2022 Temmuz ayı transfer olacaklar

Taze transfer mı oldunuz .benim 9 ağustosta test tarihim.qbende mi yapsam ki
Hayır dondurulmuş 5.gün embriyosuydu benim doktor o tarihte istedi 9.gün kan verin dedi.ama şeytan diyorki bir kaset test yap yarın yada perşembe ama ya çıkmazsa be üzülürsem çok korkuyorum

Selamlar kızlar
Dün kan sonucumu paylaşmıştım 197 çıktı diye. Yarın da tekrar vericem bakalım 2 katına ulaştı mı diye. Ancak bu sabah ani bir şekilde göğüs ağrılarımın azaldığını hissettim. Başka hiç bir şeyim yok ancak göğüs ağrım sadece dokununca var gibi. Benzer bişi başına gelen oldu mu?

Hayır dondurulmuş 5.gün embriyosuydu benim doktor o tarihte istedi 9.gün kan verin dedi.ama şeytan diyorki bir kaset test yap yarın yada perşembe ama ya çıkmazsa be üzülürsem çok korkuyorum
E benimde dondurulmuş 5. Gün embriyosu .zaten size erken demiş sabredin 9. Günü yapın erken yapıp moral bozanlari çok duyuyoruz az kaldı arkadaşım sabret

Canım, benim de birkaç gündür boğazım ağrıyordu. Daha iyiyim şimdi çok şükür Bol su tükettim, tuzlu ılık su ile gargara yaptım, tavuk suyu çorba içtim sürekli, gece yatmadan da ballı süt içtim, bol meyve tükettim. Her gün bir şeftali ve armut yedim. Kuruyemiş de tükettim. Ateşine dikkat et, ateş ilk trimesterde çok önemli yükselmemesi gerekiyor. İnşallah en kısa sürede ataltırsın

Hocam opu sonrası sürecinizi anlatır mısınız
Tabi anlatayım.benim sürecim biraz zor geçti.opu oldum 40 yumurta toplandı.islemim uzun sürdü anesteziden baya geç ve hastaneyi inlete inlete uyanmıştım ağrıdan sancidan.ayildim bas dönmem geçer geçmez hemen kalkıp yürüyüş yaptım iki saat kadar .sonra çok rahatladım.yolculuk yapıp evime geldim karnım çok şişti.ilk gün bişi olmadı ama ikinci gün haraket edemedim sancilandim çok ağrı kesici iğne yaptılar şükür toparladım zatende 3.gun adet oldum.adetim normal geçti adetle bütün şişkinlik ağrı sancı bitti.adeti bekleyip transfer olucaktim adetim çok geç geldi hiç gecikme olmaz normalde 55 günde ancak geldi .transfer süreci başladı sonunda .benim sonuçlarım hızla istenilen değerlere geldi .adetle birlikte 9.gun İstanbul'a gittim ertesi gün transferim gerçekleşti.tup bebek tedavisindeki en zor aşama opu benim için transfer işlemi çok rahat kolay ve gezerek geçiriyorum.hatta transferinin olduğu gün akşamında istiklal caddesi taksim galata kulesi yürüyerek gezdim hep doktorum bol yürüyüş önerdi.bugun 6.gunum inşallah hepimiz bebeklerime kavuşuruz

İnşallh hocam sizinki çok sancılı olmuş ben daha ağrı kesicilerin etkisindeyim sanırım . Kimisi işlem olduğu hafta adet oluyor kimisi bir ay sonra yapıya göre değişiyor sanırım. Tam yaz tatiline denk geldi bizim opu tatile çıkılabiliryormuyuz teansfer öncesi

Ben çok iştahsızım mide bulantılarım zaten hastalanmadan önce başlamıştı şu an zirve yapıyor ama gene de kendimi zorlayıp yiyorum. Dediğin gibi meyve yiyeyim canım. Bu arada dün ateşim ve titremem vardı terlemek için de iyice sarıldım battaniyeye inşallah kötü bir şey olmamıştır doktorumla görüşeceğim. Ben normalde kolay hastalanan biri değilim lu süreçte sık sık hastalanır oldum dikkat etmek lazım. Kızlar siz de dikkat edin hasta olmayın ilaç da içememek gerçekten zorluyor insanı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…