2022 Temmuz ayı transfer olacaklar

Adet gunuu gecse de swvinemiyoruz o zaman
Seninle yakin galiba transferimiz benim 20 siydi neler hissediyorsun benim 1 agustos ka
benim 28. perşembe günü kan sonucum. 5.gün donmuş embriyo acaba ondan mı 10. günde test yapıyorlar bilmiyorrum :))
ilk 4 gün çok bel ağrım oldu. 6-7-8 günde çok fazla adet olacakmışım gibi sancı çektim. uzun süre yürüdüğüm zamanda kasıklarıma ağrı giriyordu :) sende ne belirtiler var :))

kızlaaarr ben geldım . 14 çıktı sonuç düşmüş.. 2.denememizdi .. napıcam ki şimdi aklım almıyor 3 - 4 - 5 ne kadar devam edecek böyle nasıl olacak bilmiyorum ki ne desem

Canim 5.gun embriyosu dondurulmus sanirim daha garanti diye 12 dediler bilmiyorum senin sonucunu merakla bekliyorum benim benim ilk iki gun fln adet sancisi gibi sancim sonraki gunler 6 .gune kdr flnn kasik batmalari oldu 5.gun cook bacaklarim agridi ve yine adet sancisi gibi sanci bel agrisi fln gece yatarken araara hep oluyor ama iste bunlar hayir mi onu bilmiom hic bisi hissetmesem belki daha iyi diycrm

kızlaaarr ben geldım . 14 çıktı sonuç düşmüş.. 2.denememizdi .. napıcam ki şimdi aklım almıyor 3 - 4 - 5 ne kadar devam edecek böyle nasıl olacak bilmiyorum ki ne desem
2. Transfer mi canim yoksa 2. Tup bebek mi bence dondurulmus embriyolarin varsa genetige gonderip ona gore saglikli olani transfer etseler cunku en garantisi oymus. Sizin sorun neydi uzuldum

Hayırlısı ne ise o olsun

2. Transfer mi canim yoksa 2. Tup bebek mi bence dondurulmus embriyolarin varsa genetige gonderip ona gore saglikli olani transfer etseler cunku en garantisi oymus. Sizin sorun neydi uzuldum
benım ilk tranfer 2021 yılında 1 embrıyo tazeydı. olumsuz oldu.
bu 2.tüp bebekti. 2 embrıyo dondurulmus koyuldu. yine olumsuz oldu.

elımızde ıkı adet 3.gün embriyosu kaldı ama hocamız bunları genetıge gonderırsem bozulma ıhtımalı var dedı ya genetıge gonderıp kaybederız yada umut der koyar denerız dedı. her ıkı secenekte oldukca zor. her ıkısındede aklımda kalacak acaba koysaydık tutarmıydı dıye yada koyduk ama yine tutmadı diyip 12 gün bur surec sonucunda negatıfı gormek.

zor durumlarr hiç umudumm yookk.

Canim, allah hepimizi sevindirsin. Benim de 7.tedavim bu. Olanda Mutlaka bir hayr var ama biz bilmiyoruz. Cevremizde herkesin rahat ve kolaylikla istedigi zaman çocuk sahibi oldugunu gorunce daha da dayanılmaz bir ruh hali oluyor. Mutlaka bir zamanı var. Allah doğruyu göstersin insallah tedavinde

Canim bak bana doktorum soyle bi ornek verdi gecen bi hastamizin embriyolarini pgtye yolladik bizim en kaliteli dediklerimiz hasta ,3. Gun embriyolari saglikli cikti ve 3. Gun embriyolarini transfer ettik dedi..yani allahtan umut kesilmez aslinda hic belli olmuyor o is belki bunlar saglikli olanlardir eger 5 6 tane olsaydi gitmesi brlki mantikliydi ama zaten 2 taneymis gondermek yerine transfer etmek tabiki daha mantikli bu durumda .Insallah gerek kalmaz ama bir daha boyle bi surece girersen o zaman gonderebilirsin..Sorun neydi peki yani rahim kalinligi ile ilgili fln degol heralde tutmamasi

Arkadaşlar 5. Gün embriyosu bugün 9. Gün sonucum allahima binlerce şükürler olsun 291 çıktı allahim herkese hepinize nasip etsin
Masallah rabbim sağlıkla doğurmayı kucağına almayı nasip etsin.
Benim de yarin transferim olacak . 5. Gun embriyosu rabbim benimde isteyen herkese nasip etsin

YAA sızede allah kolaylık versın maddi manevı ne kadar zor bunu ancak bizler anlarız bu sureclerı yasayanlar

hersey transfer esnasından okadarr güzeldikii tüm degerler ve oncesınde rahme histereskopi yapılıp çizgi de atıldı.
hoca yapılacak hersey yapıldı bundan sonrakılerde ınanın baska bır tedavı yapmıcam yok cunku dırek transfer edıcem.
cunku görünürde hersey ıyıydı ve cok umutyluydum dedi

ama şunuda söyledi EMBRIYOLARIN KALITESIZ...

bende amh dusuk ve sadece 2 yumurta oluyor ve onlarda orta kalıteler. hoca sadece buna bagladı

şimdi merkez değişikliği düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…