- 11 Mayıs 2022
- 190
- 175
- 23
- Konu Sahibi kahvetutkunu1
-
- #3.381
Bende herkes lekelenmeden bahsedince ufaktan bi tedirgin oluyorum. Çünkü hiç olmadı lekelenme. Ama bi yandan pozitif leri görünce o kadar mutlu oluyorum kibenim de transfer gününü sayarsak 4. günüm..
lekelenme yokbazen çok az bel ve kasık ağrısı oluyor
Benim de lekelenmem olmadı ve pozitifi gördüm.Bende herkes lekelenmeden bahsedince ufaktan bi tedirgin oluyorum. Çünkü hiç olmadı lekelenme. Ama bi yandan pozitif leri görünce o kadar mutlu oluyorum kiümitleniyorum
Çok sevindimBenim de lekelenmem olmadı ve pozitifi gördüm.İçiniz ferah olsun o konuda
Hahsh ben de ayniyimTSK ederim sizinki hangi aşamada
Aslında hep okuyorum yazıyorum bundan ama sonrasında kim kimdi bilemiyorum
Kızlar çok üzgünüm çok umutlanmıştıö 6. Günüm kan verdim 2.1 çıktı yükselme şansı olur mu yada olan var mı ilaçları bırakmalı mıyım
ben de aynı haldeyimBende herkes lekelenmeden bahsedince ufaktan bi tedirgin oluyorum. Çünkü hiç olmadı lekelenme. Ama bi yandan pozitif leri görünce o kadar mutlu oluyorum kiümitleniyorum
Çok teşekkür ederim içimi rahatlattınÇok geçmiş olsun, benim de Çarşamba akşamı peçeteye silince tam kıpkırmızı olmayan bir kanamamsı oldu. Yaklaşık aynı günlerdeyken seninle (6+1dim) Hemşireme sordum, olur artarsa adet kanı rengine dönerse bir acile gitmemi söyledi. Şükür artmadı hatta bir daha o renkte bir şey görmedim ama hafif renkli lekelenmem devam ediyor. Ve kasık ağrım başladı, psikolojik mi bilemediğim, kanamayı görür görmez. Bir de yurtdışı uçuşum vardı dün, çok yoğun stres altında geldim bugün dinlenince şimdi daha iyiyim.
Sen en güzel şekilde dinlen, zaten güvenli ellerdesin için rahat olsun. İyi düşünelim iyi olsun.
Çok teşekkür ederim içimi rahatlattınsen de dinlen umarım kritik zamanları sağlıkla atlatırız
Merhaba benim de transferim 13 temmuz du. Kese ve kalp atışı görüldü mü acaba sizde?Hoşgeldin canım. 4 kişi olduk 13 temmuz transferi
Teşekkür ederim içim rahatladı biraz. Sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallahBen varım. Hiç lekelenme yaşamadım. İki gün önce - kalp atışını da duyduktan sonra- bir leklenme/ kanama arası bir şey oldu. O yüzden hiç ona bağlama bence. Belirtiler 5. Hafta civarı başladı bende baş dönmesi, ani acıkma, uyku hali gibi. İçini ferah tut.
Tamam o zaman herkeste her gebelikte farklılık gösteriyor demek ki, sizde saglıkla kucağınıza alın insallahİlk hamileliğimde 3.aya kadar lekelenmem kanamam oldu her gün iğne vuruldum su an ikinci hamileliğim 7.haftadayım kalp atışını da duydum ve hiç lekelenmem olmadı tek akıntı progrstan fitilden olan akıntı o da fazlasını attığı için
Yok canım, yarın gideceğim kese için, görünür mü bilmiyorum? Merkez gidebilirsin dediMerhaba benim de transferim 13 temmuz du. Kese ve kalp atışı görüldü mü acaba sizde?
Benim de salı günü kese için ondan 1hafta sonra da kalp atışı için çağırdı doktor. Hayırlısı inşallah güzel haberler alırız. Benim 8haftalıkken kalp atışı duyulmayan kaybım oldu oyüzden bu sefer stresliyimYok canım, yarın gideceğim kese için, görünür mü bilmiyorum? Merkez gidebilirsin dedi
evet ben 7.günümde baktırdım betaya 130 çıktı.9.günümde 263 çıktı.Bende 9.10. Gün oldu lekelenne benimde bugün 13. Gunum kan baktirdinmi
Allahim saglikla ilerletsin jnsallah 11. Ve 13. Gün baktirmadinmi kandanevet ben 7.günümde baktırdım betaya 130 çıktı.9.günümde 263 çıktı.
amıin.çok sağol. 7.ve9.günde ki kan sonucu yeterli dedi gerek görmedi 11.ve 13.güne gerek görmedi doktorum 2 kat artış olduğu için. 10ağustos da muayeneye çağırdıAllahim saglikla ilerletsin jnsallah 11. Ve 13. Gün baktirmadinmi kandan
Çok iyi canımamıin.çok sağol. 7.ve9.günde ki kan sonucu yeterli dedi gerek görmedi 11.ve 13.güne gerek görmedi doktorum 2 kat artış olduğu için. 10ağustos da muayeneye çağırdı
sizin dondurulmuş mu taze embriyo muyduÇok iyi canım
Bende pazartesi ilk muayene allahim saglikla kucaklarimiza almayı nasipetsin
Yok canım nolacak hepimiz soruyoruz birbirimizesizin dondurulmuş mu taze embriyo muydu
kaçıncı gündü.kalitsi neydi
tek mi çift konuldu
kan sonuçların nasıl acaba?
çok soru sordum ama neyse :)
belki de ikisi de tutmuştur . pazartesi mi belli olacakYok canım nolacak hepimiz soruyoruz birbirimize
Dondurulmuş 2 adet konuldu 4ab-3aa kaliteydi
9.gun 291
11.gun 761
13.gun 1951
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?