2022 Temmuz ayı transfer olacaklar

Kızlar aranızda kadın doğum uzmanına lutinus yazdıran oldu mu? Rapor çıkarılabiliyormuş galiba ona. Perşembe gidip Bi şansımı deniycem

Kızlar aranızda kadın doğum uzmanına lutinus yazdıran oldu mu? Rapor çıkarılabiliyormuş galiba ona. Perşembe gidip Bi şansımı deniycem
Sgk karşılamıyor diye biliyorum ben sormuştum onu hemşireye reçete etsede karşılamıyor ama şansını dene normal fiyatı 316 tl çünkü bende kullanıyorum suan

Selam kızlar, çarşamba günü transferden sonraki 26.günüm ve randevum var. Kan sonucundan sonra ilk kez muayene olacağım inşallah kese ve kalp atışını görürüz. Ancak bugün çok fena hasta oldum. Boğazım hafif ağrıyor ama belim ve bacaklarım tam anlamıyla kırılıyor ağrıdan. İnşallah covid değilimdir hayır korkudan parol bile içmiyorum nasıl iyileşeceğim bilmiyorum

Cok gecmis olsun canim guzel dusun guzel olsun hemen dogal sifali seyler ic ye tabiki bebege zarar vermeyecek seyler.. bol sebze meyve zencefil kaynat beslenmene cok dikkat et ve aksamlari erkenden uyu ..zencefil karabiber bal karisimi yiyodum hasta olunca. bi arastr gebelige zarari olmaz diye dusunuyorum..d vitamini mutlaka al

Maydonoz kürleri var ama biz hamile kalma sürecinde kullanabiliyor muyuz? Bir de Opu sonrası ne zaman adet olacağız transfer için tekrar iğneleri mi kullanmamız gerekiyor
Ben opu dan 2 gun sonra fln regl olmustum cyclo progynova diye bi ilac kullandim bitince 2.regl i oldum 2. Reglden sonra transferim oldy ama ben bu surecte yine de hic maydonoz soda vb seyler yiyip icmedim sonucta yine de rahim transfere hazirlaniliyor

Zencefil kan sulandirir bence doktora sormadan içilmemeli

Anladım yine de kullanmayalım yani bugün içtim tansiyonum düştü sanırım iyi gelmedi. Reglden kaç gün sonra transfer oldunuz aceba

Çok teşekkür ederim canım. Canım istemese bile yemeğimi çok güzel yiyorum. Bala karabiber döktüm sadece zencefilden tırstım birazcık. Her şeyden korkar olduk sonumuz hayrola

Çok mutlu olmakta var üzülmekte. İnsan karar veremiyor. Ne zaman kan testi vereceksin.
kesinlikle öyle bi kalkıp test yapayım diyorum sonra daha çok erken azıcık sabredeyim diyorum benim de 7 ağustos ama sanırım cumaya kadar anca dayanabilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…