- Konu Sahibi kahvetutkunu1
-
- #3.821
İnsallah vardır rabbim yüzümüzü güldürsun inşallah hepberaberTaze transfer mı oldunuz .benim 9 ağustosta test tarihim.qbende mi yapsam ki
Benim geceleri uyurken batma gibi hissediyorum haricinde hicbisiyim yok .valla azda kaldı ama nasıl dayancaz bilmiyorum.Selam benim de test tarihim 8 ağustos gunler gecmiyor sanki. Benim de pek belirti yok arada batma var arada hafif adet sancisi o kadar
İnşallah canım canım.tek mi konuldu ciftmi sizemerhaba hayırlı uğurlu olsun inşallah pozitifi görürüz
bende hiç belirti yokbenim de 26 temmuzda olmuştu
Hic korkmayin belki girdiniz ciktiniz bile guzel haberlerinizi bekliyoruzÇok sevindim gözünüz aydın ben de hastanedeyim opu olacağım birazdan inşallah hayırla sonuçlanır
Hayır dondurulmuş 5.gün embriyosuydu benim doktor o tarihte istedi 9.gün kan verin dedi.ama şeytan diyorki bir kaset test yap yarın yada perşembeTaze transfer mı oldunuz .benim 9 ağustosta test tarihim.qbende mi yapsam ki
E benimde dondurulmuş 5. Gün embriyosu .zaten size erken demiş sabredin 9. Günü yapın erken yapıp moral bozanlari çok duyuyoruz az kaldı arkadaşım sabretHayır dondurulmuş 5.gün embriyosuydu benim doktor o tarihte istedi 9.gün kan verin dedi.ama şeytan diyorki bir kaset test yap yarın yada perşembeama ya çıkmazsa be üzülürsem çok korkuyorum
Evet çıktım anestezi öncesi çok hetecanlıydım ama rahat geçti şükür şimdi eve geçtik beklemedeyiz hayırlısıyla inşallahHic korkmayin belki girdiniz ciktiniz bile guzel haberlerinizi bekliyoruz
Canım, benim de birkaç gündür boğazım ağrıyordu. Daha iyiyim şimdi çok şükürSelam kızlar, çarşamba günü transferden sonraki 26.günüm ve randevum var. Kan sonucundan sonra ilk kez muayene olacağım inşallah kese ve kalp atışını görürüz. Ancak bugün çok fena hasta oldum. Boğazım hafif ağrıyor ama belim ve bacaklarım tam anlamıyla kırılıyor ağrıdan. İnşallah covid değilimdirhayır korkudan parol bile içmiyorum nasıl iyileşeceğim bilmiyorum
Gecmis olsunEvet çıktım anestezi öncesi çok hetecanlıydım ama rahat geçti şükür şimdi eve geçtik beklemedeyiz hayırlısıyla inşallah
Teşekkür ederimGecmis olsun
Hocam opu sonrası sürecinizi anlatır mısınızE benimde dondurulmuş 5. Gün embriyosu .zaten size erken demiş sabredin 9. Günü yapın erken yapıp moral bozanlari çok duyuyoruz az kaldı arkadaşım sabret
Tabi anlatayım.benim sürecim biraz zor geçti.opu oldum 40 yumurta toplandı.islemim uzun sürdü anesteziden baya geç ve hastaneyi inlete inlete uyanmıştım ağrıdan sancidan.ayildim bas dönmem geçer geçmez hemen kalkıp yürüyüş yaptım iki saat kadar .sonra çok rahatladım.yolculuk yapıp evime geldim karnım çok şişti.ilk gün bişi olmadı ama ikinci gün haraket edemedim sancilandim çok ağrı kesici iğne yaptılar şükür toparladım zatende 3.gun adet oldum.adetim normal geçti adetle bütün şişkinlik ağrı sancı bitti.adeti bekleyip transfer olucaktim adetim çok geç geldi hiç gecikme olmaz normalde 55 günde ancak geldi .transfer süreci başladı sonunda .benim sonuçlarım hızla istenilen değerlere geldi .adetle birlikte 9.gun İstanbul'a gittim ertesi gün transferim gerçekleşti.tup bebek tedavisindeki en zor aşama opu benim için transfer işlemi çok rahat kolay ve gezerek geçiriyorum.hatta transferinin olduğu gün akşamında istiklal caddesi taksim galata kulesi yürüyerek gezdim hep doktorum bol yürüyüş önerdi.bugun 6.gunum inşallah hepimiz bebeklerime kavuşuruzHocam opu sonrası sürecinizi anlatır mısınız
ayyy merhaba inşallahMerhaba benimde 27 temmuzda oldu bende de sıfır belirti test günüm 8 Ağustos inşallah hepimiz pozitifi görürüz
tekİnşallah canım canım.tek mi konuldu ciftmi size
İnşallh hocam sizinki çok sancılı olmuş ben daha ağrı kesicilerin etkisindeyim sanırım . Kimisi işlem olduğu hafta adet oluyor kimisi bir ay sonra yapıya göre değişiyor sanırım. Tam yaz tatiline denk geldi bizim opu tatile çıkılabiliryormuyuz teansfer öncesiTabi anlatayım.benim sürecim biraz zor geçti.opu oldum 40 yumurta toplandı.islemim uzun sürdü anesteziden baya geç ve hastaneyi inlete inlete uyanmıştım ağrıdan sancidan.ayildim bas dönmem geçer geçmez hemen kalkıp yürüyüş yaptım iki saat kadar .sonra çok rahatladım.yolculuk yapıp evime geldim karnım çok şişti.ilk gün bişi olmadı ama ikinci gün haraket edemedim sancilandim çok ağrı kesici iğne yaptılar şükür toparladım zatende 3.gun adet oldum.adetim normal geçti adetle bütün şişkinlik ağrı sancı bitti.adeti bekleyip transfer olucaktim adetim çok geç geldi hiç gecikme olmaz normalde 55 günde ancak geldi .transfer süreci başladı sonunda .benim sonuçlarım hızla istenilen değerlere geldi .adetle birlikte 9.gun İstanbul'a gittim ertesi gün transferim gerçekleşti.tup bebek tedavisindeki en zor aşama opu benim için transfer işlemi çok rahat kolay ve gezerek geçiriyorum.hatta transferinin olduğu gün akşamında istiklal caddesi taksim galata kulesi yürüyerek gezdim hep doktorum bol yürüyüş önerdi.bugun 6.gunum inşallah hepimiz bebeklerime kavuşuruz
Ben çok iştahsızım mide bulantılarım zaten hastalanmadan önce başlamıştı şu an zirve yapıyorCanım, benim de birkaç gündür boğazım ağrıyordu. Daha iyiyim şimdi çok şükürBol su tükettim, tuzlu ılık su ile gargara yaptım, tavuk suyu çorba içtim sürekli, gece yatmadan da ballı süt içtim, bol meyve tükettim. Her gün bir şeftali ve armut yedim. Kuruyemiş de tükettim. Ateşine dikkat et, ateş ilk trimesterde çok önemli yükselmemesi gerekiyor. İnşallah en kısa sürede ataltırsın
İnşallh hocam sizinki çok sancılı olmuş ben daha ağrı kesicilerin etkisindeyim sanırım . Kimisi işlem olduğu hafta adet oluyor kimisi bir ay sonra yapıya göre değişiyor sanırım. Tam yaz tatiline denk geldi bizim opu tatile çıkılabiliryormuyuz teansfer önce
Baya sancılı oldu şükür geçti o günler.transfer önu adet gelene kadar gidebilirsin demişti benim doktorlarım havuz olmamak şartıyla.havuz sıkıntı dikkatli olun.İnşallh hocam sizinki çok sancılı olmuş ben daha ağrı kesicilerin etkisindeyim sanırım . Kimisi işlem olduğu hafta adet oluyor kimisi bir ay sonra yapıya göre değişiyor sanırım. Tam yaz tatiline denk geldi bizim opu tatile çıkılabiliryormuyuz teansfer öncesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?