hemşirelerden çok memnun kalmadım. Bunun da 2 sebebi var; birincisi opu dan sonra her gün aramalarını bekledim her gün ancak 1 cümle ile durum belirttiler, ikincisi de çok soğuklar. Serkan hocanın hemşirelerini beğenmedim yani
İnşallah kucağımıza alalım
Etkinlik derken camp alle den bahsediyorsun sanırımneden olmasın
tutunmuşsa mutlaka çıkar5. Gun embriyosu transferı oldum 10. Günüm kanda cıkar mı kızlar? Gec tutunma falan etkiliyor mu
Bak canım aslında biz fazla ehvamlanıyoruz daha rahat olmamız lazımşuan 5 haftalık son adet tarihime göre ama dün muayenede 4+4 çıktı, sizde durum düzeldi mi şimdi nasılsınız ve ne kadar sürdü ? insan çok korkuyor ya allah yardımcımız olsun sürecimiz zor
Canım ben natürel transfer olucaktım sadece yumurtalar belli düzeye gelince ovitrelle verilecekti ve transfer den sonrada progestan , yani estrofem vs yoktu . Her 2 günde bir takip yapıyoduk cumartesi kan verdim ultrason bakıldı yumurtalar biri 12 biri 14 dü pazartesi için tekrar randevu verdiler kontrol edelim dediler 12 olanda büyüsün diye ama bu arada , cumartesi verdiğim kanda LH yükselmiş ama sonuçlar pazartesi sabah çıktığı için cumartesi müdahale edememişler anlayamak beklenmedik şekilde çatladı pazar akşamı ağrı hissettim . O yüzden iptal tam ne zaman çatladığı bellli değil mağlesef .
[/QUOTE
Naturel transfer nasi bisi ki.ben ilk kez duydum bizimki oyle olmadi ozaman
ben 7.günü yaptım pozitifi gördüm.10 günü beklemeye gerek yok benceKızlar bütün yazdıklarınızı okudum. Hamişlerimizi tebrik ediyorum. Allahım bize de nasip etsin inşallah. Ben de 20 temmuzda 5 günlük bir embriyo transferi oldum. İlk tüp bebek denememiz. Kaset testte yapmadım korkudan. Negatif çıkar diye çok korkuyorum yıllardır negatif görmek beni çok üzdü. Transferi benimle aynı gün yapılıp kaset test yapan var mı? Normalde doktorum 10 gün sonra yani 30 temmuzda direkt betahcg ver dedi
Çok güzel tesadüfbeni opudan sonra Nilgün hanım aradı düzenli olarak belirtti durumu. Bazı hemşireler klinikle ilgili değil acıbademin hemşireleri acaba o yüzden mi bilemedim ben genel olarak memnun kaldım. Evet campAlle den bahsediyorum :) süreç hepimiz için hayırlı olsun
Neeeeeeeeee aradı mı????? Aynı Nilgün Hanım’dan bahsediyor olamayızÇok güzel tesadüfbeni opudan sonra Nilgün hanım aradı düzenli olarak belirtti durumu. Bazı hemşireler klinikle ilgili değil acıbademin hemşireleri acaba o yüzden mi bilemedim ben genel olarak memnun kaldım. Evet campAlle den bahsediyorum :) süreç hepimiz için hayırlı olsun
Yok canim dusunu alabilirsin bence bna hic oyke bisi demedilerKızlar merhaba cuma benimde transferim var bugün progestan ve pruluton depot iğnelerimi oldum fakat bu iğneleri olduğumuz gün duş alabiliyormuyduk?bir sıkıntı olur mu
Benim de transferi sayarsak 5. Günüm. Dün sabah dayanamadım duş aldım. Çok sıcak olmamasına özen gösterdim ve de hızlıca yıkanıp çıktım. Bana verilen kağıtta ilk gün bile ayakta dış almaya izin veriyordu, artık bişi olmaz benceArkadaşlar ayıptır söylemesi ben duş almaya korkuyorum bişey olur mu . olmaz dediler ama normalde de adetten temizlenirken sonrasında bi iki damla geliyordu . Şimdi napayım bugün transfer gününü sayarsak 5. Günüm
merhabaMerhaba, bu lekelenmeler kahverengi mi oluyor? Benimde ara ara oluyor lekelenmelerim ve bel ağrım beraberinde. Bugünde oldu hatta fitillerle birlikte lekelenmem geldi. Endişe ettim ama içimi bozmak istemiyorum.
merhbaTransfer gününü saymazsak bende 7.gün yapmıştım çok şükür pozitifti evet ikizbizimde 5.gün birinci kaliteydi ikiside Allah’a bin şükür ikiside bizimle benim hiç belirtim yoktu hala yok o yüzden sıkma hiç kendini umarım sendendir pozitif sonuç alırız buralar şenlenir
Ne çok lekelenme yaşayan var ya ben 5.5 haftalığım 1 haftadır bende de var kontrollerde de bişey gözükmüyor bebişler gayet iyi ama sanırım ilk 3 ay olabiliyormuş yerleşmeye çalışıyorlar heraldemerhaba
benim de 6.günü başladı lekelenmeler.7.günü kan testim pozitif çıktı. kahverengi lekenelnme hala devam ediyor bugün 9.günüm transfer sonrası
merhabaKızlar günaydın benim beklenilmedik bi durum geldi başıma . Galiba 99% bu ay iptal olucak transferim inşallah sizler güzel haberler paylaşırsınız.
Sizinde yüksek çıkmış benim 7.gün 186 9.gün 567 11.gün 2245 çıkmıştımerhba
7.günü beta değeriniz ne çıktı acaba
benim de 2 embriyo transfer oldu.7.günü beta 130 çıktı
2 gün duş alınmamamsı gerekiyor. siz fazlasıyla beklemişsiniz benim gibi ben de 5 gün duş almamaıştım.bence duş alın ama içinize sinmiyosa da bekleyin.Arkadaşlar ayıptır söylemesi ben duş almaya korkuyorum bişey olur mu . olmaz dediler ama normalde de adetten temizlenirken sonrasında bi iki damla geliyordu . Şimdi napayım bugün transfer gününü sayarsak 5. Günüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?