2022 Temmuz ayı transfer olacaklar

Kızlar lütfen yardımmm , estroferm duphaston ve lutinus fitil kullanıyorum 9. Günüm ve kahve rengi leke gelmiş adet oluyor olabilir miyim? Bu ilaçları kullanırken adet olunuyor mu ?

Ay inşallah öyledir çok sağolun desteğiniz için sanırım pozitifi göresiye kadar korku devam edecek

Yaaaa üçüz mü kaç embriyo transfer edilmişti cnm
3 emb canım
Ama dur bakalım ben sağlıkla kucağıma almadan çok heveslenmiyorum nasip kısmet herşey
Eğer hepsi sağlıkla ilerlerse dr redüksiyon yapmıyoruz dedi yani o konuda hem fikiriz
İsteyen herkese nasip etsin Allah

Bir ay beklememiz mi gerekiyor aceba onu merak ettim teşekkür ederim sonuç inşallah olumludur
Canim o kisiden kisiye gore degisiyor benim yumurta rezervim fazlaydi doktorum da biraz garantici rahmi tam anlamiyla hazirlamak istedi iyi ki de oyle yapmis cok sukur bugun 12. Gunum kan verdim betahcg 2117 darisi basiniza insallah transferden sonra her gun taze sikilmis havuc suyu ictim avakado yedim siz de yapin derim tutunmayi kolaylastiriyor

Canım seninkiler kaçız

Amin cnm bu kadar bekleyişten sonra bende yaptırmazdım

Bölünmüş olabilir
Biz de sorun esimdeydi ama o da varikosel am sonrasi degerleri duzelmisti mikroenjejsiyonla secildi spermler e bana yumurta kaliten cok iyi diyolardi surekli ustune vitaminler yuruyusler avakadolar somonlar yaris atina dondum acaba yumyrtanin bolunmesi yjmurta kalitesi ile mi ilgili bisey ondan bolunmus olabilir mi dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…