2022 Temmuz ayı transfer olacaklar

Kizlar test günüm yarın normalde ben her gün iğneyi gidiyorum akşam 11 buçukta aksam versem bugun yarın aricaklar merkez cok fark eder mi eğer pozitif ise değer
doktorum bana transferden sonra 10.gün yap demişti. ben dayanamayıp 7.günü yaptım.pozitifi gördüm çok şükür :))
sizin de pozitifse mutlaka çıkar: :))

Bugun kan verecek kizlar, hepiniz guzel degerlerle gelin insallah
İlk sonucu ben yazayım; 197 çıkmış beta hcg inşallah çarşamba günü kan verdiğimde de 2 katı gibi olur
Bu akşama kadar bugünkü heyecanlılar sonuçlarını yazsınlar bakalım inşallah herkesin değeri pozitiftir

aynen yaa.günler geçiyor da saatler geçmek bilmiyor nedense
kan testi verince de öyle oldu bana.1 hafta bekledim.ama kan verdikten sonraki o 1 saat ömre bedeldi

Canım sen kesenlerini görmüşmüydün?
evet çok şükür gördüm canım hatta bu cumartesi akşam gene kanamam oldu acile gittim yine gördüm kanamaların sebebinizde öğrendim fitil kaynaklı bir lezyon oluşmuş vajinada uçuk gibi o sebeb oluryormuş kanamaya cumada hayırlısı ile kalp atışlarını duymaya gideceğim

Kızlar ilk baktırdığum beta 101 çıktı dün tekrar baktırdım 201 çıktı
Sizce düşük mü

Arkadaşlar merhaba bende aranızda yeni bende 28 temmuzda transfer oldum 5. Gün ebriyosu iyi kalite dedi doktorum şuan çok inanılmaz regli ağrım bar karnım patlayacak gibi belim kopacak düzeydi moralim hiç kalmadı.bunlar normalmi sizce.bu arada pozitifi gören herkesi tebrik ediyorum hayırlısı ile alın kucağınıza

Hoşgeldinn arkadaşım hayırlı olsun transferin Allah kucağını doldursun inşallah moralini bozacak bir şey yok hemen hemen hepimiz yaşadık bu durumu şiddetli ağrının peşine adet olcak hissi aşırı derecede çöküyo ama olmuyo için rahat olsun Allahımın izniyle yarında benim test günüm 9.gün verdim birde 12.gün vericem bakalım hayırlısı bu sene pozitif çook çok şükür

Reactions: smu
Harika deger, gozunuz aydin Saglikla kucaginiza alin insallah

Gözünüz aydın, darısı bize olsun pek umudum yok ama

İnşallah öyle olur bu korku bu endişe insanı bitiriyor ya.bu benim ilinci deneme ilki geçen sene oldum kalbi durdu 7 haftalıkken.sonra bir sürü skıntı yaşadım yaşandı bitti şükür diyorum yine de inşallah bu sefer olur kucağımıza alırız rabbim hepimize yardım etsin inşallahBurda pozitifleri görünce çok umutlanıyorum

Hayirli olsun transferiniz insallah sonucu guzel olsun
Gayet normal tum agrilar, benim transfer 7 temmuzdu o gunden beri agrilarim hic kesilmedi. Cok agri olunca ben de sizin gibi korkmustum ama yuzum guldu cok sukur, insallah sizin de oyle olur Herkesde belirtiler farkli seyrediyor, hic moralinizi bozacak bir durum yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…