- 6 Şubat 2022
- 206
- 366
- 33
- Konu Sahibi kahvetutkunu1
-
- #3.361
Ara ara ağrım oluyo ama ağrılarda kasılma demekmiş o yüzden bu gece izleyecekler sonrasında istirahat raporu verecekmiş yatak istirahati gerekiyor dediler.İyi ki gitmişsin canım çok geçmiş olsun şimdi nasılsın
Ağrı olmayınca çok korkulmaması gereken bir durummuş ama ağrı riski arttırıyormuş. Kanama durdu bazen kahve leke geliyorÇok geçmiş olsun tekrarı yaşanmaz umarımKanaman ne boyutta fazla mı oluyo?Benim de devam ediyo ama böyle pıhtı gibi çok az günde belki iki günde bir geliyo
Son adet tarihinizle gebelik haftanızı hesaplayın ben tam 6. Haftada duydum 5 bitince yani şükürtrasnferden sonra kaçıncı gün kalp atışlarını duydunuz acaba
Kendini bence bu şekilde şartlama querta arkadsimiz mesela bildigim.kadaroyla lekelenmesi olmadi ama pozitif cikti testiBenim ilk transferimde olmadı negatif sonuc aldım, bunda da olmazsa tutmamıs diye düşüneceğim 3. gunum daha
Kendini bence bu şekilde şartlama querta arkadsimiz mesela bildigim.kadaroyla lekelenmesi olmadi ama pozitif cikti testiBenim ilk transferimde olmadı negatif sonuc aldım, bunda da olmazsa tutmamıs diye düşüneceğim 3. gunum daha
Bende 9.10. Gün oldu lekelenne benimde bugün 13. Gunum kan baktirdinmimerhaba
ben 6.günümde yaşadım ve pozitifim bugün 13.günüm transfer sonrası .,
ama lekelenme hala devam
Basiniz sag olsun canim anlamaz miyim ben de zor gunler gecirdim annemi kaybettim daha yılı dolmadi cok isterdi cocugum olmasini .. biz de oyle ustune cocuk istedik bir suru sorunlar cikti ..yanlis anlama bu sekilde yazmamin sebebi bosa stres yapip kendine eziyet etme diye..ben de hic sabredemiyorum ama test yaparsam daha kotu olabilir bu gunlero stresli gecirmiyim diye tutuyorym kendimi..uslubumda kirici olduysam kusura bakma lutfenSn bir yılda kötü şeyler yaşadım eşim ailesini kaybetti birde bi çocuğumuz olmayonca bu baya sarstı beni biliyorum sabırsız davranıyorum ama beni en iyi sizler anlarsınız. Lütfen baana dua edin
Sizin pozitif mi sonucunuzBende 9.10. Gün oldu lekelenne benimde bugün 13. Gunum kan baktirdinmi
Pozitif evetSizin pozitif mi sonucunuz
Pardon canim yazmissin negatif diye simdi gordumSizin pozitif mi sonucunuz
Pozitif diycektimPardon canim yazmissin negatif diye simdi gordum
TSK ederim sizinki hangi aşamadaTebrik ederim
Kızlar doktor beni 1 gece hastanede yatırmak istediğini söyledi bu tarz küçük kanamalar sonrası yoğunlaşıp düşükler yaşanabiliyormuş iyiki hastaneye geldim
Pozitif olup lekelenme yaşamayan var mı?
Pozitif olup lekelenme yaşamayan var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?