2022 Temmuz ayı transfer olacaklar

Canim ben transfer gunu ve sonraki 2 gun oyleydim. Bence korkma, bir zarari olacagini sanmiyorum
Prograf yüzünden diye tahmin ediyorum Zaten bağışıklığımız zayıflıyor hamilelikten bir de üzerine baskılayıcı alınca enfeksiyona açık hale geliyoruz. Umarım geçer en kısa sürede

Yarın kan vereyim o zmn en iyisi
Transfer ne zaman yapılmıştı ve kaçıncı gün embriyosuydu? Ona göre de değişiyor aslında. Doktorun söylediği tarihi beklemek en iyisi aslında ama hepimiz sabırsızlıkla ve heyecanla o çift çizgiyi görmek istiyoruz işte insanoğlu Hepimiz için en güzeli en hayırlısı olsun, bu emeklerimiz boşa gitmesin, hayallerimize kavuşalım hızlıca

Amin canım 5. Gün embriyosu . Bugün dokuzuncu gün. Sadece kasık ağrılarım var lekelenme olmadı.

Aynıymış tarihlerimiz 22 temmuzda transfer yapıldı bana da, 5. Gün embriyosuydu. Normal kaset test yaptım negatif çıktı, erken gebelik testinde ise pozitif. Yarın kan verme günüm, en doğrusunu laboratuvar söyleyecek. Hiç lekelenme vs olmadı bende de. Bir Tek göğüslerimde hassasiyet ve hafif büyüme var o kadar. Bir de 3-4 gün önce sağ kasığımda hafif batma olmuştu. Kendimi bu kadar dinlemesem farketmezdim bence o batmayı
En güzeli yarın kan verip sonucu almak ikimiz için de. Yarın kan verecek olan bizden başkaları da var zaten. Hepimiz için 5ten yukarıda bir b hcg değeri diliyorum

Aynen canım aynı gün olmuşuz hepimiz pozitif leri alalım inşallah çok güvenmemek lazım o zmn kaset testlere öyle teselli edeyim kendimi yarın yazarız sonuçları.

10.gün 100 üzerinde olmasını isteriz dedi.benimde 10.gün 149

Kizlar test günüm yarın normalde ben her gün iğneyi gidiyorum akşam 11 buçukta aksam versem bugun yarın aricaklar merkez cok fark eder mi eğer pozitif ise değer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…