- Konu Sahibi kahvetutkunu1
-
- #3.681
bence farketmezKizlar test günüm yarın normalde ben her gün iğneyi gidiyorum akşam 11 buçukta aksam versem bugun yarın aricaklar merkez cok fark eder mi eğer pozitif ise değer
merhaba .Inssllah canim cok isterim ikiz 16 temmuzda transfer oldum değerlerimiz çok yakın
Pazartesi kese için çağırdı inş görünür
doktorum bana transferden sonra 10.gün yap demişti. ben dayanamayıp 7.günü yaptım.pozitifi gördüm çok şükür :))Kizlar test günüm yarın normalde ben her gün iğneyi gidiyorum akşam 11 buçukta aksam versem bugun yarın aricaklar merkez cok fark eder mi eğer pozitif ise değer
İlk sonucu ben yazayım; 197 çıkmış beta hcgBugun kan verecek kizlar, hepiniz guzel degerlerle gelin insallah
14:40 da randevummerhaba .
bugün kaçta gidiceksiniz doktora kese için acaba . ben de heyecanlandım bak şimdi :))
İnşallahİlk sonucu ben yazayım; 197 çıkmış beta hcginşallah çarşamba günü kan verdiğimde de 2 katı gibi olur
Bu akşama kadar bugünkü heyecanlılar sonuçlarını yazsınlar bakalıminşallah herkesin değeri pozitiftir
evet çok şükür gördüm canım hatta bu cumartesi akşam gene kanamam oldu acile gittim yine gördümCanım sen kesenlerini görmüşmüydün?
2 kati artmış normalKızlar ilk baktırdığum beta 101 çıktı dün tekrar baktırdım 201 çıktı
Sizce düşük mü
Hoşgeldinn arkadaşım hayırlı olsun transferin Allah kucağını doldursun inşallah moralini bozacak bir şey yok hemen hemen hepimiz yaşadık bu durumu şiddetli ağrının peşine adet olcak hissi aşırı derecede çöküyo ama olmuyo için rahat olsun Allahımın izniyle yarında benim test günüm 9.gün verdim birde 12.gün vericem bakalım hayırlısı bu sene pozitif çook çok şükürArkadaşlar merhaba bende aranızda yeni bende 28 temmuzda transfer oldum 5. Gün ebriyosu iyi kalite dedi doktorum şuan çok inanılmaz regli ağrım bar karnım patlayacak gibi belim kopacak düzeydi moralim hiç kalmadı.bunlar normalmi sizce.bu arada pozitifi gören herkesi tebrik ediyorum hayırlısı ile alın kucağınıza
Harika deger, gozunuz aydinİlk sonucu ben yazayım; 197 çıkmış beta hcginşallah çarşamba günü kan verdiğimde de 2 katı gibi olur
Bu akşama kadar bugünkü heyecanlılar sonuçlarını yazsınlar bakalıminşallah herkesin değeri pozitiftir
Nerdeyse 2 ye katlamis, bence hicbir sorun yok…Kızlar ilk baktırdığum beta 101 çıktı dün tekrar baktırdım 201 çıktı
Sizce düşük mü
Gözünüz aydın, darısı bize olsun pek umudum yok amaİlk sonucu ben yazayım; 197 çıkmış beta hcginşallah çarşamba günü kan verdiğimde de 2 katı gibi olur
İnşallah öyle olur bu korku bu endişe insanı bitiriyor ya.bu benim ilinci deneme ilki geçen sene oldum kalbi durdu 7 haftalıkken.sonra bir sürü skıntı yaşadım yaşandı bitti şükür diyorum yine de inşallah bu sefer olur kucağımıza alırız rabbim hepimize yardım etsin inşallahHoşgeldinn arkadaşım hayırlı olsun transferin Allah kucağını doldursun inşallah moralini bozacak bir şey yok hemen hemen hepimiz yaşadık bu durumu şiddetli ağrının peşine adet olcak hissi aşırı derecede çöküyo ama olmuyo için rahat olsun Allahımın izniyle yarında benim test günüm 9.gün verdim birde 12.gün vericem bakalım hayırlısı bu sene pozitif çook çok şükür
çıktın mı canım doktordan görüldümü kese naptın14:40 da randevum
Zaman geçmiyor kalbim.küt küt
Hayirli olsun transferiniz insallah sonucu guzel olsunArkadaşlar merhaba bende aranızda yeni bende 28 temmuzda transfer oldum 5. Gün ebriyosu iyi kalite dedi doktorum şuan çok inanılmaz regli ağrım bar karnım patlayacak gibi belim kopacak düzeydi moralim hiç kalmadı.bunlar normalmi sizce.bu arada pozitifi gören herkesi tebrik ediyorum hayırlısı ile alın kucağınıza
Harika deger, gozunuz aydinSaglikla kucaginiza alin insallah
Çok çok teşekkürlerGözünüz aydın, darısı bize olsun pek umudum yok ama
Canim 2117 degerimDoğru diyon bir kerede doktorun dediğini yapayım :) yaa seni çok merak ediyorum hemen ver sabahtan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?