2022 Temmuz ayı transfer olacaklar

O zaman sen beni rahatlattın Allahim da seni boyle ferahlatsin rahatlatsin guzel bir surec gecir ve sonunda pozitifi gor kutlama yapalım

O zaman sen beni rahatlattın Allahim da seni boyle ferahlatsin rahatlatsin guzel bir surec gecir ve sonunda pozitifi gor kutlama yapalım
ayy teşekkür ederiimmm tüm güzel enerjilerii kabull ediyorummm evren duysun sesimi.
yarın derlerseee hemen transfer hazırlıgına baslıyoruz temmuz grubuna agustos transfercisi diye devam ederimmm nasıl olsa ybancı değilim dimi.
ağustos grubu kurulmus ama ben gıdemedım burdan devam etcemmm :):):) öylede baglanıyorum işte bendee napimm

İyi günler benim de hayırlısıyla yarın yumurtalarım toplanacak ama hormon değerlerin çok yüksekmiş taze transfer önermedi doktor. O kadar ödem oldu ki ilaçlardan tavsiye edebileceğiniz bir şeyler var mı ? Beslenmeme çok dikkat ediyorum açıkçası. Bir de opudan sonraki süreç nasıl oluyor Taze transfer olmazsa ilaç alımını kesiyor muyuz .

AYY AZ KALMIS.
AMAN TEST YAPMA ERKEN TEST FILAN :)
BEN YAPMICAM BU DEFAA SABIRLA BEKLEE HADİ AZ KALMIŞ CANIM
GÜZEL HABERLERLE İNŞALLAAHH
Yok canım yapmayacagım. Mayıs’ta transfer olmustum test yaptım ikinci cizgi silikte olsa vardı ama negatif sonuc aldım kandan.
O yuzden bu kez yapmıyorum

Ben hamileliğimi 14 değeriyle öğrenmiştim 5.gün embriyosu transferden sonra 5.günde yani demek istediğim erken test yapınca biraz moral bozuluyor ben de o zaman dış gebelik kimyasal gebelik diye çok düşündüm ama sonra cok şükür değerlerim arttı ve 11.gün 289 çıktı değerim şu an 7haftAlık hamileyim kalp atışını da duydum

Ben de opu oncesi 5 kilo almistim, davul gibiydim ve kasiklarimda bir suru kum torbasi var gibiydi. Opu sonrasi ilac kullandiriyorlar (dostinex) ve yavas yavas 1-2 hafta icinde iniyorsun. Bunun disinda hizlandirmak icin bol bol su ve detoks sivilarindan faydalanabilirsin

Yok canım yapmayacagım. Mayıs’ta transfer olmustum test yaptım ikinci cizgi silikte olsa vardı ama negatif sonuc aldım kandan.
O yuzden bu kez yapmıyorum
bu sonuncu olur inşallah pozitifleri görürsün
geçen seferkinde de hiçbir değişiklik hissetmemiş miydin? 7 ağustosa kadar bekleyecek misinnn

Maydonoz kürleri var ama biz hamile kalma sürecinde kullanabiliyor muyuz? Bir de Opu sonrası ne zaman adet olacağız transfer için tekrar iğneleri mi kullanmamız gerekiyor

Maydonoz kürleri var ama biz hamile kalma sürecinde kullanabiliyor muyuz? Bir de Opu sonrası ne zaman adet olacağız transfer için tekrar iğneleri mi kullanmamız gerekiyor
Su an adet olana kadar bence kullanabilirsin ama yine de maydanoz yerine yesil cay-soda kurleri, yesil karisik sebzeli detoks kurleri daha da iyi olabilir :)
Ben opudan 5-6 gun sonra regl olmustum ama bu kisiye gore degisiyor. Transfer surecinde 5 gun oncesine kadar igne yok, rahim kalinlasmasi icin ilac kullaniyorsunuz sadece. Transfere 3-5 gun kala igne eklenebiliyor (progesteron icin)

transferinizin tarihi neydi acaba? bi de kalp atışını ne zmn duydunuz.aradaki süreyi merak ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…