2022 Temmuz ayı transfer olacaklar

Evet canım bende aynı şeyi düşünüyorum.
Umarım olumlu olur ama olumsuz olursada artık bileyımde yoluma bakayım. Belirsizlik çok çok kötüü

Teşekkür ederim canım. Allahım seninde yüzünü güldürsün inşallah. Asistanla görüştüm telefonda, değer güzel, iki gün sonra tekrarlayın testi dedi. Kese veya ikiz gibi bir yorum yapmadı canım

Reactions: Dei
merhabalar, benim de transfer 6.günum. bugun erken gebelik testi aldım. Ve negatif çıktı. Tabi ki umutsuzluk, gibi birçok his oluştu. 7.tüp tedavim bu. Boş boş bakıyorum etrafa. Ağlamak geliyor içimden. Ilaçlarımi bırakmak istiyorum. Hepimiz için çok duygusal bir süreç bu. Ve aklımızın ermedigi bir kader

Reactions: Dei
Ama biraz erken değil mi test için? Benim de 6. Günüm, biraz daha beklemeyi düşünüyorum. İyiyi düşünün lütfen

Yapmayin o testlere ne kadar guven oluyor hem de cok erken lutfen bozmayn moralinizi

Merhaba lutfen stres yapmayın daha cok erken test icin. Hem guvenilir olmuyor. İlk transferimde cift cizgi gördum ama negatif sonuc aldım. Benimle birlikte test yapıp tek cizgi cıkan ise pozitif oldu. İlaçlarınıza devam edin, Allah büyük insallah pozitifi görursunuz.

Kaçıncı gün yaptınız

Güzel yorumuna çok tesekkur ederim. Dondurulmuş 2 embriyo olunca, erken çıkabiliyor diye okumustum bazı yorumlarda bir de . 7. Tedavim olunca bi sabırsızlık hissi oluyor. Hic bir belirtim de yok. Icimde pozitif bir his olsa belki sabredebilirim 4 gün daha...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…