2022 Temmuz ayı transfer olacaklar

Çok geçmiş olsun tekrarı yaşanmaz umarımKanaman ne boyutta fazla mı oluyo?Benim de devam ediyo ama böyle pıhtı gibi çok az günde belki iki günde bir geliyo
Ağrı olmayınca çok korkulmaması gereken bir durummuş ama ağrı riski arttırıyormuş. Kanama durdu bazen kahve leke geliyor

Sn bir yılda kötü şeyler yaşadım eşim ailesini kaybetti birde bi çocuğumuz olmayonca bu baya sarstı beni biliyorum sabırsız davranıyorum ama beni en iyi sizler anlarsınız. Lütfen baana dua edin
Basiniz sag olsun canim anlamaz miyim ben de zor gunler gecirdim annemi kaybettim daha yılı dolmadi cok isterdi cocugum olmasini .. biz de oyle ustune cocuk istedik bir suru sorunlar cikti ..yanlis anlama bu sekilde yazmamin sebebi bosa stres yapip kendine eziyet etme diye..ben de hic sabredemiyorum ama test yaparsam daha kotu olabilir bu gunlero stresli gecirmiyim diye tutuyorym kendimi..uslubumda kirici olduysam kusura bakma lutfen

Kızlar doktor beni 1 gece hastanede yatırmak istediğini söyledi bu tarz küçük kanamalar sonrası yoğunlaşıp düşükler yaşanabiliyormuş iyiki hastaneye geldim

Çok geçmiş olsun, benim de Çarşamba akşamı peçeteye silince tam kıpkırmızı olmayan bir kanamamsı oldu. Yaklaşık aynı günlerdeyken seninle (6+1dim) Hemşireme sordum, olur artarsa adet kanı rengine dönerse bir acile gitmemi söyledi. Şükür artmadı hatta bir daha o renkte bir şey görmedim ama hafif renkli lekelenmem devam ediyor. Ve kasık ağrım başladı, psikolojik mi bilemediğim, kanamayı görür görmez. Bir de yurtdışı uçuşum vardı dün, çok yoğun stres altında geldim bugün dinlenince şimdi daha iyiyim.
Sen en güzel şekilde dinlen, zaten güvenli ellerdesin için rahat olsun. İyi düşünelim iyi olsun.

Pozitif olup lekelenme yaşamayan var mı?

Ben varım. Hiç lekelenme yaşamadım. İki gün önce - kalp atışını da duyduktan sonra- bir leklenme/ kanama arası bir şey oldu. O yüzden hiç ona bağlama bence. Belirtiler 5. Hafta civarı başladı bende baş dönmesi, ani acıkma, uyku hali gibi. İçini ferah tut.

Pozitif olup lekelenme yaşamayan var mı?

İlk hamileliğimde 3.aya kadar lekelenmem kanamam oldu her gün iğne vuruldum su an ikinci hamileliğim 7.haftadayım kalp atışını da duydum ve hiç lekelenmem olmadı tek akıntı progrstan fitilden olan akıntı o da fazlasını attığı için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…