- Konu Sahibi kahvetutkunu1
-
- #3.401
ben de sizden 1 gün sonra transfer olmuşumbelki de ikisi de tutmuştur . pazartesi mi belli olacak
Inssllah canim cok isterim ikiz 16 temmuzda transfer oldum değerlerimiz çok yakınbelki de ikisi de tutmuştur . pazartesi mi belli olacak
inşallah canım .bence ikiz : ) haber ver mutlakaInssllah canim cok isterim ikiz 16 temmuzda transfer oldum değerlerimiz çok yakın
Pazartesi kese için çağırdı inş görünür
Insalkahinşallah canım .bence ikiz : ) haber ver mutlaka
benim 10Ağustos da muaeyene. sanırım hem keseye hem kalp atışına aynı anda bakıcak doktorum
tabi ki veririrmInsalkahDogru söylüyorsun canım baya ileri bir tarih vermiş kalp atisida duyulur o zamana kadar
Mutlaka haber vericem xanim
Geçmiş olsun canım. Ben de bugün gittim, daha çok küçük dedi, değerlerin hızlı artmış, iki kese görünüyor sanki dedi, salı günü idrara sıkışık gel daha net belli olur dedi canımBenim de salı günü kese için ondan 1hafta sonra da kalp atışı için çağırdı doktor. Hayırlısı inşallah güzel haberler alırız. Benim 8haftalıkken kalp atışı duyulmayan kaybım oldu oyüzden bu sefer stresliyim
Canim bugun daha iyisindir umarim? Kanamalar yasayip sonrasinda saglikla dogum yapan cok arkadasim oldu. O yuzden cok endiselenmeden, onlemlerini alip dikkat et sadece, Allah’ın izniyle hepsi gecer insallahKızlar sabah lekelenme devam edince doktora geldim bebeğimizin iyi olduğunu söyledi, kesenin içinde bebeği gördük, kalp atışıda görülüyor ama henüz küçük olduğu için sesini duyamadık. Doktor kanama kırmızı olduğu için yatış verdi şimdi serum takıldı, dua edin bana sol kasığımda ağrılar var yoğun
Canim yapma allah askinaKizlar benim hormonlardan sinirlerim cok bozuk sanirim 2 dir gulme krizi geciriyorum yani genelde yatma pozisyonundayken oluyo ama gulmekten karnim kasiliyor o derece ..bisi olur mu ki her seyden nem kapioz
Hadi gozun aydin canim, ben de cok sukur dun gordum keseyiKızlarr kesemi gördüm çok şükür tam son adetimle uyumlu çıktı 5+3herşey yolunda dedi kalp atışı için haftaya cuma randevu verdi Allah hepimize bu mutluluğu ve devamını yaşatsın
Kızlar tam taburcu olacakken doktor ultrasona yönlendirdi ilk defa kalp atışını duyduk şükürler olsun işte şimdi hamile gibi hissediyorum. 6+5 sin dedi minnoşta 7 mm olmuşeve geldim 10 gün yatış artık
Amin çok teşekkür ederimCok gecmis olsun, bugun bitmis olsun stresli gunler.
Yatip dinlenmek disinda bir onerisi oldu mu doktorun?
Canim bugun daha iyisindir umarim? Kanamalar yasayip sonrasinda saglikla dogum yapan cok arkadasim oldu. O yuzden cok endiselenmeden, onlemlerini alip dikkat et sadece, Allah’ın izniyle hepsi gecer insallah
Canim yapma allah askinaben de pimpirikliyim ama biraz abartiyoruz bazi seyleri. Ben dolu surahiyi bile kaldirmiyordum agir diye. Dun doktora sordum agir kaldirmayin derken ne kadar bir agirliktan bahsediyoruz diye? 15 kilo dedi kendimden utandim
Hadi gozun aydin canim, ben de cok sukur dun gordum keseyikalp atisi icin ben 2 hafta sonra cuma gidecegim adete gore 5+4’tum ben de dun, ama uyum hakkinda birsey demedi. Keseyi dogru yerde gordum ya, bana yetti acikcasi Allahima sukurler olsun Darisi kalp atislarini duymamiza insallah
bende de durum aynıAğrı olmayınca çok korkulmaması gereken bir durummuş ama ağrı riski arttırıyormuş. Kanama durdu bazen kahve leke geliyor
Nasılsın şimdi durdu mu lekelenmenbende de durum aynı
öyle çok sevindim kiKızlar tam taburcu olacakken doktor ultrasona yönlendirdi ilk defa kalp atışını duyduk şükürler olsun işte şimdi hamile gibi hissediyorum. 6+5 sin dedi minnoşta 7 mm olmuşeve geldim 10 gün yatış artık
her tuvalette olmuyor ama hafif kahverengimsi pembemsi ve sümüksü bir lekelenme devam ediyor artık ne kadar normal bilmiyorum neden oluyor bilmiyorum ama sinirimi bozuyor ciddi anlamda, pazartesi kontrolü iple çekiyorumNasılsın şimdi durdu mu lekelenmen
evde dinleniyorum 10 günlük rapor aldım inşallah sorunsuz büyür bebeklerimiz sağlıkla kucağımıza alırızNasılsın şimdi durdu mu lekelenmen
Seninde gözün aydın canımCanim bugun daha iyisindir umarim? Kanamalar yasayip sonrasinda saglikla dogum yapan cok arkadasim oldu. O yuzden cok endiselenmeden, onlemlerini alip dikkat et sadece, Allah’ın izniyle hepsi gecer insallah
Canim yapma allah askinaben de pimpirikliyim ama biraz abartiyoruz bazi seyleri. Ben dolu surahiyi bile kaldirmiyordum agir diye. Dun doktora sordum agir kaldirmayin derken ne kadar bir agirliktan bahsediyoruz diye? 15 kilo dedi kendimden utandim
Hadi gozun aydin canim, ben de cok sukur dun gordum keseyikalp atisi icin ben 2 hafta sonra cuma gidecegim adete gore 5+4’tum ben de dun, ama uyum hakkinda birsey demedi. Keseyi dogru yerde gordum ya, bana yetti acikcasi Allahima sukurler olsun Darisi kalp atislarini duymamiza insallah
Nasılsın canım nasıl gidiyor ben bugun dayanamayıp test yaptım ikinci çizgi silik çıktıVallahi canim bana hemsire 2 kilodan fazla agirlik kaldirma diye belirttine kadar farkli seyler soyluyorlar birbirlerinden ben de oyleyim her hareketimden endiseleniom mesela sabah 6 7 kere hapsirdim
Yaaaa coook sevindim bi de lekelenmemiz ayni gun ayni tarz oldu yaNasılsın canım nasıl gidiyor ben bugun dayanamayıp test yaptım ikinci çizgi silik çıktı
Bir de erken gebeljk testi mi kaset test mi yaptin canjmNasılsın canım nasıl gidiyor ben bugun dayanamayıp test yaptım ikinci çizgi silik çıktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?