- 28 Temmuz 2022
- 187
- 353
- 33
- 39
- Konu Sahibi kahvetutkunu1
-
- #3.301
Rabbim bizlere layık görsün nasip etsin inşallahBenim 34 benim 5. Gun en ust kalite embriyo dedi dr. tek koydu .4 tane daha var
Sabrımızın mükafatını alırız inşallahInsallah canimsen kaset test yapmadin di mi canom
Ben de ayni şekilde yapmiyorum test pazartesi kan vermeye gidicez bakalim
Ayy ne güzel gözünüz aydınHiç stres yapma iğnelerini olacaksın zaten düzenli bi şekilde geçer endişelenme biz bugün kalp atışlarını duyduk ikisininde çok şükür onlar iyi olduğu sürece bizde iyiyiz Allah hepimizinkini bağışlasın inşallah
Amin canimRabbim bizlere layık görsün nasip etsin inşallah
Amin canimRabbim bizlere layık görsün nasip etsin inşallah
Bende deniycem biesteronuBiesteron dışında herşeyi 6 aydır kullanıyorum. İsmini duydum ama rezerv için mi bilemedim. Ben de senin gibiyim yumurta sayımda sorun yok, kalite problem yaştan dolayı. 1 kez denedim 10 yumurtada 10 dolu çıktı ama 5.güne giden sadece 2 tanesi, o da negatif oldu malesef.. 2. öncesi ben de biesteron kullanayım bakalımçok teşekkür
Katlanarak artar canimBenim 2 taneydi transfer 8.gün beta52 .5 gün embriyosu.10.gün inşallah artar
AmiiiiiiiiiiiinnnnnnnRabbim bizlere layık görsün nasip etsin inşallah
Masallah canimGünaydın kızlar. Sabah kan verdim, bir sorun olmazsa birdaha istemez heralde doktor.
Canim bir ssy sorucam benim lekelenmem de 7.gun aksamustu oldu cok acik pembe peceteye geldi sonrasi gece ve ertesi sabah kahverengi akintiya döndu kesildi artik gelmiycegini dusundum dun.bugun 9.gun o kahverengi akinti gitgide rengi acildi sarı renk gibi geldi bu sabah bi damla normal midir senceHoşgeldin aramızabenim de 8. Günde lekelenmem ve adet ağrım başlamıştı pozitifi gördüm çok şükür yerleşme kanamasıymış, senin kide sana sımsıkı tutunmuştur
Canım inşallah bir sorun olmaz sağsağlim bebişinle evine dönersin. Üzme kendini güzel düşün bol bol dinlenKızlar sabah lekelenme devam edince doktora geldim bebeğimizin iyi olduğunu söyledi, kesenin içinde bebeği gördük, kalp atışıda görülüyor ama henüz küçük olduğu için sesini duyamadık. Doktor kanama kırmızı olduğu için yatış verdi şimdi serum takıldı, dua edin bana sol kasığımda ağrılar var yoğun
Kiyamam cok sukur bebek iyiymis dualarimiz seninle merak etme stres ypma sakin benzer durymu yasayan cok arkadasim olmustu hepsi saglikla kucklarina aldilarKızlar sabah lekelenme devam edince doktora geldim bebeğimizin iyi olduğunu söyledi, kesenin içinde bebeği gördük, kalp atışıda görülüyor ama henüz küçük olduğu için sesini duyamadık. Doktor kanama kırmızı olduğu için yatış verdi şimdi serum takıldı, dua edin bana sol kasığımda ağrılar var yoğun
Bence çok güzelKızlar 14. Gün 1587, 16. Gün 2840 çıktı. Tam iki katı değil ama %60 dan fazla artmış, bilemedim yine de
Normaldir o günler yerleşme kanaması oluyor kahverengi eski kanamanın içerde kalması yüzeye çıkana kadar koyulaşması demekmiş. Solarak azalmıştı benimdeCanim bir ssy sorucam benim lekelenmem de 7.gun aksamustu oldu cok acik pembe peceteye geldi sonrasi gece ve ertesi sabah kahverengi akintiya döndu kesildi artik gelmiycegini dusundum dun.bugun 9.gun o kahverengi akinti gitgide rengi acildi sarı renk gibi geldi bu sabah bi damla normal midir sence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?