2022 Temmuz ayı transfer olacaklar

Cnm ilaclarini neden biraktin. Cok ciddi soyluyorum. 6.gun idrarda cikmayabilir zaten. Burada 10.gun negatif gorup aglayan ama kan testi pozitif cikan insanlar okudum. O kadar emek veriyorsun, sadece 2-3 gun daha sabredeceksin. Ilaclarini almaya devam et lutfen, demoralize olma hemen. Hissetmek diye birsey sozkonusu degil. Hissedenlerinki de belirti degil inan ilaclardan oluyor. Dogal gebelikte de bu boyle. Erken asamada hcg belli duzeye gelmeden belirtiymis hissetmekmis filan olmuyor.

Teşekkür ederim. Yaaa öyle mi diyorsun canım, diğer günler kan testi yapmadığım için çok yorum yapamıyorum ama genelde ikiz diyorlar
Saglicakla al insallah sorunsuz bebislerini. Doktor kontrolune kadar elinde olmadan endiseleneceksin. Endiselenme bu gunune kadar 1000 ustu cikan arkadaslarimin hepsi ikiz oldu❤❤❤❤❤

Saglicakla al insallah sorunsuz bebislerini. Doktor kontrolune kadar elinde olmadan endiseleneceksin. Endiselenme bu gunune kadar 1000 ustu cikan arkadaslarimin hepsi ikiz oldu❤❤❤❤❤
Canım 14. Günde 1000 üstü olması tek gebelikte de olmuyor mu yoksa

Yarın 16. Gün, testi tekrar edeceğim bakalım. Allahın hikmeti işte, 3. Denemem bu, ben de merak ediyorum
Kurban oldugum rabbim büyüktür. Herdaim yüzünü güldürsün. Bende insallah bu dorduncu denememde kavusurum son olur benimde.yarin insallah 2 kati olucak buna inaniyorum

Çok karmaşık duygular içindeyim. Nedense ufacık bir belirti olmalı gibi kodlanmıs beynime. Yıllaaar once ilk tüp tedavimde tuttugunda lekelenme olmuştu. Daha o ana takılı mı kaldım nedir.. haklısın. 3 gün daha alayım ilaçlarımi ..belki mucize olur....

Kurban oldugum rabbim büyüktür. Herdaim yüzünü güldürsün. Bende insallah bu dorduncu denememde kavusurum son olur benimde.yarin insallah 2 kati olucak buna inaniyorum
Allahım inşaallah sana da nasip eder bu demende inşaallah, dualarım seninle canım transfer oldun mu hangi aşamasındasın?

Reactions: Dei
Valla insallah msjlari gorur. 6.gun idrar testine guvenip ilac kesilir mi. Yuzdun yuzdun kuyruguna geldin Ece0708 . Az daha sabir. Belki de bebisin seninle ama sen ilaclarini kestin. Ilaclarini hemen al. En azindan 2 gun sonra da kan testi ver.

Canım 14. Günde 1000 üstü olması tek gebelikte de olmuyor mu yoksa
Canim benim cevremde tek gebelikte hic bin üstünü duymadim olabilir ama hic duymadim ben . genelde cogul gebeliklerde oluyor. Arkadasim 1500 cikmisti ikizdi dogurdu. Kyegenlerim ikiz tek yumurta ikizi hamile kaldigini ogrendiginde yengem 1700 cikmisti .diger gunler 2 kati katlanarak devam etti degerleri . Seninde oyle olacak. daha bir suru ornek var......

Allahım inşaallah sana da nasip eder bu demende inşaallah, dualarım seninle canım transfer oldun mu hangi aşamasındasın?
Amiiiiinnnn canimmm amiinnnn ben beklemedeyim suan . Doktor belli sure ara ver demisti ama 2 ay anca gecti ara vermiycem fakat is yogunlugundan agustostan eylül basina erteledik. Yine icim kipir kipir birdaha gidicem diye

Ya gercekten o kadar endiselendim ki senin icin. Bak benim bir tane dogal gebeligim var. Ben adetimin uzerinden 5 gun gectikten sonra testle ogrendim. Adet sivilcelerim cikmisti, ha oldum ha olacagim diye adet sancim belirtilerim oldugundan test bile yapmamistim dusun bebek istememize ragmen. Oyle batmaymis, pit pit etmeymis bunlar belirti degil. Klomen kullanirken ben de cok belirti yasadim ama ilaclarin etkisi bunlar. bas donmesi bulantisi bunlar zaten kac hafta sonra basliyor. Lekelenme herkeste olmaz. Istenen bisey de degildir zaten. Benim olmamisti. Lutfen kendi emegine saygi duy ve 2-3 gun daha en azindan sabret. Allah muradini nasip etsin insallah.

Ilgine cok tesekkur ederim. Bir cinnet anı gibi gelip gidiyor sanki. 7.denemenin verdiği bir ilginç duygu. Mantıkli düsünemedigim anlar yasıyorum. Allah tüm evlatlara sağlık versin ailesine bagışlasın. Hepimizi sevindirsin

Amiiiiinnnn canimmm amiinnnn ben beklemedeyim suan . Doktor belli sure ara ver demisti ama 2 ay anca gecti ara vermiycem fakat is yogunlugundan agustostan eylül basina erteledik. Yine icim kipir kipir birdaha gidicem diye
İnşaallah her şey güzel olur. Dondurulmuş 5. Gün transferi iyi geldi bana.

Reactions: Dei
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…