- 27 Temmuz 2021
- 107
- 125
- 23
- 35
- Konu Sahibi kahvetutkunu1
-
- #3.741
O zaman sen beni rahatlattın Allahim da seni boyle ferahlatsin rahatlatsin guzel bir surec gecir ve sonunda pozitifi gor kutlama yapalımduurr ben sana bişii diyimm o zamaann
benı 5 -6 sayfa oncesınde bol bol pozıtıf gebelık testı cıkıpp sonrasında kanda sıfırlanan degerlerımle tanıdı arkadaslarrr :)
bendekı umudu gormelıydın ama ve kımyasal gebelık olusmuss..
şimdi gelmıs muhtesem degerlerınle kendı cancazını sıkıyorsuuuunn vallahii kızarııımm .. hersey cok guzell olacakkk bebişin sana sıkı sıkı tutunacakkk bıze haber vereceksın guzel haberlerınıı
ayy 3.denemede darısı başıma darısı başımaaaaaaaa
ayy teşekkür ederiimmm tüm güzel enerjilerii kabull ediyorummm evren duysun sesimi.O zaman sen beni rahatlattın Allahim da seni boyle ferahlatsin rahatlatsin guzel bir surec gecir ve sonunda pozitifi gor kutlama yapalım
Valla masallahi var degerinin
O bolunme olayi herhalde cok nadir gorulen bir durum ama olur mu olur :)
12. gunde benim degerim seninkinin 10’da 1’i filandi
6. günümdeyim canım 7 Ağustos kan tarihim.BERNİSOO CANIM SENIN SONUCLAR NE OLDU
TAKIP EDEMEDIM KENDI DERDIMDEN
AYY AZ KALMIS.6. günümdeyim canım 7 Ağustos kan tarihim.
Sende insallah bir dahaki denemede saglıkla pozitifi görursun
bence kafanı daha fazla kurcalama 10 güne kalp atışını da duyarsın inşallah.Allah razı olsun yaşayan bilir bitmiyor stres, yumurtalar toplandi acaba gelisecek mi derdi basladi o bitti transfer gunu cozdurma nasil olcak derdi başladı bitmiyor iste :)
İyi günler benim de hayırlısıyla yarın yumurtalarım toplanacak ama hormon değerlerin çok yüksekmiş taze transfer önermedi doktor. O kadar ödem oldu ki ilaçlardan tavsiye edebileceğiniz bir şeyler var mı ? Beslenmeme çok dikkat ediyorum açıkçası. Bir de opudan sonraki süreç nasıl oluyor Taze transfer olmazsa ilaç alımını kesiyor muyuz .Herkese merhaba.
Heyecanlı bekleyiş içindeyim tüp bebekte ilk denemem. 15 haziranda yumurtalarım toplandı. 28 tane toplandı 14 ü döllendi. 5. Güne 2 tane ulaşabildi. Gelişimi geriden gelenler 6.güne kadar takip edildi ve 6. Gün de 6 tane embriyo donduruldu. Opudan 5 gün sonra adet oldum. Kontrole gittiğimde her şeyin normal olduğu hormon seviyelerinin normale döndüğü söylendi ve transfere hazırlık için başladık. Estrofem coraspirin ve bir de vitamin verdi doktorum. 1 temmuzda kontrolüm var 5-6 temmuz gibi transfer planlanıyor. Temmuzda transfer yaptıracaklarla beraber bu heyecanlı bekleyişi beraber geçirelim istedim. Allahım bu zorlu yollardan geçen anne olmayı isteyen herkese içinde bana da sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah.
Yok canim tek :)sukurler olsun hepimiz saglikla alalim kucagimiza canim .senin ikiz miydi oylr kalmis aklimda
Yok canım yapmayacagım. Mayıs’ta transfer olmustum test yaptım ikinci cizgi silikte olsa vardı ama negatif sonuc aldım kandan.AYY AZ KALMIS.
AMAN TEST YAPMA ERKEN TEST FILAN :)
BEN YAPMICAM BU DEFAA SABIRLA BEKLEE HADİ AZ KALMIŞ CANIM
GÜZEL HABERLERLE İNŞALLAAHH
Ben de opu oncesi 5 kilo almistim, davul gibiydim ve kasiklarimda bir suru kum torbasi var gibiydi. Opu sonrasi ilac kullandiriyorlar (dostinex) ve yavas yavas 1-2 hafta icinde iniyorsun. Bunun disinda hizlandirmak icin bol bol su ve detoks sivilarindan faydalanabilirsinİyi günler benim de hayırlısıyla yarın yumurtalarım toplanacak ama hormon değerlerin çok yüksekmiş taze transfer önermedi doktor. O kadar ödem oldu ki ilaçlardan tavsiye edebileceğiniz bir şeyler var mı ? Beslenmeme çok dikkat ediyorum açıkçası. Bir de opudan sonraki süreç nasıl oluyor Taze transfer olmazsa ilaç alımını kesiyor muyuz .
bu sonuncu olur inşallah pozitifleri görürsünYok canım yapmayacagım. Mayıs’ta transfer olmustum test yaptım ikinci cizgi silikte olsa vardı ama negatif sonuc aldım kandan.
O yuzden bu kez yapmıyorum
Yaaa çok iyi mükemmel bir değer çok sevindimCanim 2117 degerim2 gun sonra bi daha bakilcak artisa
Bel agrım vardı hic gecmemisti.bu sonuncu olur inşallah pozitifleri görürsün
geçen seferkinde de hiçbir değişiklik hissetmemiş miydin?7 ağustosa kadar bekleyecek misinnn
Maydonoz kürleri var ama biz hamile kalma sürecinde kullanabiliyor muyuz? Bir de Opu sonrası ne zaman adet olacağız transfer için tekrar iğneleri mi kullanmamız gerekiyorBen de opu oncesi 5 kilo almistim, davul gibiydim ve kasiklarimda bir suru kum torbasi var gibiydi. Opu sonrasi ilac kullandiriyorlar (dostinex) ve yavas yavas 1-2 hafta icinde iniyorsun. Bunun disinda hizlandirmak icin bol bol su ve detoks sivilarindan faydalanabilirsin
Su an adet olana kadar bence kullanabilirsin ama yine de maydanoz yerine yesil cay-soda kurleri, yesil karisik sebzeli detoks kurleri daha da iyi olabilir :)Maydonoz kürleri var ama biz hamile kalma sürecinde kullanabiliyor muyuz? Bir de Opu sonrası ne zaman adet olacağız transfer için tekrar iğneleri mi kullanmamız gerekiyor
transferinizin tarihi neydi acaba? bi de kalp atışını ne zmn duydunuz.aradaki süreyi merak ettimBen hamileliğimi 14 değeriyle öğrenmiştim 5.gün embriyosu transferden sonra 5.günde yani demek istediğim erken test yapınca biraz moral bozuluyor ben de o zaman dış gebelik kimyasal gebelik diye çok düşündüm ama sonra cok şükür değerlerim arttı ve 11.gün 289 çıktı değerim şu an 7haftAlık hamileyim kalp atışını da duydum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?