- Konu Sahibi kahvetutkunu1
-
- #3.881
Cok sukur canim evet onunla alakasi olmayadabilirmis yani kisiden kisiye degisebiliyor sanirim degerler onemli olan duzenli yukselmesiCanlarım bugun 12.günüm kan testi verdim ve sonuç 242 çıktı çok şükür hemşirem de maşallah çok güzel ilerliyoruz dedi biliyosunuz 9. Günüm 79 çıkmıştı binlerce şükürbenim 2 tane embriyom transfer edilmişti sizin 12.güne göre bazılarının tek embriyo olduğu halde değerleri çok yüksek çıkıyo dedim hemşirem e ama tek mi çift mi onunla bi alakası yok dedi doktor kontrolünde belli olur ancak dedi ayın 12ne gün verdi gidicez bakalım hayırlısı olsun inşallah Allahım yar ve yardımcımız olsun
Insallah canim dualarimiz seninle bu sefer sımsıkı tutunacak bebegin insallahkızlaaaaar ben geldim :)
bılıyorsunuz gecen hafta pazartesı kımyasal gebeliği öğrendik.
pazar regl oldum bugun muayenem vardı.
ve bız 3.transferım ıcın hazırlıklara başladık bugunnn....
15 agust. muayene var tekrar. sonrasında hangı gun transfer edılecek onu ogrenıcez.
umarım bu defa hersey guzel olur hayırlısı
3 5 gun surebiliyormus benimki 2 3 gunde azalarak ve rengi acilarak yok olmustiYerleşme kanamaları bir kaç gün sürüyor mu ne zaman bitiyor?
Allah razı olsun canım amin inşallah herkese müjdeli haberlerle sevindirsinCok sukur canim evet onunla alakasi olmayadabilirmis yani kisiden kisiye degisebiliyor sanirim degerler onemli olan duzenli yukselmesidarisi isteyen herkesin basina
Tebrikler gozunaydin canimKızlar bte. Hcg 626 çıktı sonuç pozitif mi yani. Doktor a yazdım daha geri dönmedi
Yaa tesekkur ederim canimYa çok tatlısın canım pozitif enerjini hep hissettim baştan beri . .
Pozitif tabi doktorun dönmesine ne hacetKızlar bte. Hcg 626 çıktı sonuç pozitif mi yani. Doktor a yazdım daha geri dönmedi
Gözün aydın cnmCanlarım bugun 12.günüm kan testi verdim ve sonuç 242 çıktı çok şükür hemşirem de maşallah çok güzel ilerliyoruz dedi biliyosunuz 9. Günüm 79 çıkmıştı binlerce şükürbenim 2 tane embriyom transfer edilmişti sizin 12.güne göre bazılarının tek embriyo olduğu halde değerleri çok yüksek çıkıyo dedim hemşirem e ama tek mi çift mi onunla bi alakası yok dedi doktor kontrolünde belli olur ancak dedi ayın 12ne gün verdi gidicez bakalım hayırlısı olsun inşallah Allahım yar ve yardımcımız olsun
Arkadaşım hem göbekten hem kalçadan iğne vuruluyorum dün gece ağrıdan acidan ağlamaktan uyuyamadım sen öyle düşün.yatmayi oturmayı bırak yürürken bile acıyo.bende elimdekiler bitince iğne yerine ne varsa onu kullanmaya razıyım diye konusmucan doktorumlaKizlar, yardim, help, imdaat. Lutinus kullanmaya baslayacagim bu aksam. Hemsireye fitil istemedigimi baska bir form vermelerini soyledim ama ignesi daha sikintili dedi. Yani disimi sikar koyarim herhalde dedim ama bi de aplikator var. Yani gercekten artik cok zorlaniyorum. Tam zor olan kismi bitti bisey kalmadi diyorum, yeni bisey cikiyor. Gunde 2 kez 10 hafta bunu kullanmam mumkun gorunmuyor benim icin. Kalcadan vurulan cok kotuymus, okumustum ama karindan vurulan formu da mi kotu. Tecrubesi olanlar paylasabilir mi acaba?
Ben 2 haftadır kullanıyorum ve duruma bakılırsa kullanmaya devam edeceğim:) ama giç sorun yaşamıyorum ben agrı filan olmuyot hatta aplikatörle o işlemi yapmak bana daha saglıklı geliyorKizlar, yardim, help, imdaat. Lutinus kullanmaya baslayacagim bu aksam. Hemsireye fitil istemedigimi baska bir form vermelerini soyledim ama ignesi daha sikintili dedi. Yani disimi sikar koyarim herhalde dedim ama bi de aplikator var. Yani gercekten artik cok zorlaniyorum. Tam zor olan kismi bitti bisey kalmadi diyorum, yeni bisey cikiyor. Gunde 2 kez 10 hafta bunu kullanmam mumkun gorunmuyor benim icin. Kalcadan vurulan cok kotuymus, okumustum ama karindan vurulan formu da mi kotu. Tecrubesi olanlar paylasabilir mi acaba?
Canım bende başta çok zorlandım . Ama ucunaçok az zeytin yağı sür çok kolay girer bi kere dene bak.Kizlar, yardim, help, imdaat. Lutinus kullanmaya baslayacagim bu aksam. Hemsireye fitil istemedigimi baska bir form vermelerini soyledim ama ignesi daha sikintili dedi. Yani disimi sikar koyarim herhalde dedim ama bi de aplikator var. Yani gercekten artik cok zorlaniyorum. Tam zor olan kismi bitti bisey kalmadi diyorum, yeni bisey cikiyor. Gunde 2 kez 10 hafta bunu kullanmam mumkun gorunmuyor benim icin. Kalcadan vurulan cok kotuymus, okumustum ama karindan vurulan formu da mi kotu. Tecrubesi olanlar paylasabilir mi acaba?
ben de lutinus kullanıyorum 12 gündür hiçbir problem yaşamadım bence kesinlikle iğneden çok daha rahat.Kizlar, yardim, help, imdaat. Lutinus kullanmaya baslayacagim bu aksam. Hemsireye fitil istemedigimi baska bir form vermelerini soyledim ama ignesi daha sikintili dedi. Yani disimi sikar koyarim herhalde dedim ama bi de aplikator var. Yani gercekten artik cok zorlaniyorum. Tam zor olan kismi bitti bisey kalmadi diyorum, yeni bisey cikiyor. Gunde 2 kez 10 hafta bunu kullanmam mumkun gorunmuyor benim icin. Kalcadan vurulan cok kotuymus, okumustum ama karindan vurulan formu da mi kotu. Tecrubesi olanlar paylasabilir mi acaba?
Evet canım başta sen, buradaki arkadaşlar gerçekten pozitif enerji verdiler hep hepinizden tek tek Allah razı olsun.Yaa tesekkur ederim canimbirbirimizi bizden daha iyi kimse anlayamaz moral olmaya calisiyorum elimden geldigince boyle hissetmis olmana sevindim canim
Benim de dun sinirlerim bozuldu, agladim. Ama ben uzun vadede tahris, enfeksiyon, sisme filan olacak diye daha olmadan korkudan agladim. Gercekten kadin dusmani bir tedavi diye dusunmeye basladim artik. Insallah herkes meyvesini alir da bu cekilenlere deger. Yani ben 12 yillik evliyim ama esime bile alisamadim diyebilirim. Bu vajinal mudahaleler beni fazlaca zorluyor. Aksam da bikac deneyip yapamazsam karindan igne formunu (varsa) yaparim deyip kendimi sakinlestirdimArkadaşım hem göbekten hem kalçadan iğne vuruluyorum dün gece ağrıdan acidan ağlamaktan uyuyamadım sen öyle düşün.yatmayi oturmayı bırak yürürken bile acıyo.bende elimdekiler bitince iğne yerine ne varsa onu kullanmaya razıyım diye konusmucan doktorumla
aplikatorun yanlarina mi surulecek cnm. Ucunda ilac oluyor herhalde. Yatarak mi kullaniyorsun bir de, ayakta mi? Doktorum da dun muayenede zorlaninca acsan kolay olacak da acmiyorsun ki dedi. Kadin doktor seciyorum her zaman rahat olayim diye. Bazen eli tuy gibi rahat oluyor ama bazen de cok canim aciyor. Valla su isi ogrenemedim ben bi turlu. 40 yasindayim bi deCanım bende başta çok zorlandım . Ama ucunaçok az zeytin yağı sür çok kolay girer bi kere dene bak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?