2022 Temmuz ayı transfer olacaklar

Havuç suyu neye iyi geliyor acaba onu sormamışım

Korkma canim arkadasimin bacaklarindan inmisti kan cok sukur bisi olmadi ama hemen doktora git igne fln veriyorlsr ya ilk aylarda olabiliyor boyle seyler yat kalkma yeribden sakin

Tamam
canım senin dondurulmuş embriyo muydu? Benim son adet tarihim 4 Hazirandı, 28 Hazirana kadar estrofem kullandım. Kontrole gittim bir 5 gün daha beklettiler rahimin istenilen kalınlığa ulaşması için. Süreç çok uzadı benim yani 6 Temmuz’da da transfer oldum. Hemşire 15 gün geriden hesaplayacaksınız dedi. Amaaan sağlıklı olsunlar da, bi de kalp atışlarını da duyalım inşallah

Ertelenmesi üzücü olmuş ama test yapılmadan transfer olsaydın Allah korusun belkı de embrıyo bosuna gıdecektı bızım ıcın embrıyolarımız pırlanta gıbı hıc bırıne bısey olsun ıstemeyız bunda da vardır bır hayır demek zorundayız canım col gecmıs olsun ınsallaj Allahım sonunu güzel eylesin ..
Anladım o derece acı cekıyorsanız boylesı daha iyi olur rahat olursunuz hem

Yaaa cook tatli kuzum benimki de oyle ben de hic almadim ongundur yalniz egilme hareketi yapmiyorum diyosun ya ben dikkatli bi sekilde mesela yerde bi sac var egilip atiyorjm sikinti olur mu ya da comelerek aliyorum egilmemem gerektogini bilmuyordum
Comelerek yapabilirsin canim, one dogru iki buklum olarak egilmesen daha iyi ama

Evet canim dondurulmustu. Aynen canim ya, 1-2 gunun lafi olmaz, hersey iyi olsun yeter ki

KızlAr birşey sormak istiyorum
Beta hcg iki katına çıkması yeter diyorlar ya. Ama mesela 12. Gün de en az kaç olmalı böyle bir ortalama değer var mı ki ?
10. Gün 154
12. Gün 362 geldi değer normal mi ki . Doktoruma söyledim hala geri aramadı

Normal canim :)
O araliklar cok genis ve kisiye gore degisiyor. Gayet normal seninki

Korkma canim arkadasimin bacaklarindan inmisti kan cok sukur bisi olmadi ama hemen doktora git igne fln veriyorlsr ya ilk aylarda olabiliyor boyle seyler yat kalkma yeribden sakin
Çok teşekkür ederim mesajınız için, doktorumla konuştum endişelenme dedi tüm önlemleri aldık dedi cuma günü kontrolüm var bakalım biraz daha rahatladım kanamam da kahverengiye döndü ve azaldı şükürki

Çok teşekkür ederim , valla burdan gelen cevaplar iyi hissettiriyor. Regl ağrısı ile uyandım, şimdi o ağrılarım kalmadı. Kanamamın rengi kahverengiye döndü ve azaldı ben kırmızı olunca ve fazla olınca korkmuştum. Doktorumda endişelenmemem gerektiğini söyledi. Sabahtan beri 0 hareket yatıyorum içimde biraz rahatladı çok şükür. Cuma günü kısmetse bizde kalp atışı için gideceğiz benim içinde dua edin

6. Haftada bir sey var herhalde kac kisi kanama/ lekelenme yasadi.
Kirmiziysa kanaman bir acile mi gitsen? Hem icin rahat eder.
Gerçekten ne 6 imiş halbuki uğurlu rakamımdır teşekkür ederim mesajınız için. Doktorumla konuştum ayrıca kırmızıdan kahverengiye döndü kanamam azaldıda biraz rahatladım şahsen

Gerçekten ne 6 imiş halbuki uğurlu rakamımdır teşekkür ederim mesajınız için. Doktorumla konuştum ayrıca kırmızıdan kahverengiye döndü kanamam azaldıda biraz rahatladım şahsen
Çok sevindim iyi olmana endişe etmeden mümkün olduğunca dinlen ben stres olunca kasıklarımda ağrı hissediyorum o yüzden sakinleştirmeye çalışıyorum kendimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…