2022 Temmuz ayı transfer olacaklar

Evet normalmişBugün doktorum söyledi.Adet sancılari gibi agrın olur diye.

Reactions: smu
Kizlar merhaba bugun 12.gunum 5.gun tek embriyo transferi oldu 2117 cikti degerim cok sukur carsamba bi daha bakilcak .12.gunde degeri bana yakin olan var mi acaba..doktor da cogul gebeliklerde yuksek olabiliyir gibi bisiler deyunce acaba ikiz mi oldu bolunup dedjm

Ben bugun keseyi gormeye gittim.Şu 15 gün oyle zor gecti ki anlatamam.Moralim cok kotuydu agrilardan.Dış gebelik gecirdigimi dusundum hep ve ameliyata hazirladim kendimi.Doktor güldü bugun bana ve asla stres yapmamami söyledi.Agrılarımız normal yani siz de benim gibi yiyip bitirmeyin kendinizi

Reactions: smu
Merhaba arkadaşlar, 19 temmuzda transferim oldu benimde. 8 gun sonra test yaptirdim (27 temmuz)174 cikti 2 gunde bir tekrarladim sirayla 29 temmuz 445 31 temmuz 1519 çıktı ama aklımda acaba dış gebelik mi soruları bitmiyor cok stresliyim

tebrik ederim çok sevindimmmm

DEGERLERIN MUHTESEM NEDEN DIS GEBELIK SUPHESI UYANDIKI SENDE :)

BENIM DEGELER 24 - 14 - 1,77 VE BUGUN REGLL..

SEN DOLU DOLU HAMILESINN ARKADASIM :)

DEGERLERIN MUHTESEM NEDEN DIS GEBELIK SUPHESI UYANDIKI SENDE :)

BENIM DEGELER 24 - 14 - 1,77 VE BUGUN REGLL..

SEN DOLU DOLU HAMILESINN ARKADASIM :)
Psikolojim cok bozuk ondan mi acaba bilmiyorum persembeye randevu verdi dr keseye bakacak burada okudugum kadariyla boyle yükselen ve kese gozukmeyen cok olmuş
Allah isteyen herkese nasip etsin ins en yakin zamanda size de

Aramızda 3 gün var, o zaman haftaya ben de kalp atışını duyarım. Yarın tekrar gideceğim kese için. Vardı ama çok çok küçüktü.

Psikolojim cok bozuk ondan mi acaba bilmiyorum persembeye randevu verdi dr keseye bakacak burada okudugum kadariyla boyle yükselen ve kese gozukmeyen cok olmuş
Allah isteyen herkese nasip etsin ins en yakin zamanda size de
HIC DUSUNMEE OKADAR GUZELKI DEGERLERIN ALLAH TAMAMINA ERDIRSIN CANIM SAGLIKLA ILERLESIN VE KUCAGINA AL.
BEN BILE 24 CIKAN DEGERIMLE OKADAR OLUMSUZ DUSUNMEDIM UMUT KAPISI DIYEREK.
SIMDI 3.YE HAZIRLANICAZ. INSALLAH BANADA NASİP OLUR

Keseyi gördüm canım çok sukur 1 tane
ikinci bir kararti daha göründü ama kesin bise diyemem 10 gun sonra görünür varsa 2. Dedi doktorum
kalp atışı duydun mu. bi de bugün transferden sonra kaçıncı günündü bugğn.hayırlı olsun tekrardan gözün aydın olsun.

kızzz daha ne çıkıcaktı gayet iyi bu değerler .saçmamalama ne stres yapıyosun. ne güzel 2 günde 2 şer kat artmış ya ne istiyon daha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…