2022 Temmuz ayı transfer olacaklar

Vardir bundada bir hayir .hersey diledigin gibi olsun insallah
Teşekkür ederim allah razı olsun evet bende öyle düşünmek istiyorum . Beklenilenden önce çatladı yumurtalar ovitrelle vurmam lazımdı ama olmadı hayırlısı . Bekliyeceğim ağustos adetini .

Insallah sen de en yakin zamanda yasarsin o duyguyu canimcook sevindim afkadasinin idrar rengine acik renk gordukce sinir oluyorum cunju simdi ikinci transferi mi oldun sen ?benim oyle lekenme fln da olmadi sadece batma kasik agrilarim var arada bir de sun bacaklarim cok agridi

Teşekkür ederim canım saol içim rahatladı .

Canım ben natürel transfer olucaktım sadece yumurtalar belli düzeye gelince ovitrelle verilecekti ve transfer den sonrada progestan , yani estrofem vs yoktu . Her 2 günde bir takip yapıyoduk cumartesi kan verdim ultrason bakıldı yumurtalar biri 12 biri 14 dü pazartesi için tekrar randevu verdiler kontrol edelim dediler 12 olanda büyüsün diye ama bu arada , cumartesi verdiğim kanda LH yükselmiş ama sonuçlar pazartesi sabah çıktığı için cumartesi müdahale edememişler anlayamak beklenmedik şekilde çatladı pazar akşamı ağrı hissettim . O yüzden iptal tam ne zaman çatladığı bellli değil mağlesef .

Çok güzel tesadüf beni opudan sonra Nilgün hanım aradı düzenli olarak belirtti durumu. Bazı hemşireler klinikle ilgili değil acıbademin hemşireleri acaba o yüzden mi bilemedim ben genel olarak memnun kaldım. Evet campAlle den bahsediyorum :) süreç hepimiz için hayırlı olsun

şuan 5 haftalık son adet tarihime göre ama dün muayenede 4+4 çıktı, sizde durum düzeldi mi şimdi nasılsınız ve ne kadar sürdü ? insan çok korkuyor ya allah yardımcımız olsun sürecimiz zor
Bak canım aslında biz fazla ehvamlanıyoruz daha rahat olmamız lazım

Eklentiler

• 20174483-BC60-4E44-AB90-2BE146D13F8B.webp
    41,5 KB · Görüntüleme: 62
Naturel trabs

ben 7.günü yaptım pozitifi gördüm.10 günü beklemeye gerek yok bence

Neeeeeeeeee aradı mı????? Aynı Nilgün Hanım’dan bahsediyor olamayız Gözlerime inanamıyorum. Whatsapp yazışmalarımı göndermeyi bilsem atardım. Opu dan sonra her gün tek satır sadece
Neyse geçti gitti onlar artık. Bundan sonrası sadece beklemek kaldı umutla hepimiz için en güzeli olsun inşallah

Benim de transferi sayarsak 5. Günüm. Dün sabah dayanamadım duş aldım. Çok sıcak olmamasına özen gösterdim ve de hızlıca yıkanıp çıktım. Bana verilen kağıtta ilk gün bile ayakta dış almaya izin veriyordu, artık bişi olmaz bence

Merhaba, bu lekelenmeler kahverengi mi oluyor? Benimde ara ara oluyor lekelenmelerim ve bel ağrım beraberinde. Bugünde oldu hatta fitillerle birlikte lekelenmem geldi. Endişe ettim ama içimi bozmak istemiyorum.
merhaba
benim de 6.günü başladı lekelenmeler.7.günü kan testim pozitif çıktı. kahverengi lekenelnme hala devam ediyor bugün 9.günüm transfer sonrası

merhba
7.günü beta değeriniz ne çıktı acaba
benim de 2 embriyo transfer oldu.7.günü beta 130 çıktı

merhaba
benim de 6.günü başladı lekelenmeler.7.günü kan testim pozitif çıktı. kahverengi lekenelnme hala devam ediyor bugün 9.günüm transfer sonrası
Ne çok lekelenme yaşayan var ya ben 5.5 haftalığım 1 haftadır bende de var kontrollerde de bişey gözükmüyor bebişler gayet iyi ama sanırım ilk 3 ay olabiliyormuş yerleşmeye çalışıyorlar heralde

Kızlar günaydın benim beklenilmedik bi durum geldi başıma . Galiba 99% bu ay iptal olucak transferim inşallah sizler güzel haberler paylaşırsınız.
merhaba
benim 6 ay ertelendi transferim.12.ayda yumurta toplama yapıldı.ve bu ay transferim gerçekleşti.
vardır bunda da bi hayır . moralinizi bozmayın. geç olsun güç olmasın

2 gün duş alınmamamsı gerekiyor. siz fazlasıyla beklemişsiniz benim gibi ben de 5 gün duş almamaıştım.bence duş alın ama içinize sinmiyosa da bekleyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…