- Konu Sahibi kahvetutkunu1
-
- #3.661
Prograf yüzünden diye tahmin ediyorumCanim ben transfer gunu ve sonraki 2 gun oyleydim. Bence korkma, bir zarari olacagini sanmiyorum
İnşallah canım teşekkür ederim umarım öyle olurİnsallah yarin kan testin pozitif cikar, ve erken yapilan kaset testlerin bosuna stres yaratmasinin orneklerinden biri olursun
Sağol canım inşallah öyle olur psikolojik olarak çok yoruldumAma henüz kaset testte çıkmayabilir ki. Erken gebelik testinde ancak çıkabilir. İyi düşünün lütfen, iyi olsunKan vermeden hiç bir şey kesinleşmiyor zaten. En güzeli laboratuvardan gelen sonuç
Canım kaset testler geç sonuç veriyor. Ben kan verdim pozitif olduğunu bilerek 3 gün sonra kaset test yaptım ikinci çizgi çok silik çıktı. Erken gebelik testinde çıkar ancak.Sağol canım inşallah öyle olur psikolojik olarak çok yoruldum
Yarın kan vereyim o zmn en iyisiCanım kaset testler geç sonuç veriyor. Ben kan verdim pozitif olduğunu bilerek 3 gün sonra kaset test yaptım ikinci çizgi çok silik çıktı. Erken gebelik testinde çıkar ancak.
Doğru diyon bir kerede doktorun dediğini yapayım :) yaa seni çok merak ediyorum hemen ver sabahtanBakalim benim kac cikcak . bence de verip strese sokma kendini bos yere canim
Transfer ne zaman yapılmıştı ve kaçıncı gün embriyosuydu? Ona göre de değişiyor aslında. Doktorun söylediği tarihi beklemek en iyisi aslında ama hepimiz sabırsızlıkla ve heyecanla o çift çizgiyi görmek istiyoruz işte insanoğluYarın kan vereyim o zmn en iyisi
Canım proluton iyi hafif, progestan çok yağlı ondanAy ben de gobek dinlensin diye kola gecmistim simdi gonege geri dondum. Geziyoruz
Benim de popomda birsey olmuyor prolutondan. Herkesin farkli bir yeri daha hassas demek ki
Amin canım 5. Gün embriyosu . Bugün dokuzuncu gün. Sadece kasık ağrılarım var lekelenme olmadı.Transfer ne zaman yapılmıştı ve kaçıncı gün embriyosuydu? Ona göre de değişiyor aslında. Doktorun söylediği tarihi beklemek en iyisi aslında ama hepimiz sabırsızlıkla ve heyecanla o çift çizgiyi görmek istiyoruz işte insanoğluHepimiz için en güzeli en hayırlısı olsun, bu emeklerimiz boşa gitmesin, hayallerimize kavuşalım hızlıca
Aynen canım aynı gün olmuşuz hepimiz pozitif leri alalım inşallahAynıymış tarihlerimiz22 temmuzda transfer yapıldı bana da, 5. Gün embriyosuydu. Normal kaset test yaptım negatif çıktı, erken gebelik testinde ise pozitif. Yarın kan verme günüm, en doğrusunu laboratuvar söyleyecek. Hiç lekelenme vs olmadı bende de. Bir Tek göğüslerimde hassasiyet ve hafif büyüme var o kadar. Bir de 3-4 gün önce sağ kasığımda hafif batma olmuştu. Kendimi bu kadar dinlemesem farketmezdim bence o batmayı
En güzeli yarın kan verip sonucu almak ikimiz için de. Yarın kan verecek olan bizden başkaları da var zaten. Hepimiz için 5ten yukarıda bir b hcg değeri diliyorum
Bişey söyleyim mi benim dün 9.günüm dü kaset testte çıktı erken gebelikde çıkmadı bugun tekrar yaptım erken gebelikte çok netti çok şükürİnşallah güzel haberlerle gelirsin yarın. Kaset testlere ben hiç inanmıyorum ya benim 10. Günde bile negatiftihaber ver mutlaka
Yani erken gebelik testlerine de mi güven olmaz diyodun canmBişey söyleyim mi benim dün 9.günüm dü kaset testte çıktı erken gebelikde çıkmadı bugun tekrar yaptım erken gebelikte çok netti çok şükür
Kaderde varsa herşey bahane güzel Mevlam herkesleri sevindirsin içisırada bizleri hayırlıcaYani erken gebelik testlerine de mi güven olmaz diyodun canm
10.gün 100 üzerinde olmasını isteriz dedi.benimde 10.gün 149KızlAr birşey sormak istiyorum
Beta hcg iki katına çıkması yeter diyorlar ya. Ama mesela 12. Gün de en az kaç olmalı böyle bir ortalama değer var mı ki ?
10. Gün 154
12. Gün 362 geldi değer normal mi ki . Doktoruma söyledim hala geri aramadı
Canım sen kesenlerini görmüşmüydün?ayy valla var
Saol cnm teşekkür ederim hiç bilmiyordum10.gün 100 üzerinde olmasını isteriz dedi.benimde 10.gün 149
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?