- Konu Sahibi kahvetutkunu1
-
- #3.321
Dimi mantiken beyaz akintiyla karismaya basliyo ve soluyor sag ol canim sen nasilsin agrin devam wdiyor muNormaldir o günler yerleşme kanaması oluyor kahverengi eski kanamanın içerde kalması yüzeye çıkana kadar koyulaşması demekmiş. Solarak azalmıştı benimde
Teşekkür ederim canım. Hayırlı ile inşallah. Kese görmeye gidebilirmişiz artık. Yarın giderim artık, umarım onda da bir sorun olmazBence çok güzelTebrikler Allah kucağına almayı nasip etsin
Canım benim lekelenmem 12.günden sonra başladı 1 hafta sürdü ama öncesinde hiç olmadı hiç belirtim yoktu hala yok şükürPozitif olup lekelenme yaşamayan var mı?
Ben de aniden sinirleniyorum. Hatta rüyalarıma bile giriyorKizlar benim hormonlardan sinirlerim cok bozuk sanirim 2 dir gulme krizi geciriyorum yani genelde yatma pozisyonundayken oluyo ama gulmekten karnim kasiliyor o derece ..bisi olur mu ki her seyden nem kapioz
Çok geçmiş olsun Allahım bidaha göstermesin yardımcımız olsun inşallah sağlıkla devam ederKızlar sabah lekelenme devam edince doktora geldim bebeğimizin iyi olduğunu söyledi, kesenin içinde bebeği gördük, kalp atışıda görülüyor ama henüz küçük olduğu için sesini duyamadık. Doktor kanama kırmızı olduğu için yatış verdi şimdi serum takıldı, dua edin bana sol kasığımda ağrılar var yoğun
Çok güzel canım, gayet sağlıklı görünüyor, devamıda güzel gelsin inşallahKızlar bugğn 10. Günüm beta 154 çıktı belki fikir oljr size de yazayım dedim.
Tebrikler canım sağsağlim artarak ilerlesin inşallah ne güzel umud oluyosunuz bizlere darısı bizlere inşallahKızlar bugğn 10. Günüm beta 154 çıktı belki fikir oljr size de yazayım dedim.
çok geçmiş olsun bir an önce iyileşip bebeğinle beraber evine dönmen dileğiyleKızlar sabah lekelenme devam edince doktora geldim bebeğimizin iyi olduğunu söyledi, kesenin içinde bebeği gördük, kalp atışıda görülüyor ama henüz küçük olduğu için sesini duyamadık. Doktor kanama kırmızı olduğu için yatış verdi şimdi serum takıldı, dua edin bana sol kasığımda ağrılar var yoğun
tebrik ederimKızlar bugğn 10. Günüm beta 154 çıktı belki fikir oljr size de yazayım dedim.
Endiselenme canim artisin normal bir kac gun sonra tekrar baktirirsin ozaman dahada artar doktorunla konustunmu o nediyorKızlar 14. Gün 1587, 16. Gün 2840 çıktı. Tam iki katı değil ama %60 dan fazla artmış, bilemedim yine de
Çok güzel canım, gayet sağlıklı görünüyor, devamıda güzel gelsin inşallah
Amin kızlar ünşallah hepimiz pozitif sonuçlar alırız hepimiz burada güzel günlerimizi paylaşırızTebrikler canım sağsağlim artarak ilerlesin inşallah ne güzel umud oluyosunuz bizlere darısı bizlere inşallah
O da var tabi allah eslerimize yardim etsinBen de aniden sinirleniyorum. Hatta rüyalarıma bile giriyor
Masallah canim cok sevindimKızlar bugğn 10. Günüm beta 154 çıktı belki fikir oljr size de yazayım dedim.
Asistanla Görüştüm canım. 1000 üstü beta olduğu olduğu için sorun yokmuş. Beta yüksek, o yüzden 2 kat olmaz Her zaman dedi. Keseyi görmeye gidebilirmişiz. Çok stresliyim tek mi ikiz mi diyeEndiselenme canim artisin normal bir kac gun sonra tekrar baktirirsin ozaman dahada artar doktorunla konustunmu o nediyor
Hic stres yapma stres yaparak kendine ve bebislerine zarar verme. onlar oyle dediyse endiselenme. Kese gormeye gittiginizde bebisler supriz yapacak ikiz gebelik isareti bu 1000 üstü diyelimki tek gördü olsun icin rahatlar en azindan ve hamilesinn sen hamileligin tadini cikarAsistanla Görüştüm canım. 1000 üstü beta olduğu olduğu için sorun yokmuş. Beta yüksek, o yüzden 2 kat olmaz Her zaman dedi. Keseyi görmeye gidebilirmişiz. Çok stresliyim tek mi ikiz mi diye
Bunu ogrenmene cok az kaldiAsistanla Görüştüm canım. 1000 üstü beta olduğu olduğu için sorun yokmuş. Beta yüksek, o yüzden 2 kat olmaz Her zaman dedi. Keseyi görmeye gidebilirmişiz. Çok stresliyim tek mi ikiz mi diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?