- 1 Mart 2021
- 536
- 653
- 53
- Konu Sahibi kahvetutkunu1
-
- #3.341
Seni bekliyorum bakalım pazartesi olsun hemenMasallah canim cok sevindim
Aşamalar bitmiyor canımHic stres yapma stres yaparak kendine ve bebislerine zarar verme. onlar oyle dediyse endiselenme. Kese gormeye gittiginizde bebisler supriz yapacak ikiz gebelik isareti bu 1000 üstü diyelimki tek gördü olsun icin rahatlar en azindan ve hamilesinn sen hamileligin tadini cikar. Cok ozel bir an kese görme ve cinsiyet öğrenme.
Ben de sabirsizlaniyorum nasil hala var mi kasik agrilarin canimSeni bekliyorum bakalım pazartesi olsun hemen
Canim senin 6. Gunun normal kaset testte hic cikar mi allah askina erken gebelik testi yapmisbolsan neyse diycem bozma moralini sakin cok sabirsiz davranmissinKızlar lütfen akıl berin normal kaset test yaptım negatif çıktı. 23 temmuz transfer tarihim 5.gün tek embriyo transferiydi
AminnnnKızlarr kesemi gördüm çok şükür tam son adetimle uyumlu çıktı 5+3herşey yolunda dedi kalp atışı için haftaya cuma randevu verdi Allah hepimize bu mutluluğu ve devamını yaşatsın
Kızlar lütfen akıl berin normal kaset test yaptım negatif çıktı. 23 temmuz transfer tarihim 5.gün tek embriyo transferiydi
Sn bir yılda kötü şeyler yaşadım eşim ailesini kaybetti birde bi çocuğumuz olmayonca bu baya sarstı beni biliyorum sabırsız davranıyorum ama beni en iyi sizler anlarsınız. Lütfen baana dua edinCanim senin 6. Gunun normal kaset testte hic cikar mi allah askina erken gebelik testi yapmisbolsan neyse diycem bozma moralini sakin cok sabirsiz davranmissin
Cnm benim de kaset test negatifti, ama erken gebelik pozitifti ve 7. Günün akşamı yapmıştım bence bekle ve 10. Gün kan ver direkKızlar lütfen akıl berin normal kaset test yaptım negatif çıktı. 23 temmuz transfer tarihim 5.gün tek embriyo transferiydi
Var cnm fazlaca var. Ağrı ve batma devam ediyorBen de sabirsizlaniyorum nasil hala var mi kasik agrilarin canim
trasnferden sonra kaçıncı gün kalp atışlarını duydunuz acabaKızlar bugün tam 6 haftalık olduk kontrolümüz vardı iki bebişiminde kalp atışları duyuldu fikir olması açısından yazayım dedimAllah isteyen herkese nasip etsin bu duyguyu inşallah
merhabaPozitif olup lekelenme yaşamayan var mı?
Benim ilk transferimde olmadı negatif sonuc aldım, bunda da olmazsa tutmamıs diye düşüneceğim 3. gunum dahamerhaba
ben 6.günümde yaşadım ve pozitifim bugün 13.günüm transfer sonrası .,
ama lekelenme hala devam
Cokk guzelllKızlarr kesemi gördüm çok şükür tam son adetimle uyumlu çıktı 5+3herşey yolunda dedi kalp atışı için haftaya cuma randevu verdi Allah hepimize bu mutluluğu ve devamını yaşatsın
Sağol canımCokk guzelllsaglicakla kucagina al insallah
İyi ki gitmişsin canım çok geçmiş olsun şimdi nasılsınKızlar doktor beni 1 gece hastanede yatırmak istediğini söyledi bu tarz küçük kanamalar sonrası yoğunlaşıp düşükler yaşanabiliyormuş iyiki hastaneye geldim
Ben varımKesesi 1 hafta geriden gelen var mı
Çok geçmiş olsun tekrarı yaşanmaz umarımKızlar doktor beni 1 gece hastanede yatırmak istediğini söyledi bu tarz küçük kanamalar sonrası yoğunlaşıp düşükler yaşanabiliyormuş iyiki hastaneye geldim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?