2022 Temmuz ayı transfer olacaklar

Pozitife dönmüş gözünüz aydın insallah böyle devam eder

Kızlar merhaba 25 temmuz transfer günümdü. İlk tüp bebek denemem. Bugün 8. Günüm herhangi bi test falan yapmadım 10.günde perşembe günü direk kan vereyim diyorum. Hiçbir belirtim yok, tek embriyo 5aa blast kalitesinde konuldu. Adet olacakmışım gibi ağrılarımda yok. Sadece çok hafif sol kasığıma ağrı girer gibi oluyor başkada birşey yok. Göğüslerim falanda ağrımıyor.

Kızlar bu iğneleri göbek deliğinn dört parmak sağ ve soluna vurdum hep morardı yerini değiştirmek istiyorum. Göbek deliğin direk altına vuruluyor mu öyle yapanınız var mı

E benimde dondurulmuş 5. Gün embriyosu .zaten size erken demiş sabredin 9. Günü yapın erken yapıp moral bozanlari çok duyuyoruz az kaldı arkadaşım sabret
Yaa zaten bu regli belirti ile iyice moralimi bozuyor umudum kalmıyor çok ağırıyor karnım ve belim inşallah ben yanılırım ve bebeğim benimle olurRabbim bizede nasip etsın burdaki pozitifler beni umutlandırıyor ama daha önceki negatifler korkutuyor beni

İnşallah artarak devam etsin
Bir de erkenden ilaçları bırakacaktınız. Çok sevindim adınıza, sağlıkla kucağınıza almak nasip olsun

Doktorun ne dedi canim bence artarak devam edicek gec tutundu demek hem bak yerlesme kanaman oluyomus cok dikkat et yatmaya calis lekelenmen bitene kadar

Bendede hafif pembe lekenme oldu sol tarafıma batmalar yaşıyorum .karnımın içi bı acayip adet sancısı gibi oluyo ara ara .bugün bende çok endişeliyim öğlenden beridir

İnşallah artarak devam etsin
Bir de erkenden ilaçları bırakacaktınız. Çok sevindim adınıza, sağlıkla kucağınıza almak nasip olsun
Evet ya demek o zaman tutunma süreciymiş Allahım herkese yaşatsın emeklerimizi boşa çıkarmasın iyi ki vvarsınız sizlerde umarım sağlıklı artarak devam eder

ne yaptım canım kontrole gittin mi
Gittim canım. 1 kese net göründü, diğer kese ya kanlanmış ya da geriden geliyor, gelişimi devam ederse birkaç içinde o da net görünür dedi. 2 hafta sonra da kalp atışına çağırdılar. Ultrasonda da tek keseyi işaretledi, ben birşey anlamadım bu durumdan, ne tek diyor ne ikiz diyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…