2022 Temmuz ayı transfer olacaklar

Ayy ne güzel gözünüz aydın darısı bize olsun sağlıkla, çok teşekkür ederim desteğin için

Bende deniycem biesteronu

Kızlar sabah lekelenme devam edince doktora geldim bebeğimizin iyi olduğunu söyledi, kesenin içinde bebeği gördük, kalp atışıda görülüyor ama henüz küçük olduğu için sesini duyamadık. Doktor kanama kırmızı olduğu için yatış verdi şimdi serum takıldı, dua edin bana sol kasığımda ağrılar var yoğun

Hoşgeldin aramıza benim de 8. Günde lekelenmem ve adet ağrım başlamıştı pozitifi gördüm çok şükür yerleşme kanamasıymış, senin kide sana sımsıkı tutunmuştur
Canim bir ssy sorucam benim lekelenmem de 7.gun aksamustu oldu cok acik pembe peceteye geldi sonrasi gece ve ertesi sabah kahverengi akintiya döndu kesildi artik gelmiycegini dusundum dun.bugun 9.gun o kahverengi akinti gitgide rengi acildi sarı renk gibi geldi bu sabah bi damla normal midir sence

Canım inşallah bir sorun olmaz sağsağlim bebişinle evine dönersin. Üzme kendini güzel düşün bol bol dinlen

Kiyamam cok sukur bebek iyiymis dualarimiz seninle merak etme stres ypma sakin benzer durymu yasayan cok arkadasim olmustu hepsi saglikla kucklarina aldilar

Normaldir o günler yerleşme kanaması oluyor kahverengi eski kanamanın içerde kalması yüzeye çıkana kadar koyulaşması demekmiş. Solarak azalmıştı benimde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…