2022 Temmuz ayı transfer olacaklar

Progesteron iğne öncesinde az elinizde yada koltuk altında ısıtın içindeki sıvı susam yağı ile karışımdır. Vurulduktan sonra da 10-15 dk bölgeye masaj uygulayın ki düğüm olmasın
Yaaa bunu bilmiyordim kalcam düğüm düğüm bugun denicem cok tesekkur ederim

Progesteron iğne öncesinde az elinizde yada koltuk altında ısıtın içindeki sıvı susam yağı ile karışımdır. Vurulduktan sonra da 10-15 dk bölgeye masaj uygulayın ki düğüm olmasın
Biraz geç olcak bunu şimdi yapsam işe yarar mı acaba yani nerden baksan 10-15 tane bezem var iki popomda da

Koldan daha çok morarıyor ben hastaneye gidince hemşire koldan yapalım dedi 3 gündür mosmor, birde yaz günü kollarım açık çok kötü görünüyor
Cildiniz de hassas demekki. Benim popom morardı progestan dan ama göbekte sıkıntı yok. Çok acıyor sadece, biraz da kolum acısın göbeğim dinlensin diye kola geçtim

Vercem yarın inşallah pozitif çıkar. moralim bozuldu çok dua edin bana lütfen
Ama henüz kaset testte çıkmayabilir ki. Erken gebelik testinde ancak çıkabilir. İyi düşünün lütfen, iyi olsun Kan vermeden hiç bir şey kesinleşmiyor zaten. En güzeli laboratuvardan gelen sonuç

Cildiniz de hassas demekki. Benim popom morardı progestan dan ama göbekte sıkıntı yok. Çok acıyor sadece, biraz da kolum acısın göbeğim dinlensin diye kola geçtim
Ay ben de gobek dinlensin diye kola gecmistim simdi gonege geri dondum. Geziyoruz
Benim de popomda birsey olmuyor prolutondan. Herkesin farkli bir yeri daha hassas demek ki

Kızlar ya dünden beri boğazım acıyor, halsizlik, ateş falan yok. Sadece boğazım acıyor. Var mı böyle olan? Ya da tavsiyesi olan? Korkuyorum inşallah bişey olmaz
Canim ben transfer gunu ve sonraki 2 gun oyleydim. Bence korkma, bir zarari olacagini sanmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…