- 24 Haziran 2022
- 339
- 548
- 53
- 33
- Konu Sahibi kahvetutkunu1
-
- #3.601
Havuç suyu neye iyi geliyor acaba onu sormamışımEvet ben de oyle secmeye calisiyorum canim.Tabiki ederimbu sureci yasamayan bilemez o kadar cok istiyorum ki burdaki herkesin kucagi dolsun her hamilelik habrrine kendiminmis gibi seviniyorum guzel haberlrrinizi bekliyorum sizin jacinci gununuz havuc suyu da icseniz her gun super olur
Korkma canim arkadasimin bacaklarindan inmisti kan cok sukur bisi olmadi ama hemen doktora git igne fln veriyorlsr ya ilk aylarda olabiliyor boyle seyler yat kalkma yeribden sakinHerkese merhaba 6.haftaya girdim bugün ve gece inanılmaz bşr karın ağrısıyla tuvalete kalktığımda kırmızı kanamam oldu ve ara ara devam etti. Canım çok sıkkın çok ta korkuyorum. Heeşey çok iyiydi hiçbir sıkıntım yoktu. Çokta dikkat etrim. Birden regl oldum sanki. Doktoruma yazdım cvp beklıyorum. Umarım herşey yolundadır.
Embriyonun tutunmasi icin caniim internetten arastirabilirsinHavuç suyu neye iyi geliyor acaba onu sormamışım
canım senin dondurulmuş embriyo muydu? Benim son adet tarihim 4 Hazirandı, 28 Hazirana kadar estrofem kullandım. Kontrole gittim bir 5 gün daha beklettiler rahimin istenilen kalınlığa ulaşması için. Süreç çok uzadı benim yaniEvet kuzu benim transfer 7sindeydi. Sat da 14 hazirandi. Benim doktorum dun “biz 5. gun embryo transferi olunca, sat tarihini 6 gun gec gibi kabul ederiz” diyip senin sat bu durumda 20 haziran dedi. Ona gore de 5+4 sun dedi. Valla demek ki degisiyor hesap yontemleri, ama zaten arti eksi 1-2 gun de birsey fark ettirmiyordur
Tamam sağolun hemen bakıyorumEmbriyonun tutunmasi icin caniim internetten arastirabilirsin
Ertelenmesi üzücü olmuş ama test yapılmadan transfer olsaydın Allah korusun belkı de embrıyo bosuna gıdecektı bızım ıcın embrıyolarımız pırlanta gıbı hıc bırıne bısey olsun ıstemeyız bunda da vardır bır hayır demek zorundayız canım col gecmıs olsun ınsallaj Allahım sonunu güzel eylesin ..Merhabalar maalesef transferim 1 ay ertelendi ve cuma itibari ile ilaçlara baştan başladım covid testi yapıldı bana operasyonu öncesi ve pozitif olduğumdan dolayı.
Sorunuza gelirsek ben genel anlamda çok hasas bir bünyeye sahip bir insanım normal ultrasonlu muayene de bile cok rahatsız ölüyorum kasılıyorum ve panik yapıyorum diye doktorum ile birlikte aldığım karar sonrası anestezi altında yapmaya karar verdik.
Uyu uyan bitmiş olsun dedi doktorum ben panik olunca o da bir hata yapmak istemediğini belirtti hali ile.
Anestezinin olumsuz hiç bir zararı olmadığından rahat olmamın daha önemli olduğunu söyledi ki bende bu kararı onaylıyorum.
Hadi gozun aydin canimKizlarrrrrrt sukurler olsun dayanamadim yaptim ve pozitiigffff
Comelerek yapabilirsin canim, one dogru iki buklum olarak egilmesen daha iyi amaYaaa cook tatli kuzum benimki de oyle ben de hic almadim ongundur yalniz egilme hareketi yapmiyorum diyosun ya ben dikkatli bi sekilde mesela yerde bi sac var egilip atiyorjm sikinti olur mu ya da comelerek aliyorum egilmemem gerektogini bilmuyordum
Evet canim dondurulmustu. Aynen canim ya, 1-2 gunun lafi olmaz, hersey iyi olsun yeter kiTamam
canım senin dondurulmuş embriyo muydu? Benim son adet tarihim 4 Hazirandı, 28 Hazirana kadar estrofem kullandım. Kontrole gittim bir 5 gün daha beklettiler rahimin istenilen kalınlığa ulaşması için. Süreç çok uzadı benim yani6 Temmuz’da da transfer oldum. Hemşire 15 gün geriden hesaplayacaksınız dedi. Amaaan sağlıklı olsunlar da, bi de kalp atışlarını da duyalım inşallah
Tsmam canim dikkat edeyimComelerek yapabilirsin canim, one dogru iki buklum olarak egilmesen daha iyi ama
Cook tesekkur ederim canim hepimizin insallajHadi gozun aydin canimsaglikla ilerlesin insallah
Normal canim :)KızlAr birşey sormak istiyorum
Beta hcg iki katına çıkması yeter diyorlar ya. Ama mesela 12. Gün de en az kaç olmalı böyle bir ortalama değer var mı ki ?
10. Gün 154
12. Gün 362 geldi değer normal mi ki . Doktoruma söyledim hala geri aramadı
Bir türlü aramadı doktorum hala haber bekliyorumNormal canim :)
O araliklar cok genis ve kisiye gore degisiyor. Gayet normal seninki
Çok teşekkür ederim mesajınız için, doktorumla konuştum endişelenme dedi tüm önlemleri aldık dedi cuma günü kontrolüm var bakalım biraz daha rahatladım kanamam da kahverengiye döndü ve azaldı şükürkiKorkma canim arkadasimin bacaklarindan inmisti kan cok sukur bisi olmadi ama hemen doktora git igne fln veriyorlsr ya ilk aylarda olabiliyor boyle seyler yat kalkma yeribden sakin
Çok teşekkür ederim , valla burdan gelen cevaplar iyi hissettiriyor. Regl ağrısı ile uyandım, şimdi o ağrılarım kalmadı. Kanamamın rengi kahverengiye döndü ve azaldı ben kırmızı olunca ve fazla olınca korkmuştum. Doktorumda endişelenmemem gerektiğini söyledi. Sabahtan beri 0 hareket yatıyorum içimde biraz rahatladı çok şükür. Cuma günü kısmetse bizde kalp atışı için gideceğiz benim içinde dua edinGeçmiş olsun canımSakin ol sen sırt üstü yat kendini sakinleştir.3 gün önce ben de kanama yaşadım çok korktum, tüp bebek hemşiresi artmıyorsa endişe etme göbek iğneleri arttırdı, dinlen demişti ben sabah soluğu muayne olmaya karar verdiğim kadın doğumcuda aldım. Muayne etti sakin bi şey yok dedi. Ama sen stres yapma bebeği çok etkiler dedi. Doktor tedbir amaçlı 1 gece hastaneye yatırdı, kalp atışını da duyduk çok şükür dün taburcu oldum önemli olan ağrın var mı?
Gerçekten ne 6 imiş halbuki uğurlu rakamımdır6. Haftada bir sey var herhalde kac kisi kanama/ lekelenme yasadi.
Kirmiziysa kanaman bir acile mi gitsen? Hem icin rahat eder.
Çok sevindim iyi olmana endişe etmeden mümkün olduğunca dinlenGerçekten ne 6 imiş halbuki uğurlu rakamımdırteşekkür ederim mesajınız için. Doktorumla konuştum ayrıca kırmızıdan kahverengiye döndü kanamam azaldıda biraz rahatladım şahsen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?