- 8 Ocak 2016
- 1.057
- 1.412
- 133
- 35
- Konu Sahibi kahvetutkunu1
-
- #3.001
Evet canım bende aynı şeyi düşünüyorum.Bende seni sürekli takipnediyorum yazılarını, olayları. Canım umarım şu karışıklığın içinden bir an önce çıkıp rahatlarsın. Dileğim olumlu olması yönünde ama diğer türlü olsa bile sakın canını sıkma çünkü emin ol şu belirsizliklerden daha iyidir kesin sonucu alman. Sonuç ne olursa olsun ne t olacak.
Amin canim insallahhTeşekkür ederim canım, darısı senin de başına inşaallah Hiç bir belirtim olmadı canım. 0 belirti. Hala da öyle.
Guzel haberini bekliyoruz canim hemrn yazYaaa tebrıkl edıyorum tekrardan ve kesın ikiz gebelikkk allahım kese için ne zamaan cagırdı. Hersey yolunda gıdecek emınımm.
Bende sımdı kan verdım 1 saate cıkar dediler nolur dua edın artsın degerım
Teşekkür ederim canım. Allahım seninde yüzünü güldürsün inşallah. Asistanla görüştüm telefonda, değer güzel, iki gün sonra tekrarlayın testi dedi. Kese veya ikiz gibi bir yorum yapmadı canımYaaa tebrıkl edıyorum tekrardan ve kesın ikiz gebelikkk allahım kese için ne zamaan cagırdı. Hersey yolunda gıdecek emınımm.
Bende sımdı kan verdım 1 saate cıkar dediler nolur dua edın artsın degerım
Canım inanki belirti veya belirtisizliğin hiç bir önemi, kriteri yok. Yapman gereken tek şey olumlu düşünmek ve konuşmakAmin canim insallahhbenim kasik agrilarim oluyorum umarim iyiye haberdir
Hayırlısı olsun canımEvet 2 embriyo canım.Belki olabilir, bana da yüksek geldi değer sanki. İkiz bekleyen arkadaşlara sormak lazım
Dogru soyluyorsun canim insan cok korkuyor surekli gelgit yasiyorum bekleyip gorecegizCanım inanki belirti veya belirtisizliğin hiç bir önemi, kriteri yok. Yapman gereken tek şey olumlu düşünmek ve konuşmak
Ama biraz erken değil mi test için? Benim de 6. Günüm, biraz daha beklemeyi düşünüyorum. İyiyi düşünün lütfenmerhabalar, benim de transfer 6.günum. bugun erken gebelik testi aldım. Ve negatif çıktı. Tabi ki umutsuzluk, gibi birçok his oluştu. 7.tüp tedavim bu. Boş boş bakıyorum etrafa. Ağlamak geliyor içimden. Ilaçlarımi bırakmak istiyorum. Hepimiz için çok duygusal bir süreç bu. Ve aklımızın ermedigi bir kader
Gözünaydın cnm sağlıkla kucağına da alırsın inşallahGünaydın arkadaşlar. 5. Gün dondurulmuş çift embriyo transferin 14. Günü değerim 1587 çıktı
Çok teşekkür ederim canımHayırlısı olsun canım
Yapmayin o testlere ne kadar guven oluyor hem de cok erken lutfen bozmayn moralinizimerhabalar, benim de transfer 6.günum. bugun erken gebelik testi aldım. Ve negatif çıktı. Tabi ki umutsuzluk, gibi birçok his oluştu. 7.tüp tedavim bu. Boş boş bakıyorum etrafa. Ağlamak geliyor içimden. Ilaçlarımi bırakmak istiyorum. Hepimiz için çok duygusal bir süreç bu. Ve aklımızın ermedigi bir kader
Amin canım, çok teşekkür ederim. Allah isteyen emek veren herkese nasip etsin.Gözünaydın cnm sağlıkla kucağına da alırsın inşallah
Merhaba lutfen stres yapmayın daha cok erken test icin. Hem guvenilir olmuyor. İlk transferimde cift cizgi gördum ama negatif sonuc aldım. Benimle birlikte test yapıp tek cizgi cıkan ise pozitif oldu. İlaçlarınıza devam edin, Allah büyük insallah pozitifi görursunuz.merhabalar, benim de transfer 6.günum. bugun erken gebelik testi aldım. Ve negatif çıktı. Tabi ki umutsuzluk, gibi birçok his oluştu. 7.tüp tedavim bu. Boş boş bakıyorum etrafa. Ağlamak geliyor içimden. Ilaçlarımi bırakmak istiyorum. Hepimiz için çok duygusal bir süreç bu. Ve aklımızın ermedigi bir kader
Günaydın arkadaşlar. 5. Gün dondurulmuş çift embriyo transferin 14. Günü değerim 1587 çıktı
Teşekkür ederim canım. İkizdi değil mi senin?ayy çok güzel maşallah
Hayırlı olsun.belirtiniz varmıydıGünaydın arkadaşlar. 5. Gün dondurulmuş çift embriyo transferin 14. Günü değerim 1587 çıktı
Kaçıncı gün yaptınızKizlar dun erken gebelik testi yaptim negatif cikti ne yazikki aglamaktan yazamadim moral bozukluğundan bugünde kan verdim saglik ocağında negatifim kesinlessin diye sonucu pozitif olan herkesi tebrik ediyorum benim gibi negatif olanlarinda insallah en kisa zamanda yüzü güler
Güzel yorumuna çok tesekkur ederim. Dondurulmuş 2 embriyo olunca, erken çıkabiliyor diye okumustum bazı yorumlarda bir de . 7. Tedavim olunca bi sabırsızlık hissi oluyor. Hic bir belirtim de yok. Icimde pozitif bir his olsa belki sabredebilirim 4 gün daha...Merhaba lutfen stres yapmayın daha cok erken test icin. Hem guvenilir olmuyor. İlk transferimde cift cizgi gördum ama negatif sonuc aldım. Benimle birlikte test yapıp tek cizgi cıkan ise pozitif oldu. İlaçlarınıza devam edin, Allah büyük insallah pozitifi görursunuz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?