2022 Temmuz ayı transfer olacaklar

TSK ederim sizinki hangi aşamada
Aslında hep okuyorum yazıyorum bundan ama sonrasında kim kimdi bilemiyorum
Hahsh ben de ayniyim corba oluyor. Ben 20 sinde transfer oldum bugun9. Gün pazartesi kan verecegim. 7 ve 8.gun lekelenmem oldu ve kesilsi acik pembe ve kahve umarim yerlesmedir insallah hepimizin yuzu gulsun pozitif haberlerine cook mutlu oluyorum

Kızlar çok üzgünüm çok umutlanmıştıö 6. Günüm kan verdim 2.1 çıktı yükselme şansı olur mu yada olan var mı ilaçları bırakmalı mıyım

Kızlar çok üzgünüm çok umutlanmıştıö 6. Günüm kan verdim 2.1 çıktı yükselme şansı olur mu yada olan var mı ilaçları bırakmalı mıyım

İlaçlarınızı bırakmayın ve gününüzü bekleyin. 6. gün çok erken. Aceleci davranıp da ilaçları bırakıp olası bir hamileliği riske atmayın bence.

Çok teşekkür ederim içimi rahatlattın sen de dinlen umarım kritik zamanları sağlıkla atlatırız

Çok teşekkür ederim içimi rahatlattın sen de dinlen umarım kritik zamanları sağlıkla atlatırız

Bugünleri unutup rahatça bebek alışverişi yapacağımız günleri hayal ediyorum. Temmuz ağustos anneleri sayfalarını okuyup başka konulara odaklanmaya çalışıyorum. Geçecek şu riskli zamanlar da elbet. Bu ay negatif alanların da yeni transferleri pozitif olacak inşallah, tecrübelerimizi paylaşacağız

Teşekkür ederim içim rahatladı biraz. Sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah
Tamam o zaman herkeste her gebelikte farklılık gösteriyor demek ki, sizde saglıkla kucağınıza alın insallah

Yok canım, yarın gideceğim kese için, görünür mü bilmiyorum? Merkez gidebilirsin dedi
Benim de salı günü kese için ondan 1hafta sonra da kalp atışı için çağırdı doktor. Hayırlısı inşallah güzel haberler alırız. Benim 8haftalıkken kalp atışı duyulmayan kaybım oldu oyüzden bu sefer stresliyim

sizin dondurulmuş mu taze embriyo muydu
kaçıncı gündü.kalitsi neydi
tek mi çift konuldu
kan sonuçların nasıl acaba?

çok soru sordum ama neyse :)
Yok canım nolacak hepimiz soruyoruz birbirimize
Dondurulmuş 2 adet konuldu 4ab-3aa kaliteydi
9.gun 291
11.gun 761
13.gun 1951

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…