- 3 Aralık 2016
- 3.758
- 2.084
- 133
- Konu Sahibi kahvetutkunu1
-
- #3.641
Benimde aynı doz2 ampul tek seferde günde 1 kere
Yaaa bunu bilmiyordim kalcam düğüm düğüm bugun denicem cok tesekkur ederimProgesteron iğne öncesinde az elinizde yada koltuk altında ısıtın içindeki sıvı susam yağı ile karışımdır. Vurulduktan sonra da 10-15 dk bölgeye masaj uygulayın ki düğüm olmasın
Biraz geç olcak bunu şimdi yapsam işe yarar mı acaba yani nerden baksan 10-15 tane bezem var iki popomda daProgesteron iğne öncesinde az elinizde yada koltuk altında ısıtın içindeki sıvı susam yağı ile karışımdır. Vurulduktan sonra da 10-15 dk bölgeye masaj uygulayın ki düğüm olmasın
Progesteron iğne öncesinde az elinizde yada koltuk altında ısıtın içindeki sıvı susam yağı ile karışımdır. Vurulduktan sonra da 10-15 dk bölgeye masaj uygulayın ki düğüm olmasın
sizin ilk gebelik miBenimde aynı doz
370 lerde cnm doktorum gerek yok verme bi daha dedi ama benim veresin var iki gün sonra ne olmuş diye meraktanEn son kacti canim degerin ben de yarin vercem kan
Ben de göbekten yapıyordum, hiç morarmadı ama biraz göbeğim sertleşti. Doktora danıştım koldan yapabilirsin dediBenim de gobek mosmor oldu bi noktada beyaz alan kalmadi resmen, oyle olunca biz bir hafta kadar koldan yaptik. Ama kol daha cok aciyor…
Kaçındı gününüzdü erken gebelik olandan yapın bence ve kan vermeden üzülmeyinBen kaset test yaptım negatif çıktı yine
Bugün 9. GünümKaçındı gününüzdü erken gebelik olandan yapın bence ve kan vermeden üzülmeyin
Yarın bi kan ver benceBugün 9. Günüm
Vercem yarın inşallah pozitif çıkar. moralim bozuldu çok dua edin bana lütfenYarın bi kan ver bence. 5. Gündü değil mi.
İnşallah güzel haberlerle gelirsin yarın. Kaset testlere ben hiç inanmıyorum ya benim 10. Günde bile negatiftiVercem yarın inşallah pozitif çıkar. moralim bozuldu çok dua edin bana lütfen
Koldan daha çok morarıyor ben hastaneye gidince hemşire koldan yapalım dedi 3 gündür mosmor, birde yaz günü kollarım açık çok kötü görünüyorBen de göbekten yapıyordum, hiç morarmadı ama biraz göbeğim sertleşti. Doktora danıştım koldan yapabilirsin dedi
Sağol canım moral oldun . İnşallahİnşallah güzel haberlerle gelirsin yarın. Kaset testlere ben hiç inanmıyorum ya benim 10. Günde bile negatiftihaber ver mutlaka
Cildiniz de hassas demekki. Benim popom morardı progestan danKoldan daha çok morarıyor ben hastaneye gidince hemşire koldan yapalım dedi 3 gündür mosmor, birde yaz günü kollarım açık çok kötü görünüyor
Ama henüz kaset testte çıkmayabilir ki. Erken gebelik testinde ancak çıkabilir. İyi düşünün lütfen, iyi olsunVercem yarın inşallah pozitif çıkar. moralim bozuldu çok dua edin bana lütfen
Ay ben de gobek dinlensin diye kola gecmistim simdi gonege geri dondum. GeziyoruzCildiniz de hassas demekki. Benim popom morardı progestan danama göbekte sıkıntı yok. Çok acıyor sadece, biraz da kolum acısın göbeğim dinlensin diye kola geçtim
Canim ben transfer gunu ve sonraki 2 gun oyleydim. Bence korkma, bir zarari olacagini sanmiyorumKızlar ya dünden beri boğazım acıyor, halsizlik, ateş falan yok. Sadece boğazım acıyor. Var mı böyle olan? Ya da tavsiyesi olan? Korkuyorum inşallah bişey olmaz
Bakalim benim kac cikcak . bence de verip strese sokma kendini bos yere canim370 lerde cnm doktorum gerek yok verme bi daha dedi ama benim veresin var iki gün sonra ne olmuş diye meraktan
İnsallah yarin kan testin pozitif cikar, ve erken yapilan kaset testlerin bosuna stres yaratmasinin orneklerinden biri olursunVercem yarın inşallah pozitif çıkar. moralim bozuldu çok dua edin bana lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?