2022 Temmuz ayı transfer olacaklar

Kizlar merhaba .28 temmuzda transferim oldu.test tarihim 9 Ağustos .ben çok heyecanlıyım dün bı gün boyyu bas dönmem oldu baskada hiçbir belirtim yok .sizin nasıl durumlar
merhaba hayırlı uğurlu olsun inşallah pozitifi görürüz
bende hiç belirti yok benim de 26 temmuzda olmuştu

Kalite ile mi bilmiyorum hiç araştırmadım bunu ama olabilir tabiki. Genetik, kalite vs

Sizin ikiz miydi
Benim sanırım öyle. Doktor iki kese gördü ama bugün netleşecek kontrolde. Benim kan testi günü. 14. Gündü denk geldiysen 1587 çıktı. Kaset test ile 5. Günde gördüm çift çizgiyi düşün. Ve herkes ikiz dedi. Beta lar kişiye göre değişkenlik gösteriyor ama, sizinki tek yumurtaya göre baya yüksek çıkmış. Artık kese görüneceği zaman netleşir

Yaaa masallah canim sana kac embriyo koymuslardi peki? Benim tek embriyo kondugu icin hic aklimda yoktu olursa mucizem olur yeter ki saglikla gelsinler

Çok sevindim gözünüz aydın ben de hastanedeyim opu olacağım birazdan inşallah hayırla sonuçlanır

merhaba hayırlı uğurlu olsun inşallah pozitifi görürüz
bende hiç belirti yok benim de 26 temmuzda olmuştu
Sağolun sizede hayırlı olsun inşallah.genelde böyle oluyo heralde.bende bı çok umutlaniyorum bide acaba yokmuki diyip buraya sayfaya geliyorum ama genelde belirti olmuyo mecbur günümüzü beklicez

maalesef o kadar maliyet vs. olmadı canım artık yeni transfer tedavisi için 2. adeti bekliyoruz . Evet hergün euronun artmasıyla da sizin maliyet daha da şişmiştir ( 02 temmuz transferimde 13.840 TL ödedik 5yıl embriyo dondurma transfer rahim kasılması çözme+yapıştırma vs. ne varsa yaptırdık ama maalesef olmadı Onlar için olmadı demek çok kolay ama bizim psikoloji vs. çok zor oluyor atlatması

Kizlar merhaba .28 temmuzda transferim oldu.test tarihim 9 Ağustos .ben çok heyecanlıyım dün bı gün boyyu bas dönmem oldu baskada hiçbir belirtim yok .sizin nasıl durumlar
Selam benim de test tarihim 8 ağustos gunler gecmiyor sanki. Benim de pek belirti yok arada batma var arada hafif adet sancisi o kadar

12 gün değerim 407
14 gün değerim 1314
16 gün değerim 2042
16 gün fazla yükselmemiş gibi sizce nasıl kızlar bide TSH 5,47 çıkmış korktum tiroidden ya

12 gün değerim 407
14 gün değerim 1314
16 gün değerim 2042
16 gün fazla yükselmemiş gibi sizce nasıl kızlar bide TSH 5,47 çıkmış korktum tiroidden ya
Bence değeriniz çok güzel hiç canınızı sıkmayın.Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsinBu süreçten hormonlar illaki etkileniyordur diye düşünüyorum Doktorunuza danışın bence .

Merhaba aynı gün trasnfer olmuşuz benim test hünğö 6 ağustos ctesi bende de adet sancısı gibi karın ağrısı ve bel ağrısı dışında hiç belirti yok inşallah normaldir bu ağrılar çok korkuyorum yoksa inşalalh hayırlı sonuçlrı alırız

12 gün değerim 407
14 gün değerim 1314
16 gün değerim 2042

Belli bir değeri geçtikten sonra 3-4 günde bir ikiye katlıyor, endişelenmeyin. Bu aşamadan sonra zaten hcg ile değil, muayene ile takip yapılacak. Sağlıkla alın kucağınıza inşallah
Tiroit için ilaç verirler büyük ihtimal, onu ihmal etmeyin.

Taze transfer mı oldunuz .benim 9 ağustosta test tarihim.qbende mi yapsam ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…