2022 Temmuz ayı transfer olacaklar

Kanımı verdim bekliyorum. çok heyecanlı ve stresliyim :) duygularım çok karışık

Daha once 12. haftada ben de ayni seyi yasadim. Rahminin durumu ile ilgili bilgin var mi? Hsg cektirmissindir muhtemelen tup bebek oncesi. Sorun neymis canim?

bugun de 7.günüm. dün idrarda negatifi gorunce zaten olmadi bu is dedim. Ve bugun ilaçlarımi almadım. Insan hissediyor. Ufacik bir batma, bir lekelenme olmayinca hic bir umut kalmıyor. Ne bileyim. Inşallah sizlerin pozitif haberlerini duyayim da ruh halim iyileşsin

Baya yüksek çıkmış, ikiz olabilir. Benimkide belirsiz. 14. Gün 1587 çıktı, yarın 16. Gün tekrar kan testi istedi doktor, herlade o zaman belli olur benim de
Yarın 13. Gunum testi tekrarlamami istemedi doktorum pazartesi keseyi görmek için randevu verdi ama yarin da kan testi verebilirim merak ediyirum artisi
Senin artışında çok guzel allahim tamamina erdirsin

Yarın 13. Gunum testi tekrarlamami istemedi doktorum pazartesi keseyi görmek için randevu verdi ama yarin da kan testi verebilirim merak ediyirum artisi
Senin artışında çok guzel allahim tamamina erdirsin
Aaa ne güzel hemen çağırmış. Ben diğer günlerdeki kan sonucumu bilmediğim için çok yorum yapamıyorum kendimle ilgili, çünkü sadece 14. Gün verdim, elimdeki tek veri bu

Cnm 6. Gün idrar için çok erken değil mi neden bıraktın ki ilaçlarını

Canım 6.gün çok erken bence idrar testi için. Benim de hiçbir belirtim yoktu çok sonradan başladı belirtiler. İlaçları bırakmasa mıydın acaba

Ahhh bu bosluklari aglamalari sinir krizlerini defalarca yasamis biriyim hemen umitsizlige kapilma . erken gebelik testlerinde cikmayip kanda cikabilir rabbimin mucizesi bu bilemezsin ki. Olmasada ne kadar uzulme desekte uzuleceksin biliyorum defalarca yasadim fakat pes etme sende .her negatif olanda ve boyle umitsizlik olunca cok üzülüyorum herkesle beraber. Olacak er gec olacak. canim benim allahtan umit kesilmez buna yurekten inanıyorum

9.dün idrarda çıkmayıp kanda çıkan bile oluyor canım. İdrar testine göre ilaç kesmen çok yanlış.. en azından bugün kan ver öyle kes. O kadar emek verdin canım negatifse de içinde soru işareti kalmaz.. belirtisiz gebelik yaşayan çoook var, idrar testi için de daha çook erken çünkü..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…