- 11 Mayıs 2022
- 190
- 175
- 23
- Konu Sahibi kahvetutkunu1
-
- #3.781
Biraz daha sabret canım inşallah güzel haberlerini alırızkesinlikle öyle bi kalkıp test yapayım diyorum sonra daha çok erken azıcık sabredeyim diyorumbenim de 7 ağustos ama sanırım cumaya kadar anca dayanabilirim
kızlar bugün 3 keseminde kalp atışlarını duydum darısı isteyen herkese inşallah
Bir ay beklememiz mi gerekiyor aceba onu merak ettim teşekkür ederim sonuç inşallah olumludur25 haziranda son regl imi oldum 20 temmuzda transferim oldu canim.
Kızlar lütfen yardımmm , estroferm duphaston ve lutinus fitil kullanıyorum 9. Günüm ve kahve rengi leke gelmiş adet oluyor olabilir miyim? Bu ilaçları kullanırken adet olunuyor mu ?
Ay inşallah öyledir çok sağolun desteğiniz için sanırım pozitifi göresiye kadar korku devam edecekHayirli olsun transferiniz insallah sonucu guzel olsun
Gayet normal tum agrilar, benim transfer 7 temmuzdu o gunden beri agrilarim hic kesilmedi. Cok agri olunca ben de sizin gibi korkmustum ama yuzum guldu cok sukur, insallah sizin de oyle olurHerkesde belirtiler farkli seyrediyor, hic moralinizi bozacak bir durum yok
Yaaaa üçüz mükızlar bugün 3 keseminde kalp atışlarını duydum darısı isteyen herkese inşallah
3 emb canımYaaaa üçüz mükaç embriyo transfer edilmişti cnm
Canim o kisiden kisiye gore degisiyor benim yumurta rezervim fazlaydi doktorum da biraz garantici rahmi tam anlamiyla hazirlamak istedi iyi ki de oyle yapmis cok sukur bugun 12. Gunum kan verdim betahcg 2117Bir ay beklememiz mi gerekiyor aceba onu merak ettim teşekkür ederim sonuç inşallah olumludur
Bence o yerlesme kanamasidir cNim yat dinlen benim de 7.gun geldi cok sukur pozitifKızlar lütfen yardımmm , estroferm duphaston ve lutinus fitil kullanıyorum 9. Günüm ve kahve rengi leke gelmiş adet oluyor olabilir miyim? Bu ilaçları kullanırken adet olunuyor mu ?
Canım seninkiler kaçızCanim o kisiden kisiye gore degisiyor benim yumurta rezervim fazlaydi doktorum da biraz garantici rahmi tam anlamiyla hazirlamak istedi iyi ki de oyle yapmis cok sukur bugun 12. Gunum kan verdim betahcg 2117darisi basiniza insallah transferden sonra her gun taze sikilmis havuc suyu ictim avakado yedim siz de yapin derim tutunmayi kolaylastiriyor
Benim aslinda tek emriyoydu ben de anlamadim bu istem biseCanım seninkiler kaçız
Amin cnm3 emb canım
Ama dur bakalım ben sağlıkla kucağıma almadan çok heveslenmiyorum nasip kısmet herşey
Eğer hepsi sağlıkla ilerlerse dr redüksiyon yapmıyoruz dedi yani o konuda hem fikiriz
İsteyen herkese nasip etsin Allah
Bölünmüş olabilirBenim aslinda tek emriyoydu ben de anlamadim bu istem bise
Biz de sorun esimdeydi ama o da varikosel am sonrasi degerleri duzelmisti mikroenjejsiyonla secildi spermler e bana yumurta kaliten cok iyi diyolardi surekli ustune vitaminler yuruyusler avakadolar somonlar yaris atina dondumBölünmüş olabilir
Sizin ikiz miydiBölünmüş olabilir
Evet ya bende cuma vermek istiyorum varsa çıkar zatenkesinlikle öyle bi kalkıp test yapayım diyorum sonra daha çok erken azıcık sabredeyim diyorumbenim de 7 ağustos ama sanırım cumaya kadar anca dayanabilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?