- Konu Sahibi kahvetutkunu1
-
- #3.841
Pozitife dönmüş gözünüz aydın insallah böyle devam ederKızlar bugun test günümdü dün akşam kahverengi lekelenmem olmuştu 46 çıkmış değerim 23 te progesteron inşallah artmaya devam edersizinle paylaşmak istedim . Tek embriyoydu. Değeri buna yakın cıkan oldu mu
Ama hala peçete sildiğimde bi pemvelik oluyor neden olabilirPozitife dönmüş gözünüz aydın insallah böyle devam eder
Yerlesme kanamasıdırAma hala peçete sildiğimde bi pemvelik oluyor neden olabilir
Göbek deliğinin 3 ormak aşagısına yapabilirsin canım hemşire öyle söylemişti banaKızlar bu iğneleri göbek deliğinn dört parmak sağ ve soluna vurdum hep morardı yerini değiştirmek istiyorum. Göbek deliğin direk altına vuruluyor mu öyle yapanınız var mı
Tamm canım teşekkür ederimGöbek deliğinin 3 ormak aşagısına yapabilirsin canım hemşire öyle söylemişti bana
Yaa zaten bu regli belirti ile iyice moralimi bozuyor umudum kalmıyor çok ağırıyor karnım ve belim inşallah ben yanılırım ve bebeğim benimle olurE benimde dondurulmuş 5. Gün embriyosu .zaten size erken demiş sabredin 9. Günü yapın erken yapıp moral bozanlari çok duyuyoruz az kaldı arkadaşım sabret
Ben hala aynıyım. Ne halsizlik ne ağrı ne de başka birşeyKızlar ben bugün kafamı kaldıramıyorum yorgunluk kırgınlık, Allahtan evdeyim bu süreçte . Sizde durumlar nasıl?
Kızlar bugun test günümdü dün akşam kahverengi lekelenmem olmuştu 46 çıkmış değerim 23 te progesteron inşallah artmaya devam edersizinle paylaşmak istedim . Tek embriyoydu. Değeri buna yakın cıkan oldu mu
ne yaptım canım kontrole gittin miBen hala aynıyım. Ne halsizlik ne ağrı ne de başka birşey
Ayni sorunu ben devyasiyorum ama bencevolmaz altaKızlar bu iğneleri göbek deliğinn dört parmak sağ ve soluna vurdum hep morardı yerini değiştirmek istiyorum. Göbek deliğin direk altına vuruluyor mu öyle yapanınız var mı
Az önce yaptım bileAyni sorunu ben devyasiyorum ama bencevolmaz alta
Doktorun ne dedi canim bence artarak devam edicek gec tutundu demek hem bak yerlesme kanaman oluyomus cok dikkat et yatmaya calis lekelenmen bitene kadarKızlar bugun test günümdü dün akşam kahverengi lekelenmem olmuştu 46 çıkmış değerim 23 te progesteron inşallah artmaya devam edersizinle paylaşmak istedim . Tek embriyoydu. Değeri buna yakın cıkan oldu mu
Aaa ben de yapayim o zaman bugun hemsirwye gosterdim karnimi yanlis bisey mi yapiyorum ben mosmor diye normal boyle olmasi dedi hic demedi asagida yapabilirsun diyeAz önce yaptım bile. İnternetten de baktım gülen yüz şeklinde göbeğin altına da oluyomuş
Bendede hafif pembe lekenme oldu sol tarafıma batmalar yaşıyorum .karnımın içi bı acayip adet sancısı gibi oluyo ara ara .bugün bende çok endişeliyim öğlenden beridirYaa zaten bu regli belirti ile iyice moralimi bozuyor umudum kalmıyor çok ağırıyor karnım ve belim inşallah ben yanılırım ve bebeğim benimle olurRabbim bizede nasip etsın burdaki pozitifler beni umutlandırıyor ama daha önceki negatifler korkutuyor beni
Benim de oyle olmustu cok sukur hamileyim insallah senin de tutuyodur canimBendede hafif pembe lekenme oldu sol tarafıma batmalar yaşıyorum .karnımın içi bı acayip adet sancısı gibi oluyo ara ara .bugün bende çok endişeliyim öğlenden beridir
Evet ya demek o zaman tutunma süreciymiş Allahım herkese yaşatsın emeklerimizi boşa çıkarmasınİnşallah artarak devam etsin
Bir de erkenden ilaçları bırakacaktınız. Çok sevindim adınıza, sağlıkla kucağınıza almak nasip olsun
Gittim canım. 1 kese net göründü, diğer kese ya kanlanmış ya da geriden geliyor, gelişimi devam ederse birkaç içinde o da net görünür dedi. 2 hafta sonra da kalp atışına çağırdılar. Ultrasonda da tek keseyi işaretledi, ben birşey anlamadım bu durumdan, ne tek diyor ne ikiz diyorne yaptım canım kontrole gittin mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?