2022 Temmuz ayı transfer olacaklar

Cok sukur canim evet onunla alakasi olmayadabilirmis yani kisiden kisiye degisebiliyor sanirim degerler onemli olan duzenli yukselmesidarisi isteyen herkesin basina

Insallah canim dualarimiz seninle bu sefer sımsıkı tutunacak bebegin insallah

Gözün aydın cnm

Kizlar, yardim, help, imdaat. Lutinus kullanmaya baslayacagim bu aksam. Hemsireye fitil istemedigimi baska bir form vermelerini soyledim ama ignesi daha sikintili dedi. Yani disimi sikar koyarim herhalde dedim ama bi de aplikator var. Yani gercekten artik cok zorlaniyorum. Tam zor olan kismi bitti bisey kalmadi diyorum, yeni bisey cikiyor. Gunde 2 kez 10 hafta bunu kullanmam mumkun gorunmuyor benim icin. Kalcadan vurulan cok kotuymus, okumustum ama karindan vurulan formu da mi kotu. Tecrubesi olanlar paylasabilir mi acaba?

Arkadaşım hem göbekten hem kalçadan iğne vuruluyorum dün gece ağrıdan acidan ağlamaktan uyuyamadım sen öyle düşün.yatmayi oturmayı bırak yürürken bile acıyo.bende elimdekiler bitince iğne yerine ne varsa onu kullanmaya razıyım diye konusmucan doktorumla

Ben 2 haftadır kullanıyorum ve duruma bakılırsa kullanmaya devam edeceğim:) ama giç sorun yaşamıyorum ben agrı filan olmuyot hatta aplikatörle o işlemi yapmak bana daha saglıklı geliyor

Canım bende başta çok zorlandım . Ama ucunaçok az zeytin yağı sür çok kolay girer bi kere dene bak.

ben de lutinus kullanıyorum 12 gündür hiçbir problem yaşamadım bence kesinlikle iğneden çok daha rahat.

Benim de dun sinirlerim bozuldu, agladim. Ama ben uzun vadede tahris, enfeksiyon, sisme filan olacak diye daha olmadan korkudan agladim. Gercekten kadin dusmani bir tedavi diye dusunmeye basladim artik. Insallah herkes meyvesini alir da bu cekilenlere deger. Yani ben 12 yillik evliyim ama esime bile alisamadim diyebilirim. Bu vajinal mudahaleler beni fazlaca zorluyor. Aksam da bikac deneyip yapamazsam karindan igne formunu (varsa) yaparim deyip kendimi sakinlestirdim

Canım bende başta çok zorlandım . Ama ucunaçok az zeytin yağı sür çok kolay girer bi kere dene bak.
aplikatorun yanlarina mi surulecek cnm. Ucunda ilac oluyor herhalde. Yatarak mi kullaniyorsun bir de, ayakta mi? Doktorum da dun muayenede zorlaninca acsan kolay olacak da acmiyorsun ki dedi. Kadin doktor seciyorum her zaman rahat olayim diye. Bazen eli tuy gibi rahat oluyor ama bazen de cok canim aciyor. Valla su isi ogrenemedim ben bi turlu. 40 yasindayim bi de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…