- Konu Sahibi kahvetutkunu1
-
- #3.761
Su an adet olana kadar bence kullanabilirsin ama yine de maydanoz yerine yesil cay-soda kurleri, yesil karisik sebzeli detoks kurleri daha da iyi olabilir :)
Ben opudan 5-6 gun sonra regl olmustum ama bu kisiye gore degisiyor. Transfer surecinde 5 gun oncesine kadar igne yok, rahim kalinlasmasi icin ilac kullaniyorsunuz sadece. Transfere 3-5 gun kala igne eklenebiliyor (progesteron icin)
Sgk karşılamıyor diye biliyorum ben sormuştum onu hemşireye reçete etsede karşılamıyor ama şansını dene normal fiyatı 316 tl çünkü bende kullanıyorum suanKızlar aranızda kadın doğum uzmanına lutinus yazdıran oldu mu? Rapor çıkarılabiliyormuş galiba ona. Perşembe gidip Bi şansımı deniycem
Lutinus geri odemede degil canim. Receteye yazdirman bir ise yaramaz…Kızlar aranızda kadın doğum uzmanına lutinus yazdıran oldu mu? Rapor çıkarılabiliyormuş galiba ona. Perşembe gidip Bi şansımı deniycem
Çok tesekkur ederim canimYaaa çok iyi mükemmel bir değer çok sevindim
Cok gecmis olsun canim guzel dusun guzel olsunSelam kızlar, çarşamba günü transferden sonraki 26.günüm ve randevum var. Kan sonucundan sonra ilk kez muayene olacağım inşallah kese ve kalp atışını görürüz. Ancak bugün çok fena hasta oldum. Boğazım hafif ağrıyor ama belim ve bacaklarım tam anlamıyla kırılıyor ağrıdan. İnşallah covid değilimdirhayır korkudan parol bile içmiyorum nasıl iyileşeceğim bilmiyorum
Ben opu dan 2 gun sonra fln regl olmustum cyclo progynova diye bi ilac kullandim bitince 2.regl i oldum 2. Reglden sonra transferim oldy ama ben bu surecte yine de hic maydonoz soda vb seyler yiyip icmedim sonucta yine de rahim transfere hazirlaniliyorMaydonoz kürleri var ama biz hamile kalma sürecinde kullanabiliyor muyuz? Bir de Opu sonrası ne zaman adet olacağız transfer için tekrar iğneleri mi kullanmamız gerekiyor
ben de bir türlü karar veremiyorumBel agrım vardı hic gecmemisti.
Amin sende görursun insallah
Evet bekleyeceğim, Sen test yapacak mısın
Sağol canım iyiyim. Cumartesi günü gittik iki kese var sanki dedi. Ama çok çok küçük olduğu için salı günü gel netleştirelim dedi. Yarın gideceğim canım. Sen nasılsınCANIM NASILSIN KENDI TELASIMDAN GIRMDIM BI HAFTADIR.
İKİZMİ BEBISLER DEGERIN COK YUKSEKTI SENIN
Zencefil kan sulandirir bence doktora sormadan içilmemeliCok gecmis olsun canim guzel dusun guzel olsunhemen dogal sifali seyler ic ye tabiki bebege zarar vermeyecek seyler.. bol sebze meyve zencefil kaynat beslenmene cok dikkat et ve aksamlari erkenden uyu ..zencefil karabiber bal karisimi yiyodum hasta olunca. bi arastr gebelige zarari olmaz diye dusunuyorum..d vitamini mutlaka al
Anladım yine de kullanmayalım yani bugün içtim tansiyonum düştü sanırım iyi gelmedi. Reglden kaç gün sonra transfer oldunuz acebaBen opu dan 2 gun sonra fln regl olmustum cyclo progynova diye bi ilac kullandim bitince 2.regl i oldum 2. Reglden sonra transferim oldy ama ben bu surecte yine de hic maydonoz soda vb seyler yiyip icmedim sonucta yine de rahim transfere hazirlaniliyor
Çok mutlu olmakta var üzülmekte. İnsan karar veremiyor. Ne zaman kan testi vereceksin.ben de bir türlü karar veremiyorum
Çok teşekkür ederim canım. Canım istemese bile yemeğimi çok güzel yiyorum. Bala karabiber döktüm sadece zencefilden tırstım birazcık. Her şeyden korkar olduk sonumuz hayrolaCok gecmis olsun canim guzel dusun guzel olsunhemen dogal sifali seyler ic ye tabiki bebege zarar vermeyecek seyler.. bol sebze meyve zencefil kaynat beslenmene cok dikkat et ve aksamlari erkenden uyu ..zencefil karabiber bal karisimi yiyodum hasta olunca. bi arastr gebelige zarari olmaz diye dusunuyorum..d vitamini mutlaka al
O yuzden dedim arastir diye emin degilim cunku..ama kan sulandirici da iciyoruz aslinda bilemedimZencefil kan sulandirir bence doktora sormadan içilmemeli
25 haziranda son regl imi oldum 20 temmuzda transferim oldu canim.Anladım yine de kullanmayalım yani bugün içtim tansiyonum düştü sanırım iyi gelmedi. Reglden kaç gün sonra transfer oldunuz aceba
Sifa olsunÇok teşekkür ederim canım. Canım istemese bile yemeğimi çok güzel yiyorum. Bala karabiber döktüm sadece zencefilden tırstım birazcık. Her şeyden korkar olduk sonumuz hayrola
kesinlikle öyle bi kalkıp test yapayım diyorum sonra daha çok erken azıcık sabredeyim diyorumÇok mutlu olmakta var üzülmekte. İnsan karar veremiyor. Ne zaman kan testi vereceksin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?