2022 Temmuz ayı transfer olacaklar

Kızlar hesaplarıma göre 5+1 im bugun aşırı midem ve yemek borum yandı. Sizde de böyle belirtler var mı?
Biz seninle surekli cok benzer seyler yasiyoruz bende de aynilari oluyor 2-3 gundur. Ben de 5+4 gibiyim bugun seninle hemen hemen ayniyiz. İshalim gecti bu arada herhalde senin de gecmistir:)
İlk kontrolum yarin, umarim hersey yolundadir

Bende surekli tek tarafli agrilar var. Sol kasik bacakla birlestigi nokta, sol bacak, sol diz, bel… kisacasi belimden ayak bilegime kadar sol tarafim hemen hemen her gun agriyor. Boyle agri yasayaniniz var mi?

Canım ben üzülmek istemiyorum çünkü o testlerde hep çift çizgi görüp sonrası negatif çok yaşadım 8 Ağustos a kadar beklerim ben bende hiç bi şey yok zaten sanki hiç bi şey yapılmamış gibi şu an

Canim benim de transfer sonrasi 6-7-8. gunlerde hafif lekelenmelerim oldu, muhtemelen tutunma oluyordu…

Benim 6. gun-8. gun araliginda lekelenmem olmustu, muhtemelen o gunlerde ancak tutunuyordu embryo. Siz 6. gun idrar testi yapmissiniz. Bu kadar erken test yapip morallerinizi bozuyorsunuz bosuna. Evet sonucta iki ihtimal var zaten, negatif de olabilir ama ya sizin tutunmaniz yeni basladiysa? İlaclari da birakmissiniz yazik degil mi emeklerinize

Masallah canim bu mesaji simdi gordum tebrik ederim..benim kan testim bir agustos bugun 8. Gunum dun lekelenmem oldu bahsettigin gibibtek trafli agrim dun oldu hep benim de sag bacak sag kasik

Kızlar şükürler olsun pozitif 12. Gün değerim 407 çıktı ikiz olma ihtimali varmı sizce
Oh ne guzel bugun bol bol hamis haberleri aliyoruz Hatta ben dünü de bugun okudugum icin bir suru guzel haber icim acildi valla.
Allah saglikla kucaginiza almayi nasip etsin insallah

Sonrasinda pozitif olmustu di mi hamile misin simdi canim
Canim evet cok sukur. Ben 11. gune kadar hic test yapmadim, 11. gun test gunumdu kan verdim.
Gerci benim deger artislarim biraz garip oldu o yuzden yarin ilk kontrolum var, saglikli olup olmadigini orda ogrenecegim.hayirlisiyla insallah hersey yollundadir diye dua ediyorum

Hepimiz benzer seyler yasiyoruz cnm. Kendini suclayacagin, yargilayacagin birsey yok. Duygularimiz mantigimizin onune geciyor. Sadece dr.nin soyledigi tarihe kadar sabret. Sabredilemeyen noktada illaki test yaptiriliyor. Bu da normal. Sadece sonuc ne olursa olsun soylenen gune kadar ilaclara devam etmek gerek. Mutlu haberini bekliyor olacagiz

Masallah canim bu mesaji simdi gordum tebrik ederim..benim kan testim bir agustos bugun 8. Gunum dun lekelenmem oldu bahsettigin gibibtek trafli agrim dun oldu hep benim de sag bacak sag kasik
Ya o bacak kasik agrilari bende surekli var… olmadigi gun de baska birsey oluyor sanki vucudumun sol tarafi baskasina, sag tarafi baskasina ait gibi…

Simdi gordum bu mesajini, ilaclarina geri donmene cok sevindim
Cok zor surecler ve defalarca bu yoldan gecmek kolay degil cok haklisin
Ama sen bu yola bas koymussun; defalarca denemissin… yolda olmak guzel sey, belki baskalarina gore biraz daha gec olacak ama mutlaka emeklerinin sonucunu alacaksin Rabbim geciktiriyorsa guzellestiriyordur, belki seninki su an tahmin bile edemedigimiz bir guzellikle gelecek hayatina, bu kadar bekledim ugrastim ama mukafatim cok guzel oldu diyeceksin… Ne olur buna inan, er ya da gec yolun sonu guzel olacak

En guzeli beklemek zaten cnm. Ne guzel transferin iyi gecmis demekki. Agrin, sizin olsa daha cok endiselenirsin. Fitil, ilac, igne ne kullaniliyor transferden sonra. Bir de kalinlik icin nar suyuna basladiysan onu transferden sonra icmemek gerekiyor galiba. Yanlis bilgi vermek istemem.

Ya o bacak kasik agrilari bende surekli var… olmadigi gun de baska birsey oluyor sanki vucudumun sol tarafi baskasina, sag tarafi baskasina ait gibi…
Evet benim de oyle canim umarim benimkinin de sonu guzel olur sen kanaman olunca yattin mi hep canim bi de kacinci gun ilk kan testi verdin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…