2022 Temmuz ayı transfer olacaklar

Kızlar bu iğneler gittikçe canımı acıtmaya başladı ya.sizinde oluyo mu. Hele oksapar çok yakıyor ağlayrak vuruyorum
Ben de her seferinde çok kötü oluyorum, ilkinde hüngür hüngür ağladım canı tatlı birisi de değilim ama kendim de yapamıyorum, eve hemşire çağırıyorum mecburen. Bu arada göbeğimde 2 taraflı morluklar oluştu bile maalesef
Yarın ilk defa kan vericem, evdeki testim pozitifti inşallah kanda da yeterli artışı görürüz ve kesinleşir. Ne zamana kadar kullanılacak bu iğneler? Gerçekten dayanması çok zor. Hele o oksapar mahvediyor. Progesteron iğnesine biraz alıştım gibi ama oksapar çok fena

Kızlar ben elevit, imom, bıesteron kullanıyorum bunları transfer önceside kullanıyordum aynen devam muhtemelen salı günü bıesteronuda bıraktırcak
Transfer sonrasıda sadece 2 tane ilaç progestan fitil ve estrofem kullanıyorum sizin iğneler ne kadarda çok Allahım yardımcımız olsun

Kızlar bu iğneler gittikçe canımı acıtmaya başladı ya.sizinde oluyo mu. Hele oksapar çok yakıyor ağlayrak vuruyorum
Oksapar oncesi buz akusu koyun gobeginize sonra kolonya ile silip ilaci cok hafif ufleyerek enjekte edin. İgneyi cekip kolonyali pamuk tekrar hfif sizliyor sonrasinda geciyor morluk bende de var ama en acisiz yontemi boyle buldum

oksapar’ı korona olduğum zaman kullandım. 2. kutunun yarısına kadar anca dayanabildim gerçekten zor bir iğne.
ben 10 gündür coraspin, estrofem ve duphaston kullanıyorum.

Benim de gobek mosmor oldu bi noktada beyaz alan kalmadi resmen, oyle olunca biz bir hafta kadar koldan yaptik. Ama kol daha cok aciyor…

Benimde mosmor oldu canım kendim vurabilyorum ama çok zor . Benimde yarın kan testi günüm evde test cesaret edip yapamadım inşallah güzel haberleri alırız.

Oksapar oncesi buz akusu koyun gobeginize sonra kolonya ile silip ilaci cok hafif ufleyerek enjekte edin. İgneyi cekip kolonyali pamuk tekrar hfif sizliyor sonrasinda geciyor morluk bende de var ama en acisiz yontemi boyle buldum
Buzu deniycem canım. Teşekkür ederim
Bende Kolonyalı pamukla silip vurup sonra kolonyalı pamukla kapatıroyrum.

Aynen canım oksapar göbekten çok yakıyor ama esas kötü olan progestan 50 mg kalçadan iğne resmen beze oldu popom çok acıyor ne oturabiliyorum ne yatabiliyorum
İkisini göbekten yapıyorum ben ama canım sende öyle yap. Doktorun mu dedi kalçadan yap diye. Progesteronun iğnesi acıtıyor vurduktan sonra sıkıntı olmuyo. Ama oksapar fena yakıyo .yarın bitti eczanede oksapar yok diye enox verdiler bakalım o nasıl

Kızlar bu arada doktorum aradı beta değeri için gayet iyi tekrar vermene gerek yok dedi haftaya keseyi görmeye gideceğiz :) benim gibi beta hakkında aklında soru olanlar varsa takılmasınlar diye yazıyorum :)
En son kacti canim degerin ben de yarin vercem kan

Oksapar çok yakıyor maalesef. Öncesinde ben buzluyorum 5dk kadar tam uyuşma olunca vuruyordum. Sonra oksapar yerine enoz aldım ve şükürler olsun dedim. Ağlamam bitti hüngür hüngür ağlayan ben sadece enox sonrasi gelen yanmaya çok iyi dayanır oldum. Ta soyem buz ile bolgeyi uyuşturun sonra yapın asla bölgeyi iğne sonrası ovalamayin daha cok morartiyor.
Progesteron iğne ise koltuk altinizda yada elinizde ısıtın içinde yağ var çünkü sonra vurduktan sonra bölgeye masaj yapin ki düğüm olmasın.

Allah sabır versin herşey bebiş için

Tebrikler enox gercekten cok daha iyi yaparken yakmıyor sonrasinda hafif bir acı ama oksapar kadar dayanilmaz değil

Kızlar ya dünden beri boğazım acıyor, halsizlik, ateş falan yok. Sadece boğazım acıyor. Var mı böyle olan? Ya da tavsiyesi olan? Korkuyorum inşallah bişey olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…