- 1 Mart 2021
- 535
- 651
- 53
- Konu Sahibi kahvetutkunu1
-
- #3.141
Teşekkür ederim inşallah hepimizin güzel haberlerini duyarız :) 52 çıktı cnm :)Gözün aydınn bizlere çift çizgi görmek nasıp olur inşallah kn değeriniz kaç çıktı?:)
Gozun aydin allahim tamamina erdirsin Kaçıncı günde 52 çıktı canimTeşekkür ederim inşallah hepimizin güzel haberlerini duyarız :) 52 çıktı cnm :)
Benimde 23 temmuzdu transfer günü kan versem çıkar mı diye düşünüyorum:) idrar testi yapmaya korkuyorum negatif görürüm diyeTeşekkür ederim inşallah hepimizin güzel haberlerini duyarız :) 52 çıktı cnm :)
transfer gününü sayarsak 8. Günde çıktı cnmGozun aydin allahim tamamina erdirsin Kaçıncı günde 52 çıktı canim
Yapma bence 6 gün olmuş henüz bekle bence.Benimde 23 temmuzdu transfer günü kan versem çıkar mı diye düşünüyorum:) idrar testi yapmaya korkuyorum negatif görürüm diye(
Kanımı verdim bekliyorum. çok heyecanlı ve stresliyim :) duygularım çok karışıkCanim 5.gun embriyosu dondurulmus sanirim daha garanti diye 12 dediler bilmiyorum senin sonucunu merakla bekliyorumbenim benim ilk iki gun fln adet sancisi gibi sancim sonraki gunler 6 .gune kdr flnn kasik batmalari oldu 5.gun cook bacaklarim agridi ve yine adet sancisi gibi sanci bel agrisi fln gece yatarken araara hep oluyor ama iste bunlar hayir mi onu bilmiom hic bisi hissetmesem belki daha iyi diycrm
Baya yüksek çıkmış, ikiz olabilir. Benimkide belirsiz. 14. Gün 1587 çıktı, yarın 16. Gün tekrar kan testi istedi doktor, herlade o zaman belli olur benim deArkadaşlar ikizleri olacaklar
değerleriniz kaçıncı günde değeri kaçtı
Benim
9. Gün 291
11. Gun 761
Daha once 12. haftada ben de ayni seyi yasadim. Rahminin durumu ile ilgili bilgin var mi? Hsg cektirmissindir muhtemelen tup bebek oncesi. Sorun neymis canim?Çift keseyi gördük çok şükürDarısı tüm bekleyenlerin başına Ama benim durum biraz karışık kalp atışlarını duyduktan sonra doktorla bir karar vermemiz gerekecekmiş.Birinin sonlandırılma ihtimali varmış.Önceki gebeliğimde suyum gelerek 12. Hafta da düşük yaptığım için rahimin iki bebeği taşıması sıkıntılı olabilirmiş.Tabi bunların hepsi ihtimal.Umarım hersey yolunda gider,hepimiz sağlıkla kavuşuruz
Transferimin 3. gununde ben de cok aglamistim canim, birsey olmaz korkma :)Kizlar pazar günü transfer oldum ama bugun annem beni cok uzdu cok ağladım bebrgim ins benimledir
Yarın 13. Gunum testi tekrarlamami istemedi doktorum pazartesi keseyi görmek için randevu verdi ama yarin da kan testi verebilirim merak ediyirum artisiBaya yüksek çıkmış, ikiz olabilir. Benimkide belirsiz. 14. Gün 1587 çıktı, yarın 16. Gün tekrar kan testi istedi doktor, herlade o zaman belli olur benim de
Aaa ne güzel hemen çağırmış. Ben diğer günlerdeki kan sonucumu bilmediğim için çok yorum yapamıyorum kendimle ilgili, çünkü sadece 14. Gün verdim, elimdeki tek veri buYarın 13. Gunum testi tekrarlamami istemedi doktorum pazartesi keseyi görmek için randevu verdi ama yarin da kan testi verebilirim merak ediyirum artisi
Senin artışında çok guzel allahim tamamina erdirsin
Muthisssss tebrik ederim seni ikizler geliyorGünaydın arkadaşlar. 5. Gün dondurulmuş çift embriyo transferin 14. Günü değerim 1587 çıktı
Cnm 6. Gün idrar için çok erken değil mi neden bıraktın ki ilaçlarınıbugun de 7.günüm. dün idrarda negatifi gorunce zaten olmadi bu is dedim. Ve bugun ilaçlarımi almadım. Insan hissediyor. Ufacik bir batma, bir lekelenme olmayinca hic bir umut kalmıyor. Ne bileyim. Inşallah sizlerin pozitif haberlerini duyayim da ruh halim iyileşsin
Canım 6.gün çok erken bence idrar testi için. Benim de hiçbir belirtim yoktu çok sonradan başladı belirtiler. İlaçları bırakmasa mıydın acababugun de 7.günüm. dün idrarda negatifi gorunce zaten olmadi bu is dedim. Ve bugun ilaçlarımi almadım. Insan hissediyor. Ufacik bir batma, bir lekelenme olmayinca hic bir umut kalmıyor. Ne bileyim. Inşallah sizlerin pozitif haberlerini duyayim da ruh halim iyileşsin
Ahhh bu bosluklari aglamalari sinir krizlerini defalarca yasamis biriyim hemen umitsizlige kapilma . erken gebelik testlerinde cikmayip kanda cikabilir rabbimin mucizesi bu bilemezsin ki. Olmasada ne kadar uzulme desekte uzuleceksin biliyorum defalarca yasadim fakat pes etme sende .her negatif olanda ve boyle umitsizlik olunca cok üzülüyorum herkesle beraber. Olacak er gec olacak. canim benim allahtan umit kesilmez buna yurekten inanıyorummerhabalar, benim de transfer 6.günum. bugun erken gebelik testi aldım. Ve negatif çıktı. Tabi ki umutsuzluk, gibi birçok his oluştu. 7.tüp tedavim bu. Boş boş bakıyorum etrafa. Ağlamak geliyor içimden. Ilaçlarımi bırakmak istiyorum. Hepimiz için çok duygusal bir süreç bu. Ve aklımızın ermedigi bir kader
Teşekkür ederim. Yaaa öyle mi diyorsun canım, diğer günler kan testi yapmadığım için çok yorum yapamıyorum ama genelde ikiz diyorlarMuthisssss tebrik ederim seni ikizler geliyor
9.dün idrarda çıkmayıp kanda çıkan bile oluyor canım. İdrar testine göre ilaç kesmen çok yanlış.. en azından bugün kan ver öyle kes. O kadar emek verdin canım negatifse de içinde soru işareti kalmaz.. belirtisiz gebelik yaşayan çoook var, idrar testi için de daha çook erken çünkü..bugun de 7.günüm. dün idrarda negatifi gorunce zaten olmadi bu is dedim. Ve bugun ilaçlarımi almadım. Insan hissediyor. Ufacik bir batma, bir lekelenme olmayinca hic bir umut kalmıyor. Ne bileyim. Inşallah sizlerin pozitif haberlerini duyayim da ruh halim iyileşsin
Evet canim genelde 1000 ustu ıkiz o degerlerin dahada artacakTeşekkür ederim. Yaaa öyle mi diyorsun canım, diğer günler kan testi yapmadığım için çok yorum yapamıyorum ama genelde ikiz diyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?