- 8 Ocak 2016
- 1.057
- 1.412
- 133
- 35
- Konu Sahibi kahvetutkunu1
-
- #3.721
BERNİSOO CANIM SENIN SONUCLAR NE OLDUAynen ya ne agrı var ne lekesanki tutmamıs gibi geliyor. İlk transferimde test yapmıstım bunda yapmayacagım dedim ama hic zaman gecmiyor
Valla masallahi var degerininKizlar merhaba bugun 12.gunum 5.gun tek embriyo transferi oldu 2117 cikti degerim cok sukur carsamba bi daha bakilcak .12.gunde degeri bana yakin olan var mi acaba..doktor da cogul gebeliklerde yuksek olabiliyir gibi bisiler deyunce acaba ikiz mi oldu bolunup dedjm
EVETTTT KIPKIRMIZI HAMILESIIINN İLKE DENEME MIKızlar benim kan testi yarına kaldı geç kalmışım dokuz buçuk ta bityormuş. Evde erken gebelik testi yaptım pozitif mi bu testi ilk defa yapıyorum
Her bir testiniz 2 katindan fazla artmis, dis gebeligi nerden cikardiniz?Merhaba arkadaşlar, 19 temmuzda transferim oldu benimde. 8 gun sonra test yaptirdim (27 temmuz)174 cikti 2 gunde bir tekrarladim sirayla 29 temmuz 445 31 temmuz 1519 çıktı ama aklımda acaba dış gebelik mi soruları bitmiyorcok stresliyim
Aslında kendi kendime kaşındim, burada bir kac yazi okudum iste boyle ben gibi artan kese gozukmeyen yapmamak lazim aslındaHer bir testiniz 2 katindan fazla artmis, dis gebeligi nerden cikardiniz?
Soğutucu çantada,Oda içersinde tutuyorum ben.Kizlar bir sorum olacak az önce transferim oldu eczaciya sormus olmama ragmen hemsire kafami karistirdi progestan igneyi nerede muhafaza ediyorsunuz dolaba koyuyor musunuz
Güneş görmeyen serin bir yerde muhafaza edebilirsin.Ben öyle yapıyorumKizlar bir sorum olacak az önce transferim oldu eczaciya sormus olmama ragmen hemsire kafami karistirdi progestan igneyi nerede muhafaza ediyorsunuz dolaba koyuyor musun
Allah razı olsun yaşayan bilir bitmiyor stres, yumurtalar toplandi acaba gelisecek mi derdi basladi o bitti transfer gunu cozdurma nasil olcak derdi başladı bitmiyor iste :)kızzz daha ne çıkıcaktı gayet iyi bu değerler .saçmamalama ne stres yapıyosun. ne güzel 2 günde 2 şer kat artmış ya ne istiyon daha
hayır normal dolap ıcınde tutabılırsınız.Kizlar bir sorum olacak az önce transferim oldu eczaciya sormus olmama ragmen hemsire kafami karistirdi progestan igneyi nerede muhafaza ediyorsunuz dolaba koyuyor musunuz
12.gun 5. Gun embriyosu tek embriyoydu.ama ultrasonla bakilmadi canimmerhaba
bu değer kaçıncı gün değeri acaba ikiz mi
Ben serin bi yerde kapalı alanda tutuyordum. Üstünde de yazıyor genelde ilaçların.Kizlar bir sorum olacak az önce transferim oldu eczaciya sormus olmama ragmen hemsire kafami karistirdi progestan igneyi nerede muhafaza ediyorsunuz dolaba koyuyor musunuz
Tebrikler canim pozitif tabikiKızlar benim kan testi yarına kaldı geç kalmışım dokuz buçuk ta bityormuş. Evde erken gebelik testi yaptım pozitif mi bu testi ilk defa yapıyorum
İlk deneme canım ama 4 senedir uğraştık bi negatif aşılama oldu tutmadı. Doktora sordum çok güvenemiyoruz testlere dedi. Ama ümit oldu. Yarın belli olucak tamEVETTTT KIPKIRMIZI HAMILESIIINN İLKE DENEME MI
Moralinizi bozmayin bugun doktorumun soyledigi 8 degerinden bebegin dogdugunu gordum diyo 6.gun sonucta daha stres yapma lutfeb5. Gün tek embriyo transfer edilmişti 6. Gün kan verdiğimde 2.1 çıktı ama ilaçlarıma devam ettim. Pozitife dönen oldu mu hiç böyle olup? Yarın test günüm lütfen dua edin banada
Çok teşekkür ederim ama yarın kesin belli olur . Doktorum tam güvenemyoruz testlere dedi. Allah'ım hepimize nasip etsin inşallahTebrikler canim pozitif tabiki
Valla masallahi var degerinin
O bolunme olayi herhalde cok nadir gorulen bir durum ama olur mu olur :)
12. gunde benim degerim seninkinin 10’da 1’i filandi
duurr ben sana bişii diyimm o zamaannAslında kendi kendime kaşındim, burada bir kac yazi okudum iste boyle ben gibi artan kese gozukmeyen yapmamak lazim aslında
Valla masallahi var degerinin
O bolunme olayi herhalde cok nadir gorulen bir durum ama olur mu olur :)
12. gunde benim degerim seninkinin 10’da 1’i filandi
Amin canım Allah en güzelini versinduurr ben sana bişii diyimm o zamaann
benı 5 -6 sayfa oncesınde bol bol pozıtıf gebelık testı cıkıpp sonrasında kanda sıfırlanan degerlerımle tanıdı arkadaslarrr :)
bendekı umudu gormelıydın ama ve kımyasal gebelık olusmuss..
şimdi gelmıs muhtesem degerlerınle kendı cancazını sıkıyorsuuuunn vallahii kızarııımm .. hersey cok guzell olacakkk bebişin sana sıkı sıkı tutunacakkk bıze haber vereceksın guzel haberlerınıı
ayy 3.denemede darısı başıma darısı başımaaaaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?