- Konu Sahibi kahvetutkunu1
-
- #3.861
Fiitl ve ilaçlara devam edeceğim canım iş yerinden de izin aldım bir hafta bir dinleneyimm neler yemeliyim bu süreçteDoktorun ne dedi canim bence artarak devam edicek gec tutundu demek hem bak yerlesme kanaman oluyomus cok dikkat et yatmaya calis lekelenmen bitene kadar
Benimde çok ağrıyor canım ama oluyo diyolar hep ağrı inşallah güzel sonuçlar alırz hepimizYaa zaten bu regli belirti ile iyice moralimi bozuyor umudum kalmıyor çok ağırıyor karnım ve belim inşallah ben yanılırım ve bebeğim benimle olurRabbim bizede nasip etsın burdaki pozitifler beni umutlandırıyor ama daha önceki negatifler korkutuyor beni
Aaa ben de yapayim o zaman bugun hemsirwye gosterdim karnimi yanlis bisey mi yapiyorum ben mosmor diye normal boyle olmasi dedi hic demedi asagida yapabilirsun diyebiraz da altlari morartalim o zaman
Ayy inşallah insalllahhh canimmBenim de oyle olmustu cok sukur hamileyim insallah senin de tutuyodur canim
Canlarım bugun 12.günüm kan testi verdim ve sonuç 242 çıktı çok şükür hemşirem de maşallah çok güzel ilerliyoruz dedi biliyosunuz 9. Günüm 79 çıkmıştı binlerce şükürBenim de oyle olmustu cok sukur hamileyim insallah senin de tutuyodur canim
Pozitif canım gözün aydın tebrik ederimKızlar bte. Hcg 626 çıktı sonuç pozitif mi yani. Doktor a yazdım daha geri dönmedi
Kaçıncı günün bugun çift embriyo mu konuldu tekmiKızlar bte. Hcg 626 çıktı sonuç pozitif mi yani. Doktor a yazdım daha geri dönmedi
Bu defa son olsunkızlaaaaar ben geldim :)
bılıyorsunuz gecen hafta pazartesı kımyasal gebeliği öğrendik.
pazar regl oldum bugun muayenem vardı.
ve bız 3.transferım ıcın hazırlıklara başladık bugunnn....
15 agust. muayene var tekrar. sonrasında hangı gun transfer edılecek onu ogrenıcez.
umarım bu defa hersey guzel olur hayırlısı
Çok teşekkür ederim canım şimdi sıra da artmasını beklicem sonra kese mi görülcek. İnşallah artar hayırlısıyla sağlıkla . Allah'ım hepimizin yüzünü güldürsünPozitif canım gözün aydın tebrik ederim
yaaaa tebrik ederimCanlarım bugun 12.günüm kan testi verdim ve sonuç 242 çıktı çok şükür hemşirem de maşallah çok güzel ilerliyoruz dedi biliyosunuz 9. Günüm 79 çıkmıştı binlerce şükürbenim 2 tane embriyom transfer edilmişti sizin 12.güne göre bazılarının tek embriyo olduğu halde değerleri çok yüksek çıkıyo dedim hemşirem e ama tek mi çift mi onunla bi alakası yok dedi doktor kontrolünde belli olur ancak dedi ayın 12ne gün verdi gidicez bakalım hayırlısı olsun inşallah Allahım yar ve yardımcımız olsun
Çook teşekkür ederim canımmmmmmyaaaa tebrik ederim
tebrik ederim çok sevindimmmmKızlar bte. Hcg 626 çıktı sonuç pozitif mi yani. Doktor a yazdım daha geri dönmedi
bu defa olacak inanıyorumkızlaaaaar ben geldim :)
bılıyorsunuz gecen hafta pazartesı kımyasal gebeliği öğrendik.
pazar regl oldum bugun muayenem vardı.
ve bız 3.transferım ıcın hazırlıklara başladık bugunnn....
15 agust. muayene var tekrar. sonrasında hangı gun transfer edılecek onu ogrenıcez.
umarım bu defa hersey guzel olur hayırlısı
Tebrik ederim darısı başımıza inşallah canım benimCanlarım bugun 12.günüm kan testi verdim ve sonuç 242 çıktı çok şükür hemşirem de maşallah çok güzel ilerliyoruz dedi biliyosunuz 9. Günüm 79 çıkmıştı binlerce şükürbenim 2 tane embriyom transfer edilmişti sizin 12.güne göre bazılarının tek embriyo olduğu halde değerleri çok yüksek çıkıyo dedim hemşirem e ama tek mi çift mi onunla bi alakası yok dedi doktor kontrolünde belli olur ancak dedi ayın 12ne gün verdi gidicez bakalım hayırlısı olsun inşallah Allahım yar ve yardımcımız olsun
Teşekkür ederim canm darısı sizn başınızatebrik ederim çok sevindimmmm
Amiiin inşallah canımmmm hepinize nasip olsun bu sene pozitif senesiTebrik ederim darısı başımıza inşallah canım benim
yetişir inşallah diğeride canım bence sende iki var karından baktıysa ondan net görünmemiştirGittim canım. 1 kese net göründü, diğer kese ya kanlanmış ya da geriden geliyor, gelişimi devam ederse birkaç içinde o da net görünür dedi. 2 hafta sonra da kalp atışına çağırdılar. Ultrasonda da tek keseyi işaretledi, ben birşey anlamadım bu durumdan, ne tek diyor ne ikiz diyor
İNŞALLAAAHHHHHH ÇOOOOKK AMİNNNBu defa son olsunKavus insallah bebeğine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?