- Konu Sahibi kahvetutkunu1
-
- #3.701
Evet normalmişArkadaşlar merhaba bende aranızda yeni bende 28 temmuzda transfer oldum 5. Gün ebriyosu iyi kalite dedi doktorum şuan çok inanılmaz regli ağrım bar karnım patlayacak gibi belim kopacak düzeydi moralim hiç kalmadı.bunlar normalmi sizce.bu arada pozitifi gören herkesi tebrik ediyorum hayırlısı ile alın kucağınıza
Ben bugun keseyi gormeye gittim.Şu 15 gün oyle zor gecti ki anlatamam.Moralim cok kotuydu agrilardan.Dış gebelik gecirdigimi dusundum hep ve ameliyata hazirladim kendimi.Doktor güldü bugun bana ve asla stres yapmamami söyledi.Agrılarımız normal yani siz de benim gibi yiyip bitirmeyin kendiniziArkadaşlar merhaba bende aranızda yeni bende 28 temmuzda transfer oldum 5. Gün ebriyosu iyi kalite dedi doktorum şuan çok inanılmaz regli ağrım bar karnım patlayacak gibi belim kopacak düzeydi moralim hiç kalmadı.bunlar normalmi sizce.bu arada pozitifi gören herkesi tebrik ediyorum hayırlısı ile alın kucağınıza
ay benim de yaGözünüz aydın, darısı bize olsun pek umudum yok ama
tebrik ederim çok sevindimmmmİlk sonucu ben yazayım; 197 çıkmış beta hcginşallah çarşamba günü kan verdiğimde de 2 katı gibi olur
Bu akşama kadar bugünkü heyecanlılar sonuçlarını yazsınlar bakalıminşallah herkesin değeri pozitiftir
Keseyi gördüm canım çok sukurmerhaba .
bugün kaçta gidiceksiniz doktora kese için acaba . ben de heyecanlandım bak şimdi :))
DEGERLERIN MUHTESEM NEDEN DIS GEBELIK SUPHESI UYANDIKI SENDE :)Merhaba arkadaşlar, 19 temmuzda transferim oldu benimde. 8 gun sonra test yaptirdim (27 temmuz)174 cikti 2 gunde bir tekrarladim sirayla 29 temmuz 445 31 temmuz 1519 çıktı ama aklımda acaba dış gebelik mi soruları bitmiyorcok stresliyim
Psikolojim cok bozuk ondan mi acaba bilmiyorum persembeye randevu verdi dr keseye bakacak burada okudugum kadariyla boyle yükselen ve kese gozukmeyen cok olmuşDEGERLERIN MUHTESEM NEDEN DIS GEBELIK SUPHESI UYANDIKI SENDE :)
BENIM DEGELER 24 - 14 - 1,77 VE BUGUN REGLL..
SEN DOLU DOLU HAMILESINN ARKADASIM :)
Aramızda 3 gün var, o zaman haftaya ben de kalp atışını duyarım.evet çok şükür gördüm canım hatta bu cumartesi akşam gene kanamam oldu acile gittim yine gördümkanamaların sebebinizde öğrendim fitil kaynaklı bir lezyon oluşmuş vajinada uçuk gibi o sebeb oluryormuş kanamaya cumada hayırlısı ile kalp atışlarını duymaya gideceğim
HIC DUSUNMEE OKADAR GUZELKI DEGERLERIN ALLAH TAMAMINA ERDIRSIN CANIM SAGLIKLA ILERLESIN VE KUCAGINA AL.Psikolojim cok bozuk ondan mi acaba bilmiyorum persembeye randevu verdi dr keseye bakacak burada okudugum kadariyla boyle yükselen ve kese gozukmeyen cok olmuş
Allah isteyen herkese nasip etsin ins en yakin zamanda size de
kalp atışı duydun mu. bi de bugün transferden sonra kaçıncı günündü bugğn.hayırlı olsun tekrardan gözün aydın olsun.Keseyi gördüm canım çok sukur1 tane
ikinci bir kararti daha göründü ama kesin bise diyemem 10 gun sonra görünür varsa 2. Dedi doktorum
CANIM NASILSIN KENDI TELASIMDAN GIRMDIM BI HAFTADIR.Aramızda 3 gün var, o zaman haftaya ben de kalp atışını duyarım.Yarın tekrar gideceğim kese için. Vardı ama çok çok küçüktü.
Cok tsk ederimkalp atışı duydun mu. bi de bugün transferden sonra kaçıncı günündü bugğn.hayırlı olsun tekrardan gözün aydın olsun.
Aynen ya ne agrı var ne lekeay benim de yahiç ağrı lekelenme vs hiçbir şey yok
merhabaCanim 2117 degerim2 gun sonra bi daha bakilcak artisa
kızzz daha ne çıkıcaktı gayet iyi bu değerler .saçmamalama ne stres yapıyosun. ne güzel 2 günde 2 şer kat artmış ya ne istiyon dahaMerhaba arkadaşlar, 19 temmuzda transferim oldu benimde. 8 gun sonra test yaptirdim (27 temmuz)174 cikti 2 gunde bir tekrarladim sirayla 29 temmuz 445 31 temmuz 1519 çıktı ama aklımda acaba dış gebelik mi soruları bitmiyorcok stresliyim
bence pozitif gözün aydınKızlar benim kan testi yarına kaldı geç kalmışım dokuz buçuk ta bityormuş. Evde erken gebelik testi yaptım pozitif mi bu testi ilk defa yapıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?