- 12 Kasım 2021
- 1.581
- 2.499
- 83
- Konu Sahibi kahvetutkunu1
-
- #3.181
Biz seninle surekli cok benzer seyler yasiyoruzKızlar hesaplarıma göre 5+1 imbugun aşırı midem ve yemek borum yandı. Sizde de böyle belirtler var mı?
Canım ben üzülmek istemiyorum çünkü o testlerde hep çift çizgi görüp sonrası negatif çok yaşadım 8 Ağustos a kadar beklerim ben bende hiç bi şey yok zaten sanki hiç bi şey yapılmamış gibi şu anAsilama yaptirmadim cnm. Fazla da degil 6 tanecik toplandi. 20-30 yumurta toplananlari ben hayal edemiyorum zaten. Ama benim bunyem biraz cins ya. Cabuk tahris olur, cok gec iyilesirHadi bakalim yarin geri sayima basliyorsun. Bakalim kacinci gun pes edip test yapacaksin pozitif testlerin olsun
İnşallahBende ikiz çok istiyorum.. İnşallah sanada banada nasip eder rabbim
Canim benim de transfer sonrasi 6-7-8. gunlerde hafif lekelenmelerim oldu, muhtemelen tutunma oluyordu…Kizlar Bugun ben biraz skintili bi gun gecirdim biraz agladim azonce wc de iki buklum oturuyodum mal gibi dusunuyodum sag kasigimda batmalar hissettim sonra pecete pembelik geldi bisi olmamistir dimi sikistrdim mi acaba dedim bugun 7.gun. transfer sonrasi en ufak bi lekelenmem olmamisti
Hadi hayirli olsun, saglikla artsin insallahTeşekkür ederim inşallah hepimizin güzel haberlerini duyarız :) 52 çıktı cnm :)
Harikaaa masallahh darisi basimizakızlar beta 197 POZİTİF :))
Sonrasinda pozitif olmustu di mi hamile misin simdi canimCanim benim de transfer sonrasi 6-7-8. gunlerde hafif lekelenmelerim oldu, muhtemelen tutunma oluyordu…
Benim 6. gun-8. gun araliginda lekelenmem olmustu, muhtemelen o gunlerde ancak tutunuyordu embryo. Siz 6. gun idrar testi yapmissiniz. Bu kadar erken test yapip morallerinizi bozuyorsunuz bosuna. Evet sonucta iki ihtimal var zaten, negatif de olabilir ama ya sizin tutunmaniz yeni basladiysa? İlaclari da birakmissiniz yazik degil mi emeklerinizebugun de 7.günüm. dün idrarda negatifi gorunce zaten olmadi bu is dedim. Ve bugun ilaçlarımi almadım. Insan hissediyor. Ufacik bir batma, bir lekelenme olmayinca hic bir umut kalmıyor. Ne bileyim. Inşallah sizlerin pozitif haberlerini duyayim da ruh halim iyileşsin
Hayirli olsun, saglikla ilerlesin insallahkızlar beta 197 POZİTİF :))
Masallah canim bu mesaji simdi gordum tebrik ederim..benim kan testim bir agustos bugun 8. Gunum dun lekelenmem oldu bahsettigin gibibtek trafli agrim dun oldu hep benim de sag bacak sag kasikBiz seninle surekli cok benzer seyler yasiyoruzbende de aynilari oluyor 2-3 gundur. Ben de 5+4 gibiyim bugun seninle hemen hemen ayniyiz. İshalim gecti bu arada herhalde senin de gecmistir:)
İlk kontrolum yarin, umarim hersey yolundadir
Bende surekli tek tarafli agrilar var. Sol kasik bacakla birlestigi nokta, sol bacak, sol diz, bel… kisacasi belimden ayak bilegime kadar sol tarafim hemen hemen her gun agriyor. Boyle agri yasayaniniz var mi?
Kızlar şükürler olsun pozitif12. Gün değerim 407 çıktı ikiz olma ihtimali varmı sizce
Oh ne guzel bugun bol bol hamis haberleri aliyoruzKızlar şükürler olsun pozitif12. Gün değerim 407 çıktı ikiz olma ihtimali varmı sizce
Canim evet cok sukur. Ben 11. gune kadar hic test yapmadim, 11. gun test gunumdu kan verdim.Sonrasinda pozitif olmustu di mi hamile misin simdi canim
Hepimiz benzer seyler yasiyoruz cnm. Kendini suclayacagin, yargilayacagin birsey yok. Duygularimiz mantigimizin onune geciyor. Sadece dr.nin soyledigi tarihe kadar sabret. Sabredilemeyen noktada illaki test yaptiriliyor. Bu da normal. Sadece sonuc ne olursa olsun soylenen gune kadar ilaclara devam etmek gerek. Mutlu haberini bekliyor olacagizIlgine cok tesekkur ederim. Bir cinnet anı gibi gelip gidiyor sanki. 7.denemenin verdiği bir ilginç duygu. Mantıkli düsünemedigim anlar yasıyorum. Allah tüm evlatlara sağlık versin ailesine bagışlasın. Hepimizi sevindirsin
Ya o bacak kasik agrilari bende surekli var… olmadigi gun de baska birsey oluyorMasallah canim bu mesaji simdi gordum tebrik ederim..benim kan testim bir agustos bugun 8. Gunum dun lekelenmem oldu bahsettigin gibibtek trafli agrim dun oldu hep benim de sag bacak sag kasik
Simdi gordum bu mesajini, ilaclarina geri donmene cok sevindimIlgine cok tesekkur ederim. Bir cinnet anı gibi gelip gidiyor sanki. 7.denemenin verdiği bir ilginç duygu. Mantıkli düsünemedigim anlar yasıyorum. Allah tüm evlatlara sağlık versin ailesine bagışlasın. Hepimizi sevindirsin
En guzeli beklemek zaten cnm. Ne guzel transferin iyi gecmis demekki. Agrin, sizin olsa daha cok endiselenirsin. Fitil, ilac, igne ne kullaniliyor transferden sonra. Bir de kalinlik icin nar suyuna basladiysan onu transferden sonra icmemek gerekiyor galiba. Yanlis bilgi vermek istemem.Canım ben üzülmek istemiyorum çünkü o testlerde hep çift çizgi görüp sonrası negatif çok yaşadım 8 Ağustos a kadar beklerim ben bende hiç bi şey yok zaten sanki hiç bi şey yapılmamış gibi şu an
7.gün 186 9.gün 567 12.gün 2245 ti canımArkadaşlar ikizleri olacaklar
değerleriniz kaçıncı günde değeri kaçtı
Benim
9. Gün 291
11. Gun 761
Evet benim de oyle canim umarim benimkinin de sonu guzel olurYa o bacak kasik agrilari bende surekli var… olmadigi gun de baska birsey oluyorsanki vucudumun sol tarafi baskasina, sag tarafi baskasina ait gibi…
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?