2022 Temmuz ayı transfer olacaklar

Valla masallahi var degerinin
O bolunme olayi herhalde cok nadir gorulen bir durum ama olur mu olur :)
12. gunde benim degerim seninkinin 10’da 1’i filandi

Her bir testiniz 2 katindan fazla artmis, dis gebeligi nerden cikardiniz?

Kizlar bir sorum olacak az önce transferim oldu eczaciya sormus olmama ragmen hemsire kafami karistirdi progestan igneyi nerede muhafaza ediyorsunuz dolaba koyuyor musunuz

kızzz daha ne çıkıcaktı gayet iyi bu değerler .saçmamalama ne stres yapıyosun. ne güzel 2 günde 2 şer kat artmış ya ne istiyon daha
Allah razı olsun yaşayan bilir bitmiyor stres, yumurtalar toplandi acaba gelisecek mi derdi basladi o bitti transfer gunu cozdurma nasil olcak derdi başladı bitmiyor iste :)

5. Gün tek embriyo transfer edilmişti 6. Gün kan verdiğimde 2.1 çıktı ama ilaçlarıma devam ettim. Pozitife dönen oldu mu hiç böyle olup? Yarın test günüm lütfen dua edin banada
Moralinizi bozmayin bugun doktorumun soyledigi 8 degerinden bebegin dogdugunu gordum diyo 6.gun sonucta daha stres yapma lutfeb

vallahi bilmiyorum dr idrara ciplak gozle baksak goruruz diye dalga gecti gidin sevinin hadi sevinebilirsiniz dedi ben kirk kere sordum cok yuksek bi anormallik mi var diye sorun yok olabilir fln dedi

Aslında kendi kendime kaşındim, burada bir kac yazi okudum iste boyle ben gibi artan kese gozukmeyen yapmamak lazim aslında
duurr ben sana bişii diyimm o zamaann

benı 5 -6 sayfa oncesınde bol bol pozıtıf gebelık testı cıkıpp sonrasında kanda sıfırlanan degerlerımle tanıdı arkadaslarrr :)
bendekı umudu gormelıydın ama ve kımyasal gebelık olusmuss..
şimdi gelmıs muhtesem degerlerınle kendı cancazını sıkıyorsuuuunn vallahii kızarııımm .. hersey cok guzell olacakkk bebişin sana sıkı sıkı tutunacakkk bıze haber vereceksın guzel haberlerınıı
ayy 3.denemede darısı başıma darısı başımaaaaaaaa

vallahi bilmiyorum dr idrara ciplak gozle baksak goruruz diye dalga gecti gidin sevinin hadi sevinebilirsiniz dedi ben kirk kere sordum cok yuksek bi anormallik mi var diye sorun yok olabilir fln dedi

Amin canım Allah en güzelini versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…