2022 Temmuz ayı transfer olacaklar

Pozitif olup lekelenme yaşamayan var mı?
Canım benim lekelenmem 12.günden sonra başladı 1 hafta sürdü ama öncesinde hiç olmadı hiç belirtim yoktu hala yok şükür Yani demem o ki hiç belirti arama ben hiç belirtim yok diye çok üzülüp 7.gün kan vermiştim pozitifi görünce şok olmuştum hiç stres yapma olumlu düşün

Çok geçmiş olsun Allahım bidaha göstermesin yardımcımız olsun inşallah sağlıkla devam eder

çok geçmiş olsun bir an önce iyileşip bebeğinle beraber evine dönmen dileğiyle

Endiselenme canim artisin normal bir kac gun sonra tekrar baktirirsin ozaman dahada artar doktorunla konustunmu o nediyor
Asistanla Görüştüm canım. 1000 üstü beta olduğu olduğu için sorun yokmuş. Beta yüksek, o yüzden 2 kat olmaz Her zaman dedi. Keseyi görmeye gidebilirmişiz. Çok stresliyim tek mi ikiz mi diye

Asistanla Görüştüm canım. 1000 üstü beta olduğu olduğu için sorun yokmuş. Beta yüksek, o yüzden 2 kat olmaz Her zaman dedi. Keseyi görmeye gidebilirmişiz. Çok stresliyim tek mi ikiz mi diye
Hic stres yapma stres yaparak kendine ve bebislerine zarar verme. onlar oyle dediyse endiselenme. Kese gormeye gittiginizde bebisler supriz yapacak ikiz gebelik isareti bu 1000 üstü diyelimki tek gördü olsun icin rahatlar en azindan ve hamilesinn sen hamileligin tadini cikar . Cok ozel bir an kese görme ve cinsiyet öğrenme.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…