- Konu Sahibi kahvetutkunu1
-
- #3.621
Ben de her seferinde çok kötü oluyorum, ilkinde hüngür hüngür ağladımKızlar bu iğneler gittikçe canımı acıtmaya başladı ya.sizinde oluyo mu. Hele oksapar çok yakıyor ağlayrak vuruyorum
Kızlar ben elevit, imom, bıesteron kullanıyorum bunları transfer önceside kullanıyordum aynen devam muhtemelen salı günü bıesteronuda bıraktırcakBen de her seferinde çok kötü oluyorum, ilkinde hüngür hüngür ağladımcanı tatlı birisi de değilim ama kendim de yapamıyorum, eve hemşire çağırıyorum mecburen. Bu arada göbeğimde 2 taraflı morluklar oluştu bile maalesef
Yarın ilk defa kan vericem, evdeki testim pozitifti inşallah kanda da yeterli artışı görürüz ve kesinleşir. Ne zamana kadar kullanılacak bu iğneler? Gerçekten dayanması çok zor. Hele o oksapar mahvediyor. Progesteron iğnesine biraz alıştım gibi ama oksapar çok fena
Oksapar oncesi buz akusu koyun gobeginize sonra kolonya ile silip ilaci cok hafif ufleyerek enjekte edin. İgneyi cekip kolonyali pamuk tekrar hfif sizliyor sonrasinda geciyor morluk bende de var ama en acisiz yontemi boyle buldumKızlar bu iğneler gittikçe canımı acıtmaya başladı ya.sizinde oluyo mu. Hele oksapar çok yakıyor ağlayrak vuruyorum
İgneyi vurduktan hemen sonra mi yapiyorsun bunu?Bende göbeğimi kantaron yağı ile siliyorum masaj yaparak morluklar hemen dağılıyor
Aynen canım oksapar göbekten çok yakıyor ama esas kötü olan progestan 50 mg kalçadan iğne resmen beze oldu popom çok acıyor ne oturabiliyorum ne yatabiliyorumKızlar bu iğneler gittikçe canımı acıtmaya başladı ya.sizinde oluyo mu. Hele oksapar çok yakıyor ağlayrak vuruyorum
Benimde mosmor oldu canım kendim vurabilyorum ama çok zor . Benimde yarın kan testi günüm evde test cesaret edip yapamadım inşallah güzel haberleri alırız.Ben de her seferinde çok kötü oluyorum, ilkinde hüngür hüngür ağladımcanı tatlı birisi de değilim ama kendim de yapamıyorum, eve hemşire çağırıyorum mecburen. Bu arada göbeğimde 2 taraflı morluklar oluştu bile maalesef
Yarın ilk defa kan vericem, evdeki testim pozitifti inşallah kanda da yeterli artışı görürüz ve kesinleşir. Ne zamana kadar kullanılacak bu iğneler? Gerçekten dayanması çok zor. Hele o oksapar mahvediyor. Progesteron iğnesine biraz alıştım gibi ama oksapar çok fena
Buzu deniycem canım. Teşekkür ederimOksapar oncesi buz akusu koyun gobeginize sonra kolonya ile silip ilaci cok hafif ufleyerek enjekte edin. İgneyi cekip kolonyali pamuk tekrar hfif sizliyor sonrasinda geciyor morluk bende de var ama en acisiz yontemi boyle buldum
İkisini göbekten yapıyorum ben ama canım sende öyle yap. Doktorun mu dedi kalçadan yap diye. Progesteronun iğnesi acıtıyor vurduktan sonra sıkıntı olmuyo. Ama oksapar fena yakıyoAynen canım oksapar göbekten çok yakıyor ama esas kötü olan progestan 50 mg kalçadan iğne resmen beze oldu popom çok acıyor ne oturabiliyorum ne yatabiliyorum
Kac ampul vuruluyorSunuzAynen canım oksapar göbekten çok yakıyor ama esas kötü olan progestan 50 mg kalçadan iğne resmen beze oldu popom çok acıyor ne oturabiliyorum ne yatabiliyorum
Çok şuķur canimÇok teşekkür ederim mesajınız için, doktorumla konuştum endişelenme dedi tüm önlemleri aldık dedi cuma günü kontrolüm var bakalım biraz daha rahatladım kanamam da kahverengiye döndü ve azaldı şükürki
En son kacti canim degerin ben de yarin vercem kanKızlar bu arada doktorum aradı beta değeri için gayet iyi tekrar vermene gerek yok dedi haftaya keseyi görmeye gideceğiz :) benim gibi beta hakkında aklında soru olanlar varsa takılmasınlar diye yazıyorum :)
Oksapar çok yakıyor maalesef. Öncesinde ben buzluyorum 5dk kadar tam uyuşma olunca vuruyordum. Sonra oksapar yerine enoz aldım ve şükürler olsun dedim. Ağlamam bitti hüngür hüngür ağlayan ben sadece enox sonrasi gelen yanmaya çok iyi dayanır oldum. Ta soyem buz ile bolgeyi uyuşturun sonra yapın asla bölgeyi iğne sonrası ovalamayin daha cok morartiyor.Ben de her seferinde çok kötü oluyorum, ilkinde hüngür hüngür ağladımcanı tatlı birisi de değilim ama kendim de yapamıyorum, eve hemşire çağırıyorum mecburen. Bu arada göbeğimde 2 taraflı morluklar oluştu bile maalesef
İkisini göbekten yapıyorum ben ama canım sende öyle yap. Doktorun mu dedi kalçadan yap diye. Progesteronun iğnesi acıtıyor vurduktan sonra sıkıntı olmuyo. Ama oksapar fena yakıyo.yarın bitti eczanede oksapar yok diye enox verdiler bakalım o nasıl
Ben genelde iğneyi gündüz yapıyorum pamukla kantaron yağını akşam yatmadan ovalayarak masaj yapıyorumİgneyi vurduktan hemen sonra mi yapiyorsun bunu?
Progesteron iğne öncesinde az elinizde yada koltuk altında ısıtın içindeki sıvı susam yağı ile karışımdır. Vurulduktan sonra da 10-15 dk bölgeye masaj uygulayın ki düğüm olmasınKac ampul vuruluyorSunuz
2 ampul tek seferde günde 1 kereKac ampul vuruluyorSunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?