- 30 Mayıs 2015
- 5.200
- 12.823
- 448
- 34
- Konu Sahibi kahvetutkunu1
-
- #3.801
hadi bakalım az kaldıEvet ya bende cuma vermek istiyorum varsa çıkar zaten
merhaba hayırlı uğurlu olsun inşallah pozitifi görürüzKizlar merhaba .28 temmuzda transferim oldu.test tarihim 9 Ağustos .ben çok heyecanlıyım dün bı gün boyyu bas dönmem oldu baskada hiçbir belirtim yok .sizin nasıl durumlar
Vallaha biz memlekette ( kücük bir ilcede) tatil yaparken sansa bir eczaneye soralim dedik 4 kutu birden aldik ellerinde bol bol vardi istanbulda yoktu meselaEvet canim kullaniyorum ama Estrofem i bulmak gercekten cok zor oluyor
Kalite ile mi bilmiyorum hiç araştırmadım bunu ama olabilir tabiki. Genetik, kalite vsBiz de sorun esimdeydi ama o da varikosel am sonrasi degerleri duzelmisti mikroenjejsiyonla secildi spermler e bana yumurta kaliten cok iyi diyolardi surekli ustune vitaminler yuruyusler avakadolar somonlar yaris atina dondumacaba yumyrtanin bolunmesi yjmurta kalitesi ile mi ilgili bisey ondan bolunmus olabilir mi dedim
Benim sanırım öyle. Doktor iki kese gördü ama bugün netleşecek kontrolde. Benim kan testi günü. 14. Gündü denk geldiysen 1587 çıktı. Kaset test ile 5. Günde gördüm çift çizgiyi düşün. Ve herkes ikiz dedi. Beta lar kişiye göre değişkenlik gösteriyor ama, sizinki tek yumurtaya göre baya yüksek çıkmış. Artık kese görüneceği zaman netleşirSizin ikiz miydi
Yaaa masallah canim sana kac embriyo koymuslardi peki? Benim tek embriyo kondugu icin hic aklimda yoktu olursa mucizem olurBenim sanırım öyle. Doktor iki kese gördü ama bugün netleşecek kontrolde. Benim kan testi günü. 14. Gündü denk geldiysen 1587 çıktı. Kaset test ile 5. Günde gördüm çift çizgiyi düşün. Ve herkes ikiz dedi. Beta lar kişiye göre değişkenlik gösteriyor ama, sizinki tek yumurtaya göre baya yüksek çıkmış. Artık kese görüneceği zaman netleşir
Doktora gittikten sonra sonucunu yazar misin cook merak ediyorum ay cok heyecanlandim hayirlisi olsun hepimiz icinKalite ile mi bilmiyorum hiç araştırmadım bunu ama olabilir tabiki. Genetik, kalite vs
Çok sevindim gözünüz aydın ben de hastanedeyim opu olacağım birazdan inşallah hayırla sonuçlanırCanim o kisiden kisiye gore degisiyor benim yumurta rezervim fazlaydi doktorum da biraz garantici rahmi tam anlamiyla hazirlamak istedi iyi ki de oyle yapmis cok sukur bugun 12. Gunum kan verdim betahcg 2117darisi basiniza insallah transferden sonra her gun taze sikilmis havuc suyu ictim avakado yedim siz de yapin derim tutunmayi kolaylastiriyor
Merhaba benimde 27 temmuzda oldu bende de sıfır belirti test günüm 8 Ağustos inşallah hepimiz pozitifi görürüzmerhaba hayırlı uğurlu olsun inşallah pozitifi görürüz
bende hiç belirti yokbenim de 26 temmuzda olmuştu
Bana çift embriyo yerleştirildiYaaa masallah canim sana kac embriyo koymuslardi peki? Benim tek embriyo kondugu icin hic aklimda yoktu olursa mucizem oluryeter ki saglikla gelsinler
Sağolun sizede hayırlı olsun inşallah.genelde böyle oluyo heralde.bende bı çok umutlaniyorum bide acaba yokmuki diyip buraya sayfaya geliyorum ama genelde belirti olmuyo mecbur günümüzü beklicezmerhaba hayırlı uğurlu olsun inşallah pozitifi görürüz
bende hiç belirti yokbenim de 26 temmuzda olmuştu
maalesef o kadar maliyet vs. olmadı canım artık yeni transfer tedavisi için 2. adeti bekliyoruz . Evet hergün euronun artmasıyla da sizin maliyet daha da şişmiştirSizden iyi almışlar bende başladım bu ay tedaviye acıbadem maslaktan emriyo çözme 620euro dondurma 620 Euro gebelik aşısı+emriyo yapıştırma +rahim kasılması bişiler saydılar bunların ücretide 2000+2250+2750 3 kez histereskopi oldum her histereskopiye 11bin ödedim kök hücreye 4.000€ yani ozaman 70bine yakındı tüp bebek genetik tarama işlemleri onları saymıyorum Bile neden bu şekil diye sordum yurt dışındakilerden ayrı ücret alınıyor hastanelik durum değilmiş yurt dışında yaşayanlardan Euro fiyat veriliyormus cok kötü bi durum maddi anlamda cok zorladı.insallah işe yarasada en azından sizde durum nasıl tutumu transfer surecindeydınız
Selam benim de test tarihim 8 ağustos gunler gecmiyor sanki. Benim de pek belirti yok arada batma var arada hafif adet sancisi o kadarKizlar merhaba .28 temmuzda transferim oldu.test tarihim 9 Ağustos .ben çok heyecanlıyım dün bı gün boyyu bas dönmem oldu baskada hiçbir belirtim yok .sizin nasıl durumlar
Bence değeriniz çok güzel hiç canınızı sıkmayın.Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin12 gün değerim 407
14 gün değerim 1314
16 gün değerim 2042
16 gün fazla yükselmemiş gibi sizce nasıl kızlar bide TSH 5,47 çıkmış korktum tiroidden ya
Endokriniye git canım tsh önemli ben tiroit hastasıyım tedavim boyu endokriniyle iletisimdeydim12 gün değerim 407
14 gün değerim 1314
16 gün değerim 2042
16 gün fazla yükselmemiş gibi sizce nasıl kızlar bide TSH 5,47 çıkmış korktum tiroidden ya
Merhaba aynı gün trasnfer olmuşuz benim test hünğö 6 ağustos ctesi bende de adet sancısı gibi karın ağrısı ve bel ağrısı dışında hiç belirti yok inşallah normaldir bu ağrılar çok korkuyorum yoksaKizlar merhaba .28 temmuzda transferim oldu.test tarihim 9 Ağustos .ben çok heyecanlıyım dün bı gün boyyu bas dönmem oldu baskada hiçbir belirtim yok .sizin nasıl durumlar
12 gün değerim 407
14 gün değerim 1314
16 gün değerim 2042
Taze transfer mı oldunuz .benim 9 ağustosta test tarihim.qbende mi yapsam kiMerhaba aynı gün trasnfer olmuşuz benim test hünğö 6 ağustos ctesi bende de adet sancısı gibi karın ağrısı ve bel ağrısı dışında hiç belirti yok inşallah normaldir bu ağrılar çok korkuyorum yoksainşalalh hayırlı sonuçlrı alırız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?